- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #32.601
Ay ne hoş :) bilmiyorum ben ilk kez duydum inşallah banada verirler :)Kızlar bugün Doğum yapacağım has gittim odasını filan görmek için orda bir form doldurdum bana hediye pakati verdiler içinde hummana çay lansinoh saklama poşeti 10 adet lansinoh göğüs ucu merhemi mustela pişik kremi makinede çamaşır renkleri karışmasın diye çamaşır bezi dalin şampuan molfix bebek bezi yenş doğan 10 adet sizin has veriyor mu bi sorun bir sürü para veriyoruz sonuçta
Cnm baya normal boy kremler öyle testir değil ben de şaşırdım öyle özellikle bir has değin gittiğim normal sıradan bir özle hasMaşallah ne güzelmiş, peki miktarları ne kadar, tester olarak mı yoksa bildğimiz büyük boy mu merhem ve krem?
Gidince bi sor belki veriyordur biz bilmiyoruzdurAy ne hoş :) bilmiyorum ben ilk kez duydum inşallah banada verirler :)
Bilmiyorumki ilk gebeliğim normal olursa iyi olur hayırlısı diyorum.Doğumda kan gerekirse hastanemi buluyo bizmi? Benmde doğum önceside böyleydi değerlerim aynen dediğin gibi 2 tane ilaç alıyorum değişmediBenim de 10 cnm ama benim gebelik öncesi de böyleydi dr Doğum sonrası seni dahiliyeye yönlendirecem dedi bugün şimdi gün 2 tane ilıaç alıyorum bakalım yükselmez artık bu saatten sonra aldığımız ilacın etkisi de bebeğe gidiyor endişe etme Doğumda dr kanamaya göre 1 ünite yada daha fazla takviye yapıyor ama bazen takviye yapmadanda Doğum gerçekleşiyor bakalım o anki duruma bağlı inş gerek kalmaz ikimizin de sen normal mi yapacaksın ?
Cnm genelde önceden söylüyorlar ve has veriyor tabi ücretini alıyorlar tabi olurda ihtiyaç olursa zaten soruyorlar varsa uygun olan oda verebilir bugün dr baktı birşey demedi sadece Doğum sonrası dahiliyeye gönderecem dedi içtiğimiz ilacın faydasınıda bebek alıyor dedi yanı içmemiş olsaydık daha çok düşerdi değerler ben pekmez içmeyi unutuyorum oda çok iyi geliyor sen dene istersenBilmiyorumki ilk gebeliğim normal olursa iyi olur hayırlısı diyorum.Doğumda kan gerekirse hastanemi buluyo bizmi? Benmde doğum önceside böyleydi değerlerim aynen dediğin gibi 2 tane ilaç alıyorum değişmedi
Aksine son zamanlarda hareketleri derinden ve az hissetmeye başlamıştım şaşırdım Çan’ımı acıtmasınaAğırlaştıkça hareketleri daha da acıtır canım. Doktorum özellikle ayaklarının olduğu yeri gösterip bu kısımda fazla ağrı hissedebilirsin demişti
İnşallah canım :)Ben hıc tutamadım kendımı abur cubur ve tatlı konusunda sonuc ortada :) insallah veririz
Benim son zamanlarda baya acıtıyor bazı hareketleri. Belki duruşunu değişmiştir korkma canım bu zamandan sonra ters dönmesi zor olurAksine son zamanlarda hareketleri derinden ve az hissetmeye başlamıştım şaşırdım Çan’ımı acıtmasına
Benimde ilk aylarda lokositim cok yuksekti toz ictim gecmedi.5.aydan beri dogal sirkeli su iciyorum iki gunde bir lokositim yok denecek kadar az.kızlar ben de simdi enfeksiyondan antibiyotik kullanıyorum bu ikinci malesef.geçen sefer tek içimlik tozdan vermişti şimdi hap verdi 15 tane var içinde enfeksiyon oranın yüksek toz geçirmez diye bunu verdi..ilk hamileliğimde hiç böyle bir sorun yaşamıştım ama bunda malesef tekrarlıyor.ve beni çok rahatsız ediyor sıtma tutuyor beni enfeksiyon olunca sizin de öyle oluyor mu
B12 için ilaç kullanıyor muydun canım ve değerin kaç çıktı. Benim de düşük çıktı.169 değeri. Doktor ilaç tavsiye etti.dün verdim ben de sağlık ocağına kanı, bugün sonuçlar çıkmış b12 baya düşük neu değerleri yüksek enfeksiyon var sanırım, yarın doktoruma göstereceğim bakalım. inşallah sizin sonuçlar güzel çıkar
Bal kabağı mı sebze olan kabak mu canım. İki üç gündür bende de var hiç olmazdı halbukikızlar ben son haftalarda zor tuvalete çıkıyorum. kabak yemeği yaptım ve inanın 30 dk da etkisini gösterdi. ben salçalı yemek yiyemiyorum bu hamileliğimde o yüzden şöyle yaptım
kabak patates havuç soğan istediğiniz şekilde doğrayın ve zeytinyağı tuz ekleyin ve fırına verin çok leziz oluyor. ben genelde fırın yemeklerini severim.
kabız olan arkadaşlar kabak yemenize tavsiye ederim.
