- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #32.641
Anladım ve çok şükür açılman olmamış ve zamanı gelene kafarda olmaz inşallah ve gerçekten ilaç geçiksin benimde sancılar hemen başlıyor ben bu cuma ilaçı bırakıyorum ve c.tesi doğururmuyum diye düşünmeye başladım bile endişem ve heyecanım tavan durumdaDozaji artirmasi gerekiyormus ama daha fazla da artiramam dedi. Boyle gittigi yere kadar gider dedi ama ben gittigimde ilac saatime 1.5 saat vardi. Ilk nstde sanci 110a gelince bebegin kalp atislari 70lere dustu, o sebeple 1 saat daha tuttu beni. Ilac saatim geldi tabi sancilar tekrar basladi. Ilk nstde tek sanci cikmisti yoksa.
Senin sancilar acilmaya sebep oluyordur benimkiler olmuyor anladigim kadariyla oyle bos sanci
28 kasım erken değil mi canım .bildiğim kadarıyla erken doğum riskin var başka da problem yoktu..mesajını sonradan gördüm canım suyun fazla olduğu içinmişBugun bizimde kontrolumuz vardi kizlar ilk defa tertemiz bir nst cikti hic sanci yoktu masallah benim oglan bizimle dalga geciyor galiba:) insallah beklemeye devam ederse 28 kasima sezaryen icin gun verdi
Benim de ilaci persembe kesecek drum ayni korku bende de olustu cumaya dogurmam insallah diyorumAnladım ve çok şükür açılman olmamış ve zamanı gelene kafarda olmaz inşallah ve gerçekten ilaç geçiksin benimde sancılar hemen başlıyor ben bu cuma ilaçı bırakıyorum ve c.tesi doğururmuyum diye düşünmeye başladım bile endişem ve heyecanım tavan durumda
Olmaz insallah ya o kadar etkili mi ki ilac? Bana digrr doktor dogum sancisi olsa ilacla falan en fazla bir hafta belki durdurursun. Dogum sancisi degil o yuzden problem yok birakabilirsin,acilmaya da sebep olmamis demisti...Anladım ve çok şükür açılman olmamış ve zamanı gelene kafarda olmaz inşallah ve gerçekten ilaç geçiksin benimde sancılar hemen başlıyor ben bu cuma ilaçı bırakıyorum ve c.tesi doğururmuyum diye düşünmeye başladım bile endişem ve heyecanım tavan durumda
Aynen öyle diyorum ya böyle erkekler evlenmesin ananalarına baksın ben bize gelince her sözü ederler konu anneleri olunca şaka yaptı sen üstüne alındın o sana demedi filan derler biz aynısını yapsak vay sen anneme ne dedin olurhaklisin cnm benim esim de anasina gık diyemez.malesef kiyamiyolar analarina.bana 3 4 ay kalcam deseydi kaynanam esim gel derdi ben de sesimi cikaramazdim ne desem bos.ne dicen ki gelme de denmiyo.sen hürmetli olma em azindan anlasin.anlamazyuzsuz kaynana ama en azindan rahat edemesin evine gitsin.
eli ayagi tutuyoken 3 4 ay kalmak neyin nesi bem de anlamiyorum.benim annem bile en fazla 2 hafta kalmistir bende laf soz olcak esim rahatsiz olcak diye.kaynanamla yakin oldugumuz icin kalma gibi bi durum olmadi.ama uzak olsaydi kesin kalirdi.
ama borç konusunu artik konu acilinca konus cnm.baktin esinden ses cikmiyo
" nasil odicez anne bebek de geliyo kira oduyoruz goruyosun halimizi " de.bak bakalim ne dicek.
ay boyle sessiz pısırık adamlara uyuz oluyorum analarina sesleri cikmiyo bize cikiyo beyfendilerin.
Anlamadım cnm ben de usg bakıp işte son sat tarihine göre 6 7 Aralık gibi dedi ben de şaşırdım birşey demedim nst istedi gittim döndüğüm de ameliyata girmişti yarın gidecez tekrar ama benim bildiğim o tarihten önce olmalı ki sancı sıvı vs başlamadan alınmalı bebek ne anladım ben bana tarih verin dedim tamam demişti işte görmedim tekrar yani 39 haftalık bile alacak olsa 4 Aralık ve ya öncesi alması lazımevet ya senin sezeryan olcaksan 2 haftan kaliyo olmasi gerekirken niye oyle dedi ki karistirdi mi napti cnm
benim doktorum 38 bitince aliyoruz sezeryande dedi
Cnm kan değerlerin düşük olsaydı sana kullan derdi demekki normal seviyede endişe etme gidince bir daha ölçtür bakalım kaç çıkacak en son ne zaman yaptırdın kan tahlili ve kaç çıktı kan değerin biliyor musun ?hangi degere bakmam gerekiyo cnm
19 kasimda saglik ocagina gitcem izlem tarihim geliyo.o zmna yine kana bakilcak ama bi kan sonucum var doktorum bisey demedi.bende iyidir heralde diye ac karnina da alamadigim icin almadim ilaci.
