2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ay ne hoş :) bilmiyorum ben ilk kez duydum inşallah banada verirler :)

Bilmiyorumki ilk gebeliğim normal olursa iyi olur hayırlısı diyorum.Doğumda kan gerekirse hastanemi buluyo bizmi? Benmde doğum önceside böyleydi değerlerim aynen dediğin gibi 2 tane ilaç alıyorum değişmedi

Bilmiyorumki ilk gebeliğim normal olursa iyi olur hayırlısı diyorum.Doğumda kan gerekirse hastanemi buluyo bizmi? Benmde doğum önceside böyleydi değerlerim aynen dediğin gibi 2 tane ilaç alıyorum değişmedi
Cnm genelde önceden söylüyorlar ve has veriyor tabi ücretini alıyorlar tabi olurda ihtiyaç olursa zaten soruyorlar varsa uygun olan oda verebilir bugün dr baktı birşey demedi sadece Doğum sonrası dahiliyeye gönderecem dedi içtiğimiz ilacın faydasınıda bebek alıyor dedi yanı içmemiş olsaydık daha çok düşerdi değerler ben pekmez içmeyi unutuyorum oda çok iyi geliyor sen dene istersen

Ağırlaştıkça hareketleri daha da acıtır canım. Doktorum özellikle ayaklarının olduğu yeri gösterip bu kısımda fazla ağrı hissedebilirsin demişti
Aksine son zamanlarda hareketleri derinden ve az hissetmeye başlamıştım şaşırdım Çan’ımı acıtmasına

Aksine son zamanlarda hareketleri derinden ve az hissetmeye başlamıştım şaşırdım Çan’ımı acıtmasına
Benim son zamanlarda baya acıtıyor bazı hareketleri. Belki duruşunu değişmiştir korkma canım bu zamandan sonra ters dönmesi zor olur

Kizlar kontrolde yine sanci cikti, doktor cuma yine cagirdi ama yapacak bir sey yok bu saatten sonra sadece progestan igne yapabilirim dedi. Acilma yok rahim agzi birazcik kisalmis o da cok ciddi degil daha bekler gibi bebek dedi.
Kilosu 2350 olmus, 33+5im su an ama ben 2 kilo vermisim. Hareketleri gayet iyi su an tekme atiyor bana dedi. Nispeten olumlu gecti sukur.

Benimde ilk aylarda lokositim cok yuksekti toz ictim gecmedi.5.aydan beri dogal sirkeli su iciyorum iki gunde bir lokositim yok denecek kadar az.

B12 için ilaç kullanıyor muydun canım ve değerin kaç çıktı. Benim de düşük çıktı.169 değeri. Doktor ilaç tavsiye etti.

Bal kabağı mı sebze olan kabak mu canım. İki üç gündür bende de var hiç olmazdı halbuki

bunu duyunca rahatladım canım. Benim kan değeri normal ama Demir oranı çok düşük. Kan ilaçları alerji yapıyor. Doğumda beni zorlar mı diye düşünüyordum ama demek ki olası durumda müdahale ediyorlar

Sancıların neden bu kadar çok anlayamadım. Ama çok şülür açılman yok benimde böyle sancı çok ve açılmam vardı progrsyanla ve sürekli yatarak sancılar neredeyse durdu. Senin neden durmuyor doktor bununla ilgili bir şey dedi mi

normal kabak yeşili canım. inşaAllah sende faydasını görürsün canım

Dozaji artirmasi gerekiyormus ama daha fazla da artiramam dedi. Boyle gittigi yere kadar gider dedi ama ben gittigimde ilac saatime 1.5 saat vardi. Ilk nstde sanci 110a gelince bebegin kalp atislari 70lere dustu, o sebeple 1 saat daha tuttu beni. Ilac saatim geldi tabi sancilar tekrar basladi. Ilk nstde tek sanci cikmisti yoksa.
Senin sancilar acilmaya sebep oluyordur benimkiler olmuyor anladigim kadariyla oyle bos sanci

Bugun bizimde kontrolumuz vardi kizlar ilk defa tertemiz bir nst cikti hic sanci yoktu masallah benim oglan bizimle dalga geciyor galiba:) insallah beklemeye devam ederse 28 kasima sezaryen icin gun verdi

Bugun bizimde kontrolumuz vardi kizlar ilk defa tertemiz bir nst cikti hic sanci yoktu masallah benim oglan bizimle dalga geciyor galiba:) insallah beklemeye devam ederse 28 kasima sezaryen icin gun verdi
Gözün aydın cnm şimdi takvime bakınca gördüm senin haftan benden sonra ama dr bugün 6 7 Aralık gibi alırız dedi sezeryan için seni kaç haftalık alacak ?

cok haklisin cnm
bu kaynana 3 evi varken siginti gibi gelinim evinde yasamaya ne merakli.
ah olan hep zaten bizim gibi alttan alanlara oluyo.ben de koca kaynanami cok alttan aliyorum ayriyiz nasilsa diye.ama birlik olaydik inanki ben de 5 dk durmazdim.baslarim askina sevgisine derdim.bu guzel yillarimizi ellerin analarina bakarak gecirecegimize kendi annemize bakariz daha iyi.
ama ben malesef tek gelinim.ilerde yaslilik olur elden ayaktan dusulur Allah rizasi icin bakilir elbet.ama simdiden yerlerini yapmaya calismalari cok sinir bozucu.
bazen keske benim de bi eltim olsaydi da kaynanam onlara karissaydi benden elini ayagini cekseydi diyorum tek olunca cok duskun oluyo malesef.
ama iste ne olursa olsun is eşlerde bitiyo.eslerimiz karima karisma.falan gibisine konussalar analarina bizim agzimizi acmamiza gerek kalmaz.kaynananlar da karisamaz her seye rahat rahat konusamazlar.
ne gelinler var onlar gibi olsak kiymetimiz bilinir eslerimiz pesimizde pervane olur da biz mi beceremiyoz bilmiyomki

Gözün aydın cnm şimdi takvime bakınca gördüm senin haftan benden sonra ama dr bugün 6 7 Aralık gibi alırız dedi sezeryan için seni kaç haftalık alacak ?
Sagol canim 3 defa hastaneye yattim ben sancilarim vardi durdurduk. suyum fazla oldugu icin 37 de alicak normalde 38 39 da aliyor doktorum

Güzel haberler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…