2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Zaman ne çabuk geçti demişsinizdir geçmişe doğru bakınca dimi :) ben de şu an hamileliği yeni öğrendiğiniz zamanlara bakınca aynı şeyi söylüyorum. Hayırlısıyla doğumu da kolayca atlatırız İnşaAllah bol dua edin bizlere

Ana kucağı alan var mi kizlar? Bebisi nerde yatırmayı düşünüyorsunuz ilk zamanlar siz is vs yaparken?
Ana kucağı aldım ben canım. Joie marka kendinden müzikli ve tireşimli. Tutumluanneden ikinci el aldım ama yepyeni ve tertemiz. Zaten sahibi de 5-6 ay kullanmış. Çok memnun kaldım inşallah bebek de sever.

Benim arkadaş da mamajoo kullanıyor çok memnun olduğunu söyledi, fiyatı nispeten uygun gibi.

Ana kucağı alan var mi kizlar? Bebisi nerde yatırmayı düşünüyorsunuz ilk zamanlar siz is vs yaparken?
Ben tiny love marka aldim. Hepsiburadada dun indirimdeydi. Ben 499 a almistim ebebekten. Dun 380 kusure gordum. Ama daha once hepsiburada ve su an indirimli ayni saticidan sipras vermistim kargocu veya saticidan kaynakli teslim alamadim. Iade etmek zorunda kalmistim. Simdi yine ayni saticida kampanyasi var.

avent marka aldım canım. denemedim hiç ama inşallah işe yarar.
Benim ilk dogumdan kalma var. Kullanmistim fena degildi. Hatta attim diye uzulmustum yine yara olursa tekrar mi alicam diye ama sut sagma makinemin icinden cikti cok sevindim. Bu arada ben bunu her zaman kullanmadim sag gogusum yara olunca emzirirken kullandim. Aciliyeti yok aslinda belki hic yara olmaz gogusun. Olursa alirsin

Kızlar benim de çatlak yağım bitti, 2. bir şişe alsam mı yoksa hindistan cevizi yağıyla falan mı devam etsem bilemedim

tinyrose canım kan ve demir ilacı aynı değilmi ben mi yanlış biliyorum
vegaferon sağlık ocağın verdiği değilmi o kan ilacı vitamin değil diye biliyorum. benim onda karnım çok ağrıdığı için gynoferon kullandım sonra ferrum forta geçtim ve kan değerim yükseldi şükür. vitamin decavit de kullanmıyorum artık çünkü imom balık yağı hapını kullanıyorum ve içerisinde de vitaminler var ayretten magnezyum ve kalsiyum kullaniyorum. ben sağlık ocağını dinlemiyorum kadın doğumcuma dinliyorum ve güveniyorum.

Ben de imom, magnezyum, kan hapı, kalsiyum d3, adalat kullanıyorum
Tabii her gün kullanmıyorum unutuyorum bazen.

Benimde alt kemiklerim çok ağrıyor hele bugün yürüyemiyorum o derecedeyim. Bebiş seninde kendini aşağıya itiyo. Çatı muayenesi benimde bugün ilk defa oldu sancılarımi görünce doktorum öyle yaptı. Nst de sancin çıkarsa çatı yapar. Hadi hakkımızda hayırlısı ya :)

bende bazen unutuyorum imom veya kalsiyumu kan ilacı hangisini kullanıyorsun canım? d3 ayretten mi alıyorsun?
Kalsiyum d3 aynı canım. Suda eritilip içiliyor. Kan ilacı maltofer kullanıyordum bu ay bu sağlık ocağının veriğinden yazmış daha başlamadım.

canım benim evim de çok çok küçük ben bu küveti aldım fikir olsun sana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…