ama aliyim bari 19 una kadar insallah yuksek cikar.ama demiri ne kadar kulkansam kullaniyim hep dusuk cikiyo
b12 im dusuktu igne vuruluyordum duzeldi.
Ne güzelmiş güle güle kullanınKızlar bugün Doğum yapacağım has gittim odasını filan görmek için orda bir form doldurdum bana hediye pakati verdiler içinde hummana çay lansinoh saklama poşeti 10 adet lansinoh göğüs ucu merhemi mustela pişik kremi makinede çamaşır renkleri karışmasın diye çamaşır bezi dalin şampuan molfix bebek bezi yenş doğan 10 adet sizin has veriyor mu bi sorun bir sürü para veriyoruz sonuçta
esin uzakken boyle anaci.yakin olsa anasinin evinde cikmaz heralde.Aynen öyle diyorum ya böyle erkekler evlenmesin ananalarına baksın ben bize gelince her sözü ederler konu anneleri olunca şaka yaptı sen üstüne alındın o sana demedi filan derler biz aynısını yapsak vay sen anneme ne dedin olur
Borç için de gelince zaten dili durmaz mutlaka söyler kv ben de derim artık ev alalım sana sonra verelim acil değilse diğer oğlu durmuyor nu seferde bizim hakkımız var diyip duruyor yakında evlenecek yine başlayacak verin verin diye eşimde öyle pısırık ki hiç birşey diyemiyor ben kendimi yiyiyorum bu sefer ben senin gibi yakın olsam zaten b... yemiştimher gün bize gelin biz gitmezsek onlar gelirdi çat kapı hiç huzurum kalmazdı herzaman diyo zaten memlekete gelin diye sürekli beynine giriyor eşimin oda bugün ilerde ev alırsam memlekette alırım dedi kadın işlemiş iyice yani
cnm hangi degere bakikiyo onu bilmiyorum yani hcg falan yaziyota hangisi oluyo kan degeriCnm kan değerlerin düşük olsaydı sana kullan derdi demekki normal seviyede endişe etme gidince bir daha ölçtür bakalım kaç çıkacak en son ne zaman yaptırdın kan tahlili ve kaç çıktı kan değerin biliyor musun ?
Saol cnm benim kent hastanesiNe güzelmiş güle güle kullanınistanbulda hangi hastane bu merak ettim
Saol cnm dediklerini uygulamaya çalışacam inş başarılı olurum en iyisi koy vermek aslındaesin uzakken boyle anaci.yakin olsa anasinin evinde cikmaz heralde.
karisina kaplan annesine kedi kesilen erkeklere Allah akil fikir versin cnm
diger oglu da evkencek madem annesi ne güne duruyo 3 evi var kadinin yahu gitsin anasindan istesin.
iste bunlar hep esinin agzini acamamasindan kaynaklaniyo cnm.
Allah yardimcin olsun
sen hamile halinle simdi bunlari dusunme.zamana birak.bebegine odaklan.minicik yavru hep senin kokunu isticek aglicak seni isticek acikcak seni isticek...sen hep bebegine odaklan.
kaynanan kaynatana gore yasama kendi evinde.
sen kendi evinde normalde nasilsan oyle ol.onlar sana ve bebege uyum saglasin sen saglama.aman kaynanama ayip olmasin ama kaynatam bisey der diye dusunmedrn hareket et.
kendini sıkma üzme esinin huyunu en iyi sen biliyosun.esini de bu surecte takmamaya calis.bosveriyomus gibi yap bi cok seyi.dedigin gibi baktin kaynanan yerlesecek sana sen de ona gore bi karar verip yolunu cizersin.evladinla nasil mutlu oluyosun ikinizin yuzu nasil gulecekse oyle hareket et.
