- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #32.621
cnm bana da 10 11 aralik dedi.kac haftaliktin ki cnmGözün aydın cnm şimdi takvime bakınca gördüm senin haftan benden sonra ama dr bugün 6 7 Aralık gibi alırız dedi sezeryan için seni kaç haftalık alacak ?
Bu kadar sancının olmasına nasıl normal bakıyor doktorun anlamadım cidden. Neyse sen evde çok ayakta kalma uzan bol bol.Dozaji artirmasi gerekiyormus ama daha fazla da artiramam dedi. Boyle gittigi yere kadar gider dedi ama ben gittigimde ilac saatime 1.5 saat vardi. Ilk nstde sanci 110a gelince bebegin kalp atislari 70lere dustu, o sebeple 1 saat daha tuttu beni. Ilac saatim geldi tabi sancilar tekrar basladi. Ilk nstde tek sanci cikmisti yoksa.
Senin sancilar acilmaya sebep oluyordur benimkiler olmuyor anladigim kadariyla oyle bos sanci
vay be ne guzelmis gule gule kullan insallah cnmKızlar bugün Doğum yapacağım has gittim odasını filan görmek için orda bir form doldurdum bana hediye pakati verdiler içinde hummana çay lansinoh saklama poşeti 10 adet lansinoh göğüs ucu merhemi mustela pişik kremi makinede çamaşır renkleri karışmasın diye çamaşır bezi dalin şampuan molfix bebek bezi yenş doğan 10 adet sizin has veriyor mu bi sorun bir sürü para veriyoruz sonuçta
cnm ya benim bi vitamin ilacim var onu kullanamiyorum.ac karnina oldugu icin midem kotu oluyor.dogumda kan kaybi yasaninca kotu sonuckar dogurur mi korktum biraz almalimiyim.Cnm baya normal boy kremler öyle testir değil ben de şaşırdım öyle özellikle bir has değin gittiğim normal sıradan bir özle has
Hemen eve git dinlen dedi o da.Bu kadar sancının olmasına nasıl normal bakıyor doktorun anlamadım cidden. Neyse sen evde çok ayakta kalma uzan bol bol.
28 kasım mı. Takvimin 25 aralık gösteriyor neden 1 ay önce alıyor kiBugun bizimde kontrolumuz vardi kizlar ilk defa tertemiz bir nst cikti hic sanci yoktu masallah benim oglan bizimle dalga geciyor galiba:) insallah beklemeye devam ederse 28 kasima sezaryen icin gun verdi
Ankarada doktorum cnmMerhabaa siz Afyon da misiniz eger oyleyse hangi dr a gidiyorsunuz
Tek gelinsin demek üffff o da zor ya bütün beklenti sana kalmış gerçi üzülme bu işler şans işi kaç tane kayınbiraderin olsaydı bile kv nazı kime geçiyorsa onunla uğraşırdı fark etmiyor yani.cok haklisin cnm
bu kaynana 3 evi varken siginti gibi gelinim evinde yasamaya ne merakli.
ah olan hep zaten bizim gibi alttan alanlara oluyo.ben de koca kaynanami cok alttan aliyorum ayriyiz nasilsa diye.ama birlik olaydik inanki ben de 5 dk durmazdim.baslarim askina sevgisine derdim.bu guzel yillarimizi ellerin analarina bakarak gecirecegimize kendi annemize bakariz daha iyi.
ama ben malesef tek gelinim.ilerde yaslilik olur elden ayaktan dusulur Allah rizasi icin bakilir elbet.ama simdiden yerlerini yapmaya calismalari cok sinir bozucu.
bazen keske benim de bi eltim olsaydi da kaynanam onlara karissaydi benden elini ayagini cekseydi diyorumtek olunca cok duskun oluyo malesef.
ama iste ne olursa olsun is eşlerde bitiyo.eslerimiz karima karisma.falan gibisine konussalar analarina bizim agzimizi acmamiza gerek kalmaz.kaynananlar da karisamaz her seye rahat rahat konusamazlar.