bunu duyunca rahatladım canım. Benim kan değeri normal ama Demir oranı çok düşük. Kan ilaçları alerji yapıyor. Doğumda beni zorlar mı diye düşünüyordum ama demek ki olası durumda müdahale ediyorlarIlk dogumda kan degerim 11 lerdeydi. Dogumdan sonra 4 5 tane kan ignesi verdi, yaptirdim ama cok bi yukselme olmadi. En son benim 10 du herhalde ama oldu yaptirali ve ben kan ilaclarini icmeyi sevmiyorum. Duzenli kullanmiyorum. Gene buyuk ihtimalle igne verir dogumdan sonra diye dusunuyorum
Sancıların neden bu kadar çok anlayamadım. Ama çok şülür açılman yok benimde böyle sancı çok ve açılmam vardı progrsyanla ve sürekli yatarak sancılar neredeyse durdu. Senin neden durmuyor doktor bununla ilgili bir şey dedi miKizlar kontrolde yine sanci cikti, doktor cuma yine cagirdi ama yapacak bir sey yok bu saatten sonra sadece progestan igne yapabilirim dedi. Acilma yok rahim agzi birazcik kisalmis o da cok ciddi degil daha bekler gibi bebek dedi.
Kilosu 2350 olmus, 33+5im su an ama ben 2 kilo vermisim. Hareketleri gayet iyi su an tekme atiyor bana dedi. Nispeten olumlu gecti sukur.
Eki Görüntüle 2205620
normal kabak yeşili canım. inşaAllah sende faydasını görürsün canımB12 için ilaç kullanıyor muydun canım ve değerin kaç çıktı. Benim de düşük çıktı.169 değeri. Doktor ilaç tavsiye etti.
Bal kabağı mı sebze olan kabak mu canım. İki üç gündür bende de var hiç olmazdı halbuki
bunu duyunca rahatladım canım. Benim kan değeri normal ama Demir oranı çok düşük. Kan ilaçları alerji yapıyor. Doğumda beni zorlar mı diye düşünüyordum ama demek ki olası durumda müdahale ediyorlar
Dozaji artirmasi gerekiyormus ama daha fazla da artiramam dedi. Boyle gittigi yere kadar gider dedi ama ben gittigimde ilac saatime 1.5 saat vardi. Ilk nstde sanci 110a gelince bebegin kalp atislari 70lere dustu, o sebeple 1 saat daha tuttu beni. Ilac saatim geldi tabi sancilar tekrar basladi. Ilk nstde tek sanci cikmisti yoksa.Sancıların neden bu kadar çok anlayamadım. Ama çok şülür açılman yok benimde böyle sancı çok ve açılmam vardı progrsyanla ve sürekli yatarak sancılar neredeyse durdu. Senin neden durmuyor doktor bununla ilgili bir şey dedi mi
Gözün aydın cnm şimdi takvime bakınca gördüm senin haftan benden sonra ama dr bugün 6 7 Aralık gibi alırız dedi sezeryan için seni kaç haftalık alacak ?Bugun bizimde kontrolumuz vardi kizlar ilk defa tertemiz bir nst cikti hic sanci yoktu masallah benim oglan bizimle dalga geciyor galiba:) insallah beklemeye devam ederse 28 kasima sezaryen icin gun verdi
cok haklisin cnmAynen öyle cnm eşim bağırınca ben bir daha yapmasın diye genelde susuyorum yorum yapmıyorum oda bunu bildiği için beni bastırıyor anasına ben hanım köylüyüm dedirtmemek için valla ana kuzu erkekler evlenmesin arkadaş otursunlar analarının dizinin dibinde elin kızına da yazık ezilip duruyor..
Evet cnm ben tek gelinim bir tane daha olacak ama ona dişi geçmez çünkü oğlu asla laf ettirtmez şimdiden anasını bastırıyor olan yine bana olacak yani şans işte kime kelek kimine yelek boşa dememişler babama dedim bu sene gelsinler sesimi çıkarmam ama seneye de aynı şeyi yaparlarsa çıkar gelirim oda gel dedi çünkü bu emrivaki yapılıp yavaştan alıştırma biliyorum bu kış biter seneye de kışa gelirler sonra tamamen yerleşirler oğlu isterse otursun baksın ben gider kendi anama babama bakarım
Sagol canim 3 defa hastaneye yattim ben sancilarim vardi durdurduk. suyum fazla oldugu icin 37 de alicak normalde 38 39 da aliyor doktorumGözün aydın cnm şimdi takvime bakınca gördüm senin haftan benden sonra ama dr bugün 6 7 Aralık gibi alırız dedi sezeryan için seni kaç haftalık alacak ?
Soracağım :) hangi ilde hastaneniz merak ettimGidince bi sor belki veriyordur biz bilmiyoruzdur
Güzel haberler canımKizlar kontrolde yine sanci cikti, doktor cuma yine cagirdi ama yapacak bir sey yok bu saatten sonra sadece progestan igne yapabilirim dedi. Acilma yok rahim agzi birazcik kisalmis o da cok ciddi degil daha bekler gibi bebek dedi.
Kilosu 2350 olmus, 33+5im su an ama ben 2 kilo vermisim. Hareketleri gayet iyi su an tekme atiyor bana dedi. Nispeten olumlu gecti sukur.
Eki Görüntüle 2205620
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?