aynen oyle zaten suyun gelirse acilman olursa normal oluyosun.o zmna gelmeden almasi lazim.dersin cnm yarin.karistirdi bence buyuk ihtimal.ameliyata da girmisya kafa ordaydi belki.Anlamadım cnm ben de usg bakıp işte son sat tarihine göre 6 7 Aralık gibi dedi ben de şaşırdım birşey demedim nst istedi gittim döndüğüm de ameliyata girmişti yarın gidecez tekrar ama benim bildiğim o tarihten önce olmalı ki sancı sıvı vs başlamadan alınmalı bebek ne anladım ben bana tarih verin dedim tamam demişti işte görmedim tekrar yani 39 haftalık bile alacak olsa 4 Aralık ve ya öncesi alması lazım
aynen cnm kilini kipirdatmica normalde evde nasilsan oyle olcan.yoksa ekstra is yaptin diye madalya takmiyo kimse.hele bebegimiz olcak artik kimse bizden fazla ia beklemicek cnm.biz nasil godersek oyle alisirlar.varsin sonradan gorme desinler.evet oyleyim ilk kez bebegim oluyo dicez.napalim yoksa bebegi kaynanaya verip ev is guc yap hem bebegi emzir uyut biz yorulcaz.bizim de bebegimizle vakit gecirmemiz icin dinlenmemiz lazim.Saol cnm dediklerini uygulamaya çalışacam inş başarılı olurum en iyisi koy vermek aslında
Valla bilmedim şimdi ben de şaşırdım inş öyle değildir yoksa daha çok var 3 haftadan fazla var remen 9 ay 10 günü doldurmuş olacamaynen oyle zaten suyun gelirse acilman olursa normal oluyosun.o zmna gelmeden almasi lazim.dersin cnm yarin.karistirdi bence buyuk ihtimal.ameliyata da girmisya kafa ordaydi belki.
sen spinal anesteziylemi olcan cnm.
benim oyle karar verdik
aynen cnm kesin karistirdi doktorunValla bilmedim şimdi ben de şaşırdım inş öyle değildir yoksa daha çok var 3 haftadan fazla var remen 9 ay 10 günü doldurmuş olacamspinal istiyorum biz konuşmadık onu ama konuşursak onu istiycem en iyi anestezi şekli bir dünya laf söz var hiç bakmıyorum hatta önemsemiyorum bile her bünye aynı değil ne olacağını bir başkaşı yaşasa bile önceden bilemeyiz dua etmekten başka seçenek yok allahım hepimize sağlıklı bizim için en iyi şekilde doğumlar nasip etsin normal sezeryan hiç fark etmez yeterki biz ve bebek sağlıklı olalım yeter sana da bir sürü şey söylerler spinal yaptım başım ağırdı yok belim 2 sene ağırdı yok ayaklarımı aylarca hissetmedim bunlar tamamen psikolojik her bünye aynı değil biz en iyisini düşünüp bebeğimiz için çabuk iyileşmemiz gerekiyor iyi düşünmeden de iyileşilmez ne istersen p olur unutma
Aynen dediğin gibi olmak lazım işte bakalım basıl olacak ben utanırım İnan utanmaya kalsa kalkarım yaparım birde çabuk acıyorum insanlara öyle bir huyum var kıyamıyorum bana kötü olsa bile bir an iyi olsa hemen unutuyorum yaptıklarını o nedenle ben de bu kafa olduğu sürece o kadın bizi elinde oynatıraynen cnm kilini kipirdatmica normalde evde nasilsan oyle olcan.yoksa ekstra is yaptin diye madalya takmiyo kimse.hele bebegimiz olcak artik kimse bizden fazla ia beklemicek cnm.biz nasil godersek oyle alisirlar.varsin sonradan gorme desinler.evet oyleyim ilk kez bebegim oluyo dicez.napalim yoksa bebegi kaynanaya verip ev is guc yap hem bebegi emzir uyut biz yorulcaz.bizim de bebegimizle vakit gecirmemiz icin dinlenmemiz lazim.
Ben kimseyi dinlemiyorum hatta Doğum hikayesi yazan olunca pas geçiyorum bu ciddiye almadığımdan değil kafamı bulandırmak istemediğimden gerekte yok çünkü bünyeler farklı inş en iyisi en sağlıklısı olacak öyle düşün öyle de olacak emin olaynen cnm kesin karistirdi doktorun
evet cmm zaten insanlardan uzak durmak şu asamada en iyisi yoksa hemen aa sezeryan mi olcan cok kotu diyenler kendi korkunc dogum hikayelerini anlatanlar dolu etraf.
genelin de spinalin de normalin de ayri ayri riskleri var.kendime gore bi karar verdim.bana gore normal daha riskli bebek acisindan ben de korkiyorum.genel de spinale gore riskli.o yuzden spinale karar verdim.herkesin dogum hikayesi cesit cesit.butun dogunlardan sonra agri sizi oluyo illa ki kacari yok.bakalim bizimki nasil olcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?