- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #32.561
canım ben zaten 90 derecede yıkarım annemden kalan alışkanlık ilk kez bu hamileliğimde geliyor başıma inşallah tekrarlamaz artıkİlk hamileliğimde benim de oluyordu. Bir türlü geçmiyordu. En son çamaşırlarımı 90 derecede yıkayıp ütüleyip giyince geçti. 9 senedir hep ütülerim bir daha tekrarlamadı.
inşallah canımYanma ve kaşıntı oluyor beraberinde canım. Bende geçen hem antibiyotik hem toz içtim geçmiştir .bu defa sadece toz verdi umarım geçmiştir
canım geçen sefer toz vermişti ama bu sefer idrarda enfeksiyon yoğun toz geçirmez dedi ve antibiyotik verdikızlar idrar yolu enfeksiyonunda antibiyotik mi veriyor doktorunuz? benimki önce idrar kültür üyapıyor kültürde üreme çıkarsa antibiyotik veriyor. Gebeliğim boyunca iki kere yaşadık enfeksiyon ama ikisinde de üreme olmadığı için antibiyotik başlamadı. sadece tek kullanımlık toz monurol verdi.
Sağlıkla kullansınSonunda bizim ciciler de ütülendi şükür. Bu da kızımın cicileri, sağlıkla gelsinler inşallah.
rica ederim.cm heoimizim sorunlaei farkli farkli kimseye anlatamiyoruz.e bi de hamileyken rahatsizliklarimiz da oluyo daha hassaslasiyoruz anlayis bekliyoruz insanlardan.boyle anlatip acilmak iyi geliyo cnm.Valla çok haklısın ben de saflık şimdiye kadar birşey diyemedim susmasam belki oda böyle rahat olmazdı aç gözlü insan işte annelikle alakası yok biz daha şimdiden en iyisi olsun diye uğraşıyoruz çocuğumuz için ki Emin’in ilerdede böyle oluruz kişilik değişmez evlerinden birini verirse bizimle yaşarmış öyle diyo yine menfaat yanı anlayacağın aman vermesin ben ondan hiç birşey istemiyorum yeterki bizden almasın eşim zaten tam bi ana kuzu ona laf söylemek mi asla bana söyler beni kırar bilerek yapıyor ki yorum yapmayayım susayım diye bi ark vardı eşini annesiyle görüştürmezdi çok kızardım ona annesi o derdim sen bilmiyorsun nasıl şeytan derdi gerçekten görmeyince bilemiyorsun insanları yok vermiyecem inş konuşabilirim utanmam saol kuzum dinlediğin ve yardımcı olduğun için
cnm hamileyken bitkisel caylarin zararini yokmuydu ben de alsammi rezene icsem simdidenBen ilk hamileliğimde 1ay kala rezene ve az çörekotu kaynatıp içtim doğumda hemen sütum geldi doğumdan sonrada sıcak suyla göğüslerine masaj yaptım doktorunun tavsiyesiyle çok şükür hic sut sıkıntısı cekmedim tavsiye ederim
cnm tadi nasil bu cayin.ben de bundan aldım canım. Doğumdan 1 hafta önce başlayacağım içmeye. Hastane çantama da attım. Günde 3 defa içebiliyormuşuz.
tek rezene de olabilir bence canım. hamilelikte bitki çayları zararlı ama son 1 hafta içsek erken doğum düşük tehlikesi falan olmayacağı için sorun olmaz. Ben migrostan aldım 8-9 TL bişeydi.cnm tadi nasil bu cayin.
tek rezene cayi alsak aktardan olmazmi
bi hafta onceden baslasak sıkıntı olmaz dimi bebege ?
ve son olarak fiyati neydi cnm
cnm bir de yumusatici kullaniyosan birak hemen enfeksiyon bitiyor zamanla tekrarlamiyor.İlk hamileliğimde benim de oluyordu. Bir türlü geçmiyordu. En son çamaşırlarımı 90 derecede yıkayıp ütüleyip giyince geçti. 9 senedir hep ütülerim bir daha tekrarlamadı.
Benim de yavrum bugün çok sertleşti. sürekli kastı kendini, kontrolüm de yarın. İçimden bi nst ye girsem diye geçti, sonra biraz sakinleşti.eve nst cihazı alasım varyine karnım sertleşip duruyor, doktorum bıktı benden
Çok sevindim canım, inşallah bu şekilde devam eder. Özellikle yediğin bi şey var mıydı, benim sıpa da gerideydiKızlar geçen hafta bebeğimin karin cevresi 10 gün geriydi. Beslenmene dikkat et haftaya gel demişti dr um. Bugün gittim cok şükür haftasıyla uyumlu çıktı.Ne yiyip içtiysen aynen devam dedi. Ama su açıklamayı da yaptı; bazı bebekler çabuk etkilenir annenin beslenmesinden bazısı da hiç etkilenmez dedi. Anne dokuz ay boyunca kusmaktan bisey yemez ama Bebek 4 kilo doğar bazi anneler cok iyi beslenir ama Bebek 2.5 kilo doğar dedi. Sanırım benim bebis fazlaca etkileniyor napalim yemeye devam o halde
tadina baktin mi hic cnm migrosta varsa ben de aldiriyim esime.tek rezene de olabilir bence canım. hamilelikte bitki çayları zararlı ama son 1 hafta içsek erken doğum düşük tehlikesi falan olmayacağı için sorun olmaz. Ben migrostan aldım 8-9 TL bişeydi.
Et yemeği arttır dedi sadeceAynen benimde öyle doktorun ne dedi bu konuda?
Benim de bir geliyor bir gidiyor sertleşmeler ama düzenli değil. Cuma günü kontrolüm. Kilosunu çok merak ediyorum en son 2 hafta önce 1780'di inşallah almıştır minnak kızımBenim de yavrum bugün çok sertleşti. sürekli kastı kendini, kontrolüm de yarın. İçimden bi nst ye girsem diye geçti, sonra biraz sakinleşti.
bitki çaylarının söktürücü özelliği olduğundan doğumu tetikliyor canım. Dolayısıyla tadına henüz bakmadım. tahminimce kuşburnu çayını andırıyor. Rengi de kırmızı zaten. Yeni doğum yapan bir arkadaşım kahvaltısını falan bu çayla yapıyor tadı gayet güzel diyor.tadina baktin mi hic cnm migrosta varsa ben de aldiriyim esime.
bitki caylari sadece erken dogumumu tetikliyor.ben bebege de etkisi oluyo saniyodum
Canım bi fincan iciyodum fazla değil hem gaz olmasını da engelliyordu istersen doktoruna bi sor ben bi zararını gormedimcnm hamileyken bitkisel caylarin zararini yokmuydu ben de alsammi rezene icsem simdiden
İnşallah almıştır canım. :)Benim de bir geliyor bir gidiyor sertleşmeler ama düzenli değil. Cuma günü kontrolüm. Kilosunu çok merak ediyorum en son 2 hafta önce 1780'di inşallah almıştır minnak kızım
Çok sevindim canım, inşallah bu şekilde devam eder. Özellikle yediğin bi şey var mıydı, benim sıpa da gerideydi
Çok sevindim canım, inşallah bu şekilde devam eder. Özellikle yediğin bi şey var mıydı, benim sıpa da gerideydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?