- 2 Temmuz 2008
- 44
- 39
- 293
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #32.581
inşallah canım yeter ki bebeğe zarar vercek bi şey olmasın çok teşekkür ederimİnşallah canım teşekkür ederim korkma sende takviye verirler ciddi bişey yoktur inşallah
Eti her akşam yemedim ama 2 gün yedim, köfte olarak da yemiştim, son olarak kuru incir yiyordum ona ara vermiştim farklı olarak. Gerçi artık olduğu kadar. Yarın kontrol var .Ama söyle bir durum da var canim dr un bana verdiği vitamin ilacını haftada üç defa alıyordum her gün düzenli almıyordum. Ama bunu dr kendisi söylemişti. Ben de bu Bir hafta boyunca hergun aldım ama dr a söylemeyi unuttumyanlış mi yaptım doğru mu bilmiyorum ama belli ki ise yaramış
hmm tmm cnm sagolasin ben de aliyim.bitki çaylarının söktürücü özelliği olduğundan doğumu tetikliyor canım. Dolayısıyla tadına henüz bakmadım. tahminimce kuşburnu çayını andırıyor. Rengi de kırmızı zaten. Yeni doğum yapan bir arkadaşım kahvaltısını falan bu çayla yapıyor tadı gayet güzel diyor.
tmm cnm sagolCanım bi fincan iciyodum fazla değil hem gaz olmasını da engelliyordu istersen doktoruna bi sor ben bi zararını gormedim
Bende bazen kendime inanamıyorum doymak bilmez gibi :) bu aya kadar dikkat ettim abur cubur yemim diye şimdi onda da kendimi tutamıyorum yiyorum
Eti her akşam yemedim ama 2 gün yedim, köfte olarak da yemiştim, son olarak kuru incir yiyordum ona ara vermiştim farklı olarak. Gerçi artık olduğu kadar. Yarın kontrol var .
Eti her akşam yemedim ama 2 gün yedim, köfte olarak da yemiştim, son olarak kuru incir yiyordum ona ara vermiştim farklı olarak. Gerçi artık olduğu kadar. Yarın kontrol var .
Bende her haftayı geçtim bi kaç hafta falan bile et yemiyorum bebeğimin gelişimi çok şükür iyi kafanıza takmayın arkadaşın dediği gibi stres daha çok etkiliyo benimkininde hareketleri azalıyo stresli olduğumda.Valla söyle düşünüyorum da etrafımdaki akrabalarım olsun arkadaşlar olsun öyle hergun et yemeyi bırak hamileliği boyunca belki de hiç muz yememislerdir. Sonuçta herkes imkanları doğrusunda besleniyor. Ama masallah allah bağışlasın bebekleri de iyi doğuyor. Canim ben cok kafaya taktım dün bebeğim nerdeyse hiç hareket etmedi. Bugün psikolojik olarak rahatlayınca oynamaya başladı. Sen de cok takma kafana bebislerimiz Allah’a emanet insallah
Ilk dogumda kan degerim 11 lerdeydi. Dogumdan sonra 4 5 tane kan ignesi verdi, yaptirdim ama cok bi yukselme olmadi. En son benim 10 du herhalde ama oldu yaptirali ve ben kan ilaclarini icmeyi sevmiyorum. Duzenli kullanmiyorum. Gene buyuk ihtimalle igne verir dogumdan sonra diye dusunuyorumcanım doktorum çok iyi, hamilelik boyunca çok çok operasyon sıkıntı atlattık, zaten perinotoloji de prof. kendisi,bu nedenle çok güveniyorum ona ve o bu konuda çok rahat. önemli olan bilmek ve hazırlıklı olmak,gerektiği anda kan takviyesi yaparız dedi, kansızlığı kesinlikle sorun olarak görmüyor. demem o ki doktorun kan değerlerini düzenli takip ediyorsa gerisini hiçç kafana takma.
