2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Arkadaşlar ben daha kıyafetleri yıkamadım şu dalandan almayı düşünüyorum sizler deterjan ne kullandınız ve yumuşatıcıya gerek varmı bizim sularda aşırı kireçli
cnm yunusaticiyi ben kendimize bile kullanmam isterse sert olsun enfeksiyona yol aciyo.ben cok yasadim.birakinca kurtuldum.
ben sindilik sadece beyaz sabunla yikadim.
bebekdogsun hele bi kirletsin o zmn etimatik ve beyaz sabun kullancam.kendimize de oyle kullanirim cok memnunum.
ama heralde ilk zmnlar elimde yikayabilirim surekli kirletcekler gunluk yikayip yikayip peteklere koyuyum diyorum minicikler zaten.yoksa fstura bi hayli kabarik gelir bebegin beyazlari renklileri bizimkiler derken.bu konuda napcam bilmiyorim.dogalgaz da eklencek kisin bi de.
zaten agiz bezlerini gunluk elimde yikicam hazir onlari yikarken gunluk kirlettigi giysileri de yikayim diyorum yatmadan once.bakalim basta boyle denicem.
ama simdi yeni oldugu icjn beninkiler bebeginkiler hepsini attim 30 a beyaz sabunla yikadim.

iste o bende yok cnm ben cok konci biriyim.bana yapilani unutmam.ister istmez yuzumle mimiklerimle belli ederim.
nromalde kaynanama asla sunu yap bunu yap diyemem ben de utanirim.ama eger bana 3 4 ayligina gelecekse ve bebegim de olacaksa derim cnm bunda bisey yokki.sen bebegi emzirirken bi salata yapiversin tutup da borek aç demiyoruzya.
zaten inanki basta utanma sıkılma yasarsin ama sonra acilirsin cnm merak etme.cunku hem bebek milletin karnini doyirmak hem is guc cok zor olur mecbur sem de dersin cnm hersey kendigliginden gelisir merak etme.

Bana kalsa annem de 40 kadar kalmasın diyorum annem yalnız kalmamalısın diyo yeri geliyor kendi annemizi çekemiyoruz çünkü aynı evde olunca mutlaka sıkıntı oluyor ben bebeğimle yalnız kalıp ona alışmak istiyorum yine kendi anneme şunu yap bunu yap diyebilirim utanmam gider yatarım geç kalkarım annem laf edecek değil bu rağmen yine de ilk zamanlar yalnız olmak istiyorum kafamı toparlamak için en fazla 20 gün yeter diye düşünüyorum ama işin kötü yani annem gider gitmez gelecekler yanı hiç yalnız kalmadan geçecek zaman kv sürekli soruyor annesi ne zaman gelecek diye öldü kadın meraktan o zannediyorki bir kaç gün kalıp gidecek meydan ona kalacak

Arkadaşlar ben daha kıyafetleri yıkamadım şu dalandan almayı düşünüyorum sizler deterjan ne kullandınız ve yumuşatıcıya gerek varmı bizim sularda aşırı kireçli
Yumuşatıcı kullanmadım canım deterjan olarakta etimatik kullandım ama dalanda iyi diye biliyorum. Bizdede sular kireçli yapacak bişey yok

Ben dalan aldım. Yumusatıci kullanmadım. Hem ağır kokuyorlar hemde yenidoğan neye alerjisi oldugunu bilemeyiz başta diye

aynen oyle cnm insallah rahat degilim yalan soyleyemem ama rahatmis gibi davraniyorum olacak bi sekilde nasilsa diye beynimi bulandirmamaya calisiyorum.

aynen cnm 40 gun kimseye gerek yok 20 gun yeter de artar bile bence de.benim annem de 2 hafta kalicak.
cnm basta utanma sıkılma bi muddet sonra gunler gectikce kalkar merak etme sen.cidden artik oyle yorgun olcaz uykusuz kalcazki kimse umrumuzda olmicak.sen zamana birak inanki kendiliginden olusur zaten hersey.kaynanana kendini hürmetli gosterme ektra caba sarfetme yeter cnm.kıyamiyorum deme bak kadin iki oglu var ogluna kiyiyo borc isteyip duruyo sana mi kiyamicak cnm sen de kiyamamazlik yapma.

Yumuşatıcı kullanmadım canım deterjan olarakta etimatik kullandım ama dalanda iyi diye biliyorum. Bizdede sular kireçli yapacak bişey yok
cnm kan degerinin sonucu nerde yazitoe kagitta
yani kan sonuclarinda hcg falan yaziyorya hangisi oluyor yabanci terimlerden biliyomusun

kizlar bir ay once bakilmis kanima
hgb 11.30
wbc 10.96
hct 33.80 diyo
kansizlik varmi yani anlamadim. doktoruk o zmn bisey dememisti.
bu ay da 19 unda gitcem bakalim degismismi kan ilacimi kullanmaya baslicam mecbur

hgb 11.30
wbc 10.96
hct 33.80 diyo
bu ay da 19 unda gitcem bakalim degismismi kan ilacimi kullanmaya baslicam mecbur
Hemoglobin (hgb) değeri kan değeri oluyor canım. Benim de 11.2 şu an. 10 altı düşük diyorlar

Haklısın cnm hayırlısıyla Doğum yapalım da inş biran önce toparlanırız kimseye ihtiyacımız kalmaz

hgb 11.30
wbc 10.96
hct 33.80 diyo
Cnm senin sınırda ama yine de baktır belli olmuyor bazen düşebilir de eğer aynıysa o nedenle pek gerekli görmemiştir dr ilaç kullanmana

ben normal deterjan kullandım ama çok az miktarda kızımda da hep normal deterjan kullanmıştım..yumuşatıcı kullanmadım hem kokusu bebeğe iyi gelmez hem de zararlı olur vücuduna diye

Bizde bugun temizlik var. Halilarda yikamaya gidiyor. Cantamizda hazir. Bi fotocuyu ayarlamak kaldi. Bir de hediyeliklerime miknatis yapistirmam gerek.

Banada yarın temizlik için kadın gelecek bide dogumdan 1 hafta önce çağırırım. Valiz tam hazır değil. Haftaya falan hazır olur. Ay sonuda çikolata siparişi verdim mi tamam sanırım herşey. Geriye sadece beklemek kalıyor.

Halılar i ben de verecektim yıkamaya ama kısmet olmadi, şimdi de havalar baya soğudu . Ağustosta yıkanmıştı en son, kirli değil ama yeni olduğu için tüy oluyordu etraf gerçi baya azalmış en son eşim tüm evi süpürdü sadece hazne yarı olmuş . Eskiden 5kez hazineyi boşaltmak zorunda kalıyorduk temizlik yaparken.

Ben geçen hafta bir temizledim birde haftaya temizlerim özellikle yatakodası tabi bebeğim hep orda olacak. Oda ısısını ona göre ayarlıyacağım diğer odalara pek taşımayı düşünmüyorum o yüzden. Yerleri sirkeli suylamı silsek daha iyi olur kızlar ne diyorsunuz ? Deterjanlar kokudan başka bişey vermiyor zaten. En azından dezenfekte olur sirkeyle. Kokusuda kalmıyor denemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…