2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yok canım bir şey önermedi. Bol bol istirahat sadece. Progestan içiyorum dozu çok yüksek, o da besliyormuş kisti ama mek zorundayım şimdilik. Onu kesince kaybolur dedi bana da.

Senin kistin kaç cm canım?

Kac cm oldugunu soylemedi canim. Bir dahakine sorarim. Bende progestan kullaniyorum demekki bi suru beraber kalacaklar bizle

Canim gördüm simdi korkmana gerek yok olabilir lekelenme canim kirmizida olabilir ama fazla olursa endise edebilirsin sakin kotu dusunme ayaklarinin altina yastik koy uzan.
Canm şükür kırmızı gelmedi devamı yok kan gibide akmadı uzanyrm korkuyrm rabbim melegmi bana bağşlasn amin

Canm şükür kırmızı gelmedi devamı yok kan gibide akmadı uzanyrm korkuyrm rabbim melegmi bana bağşlasn amin
Amin canim endise edicek birsey yok insan basina gelince korkuyor ama doktor bana da normal demisti agrilarada oyle dedi dun gece su gibi olmusum yataktan adet sancisindan 2 adet zamanim geldi baya artti agrim.

Amin canim endise edicek birsey yok insan basina gelince korkuyor ama doktor bana da normal demisti agrilarada oyle dedi dun gece su gibi olmusum yataktan adet sancisindan 2 adet zamanim geldi baya artti agrim.
Çok rahatladm canm şükür içim rahatladı bendede oluyor öle ağrılar cnm eşimle kavga ettik snrmi bozdu bgn hep ağladm hamlelkten mi blmyrm ağlayasm gelyr hep hemen gözlerm doluyor

Çok rahatladm canm şükür içim rahatladı bendede oluyor öle ağrılar cnm eşimle kavga ettik snrmi bozdu bgn hep ağladm hamlelkten mi blmyrm ağlayasm gelyr hep hemen gözlerm doluyor
Hamile iken daha da duygusal oluyor insan simdi birde biz kalp atisi mevzusundan daha hassasiz hrseye agliyoruz bende oyleyim esine soyle seni uzmesin stres en buyuk zarar bebege dikkat etsin.

Hamile iken daha da duygusal oluyor insan simdi birde biz kalp atisi mevzusundan daha hassasiz hrseye agliyoruz bende oyleyim esine soyle seni uzmesin stres en buyuk zarar bebege dikkat etsin.
Sorma canm anlamyr dedm stres üzüntü yasak anlamıyor yalandn yaptm sanyr ama değil ciddn tutamyrm ya bu hamilelik hormonlarımı bozdu canm cdden

Sorma canm anlamyr dedm stres üzüntü yasak anlamıyor yalandn yaptm sanyr ama değil ciddn tutamyrm ya bu hamilelik hormonlarımı bozdu canm cdden
Canımmmm çok normal ya ben yoldaki kediye kuşa böceğe herşeye ağlıyordum öncekilerde. Geçer sonraki aylarda içinden geldiği gibi davran sıkma kendini
Kahverengi akıntı da normal benim de olmuştu ama için rahat etmezse doktorunla görüş

Kızlar çok kötym ağlıyorum kahverengi akıntya döndü birşey mi olcak nye böle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…