2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben arap sabunu ve beyaz sirke karıştırıp siliyorum canım. Bir kat da temiz suyla geçiyorum üzerinden.

Yeni yikanmis sayilir. Benim en son kisti herhalde yikandiginda. Yazinda hep kapi pencere acik toz olmustur benimki

Olmaz insallah ya o kadar etkili mi ki ilac? Bana digrr doktor dogum sancisi olsa ilacla falan en fazla bir hafta belki durdurursun. Dogum sancisi degil o yuzden problem yok birakabilirsin,acilmaya da sebep olmamis demisti...
Benim açılmamda var doktor tuvalet hariç kalkma dedi ve benim sancılar doğum sancısıydı çok şükür durdur oğluşum. Eğer hemen doğurursam haber veririm anlamış oluruz

Bende bebeğin tüm odasını beşiğini herşeyi sirkeli suyla sildim ve hiç koku kalmıyor dolapların içi bile sirkeli suyla sildim açıp kokluyorum hiç koku yok

Reactions: 114
Ben dun bebegime son alisverisini yaptim icim rahat degildi hem az hem de kislik bişey almadim diye. Hep kadife ve polar kiyafetler aldim sukur buldum istedigim şeyleri icim rahatladi ev sicak olsada disari cikarken falan sart diye dusunuyorum. Disarilik tulum aklimda yokken onu da aldim. Bende pijama takimimi alicam haftaya canta hazirlicam. Cumartesi kontrolum var sezeryan gunumuz belli olucak cok heyecanli.

Bebisin kıyafetlerini yıkamaya basladim .camasir makinem üst katta in cok zor oluyor :/ daha hastane çantam hazırlanacak besik gelmedi. Cok is var :/
Bende senin gibiiym canım çantam hazır degil kıyafetler yıkanmadı beşik haftaya gelicek temizlikle ugraşıyoruz hala

Tamam canım teşekkürler

Ayyy çok heyecanlı maşallah güzel kilo almış normal doğummu olacak

Kızlar chicconun manuel pompasını aldım valf ve kol hariç tüm parçaları kaynatılarak steril edilir diyor. Şu iki parçasını da kaynatabilirim sanırım . Bunlar da silikon dan sorun olur mu acaba kaynatılırsa.

Eklentiler

• IMG_20181114_115303.webp
    37 KB · Görüntüleme: 48
benim elektrikli pompada da hortum hariç tüm aparatları kaynatılabilir diyordu silikon olanlar da dahil hepsini kaynattım canm. göğüs kalkanının silikon parçalarını da kaynattım hatta. Hiç bir sorun olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…