2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kilosu iyi ama canım endişe etme kaç haftalıksın ?

Ana kucağı alan var mi kizlar? Bebisi nerde yatırmayı düşünüyorsunuz ilk zamanlar siz is vs yaparken?
Ben almayı düşündüm ama sonradan lazım olursa alırım dedim, evim o kadar küçük ki küvet bile almadım koyacak yerim yok diye. İlk zamanlar zaten çok uyuyorlarmış, gözleri de tam açık değil yatağında yatar herhalde. Ama alırsam babay&plus hem uygun hem işlevsel geldi bana.

Hadi hayırlısı haftası da kilosu da çok iyi, endişe edecek hiç bir şey. Sağlıkla gelsin inşallah kolay bir doğum olur

Hangî elektrikli pompayı aldın canım bende alayım dedim ama bilemedim hangisi daha iyi. Bir kaç yorumda tam çekmeyen ürünler olduğunu yazıyordu.

Cnm senin sınırda ama yine de baktır belli olmuyor bazen düşebilir de eğer aynıysa o nedenle pek gerekli görmemiştir dr ilaç kullanmana
1 ay oldu cnm baktirmayali bu hafta baktircam.bu sabah aliyim dedim pisman oldum ama ya midemden 1 saat asagi inmedi deli etti beni.su icsem de yok inmiyo.hamilelikten once koca koca antibiyotikler ictigim gunler olurdu hamileyken bi kan ilacini icemiyorum.
aike hekiminden isticem kucuk bi hap seklinde olan yok mu ki.
kiriyim dedim 2 seferde icerim.kiramadim da.

Adı ne ki canım. Ben de nefret ediyorum hap içmekten

gogus kalkanini hic denedin mi cnm
hangi marka aldin

Bi heyecan basti benide ya cok hemde ( bi aksilik olmazea eger normal olucak.
Hadi hayırlısı bi avazda inşallah benimde yalancı sancılar çoğaldı vajina kemiklere bacak birleşim yerlerine falan ağrılar giriyor benimde açılmalarmı oluyor diyorum gerçi ben daha çatı muayenesi falan olmadım Doğum şeklimde belli değil ama heyecan hep var canım bende kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum

Ana kucağı alan var mi kizlar? Bebisi nerde yatırmayı düşünüyorsunuz ilk zamanlar siz is vs yaparken?
Ben tiny love alicam cnm.

Kabizlik sikayetim olunca dr yeni bir demire basladi toz seklinde dilinin ustune dokuyorsun tadi harika kolali. Denersen aklinda olsun

Ben tiny love alicam cnm.

Kabizlik sikayetim olunca dr yeni bir demire basladi toz seklinde dilinin ustune dokuyorsun tadi harika kolali. Denersen aklinda olsun
cnm demir ilacimla magmezyumu aliyorum da diger kan ilacininalamiyorum malesef.
d vitaminim decavit.

ben aldım canım baby&plus aldım çok kullanışlı gibi duruyir
ben aldım canım baby&plus aldım çok kullanışlı gibi duruyor e-bebekte aldım
bu şekilde bunun kırmızısı

Reactions: 114
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…