Ben de artık oluruna bıraktım alacağı varsa alır bi şekilde benden, 10 kilo aldım yani, hayatımda hiç kilo alamayan ben bu kadar kiloyu aldıysam yiyorum. Hatta eşim de şaşırıyor sürekli evde yumurta süt peynir bitiyor, meyve desen aynı ceviz aynı adam 4 güne 1 markete uğruyordu. Kilo alamamış çıkınca bir şey diyemedi. Görüyor çünkü nasıl yediğimi.Valla söyle düşünüyorum da etrafımdaki akrabalarım olsun arkadaşlar olsun öyle hergun et yemeyi bırak hamileliği boyunca belki de hiç muz yememislerdir. Sonuçta herkes imkanları doğrusunda besleniyor. Ama masallah allah bağışlasın bebekleri de iyi doğuyor. Canim ben cok kafaya taktım dün bebeğim nerdeyse hiç hareket etmedi. Bugün psikolojik olarak rahatlayınca oynamaya başladı. Sen de cok takma kafana bebislerimiz Allah’a emanet insallah
Ben bu hamileliginde resmen etten sogudum. Kokusu, tadindan tiksindim resmen. Zorunlu olarak az da olsa et yiyorum ama zorlaBende her haftayı geçtim bi kaç hafta falan bile et yemiyorum bebeğimin gelişimi çok şükür iyi kafanıza takmayın arkadaşın dediği gibi stres daha çok etkiliyo benimkininde hareketleri azalıyo stresli olduğumda.
Benim de 10 cnm ama benim gebelik öncesi de böyleydi dr Doğum sonrası seni dahiliyeye yönlendirecem dedi bugün şimdi gün 2 tane ilıaç alıyorum bakalım yükselmez artık bu saatten sonra aldığımız ilacın etkisi de bebeğe gidiyor endişe etme Doğumda dr kanamaya göre 1 ünite yada daha fazla takviye yapıyor ama bazen takviye yapmadanda Doğum gerçekleşiyor bakalım o anki duruma bağlı inş gerek kalmaz ikimizin de sen normal mi yapacaksın ?Aynen bende öyle korkuyorum doğuma giricem kansızım.Değerim 10 hiç yükselmiyo senin kaç? Takviye nasıl yapılıyo doğumda?
Aynen öyle cnm eşim bağırınca ben bir daha yapmasın diye genelde susuyorum yorum yapmıyorum oda bunu bildiği için beni bastırıyor anasına ben hanım köylüyüm dedirtmemek için valla ana kuzu erkekler evlenmesin arkadaş otursunlar analarının dizinin dibinde elin kızına da yazık ezilip duruyor..rica ederim.cm heoimizim sorunlaei farkli farkli kimseye anlatamiyoruz.e bi de hamileyken rahatsizliklarimiz da oluyo daha hassaslasiyoruz anlayis bekliyoruz insanlardan.boyle anlatip acilmak iyi geliyo cnm.
sen esine birakma cnm ne derse desin der der susar.esin de cok fena bagirip cagirarak seni susturmaya calisiyo bakiyo anasina söz diyemiyo sana diyo ki sussun nasilsa sen susuyosun.
sustukca insanin ustune daha cok geliyoar cnm.
sen tek gelinmisin cnm kaynanan kendine bakici gibi ima edip duruyo seni.baska gelini yok mu az da ona yapsin nazini niyazini.seni cekkmser bulmus rahat takiliyo.
Maşallah ne güzelmiş, peki miktarları ne kadar, tester olarak mı yoksa bildğimiz büyük boy mu merhem ve krem?Kızlar bugün Doğum yapacağım has gittim odasını filan görmek için orda bir form doldurdum bana hediye pakati verdiler içinde hummana çay lansinoh saklama poşeti 10 adet lansinoh göğüs ucu merhemi mustela pişik kremi makinede çamaşır renkleri karışmasın diye çamaşır bezi dalin şampuan molfix bebek bezi yenş doğan 10 adet sizin has veriyor mu bi sorun bir sürü para veriyoruz sonuçta
Merhabaa siz Afyon da misiniz eger oyleyse hangi dr a gidiyorsunuzCanim yoldan degildir uzme kendini ben 2haftada bir 2.5 saat yol gidip geliyorum birsey olmuyor Allahin izniyle. Bi cikolata tatli yemeyi denedin mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?