- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #32.701
Kaynat cnm ben hep kaynattim bisey olmuyorKızlar chicconun manuel pompasını aldım valf ve kol hariç tüm parçaları kaynatılarak steril edilir diyor. Şu iki parçasını da kaynatabilirim sanırım . Bunlar da silikon dan sorun olur mu acaba kaynatılırsa.
Hayırdır inşallah, dün gece çok sancım oldu , ağrısını da hissettim bu sefer; bir an doğuruyor muyum dedim hatta. Hayırlısı artıkKoalina bugün rüyamda sen doğum yapmistin hayırdır inşallah
Kilosu iyi ama canım endişe etme kaç haftalıksın ?Bizde doktordan geldik bugün 3200 olmuş sadece 100 gr almış 1 haftada( sancilarim cok yuksek cikti.vajinal muayne yaptı 2 parmak açılma var haftaya büyük ihtimal gelir dedi. Cumartesi tekrar gidicem kontrole herşey yolunda mi diye bakicaklar.
Ben almayı düşündüm ama sonradan lazım olursa alırım dedim, evim o kadar küçük ki küvet bile almadım koyacak yerim yok diye. İlk zamanlar zaten çok uyuyorlarmış, gözleri de tam açık değil yatağında yatar herhalde. Ama alırsam babay&plus hem uygun hem işlevsel geldi bana.Ana kucağı alan var mi kizlar? Bebisi nerde yatırmayı düşünüyorsunuz ilk zamanlar siz is vs yaparken?
Bi heyecan basti benide ya cok hemdeAyyy çok heyecanlı maşallah güzel kilo almış normal doğummu olacak
Salıncak tarzı bişeyim var canım ona koyarımAna kucağı alan var mi kizlar? Bebisi nerde yatırmayı düşünüyorsunuz ilk zamanlar siz is vs yaparken?
Hadi hayırlısı haftası da kilosu da çok iyi, endişe edecek hiç bir şey. Sağlıkla gelsin inşallah kolay bir doğum olurBizde doktordan geldik bugün 3200 olmuş sadece 100 gr almış 1 haftada( sancilarim cok yuksek cikti.vajinal muayne yaptı 2 parmak açılma var haftaya büyük ihtimal gelir dedi. Cumartesi tekrar gidicem kontrole herşey yolunda mi diye bakicaklar.
Hangî elektrikli pompayı aldın canım bende alayım dedim ama bilemedim hangisi daha iyi. Bir kaç yorumda tam çekmeyen ürünler olduğunu yazıyordu.benim elektrikli pompada da hortum hariç tüm aparatları kaynatılabilir diyordu silikon olanlar da dahil hepsini kaynattım canm. göğüs kalkanının silikon parçalarını da kaynattım hatta. Hiç bir sorun olmadı.
1 ay oldu cnm baktirmayali bu hafta baktircam.bu sabah aliyim dedim pisman oldum ama ya midemden 1 saat asagi inmedi deli etti beni.su icsem de yok inmiyo.hamilelikten once koca koca antibiyotikler ictigim gunler olurdu hamileyken bi kan ilacini icemiyorum.Cnm senin sınırda ama yine de baktır belli olmuyor bazen düşebilir de eğer aynıysa o nedenle pek gerekli görmemiştir dr ilaç kullanmana
Adı ne ki canım. Ben de nefret ediyorum hap içmekten1 ay oldu cnm baktirmayali bu hafta baktircam.bu sabah aliyim dedim pisman oldum ama ya midemden 1 saat asagi inmedi deli etti beni.su icsem de yok inmiyo.hamilelikten once koca koca antibiyotikler ictigim gunler olurdu hamileyken bi kan ilacini icemiyorum.
aike hekiminden isticem kucuk bi hap seklinde olan yok mu ki.
kiriyim dedim 2 seferde icerim.kiramadim da.
gogus kalkanini hic denedin mi cnmbenim elektrikli pompada da hortum hariç tüm aparatları kaynatılabilir diyordu silikon olanlar da dahil hepsini kaynattım canm. göğüs kalkanının silikon parçalarını da kaynattım hatta. Hiç bir sorun olmadı.
vegaferon fort cnm kahverengi bi hapAdı ne ki canım. Ben de nefret ediyorum hap içmekten
Hadi hayırlısı bi avazda inşallah benimde yalancı sancılar çoğaldı vajina kemiklere bacak birleşim yerlerine falan ağrılar giriyor benimde açılmalarmı oluyor diyorum gerçi ben daha çatı muayenesi falan olmadım Doğum şeklimde belli değil ama heyecan hep var canım bende kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorumBi heyecan basti benide ya cok hemde( bi aksilik olmazea eger normal olucak.
Ben tiny love alicam cnm.Ana kucağı alan var mi kizlar? Bebisi nerde yatırmayı düşünüyorsunuz ilk zamanlar siz is vs yaparken?
Kabizlik sikayetim olunca dr yeni bir demire basladi toz seklinde dilinin ustune dokuyorsun tadi harika kolali. Denersen aklinda olsun1 ay oldu cnm baktirmayali bu hafta baktircam.bu sabah aliyim dedim pisman oldum ama ya midemden 1 saat asagi inmedi deli etti beni.su icsem de yok inmiyo.hamilelikten once koca koca antibiyotikler ictigim gunler olurdu hamileyken bi kan ilacini icemiyorum.
aike hekiminden isticem kucuk bi hap seklinde olan yok mu ki.
kiriyim dedim 2 seferde icerim.kiramadim da.
cnm demir ilacimla magmezyumu aliyorum da diger kan ilacininalamiyorum malesef.Ben tiny love alicam cnm.
Kabizlik sikayetim olunca dr yeni bir demire basladi toz seklinde dilinin ustune dokuyorsun tadi harika kolali. Denersen aklinda olsun
Medela tavsiye ederim, ablam kullandı gerçekten çok memnun kaldı.Hangî elektrikli pompayı aldın canım bende alayım dedim ama bilemedim hangisi daha iyi. Bir kaç yorumda tam çekmeyen ürünler olduğunu yazıyordu.
ben aldım canım baby&plus aldım çok kullanışlı gibi duruyirAna kucağı alan var mi kizlar? Bebisi nerde yatırmayı düşünüyorsunuz ilk zamanlar siz is vs yaparken?
ben aldım canım baby&plus aldım çok kullanışlı gibi duruyor e-bebekte aldımAna kucağı alan var mi kizlar? Bebisi nerde yatırmayı düşünüyorsunuz ilk zamanlar siz is vs yaparken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?