2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kızlar ben son haftalarda zor tuvalete çıkıyorum. kabak yemeği yaptım ve inanın 30 dk da etkisini gösterdi. ben salçalı yemek yiyemiyorum bu hamileliğimde o yüzden şöyle yaptım
kabak patates havuç soğan istediğiniz şekilde doğrayın ve zeytinyağı tuz ekleyin ve fırına verin çok leziz oluyor. ben genelde fırın yemeklerini severim.
kabız olan arkadaşlar kabak yemenize tavsiye ederim.

İlk hamileliğimde benim de oluyordu. Bir türlü geçmiyordu. En son çamaşırlarımı 90 derecede yıkayıp ütüleyip giyince geçti. 9 senedir hep ütülerim bir daha tekrarlamadı.
canım ben zaten 90 derecede yıkarım annemden kalan alışkanlık ilk kez bu hamileliğimde geliyor başıma inşallah tekrarlamaz artık
Yanma ve kaşıntı oluyor beraberinde canım. Bende geçen hem antibiyotik hem toz içtim geçmiştir .bu defa sadece toz verdi umarım geçmiştir
inşallah canım
canım geçen sefer toz vermişti ama bu sefer idrarda enfeksiyon yoğun toz geçirmez dedi ve antibiyotik verdi

rica ederim.cm heoimizim sorunlaei farkli farkli kimseye anlatamiyoruz.e bi de hamileyken rahatsizliklarimiz da oluyo daha hassaslasiyoruz anlayis bekliyoruz insanlardan.boyle anlatip acilmak iyi geliyo cnm.
sen esine birakma cnm ne derse desin der der susar.esin de cok fena bagirip cagirarak seni susturmaya calisiyo bakiyo anasina söz diyemiyo sana diyo ki sussun nasilsa sen susuyosun.
sustukca insanin ustune daha cok geliyoar cnm.
sen tek gelinmisin cnm kaynanan kendine bakici gibi ima edip duruyo seni.baska gelini yok mu az da ona yapsin nazini niyazini.seni cekkmser bulmus rahat takiliyo.

cnm hamileyken bitkisel caylarin zararini yokmuydu ben de alsammi rezene icsem simdiden

Kızlar geçen hafta bebeğimin karin cevresi 10 gün geriydi. Beslenmene dikkat et haftaya gel demişti dr um. Bugün gittim cok şükür haftasıyla uyumlu çıktı. Ne yiyip içtiysen aynen devam dedi. Ama su açıklamayı da yaptı; bazı bebekler çabuk etkilenir annenin beslenmesinden bazısı da hiç etkilenmez dedi. Anne dokuz ay boyunca kusmaktan bisey yemez ama Bebek 4 kilo doğar bazi anneler cok iyi beslenir ama Bebek 2.5 kilo doğar dedi. Sanırım benim bebis fazlaca etkileniyor napalim yemeye devam o halde

ben de bundan aldım canım. Doğumdan 1 hafta önce başlayacağım içmeye. Hastane çantama da attım. Günde 3 defa içebiliyormuşuz.
cnm tadi nasil bu cayin.
tek rezene cayi alsak aktardan olmazmi
bi hafta onceden baslasak sıkıntı olmaz dimi bebege ?
ve son olarak fiyati neydi cnm

cnm tadi nasil bu cayin.
tek rezene cayi alsak aktardan olmazmi
bi hafta onceden baslasak sıkıntı olmaz dimi bebege ?
ve son olarak fiyati neydi cnm
tek rezene de olabilir bence canım. hamilelikte bitki çayları zararlı ama son 1 hafta içsek erken doğum düşük tehlikesi falan olmayacağı için sorun olmaz. Ben migrostan aldım 8-9 TL bişeydi.

Çok sevindim canım, inşallah bu şekilde devam eder. Özellikle yediğin bi şey var mıydı, benim sıpa da gerideydi

tek rezene de olabilir bence canım. hamilelikte bitki çayları zararlı ama son 1 hafta içsek erken doğum düşük tehlikesi falan olmayacağı için sorun olmaz. Ben migrostan aldım 8-9 TL bişeydi.
tadina baktin mi hic cnm migrosta varsa ben de aldiriyim esime.
bitki caylari sadece erken dogumumu tetikliyor.ben bebege de etkisi oluyo saniyodum

Benim de yavrum bugün çok sertleşti. sürekli kastı kendini, kontrolüm de yarın. İçimden bi nst ye girsem diye geçti, sonra biraz sakinleşti.
Benim de bir geliyor bir gidiyor sertleşmeler ama düzenli değil. Cuma günü kontrolüm. Kilosunu çok merak ediyorum en son 2 hafta önce 1780'di inşallah almıştır minnak kızım

tadina baktin mi hic cnm migrosta varsa ben de aldiriyim esime.
bitki caylari sadece erken dogumumu tetikliyor.ben bebege de etkisi oluyo saniyodum
bitki çaylarının söktürücü özelliği olduğundan doğumu tetikliyor canım. Dolayısıyla tadına henüz bakmadım. tahminimce kuşburnu çayını andırıyor. Rengi de kırmızı zaten. Yeni doğum yapan bir arkadaşım kahvaltısını falan bu çayla yapıyor tadı gayet güzel diyor.

Çok sevindim canım, inşallah bu şekilde devam eder. Özellikle yediğin bi şey var mıydı, benim sıpa da gerideydi

Canim valla bir hafta boyunca akşamları et yedim iki gün balık yedim. Bol ceviz pekmez meyve kuru incir. Sabahları hergun yumurta ve yatarken mutlaka sut içtim. Kısacası sınırlarımı zorladım. Severek mi yedim asla ama bebeğin zayıf deyince cok üzülmüştüm. Anladim ki bazı annelerin içi rahat olsun çünkü biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah’ın takdiri. Sen de canini sıkma tatlım bazen ne yaparsan yap Bebek aldığı kadarını alıyormuş ben bugün biraz daha rahatlarım bunu duyunca.

Ama söyle bir durum da var canim dr un bana verdiği vitamin ilacını haftada üç defa alıyordum her gün düzenli almıyordum. Ama bunu dr kendisi söylemişti. Ben de bu Bir hafta boyunca hergun aldım ama dr a söylemeyi unuttum yanlış mi yaptım doğru mu bilmiyorum ama belli ki ise yaramış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…