- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #32.681
Bakalım hangimiz önce doğuracak haber ver hemenBenim de ilaci persembe kesecek drum ayni korku bende de olustu cumaya dogurmam insallah diyorum
Ben arap sabunu ve beyaz sirke karıştırıp siliyorum canım. Bir kat da temiz suyla geçiyorum üzerinden.Ben geçen hafta bir temizledim birde haftaya temizlerim özellikle yatakodası tabi bebeğim hep orda olacak. Oda ısısını ona göre ayarlıyacağım diğer odalara pek taşımayı düşünmüyorum o yüzden. Yerleri sirkeli suylamı silsek daha iyi olur kızlar ne diyorsunuz ? Deterjanlar kokudan başka bişey vermiyor zaten. En azından dezenfekte olur sirkeyle. Kokusuda kalmıyor denemiştim
Sizinde pek bisey kalmamisBanada yarın temizlik için kadın gelecek bide dogumdan 1 hafta önce çağırırım. Valiz tam hazır değil. Haftaya falan hazır olur. Ay sonuda çikolata siparişi verdim mi tamam sanırım herşey. Geriye sadece beklemek kalıyor.
Yeni yikanmis sayilir. Benim en son kisti herhalde yikandiginda. Yazinda hep kapi pencere acik toz olmustur benimkiHalılar i ben de verecektim yıkamaya ama kısmet olmadi, şimdi de havalar baya soğudu . Ağustosta yıkanmıştı en son, kirli değil ama yeni olduğu için tüy oluyordu etraf gerçi baya azalmış en son eşim tüm evi süpürdü sadece hazne yarı olmuş . Eskiden 5kez hazineyi boşaltmak zorunda kalıyorduk temizlik yaparken.
Benim açılmamda var doktor tuvalet hariç kalkma dedi ve benim sancılar doğum sancısıydı çok şükür durdur oğluşum. Eğer hemen doğurursam haber veririm anlamış oluruzOlmaz insallah ya o kadar etkili mi ki ilac? Bana digrr doktor dogum sancisi olsa ilacla falan en fazla bir hafta belki durdurursun. Dogum sancisi degil o yuzden problem yok birakabilirsin,acilmaya da sebep olmamis demisti...
Bende bebeğin tüm odasını beşiğini herşeyi sirkeli suyla sildim ve hiç koku kalmıyor dolapların içi bile sirkeli suyla sildim açıp kokluyorum hiç koku yokBen geçen hafta bir temizledim birde haftaya temizlerim özellikle yatakodası tabi bebeğim hep orda olacak. Oda ısısını ona göre ayarlıyacağım diğer odalara pek taşımayı düşünmüyorum o yüzden. Yerleri sirkeli suylamı silsek daha iyi olur kızlar ne diyorsunuz ? Deterjanlar kokudan başka bişey vermiyor zaten. En azından dezenfekte olur sirkeyle. Kokusuda kalmıyor denemiştim
Bende senin gibiiym canım çantam hazır degil kıyafetler yıkanmadı beşik haftaya gelicek temizlikle ugraşıyoruz halaBebisin kıyafetlerini yıkamaya basladim .camasir makinem üst katta in cok zor oluyor :/ daha hastane çantam hazırlanacak besik gelmedi. Cok is var :/
Teşekkür ederimben normal deterjan kullandım ama çok az miktarda kızımda da hep normal deterjan kullanmıştım..yumuşatıcı kullanmadım hem kokusu bebeğe iyi gelmez hem de zararlı olur vücuduna diye
TeşekkürlerDalan roxy alacaksan yumuşatıcı gerek yok yumuşacık yaptı kiyafetleri ben memnun kaldım ilk yikamada
TeşekkürlerBen dalan aldım. Yumusatıci kullanmadım. Hem ağır kokuyorlar hemde yenidoğan neye alerjisi oldugunu bilemeyiz başta diye
TeşekkürlerYumuşatıcı kullanmadım canım deterjan olarakta etimatik kullandım ama dalanda iyi diye biliyorum. Bizdede sular kireçli yapacak bişey yok
Tamam canım teşekkürlercnm yunusaticiyi ben kendimize bile kullanmam isterse sert olsun enfeksiyona yol aciyo.ben cok yasadim.birakinca kurtuldum.
ben sindilik sadece beyaz sabunla yikadim.
bebekdogsun hele bi kirletsin o zmn etimatik ve beyaz sabun kullancam.kendimize de oyle kullanirim cok memnunum.
ama heralde ilk zmnlar elimde yikayabilirim surekli kirletcekler gunluk yikayip yikayip peteklere koyuyum diyorum minicikler zaten.yoksa fstura bi hayli kabarik gelir bebegin beyazlari renklileri bizimkiler derken.bu konuda napcam bilmiyorim.dogalgaz da eklencek kisin bi de.
zaten agiz bezlerini gunluk elimde yikicam hazir onlari yikarken gunluk kirlettigi giysileri de yikayim diyorum yatmadan once.bakalim basta boyle denicem.
ama simdi yeni oldugu icjn beninkiler bebeginkiler hepsini attim 30 a beyaz sabunla yikadim.
Ayyy çok heyecanlı maşallah güzel kilo almış normal doğummu olacakBizde doktordan geldik bugün 3200 olmuş sadece 100 gr almış 1 haftada( sancilarim cok yuksek cikti.vajinal muayne yaptı 2 parmak açılma var haftaya büyük ihtimal gelir dedi. Cumartesi tekrar gidicem kontrole herşey yolunda mi diye bakicaklar.
benim elektrikli pompada da hortum hariç tüm aparatları kaynatılabilir diyordu silikon olanlar da dahil hepsini kaynattım canm. göğüs kalkanının silikon parçalarını da kaynattım hatta. Hiç bir sorun olmadı.Kızlar chicconun manuel pompasını aldım valf ve kol hariç tüm parçaları kaynatılarak steril edilir diyor. Şu iki parçasını da kaynatabilirim sanırım . Bunlar da silikon dan sorun olur mu acaba kaynatılırsa.
Bebis acele edecek de işlerim yarim kalacak diye cok korkuyorum ins oyle bi durum olmaz.Bende senin gibiiym canım çantam hazır degil kıyafetler yıkanmadı beşik haftaya gelicek temizlikle ugraşıyoruz hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?