ne gelinler var onlar gibi olsak kiymetimiz bilinir eslerimiz pesimizde pervane olur da biz mi beceremiyoz bilmiyomki
Anladım cnm hayırlısı olsun senin için...Sagol canim 3 defa hastaneye yattim ben sancilarim vardi durdurduk. suyum fazla oldugu icin 37 de alicak normalde 38 39 da aliyor doktorum
İst sizin ?Soracağım :) hangi ilde hastaneniz merak ettim
Cnm 36 haftalık oldum anlamdım böyle dedi bugün resmen normal Doğum zamanını söyledi ama kesin bi gün vermedi yarın bir daha gidince soracamcnm bana da 10 11 aralik dedi.kac haftaliktin ki cnm
Saol cnm aminnn inş hepimiz aynı şekildevay be ne guzelmis gule gule kullan insallah cnm
Kan değerlerin kaç cnm yani aşırı kanaman olmazsa gerek kalmaz korkma cnm vitaminlerini almaya devam et ben de kullanmaya çalışıyorum vitamin ilacını benimde midem bulanıyor senin gibicnm ya benim bi vitamin ilacim var onu kullanamiyorum.ac karnina oldugu icin midem kotu oluyor.dogumda kan kaybi yasaninca kotu sonuckar dogurur mi korktum biraz almalimiyim.
tok karnina magnezyum ve demir aliyorum yetmezmi ki
Ankaraİst sizin ?
19 aralik oldu sonra benim tarihim burdan da duzeltmedim. Diyabet su fazlaligi ve iri bebek oldugu icin 37. Haftada alicak canim28 kasım mı. Takvimin 25 aralık gösteriyor neden 1 ay önce alıyor ki
İlk sayfada Afyon yazinca bi soriyim dedimAnkarada doktorum cnm
haklisin cnm benim esim de anasina gık diyemez.malesef kiyamiyolar analarina.bana 3 4 ay kalcam deseydi kaynanam esim gel derdi ben de sesimi cikaramazdim ne desem bos.ne dicen ki gelme de denmiyo.sen hürmetli olma em azindan anlasin.anlamazyuzsuz kaynana ama en azindan rahat edemesin evine gitsin.Tek gelinsin demek üffff o da zor ya bütün beklenti sana kalmış gerçi üzülme bu işler şans işi kaç tane kayınbiraderin olsaydı bile kv nazı kime geçiyorsa onunla uğraşırdı fark etmiyor yani.
Tabiki de rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin elbette kötü durumda bakarız ama sağlıklı olup birlikte yaşama fikri nedir anlamış değilim yarının ne olacağını kim bile bilir canları sıkılıyor bizim yanımıza gelmek istiyorlar başkada birşey değil ben olsam tenezzül bile etmem beni istemeyenin yanına gitmezdim binde oğlum istesin gelin arayıp davet etmezse ısrar etmezse elim ayağım tutuyorsa ne işim olur ama herkes bizim gibi değil yüzsüz insan bunlar başkada birşey değil
Bugün eşime annen yalnız gelsin baban kardeşinle kalsın 10 gün kalıp döner hem annem de yalnız kalmaz dedim aklına yattı gibi aradı anasını ama diyemedi babamı bırak gel 10 kal git diye bu konuyu konuşmadan kapattı o bile çekiniyor ben nasıl konuşayım hem İnan bana ben birşey dersem eşim sonrasında burnumdan getirir bu sene idare edecem mecburen seneye bakacaz artık ama ben bu konuda netim seneye de aynısı olursa ya onlar ya ben
evet ya senin sezeryan olcaksan 2 haftan kaliyo olmasi gerekirken niye oyle dedi ki karistirdi mi napti cnmCnm 36 haftalık oldum anlamdım böyle dedi bugün resmen normal Doğum zamanını söyledi ama kesin bi gün vermedi yarın bir daha gidince soracam
hangi degere bakmam gerekiyo cnmKan değerlerin kaç cnm yani aşırı kanaman olmazsa gerek kalmaz korkma cnm vitaminlerini almaya devam et ben de kullanmaya çalışıyorum vitamin ilacını benimde midem bulanıyor senin gibi
Sağol canım pekmezde içiyorum ama değişmedi diğer söylediklerin içimi rahatlattı bu hafta randevum var bende konuşucam doktorla bakalım kolay doğumlar hepimize:))Cnm genelde önceden söylüyorlar ve has veriyor tabi ücretini alıyorlar tabi olurda ihtiyaç olursa zaten soruyorlar varsa uygun olan oda verebilir bugün dr baktı birşey demedi sadece Doğum sonrası dahiliyeye gönderecem dedi içtiğimiz ilacın faydasınıda bebek alıyor dedi yanı içmemiş olsaydık daha çok düşerdi değerler ben pekmez içmeyi unutuyorum oda çok iyi geliyor sen dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?