- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #32.661
cnm yunusaticiyi ben kendimize bile kullanmam isterse sert olsun enfeksiyona yol aciyo.ben cok yasadim.birakinca kurtuldum.Arkadaşlar ben daha kıyafetleri yıkamadım şu dalandan almayı düşünüyorum sizler deterjan ne kullandınız ve yumuşatıcıya gerek varmı bizim sularda aşırı kireçli
iste o bende yok cnm ben cok konci biriyim.bana yapilani unutmam.ister istmez yuzumle mimiklerimle belli ederim.Aynen dediğin gibi olmak lazım işte bakalım basıl olacak ben utanırım İnan utanmaya kalsa kalkarım yaparım birde çabuk acıyorum insanlara öyle bir huyum var kıyamıyorum bana kötü olsa bile bir an iyi olsa hemen unutuyorum yaptıklarını o nedenle ben de bu kafa olduğu sürece o kadın bizi elinde oynatır
Bana kalsa annem de 40 kadar kalmasın diyorum annem yalnız kalmamalısın diyo yeri geliyor kendi annemizi çekemiyoruz çünkü aynı evde olunca mutlaka sıkıntı oluyor ben bebeğimle yalnız kalıp ona alışmak istiyorum yine kendi anneme şunu yap bunu yap diyebilirim utanmam gider yatarım geç kalkarım annem laf edecek değil bu rağmen yine de ilk zamanlar yalnız olmak istiyorum kafamı toparlamak için en fazla 20 gün yeter diye düşünüyorum ama işin kötü yani annem gider gitmez gelecekler yanı hiç yalnız kalmadan geçecek zaman kv sürekli soruyor annesi ne zaman gelecek diye öldü kadın meraktan o zannediyorki bir kaç gün kalıp gidecek meydan ona kalacakiste o bende yok cnm ben cok konci biriyim.bana yapilani unutmam.ister istmez yuzumle mimiklerimle belli ederim.
nromalde kaynanama asla sunu yap bunu yap diyemem ben de utanirim.ama eger bana 3 4 ayligina gelecekse ve bebegim de olacaksa derim cnm bunda bisey yokki.sen bebegi emzirirken bi salata yapiversin tutup da borek aç demiyoruzya.
zaten inanki basta utanma sıkılma yasarsin ama sonra acilirsin cnm merak etme.cunku hem bebek milletin karnini doyirmak hem is guc cok zor olur mecbur sem de dersin cnm hersey kendigliginden gelisir merak etme.
Yumuşatıcı kullanmadım canım deterjan olarakta etimatik kullandım ama dalanda iyi diye biliyorum. Bizdede sular kireçli yapacak bişey yokArkadaşlar ben daha kıyafetleri yıkamadım şu dalandan almayı düşünüyorum sizler deterjan ne kullandınız ve yumuşatıcıya gerek varmı bizim sularda aşırı kireçli
Ben dalan aldım. Yumusatıci kullanmadım. Hem ağır kokuyorlar hemde yenidoğan neye alerjisi oldugunu bilemeyiz başta diyeArkadaşlar ben daha kıyafetleri yıkamadım şu dalandan almayı düşünüyorum sizler deterjan ne kullandınız ve yumuşatıcıya gerek varmı bizim sularda aşırı kireçli
aynen oyle cnm insallah rahat degilim yalan soyleyemem ama rahatmis gibi davraniyorumBen kimseyi dinlemiyorum hatta Doğum hikayesi yazan olunca pas geçiyorum bu ciddiye almadığımdan değil kafamı bulandırmak istemediğimden gerekte yok çünkü bünyeler farklı inş en iyisi en sağlıklısı olacak öyle düşün öyle de olacak emin ol
Aynen bende hangi arkadaş sormuştu etiketleyemedim amaBen dalan aldım. Yumusatıci kullanmadım. Hem ağır kokuyorlar hemde yenidoğan neye alerjisi oldugunu bilemeyiz başta diye
