- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.261
Hos geldin canim hayirli olsunKızlar merhabalar bugün test yaptım pozitifti. Hastaneye gittim o da pozitif diyince aranıza katılmış oldum :)
4 haftalığız.
Teşekkürler hoşbuldum hayırlı olsun herkese hepimiz yeniyiz malumHos geldin canim hayirli olsun
Yok canım bir şey önermedi. Bol bol istirahat sadece. Progestan içiyorum dozu çok yüksek, o da besliyormuş kisti ama mek zorundayım şimdilik. Onu kesince kaybolur dedi bana da.
Senin kistin kaç cm canım?
İnşallah sağlıklıdırlar canım :)Yakın olcak cnm inş duyarz kalp atşnı banuiftcnn uyglamsnda şuan bebegn kalbi atyr dyr ama hemen başladmı anlamdm
Onlarin dedigi dogru oluyor zamanla kapatiyor arayi gec döllenmeden ama ben ader oncesi ogrendim gebeligimi ondan endise ediyorum.Bamada de bir aylk dedi anlamadm gitti ya drlarda bir alem
Jel falan kullanıyormuşum canımYatyrm cnm nasl desem hani böle damlada değil silince gelen birşey dahada gelmedi ama kan beynme sıçradı ödüm koptu resmen kimysldski olcak dye cok korktm uzanyrm şimdi
Cnm son yazfm mesjı okurmsn cvp yazarmsn morlm çok bozulduOnlarin dedigi dogru oluyor zamanla kapatiyor arayi gec döllenmeden ama ben ader oncesi ogrendim gebeligimi ondan endise ediyorum.
Canim kese boyutum 6.66 cm sanirim alttada 0.913 yazio hangisi ise bende pek anlamiyorum 5+4 duk 2 gun once boyle cikti bebek icin cuma gitcem.Cnm kac haftalikken kac mm cikti. Aslinda bebek gorundukten sonra daha net belli olur geridemi degilmi diye uzulme
Yok cnm hiçbrşy kullanmyrm ilk defa geldi başma böle birşey ama okudm notmalmş olmazı bebegn yerlşme zamanları ya bu aralar öle yazyr kırmızıya dönerse dr sormak gerekrmşJel falan kullanıyormuşum canım
Canim gördüm simdi korkmana gerek yok olabilir lekelenme canim kirmizida olabilir ama fazla olursa endise edebilirsin sakin kotu dusunme ayaklarinin altina yastik koy uzan.Cnm son yazfm mesjı okurmsn cvp yazarmsn morlm çok bozuldu
Canm şükür kırmızı gelmedi devamı yok kan gibide akmadı uzanyrm korkuyrm rabbim melegmi bana bağşlasn aminCanim gördüm simdi korkmana gerek yok olabilir lekelenme canim kirmizida olabilir ama fazla olursa endise edebilirsin sakin kotu dusunme ayaklarinin altina yastik koy uzan.
Amin canim endise edicek birsey yok insan basina gelince korkuyor ama doktor bana da normal demisti agrilarada oyle dedi dun gece su gibi olmusum yataktan adet sancisindan 2 adet zamanim geldi baya artti agrim.Canm şükür kırmızı gelmedi devamı yok kan gibide akmadı uzanyrm korkuyrm rabbim melegmi bana bağşlasn amin
Çok rahatladm canm şükür içim rahatladı bendede oluyor öle ağrılar cnm eşimle kavga ettik snrmi bozdu bgn hep ağladm hamlelkten mi blmyrm ağlayasm gelyr hep hemen gözlerm doluyorAmin canim endise edicek birsey yok insan basina gelince korkuyor ama doktor bana da normal demisti agrilarada oyle dedi dun gece su gibi olmusum yataktan adet sancisindan 2 adet zamanim geldi baya artti agrim.
Hamile iken daha da duygusal oluyor insan simdi birde biz kalp atisi mevzusundan daha hassasiz hrseye agliyoruz bende oyleyim esine soyle seni uzmesin stres en buyuk zarar bebege dikkat etsin.Çok rahatladm canm şükür içim rahatladı bendede oluyor öle ağrılar cnm eşimle kavga ettik snrmi bozdu bgn hep ağladm hamlelkten mi blmyrm ağlayasm gelyr hep hemen gözlerm doluyor
Sorma canm anlamyr dedm stres üzüntü yasak anlamıyor yalandn yaptm sanyr ama değil ciddn tutamyrm ya bu hamilelik hormonlarımı bozdu canm cddenHamile iken daha da duygusal oluyor insan simdi birde biz kalp atisi mevzusundan daha hassasiz hrseye agliyoruz bende oyleyim esine soyle seni uzmesin stres en buyuk zarar bebege dikkat etsin.
Suan ona normal geliyor ama kalp atisini duysun sonra bebisi gorsun dahada titriyck ustune emin ol.Sorma canm anlamyr dedm stres üzüntü yasak anlamıyor yalandn yaptm sanyr ama değil ciddn tutamyrm ya bu hamilelik hormonlarımı bozdu canm cdden
Canımmmm çok normal ya ben yoldaki kediye kuşa böceğe herşeye ağlıyordum öncekilerde. Geçer sonraki aylarda içinden geldiği gibi davran sıkma kendiniSorma canm anlamyr dedm stres üzüntü yasak anlamıyor yalandn yaptm sanyr ama değil ciddn tutamyrm ya bu hamilelik hormonlarımı bozdu canm cdden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?