2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bu kadar sancının olmasına nasıl normal bakıyor doktorun anlamadım cidden. Neyse sen evde çok ayakta kalma uzan bol bol.

vay be ne guzelmis gule gule kullan insallah cnm

Cnm baya normal boy kremler öyle testir değil ben de şaşırdım öyle özellikle bir has değin gittiğim normal sıradan bir özle has
cnm ya benim bi vitamin ilacim var onu kullanamiyorum.ac karnina oldugu icin midem kotu oluyor.dogumda kan kaybi yasaninca kotu sonuckar dogurur mi korktum biraz almalimiyim.
tok karnina magnezyum ve demir aliyorum yetmezmi ki

Bu kadar sancının olmasına nasıl normal bakıyor doktorun anlamadım cidden. Neyse sen evde çok ayakta kalma uzan bol bol.
Hemen eve git dinlen dedi o da.
Sanci disinda bir sorun gormedi neyse ki, o da neden surekli oyle anlamadim. Bir sey hissetmiyorum Allahtan, bir de agri hissetsem ne fena.

Bugun bizimde kontrolumuz vardi kizlar ilk defa tertemiz bir nst cikti hic sanci yoktu masallah benim oglan bizimle dalga geciyor galiba:) insallah beklemeye devam ederse 28 kasima sezaryen icin gun verdi
28 kasım mı. Takvimin 25 aralık gösteriyor neden 1 ay önce alıyor ki

Tek gelinsin demek üffff o da zor ya bütün beklenti sana kalmış gerçi üzülme bu işler şans işi kaç tane kayınbiraderin olsaydı bile kv nazı kime geçiyorsa onunla uğraşırdı fark etmiyor yani.
Tabiki de rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin elbette kötü durumda bakarız ama sağlıklı olup birlikte yaşama fikri nedir anlamış değilim yarının ne olacağını kim bile bilir canları sıkılıyor bizim yanımıza gelmek istiyorlar başkada birşey değil ben olsam tenezzül bile etmem beni istemeyenin yanına gitmezdim binde oğlum istesin gelin arayıp davet etmezse ısrar etmezse elim ayağım tutuyorsa ne işim olur ama herkes bizim gibi değil yüzsüz insan bunlar başkada birşey değil
Bugün eşime annen yalnız gelsin baban kardeşinle kalsın 10 gün kalıp döner hem annem de yalnız kalmaz dedim aklına yattı gibi aradı anasını ama diyemedi babamı bırak gel 10 kal git diye bu konuyu konuşmadan kapattı o bile çekiniyor ben nasıl konuşayım hem İnan bana ben birşey dersem eşim sonrasında burnumdan getirir bu sene idare edecem mecburen seneye bakacaz artık ama ben bu konuda netim seneye de aynısı olursa ya onlar ya ben

cnm ya benim bi vitamin ilacim var onu kullanamiyorum.ac karnina oldugu icin midem kotu oluyor.dogumda kan kaybi yasaninca kotu sonuckar dogurur mi korktum biraz almalimiyim.
tok karnina magnezyum ve demir aliyorum yetmezmi ki
Kan değerlerin kaç cnm yani aşırı kanaman olmazsa gerek kalmaz korkma cnm vitaminlerini almaya devam et ben de kullanmaya çalışıyorum vitamin ilacını benimde midem bulanıyor senin gibi

haklisin cnm benim esim de anasina gık diyemez.malesef kiyamiyolar analarina.bana 3 4 ay kalcam deseydi kaynanam esim gel derdi ben de sesimi cikaramazdim ne desem bos.ne dicen ki gelme de denmiyo.sen hürmetli olma em azindan anlasin.anlamazyuzsuz kaynana ama en azindan rahat edemesin evine gitsin.
eli ayagi tutuyoken 3 4 ay kalmak neyin nesi bem de anlamiyorum.benim annem bile en fazla 2 hafta kalmistir bende laf soz olcak esim rahatsiz olcak diye.kaynanamla yakin oldugumuz icin kalma gibi bi durum olmadi.ama uzak olsaydi kesin kalirdi.
ama borç konusunu artik konu acilinca konus cnm.baktin esinden ses cikmiyo
" nasil odicez anne bebek de geliyo kira oduyoruz goruyosun halimizi " de.bak bakalim ne dicek.
ay boyle sessiz pısırık adamlara uyuz oluyorum analarina sesleri cikmiyo bize cikiyo beyfendilerin.

Cnm 36 haftalık oldum anlamdım böyle dedi bugün resmen normal Doğum zamanını söyledi ama kesin bi gün vermedi yarın bir daha gidince soracam
evet ya senin sezeryan olcaksan 2 haftan kaliyo olmasi gerekirken niye oyle dedi ki karistirdi mi napti cnm
benim doktorum 38 bitince aliyoruz sezeryande dedi

Kan değerlerin kaç cnm yani aşırı kanaman olmazsa gerek kalmaz korkma cnm vitaminlerini almaya devam et ben de kullanmaya çalışıyorum vitamin ilacını benimde midem bulanıyor senin gibi
hangi degere bakmam gerekiyo cnm
19 kasimda saglik ocagina gitcem izlem tarihim geliyo.o zmna yine kana bakilcak ama bi kan sonucum var doktorum bisey demedi.bende iyidir heralde diye ac karnina da alamadigim icin almadim ilaci.
ama aliyim bari 19 una kadar insallah yuksek cikar.ama demiri ne kadar kulkansam kullaniyim hep dusuk cikiyo
b12 im dusuktu igne vuruluyordum duzeldi.

Sağol canım pekmezde içiyorum ama değişmedi diğer söylediklerin içimi rahatlattı bu hafta randevum var bende konuşucam doktorla bakalım kolay doğumlar hepimize:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…