Dalan roxy alacaksan yumuşatıcı gerek yok yumuşacık yaptı kiyafetleri ben memnun kaldım ilk yikamadaArkadaşlar ben daha kıyafetleri yıkamadım şu dalandan almayı düşünüyorum sizler deterjan ne kullandınız ve yumuşatıcıya gerek varmı bizim sularda aşırı kireçli
aynen cnm 40 gun kimseye gerek yok 20 gun yeter de artar bile bence de.benim annem de 2 hafta kalicak.Bana kalsa annem de 40 kadar kalmasın diyorum annem yalnız kalmamalısın diyo yeri geliyor kendi annemizi çekemiyoruz çünkü aynı evde olunca mutlaka sıkıntı oluyor ben bebeğimle yalnız kalıp ona alışmak istiyorum yine kendi anneme şunu yap bunu yap diyebilirim utanmam gider yatarım geç kalkarım annem laf edecek değil bu rağmen yine de ilk zamanlar yalnız olmak istiyorum kafamı toparlamak için en fazla 20 gün yeter diye düşünüyorum ama işin kötü yani annem gider gitmez gelecekler yanı hiç yalnız kalmadan geçecek zaman kv sürekli soruyor annesi ne zaman gelecek diye öldü kadın meraktan o zannediyorki bir kaç gün kalıp gidecek meydan ona kalacak
cnm kan degerinin sonucu nerde yazitoe kagittaYumuşatıcı kullanmadım canım deterjan olarakta etimatik kullandım ama dalanda iyi diye biliyorum. Bizdede sular kireçli yapacak bişey yok
Hemoglobin (hgb) değeri kan değeri oluyor canım. Benim de 11.2 şu an. 10 altı düşük diyorlarkizlar bir ay once bakilmis kanima
hgb 11.30
wbc 10.96
hct 33.80 diyo
kansizlik varmi yani anlamadim. doktoruk o zmn bisey dememisti.
bu ay da 19 unda gitcem bakalim degismismi kan ilacimi kullanmaya baslicam mecbur
Haklısın cnm hayırlısıyla Doğum yapalım da inş biran önce toparlanırız kimseye ihtiyacımız kalmazaynen cnm 40 gun kimseye gerek yok 20 gun yeter de artar bile bence de.benim annem de 2 hafta kalicak.
cnm basta utanma sıkılma bi muddet sonra gunler gectikce kalkar merak etme sen.cidden artik oyle yorgun olcaz uykusuz kalcazki kimse umrumuzda olmicak.sen zamana birak inanki kendiliginden olusur zaten hersey.kaynanana kendini hürmetli gosterme ektra caba sarfetme yeter cnm.kıyamiyorum deme bak kadin iki oglu var ogluna kiyiyo borc isteyip duruyo sana mi kiyamicak cnm sen de kiyamamazlik yapma.
Cnm senin sınırda ama yine de baktır belli olmuyor bazen düşebilir de eğer aynıysa o nedenle pek gerekli görmemiştir dr ilaç kullanmanakizlar bir ay once bakilmis kanima
hgb 11.30
wbc 10.96
hct 33.80 diyo
kansizlik varmi yani anlamadim. doktoruk o zmn bisey dememisti.
bu ay da 19 unda gitcem bakalim degismismi kan ilacimi kullanmaya baslicam mecbur
ben normal deterjan kullandım ama çok az miktarda kızımda da hep normal deterjan kullanmıştım..yumuşatıcı kullanmadım hem kokusu bebeğe iyi gelmez hem de zararlı olur vücuduna diyeArkadaşlar ben daha kıyafetleri yıkamadım şu dalandan almayı düşünüyorum sizler deterjan ne kullandınız ve yumuşatıcıya gerek varmı bizim sularda aşırı kireçli
Kolay gelsin nerdeyse bitmis bir sey kalmamisBizde bugun temizlik var. Halilarda yikamaya gidiyor. Cantamizda hazir. Bi fotocuyu ayarlamak kaldi. Bir de hediyeliklerime miknatis yapistirmam gerek.
Bizde bugun temizlik var. Halilarda yikamaya gidiyor. Cantamizda hazir. Bi fotocuyu ayarlamak kaldi. Bir de hediyeliklerime miknatis yapistirmam gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?