- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #32.741
aynen bende onu dicektim d3 içinde diye fazlası da zararKalsiyum d3 aynı canım. Suda eritilip içiliyor. Kan ilacı maltofer kullanıyordum bu ay bu sağlık ocağının veriğinden yazmış daha başlamadım.
Doğduktan sonra kilolusu da zayıfıda ortalamaya dönüyor hiç merak etme canım. Aceleci ama yinede vaktini bilmiş :)Aynen canim ama bu hafta alamamış ona üzüldüm37+3üm aceleci çıktı bizimki:)
Bence al canım hiç çatlamayıp son haftalarda çatlayan çok duydum hatta doğumdan sonra bile çatlayan oluyor. Ben doğumdan sonrada kullanmayı düşünüyorum bi kaç haftaKızlar benim de çatlak yağım bitti, 2. bir şişe alsam mı yoksa hindistan cevizi yağıyla falan mı devam etsem bilemedim
kaça ve nereden aldın canımcanım benim evim de çok çok küçük ben bu küveti aldım fikir olsun sana da.
Eki Görüntüle 2205820
Benim ki kapsül cnm çok skıntı olmuyor içince ama zaten midemi bulandırıyor günde iki kez almak ben hiç düzenli ilaç içen biri olmadım bekarken de içmezdim iyileşince hemen bırakırdım hala öyleyim zaten ilk aylar kusmaktan içmemiştim ilaç 5 Aydan sonra başlamıştım oda bir gün içiyordum 3 gün içmiyordum yeni bir aydır düzenli içiyorum ama henüz bir artış yok bebeğe gidiyor dedi dr sen de kapsülü denesen belki içebilirsin bildiğim kadarıyla kan ilacı küçük yok ama dr sor belki çok gerekli değilse vermez içme der rahat edersin1 ay oldu cnm baktirmayali bu hafta baktircam.bu sabah aliyim dedim pisman oldum ama ya midemden 1 saat asagi inmedi deli etti beni.su icsem de yok inmiyo.hamilelikten once koca koca antibiyotikler ictigim gunler olurdu hamileyken bi kan ilacini icemiyorum.
aike hekiminden isticem kucuk bi hap seklinde olan yok mu ki.
kiriyim dedim 2 seferde icerim.kiramadim da.
GÜle güle kullansın miniş:) Kaça aldın canım bunu? Ben ebebekte 150'ye görmüştüm daha uygunu var mı hiç bakmadım.canım benim evim de çok çok küçük ben bu küveti aldım fikir olsun sana da.
Eki Görüntüle 2205820
Asıl son haftalarda çatlanır diye okudum ben de hep ama evde bebek yağı ve hindistan cevizi yağı var, onlarla mı devam etsem kendi yağıma mı devam etsem diye kararsız kalmıştım ama zaten 50 liraymış alayuım bari.Bence al canım hiç çatlamayıp son haftalarda çatlayan çok duydum hatta doğumdan sonra bile çatlayan oluyor. Ben doğumdan sonrada kullanmayı düşünüyorum bi kaç hafta
Hangi kremi kullanıyorsun canim benim bitmek üzere krem aynı tereddütü yaşıyorumGÜle güle kullansın miniş:) Kaça aldın canım bunu? Ben ebebekte 150'ye görmüştüm daha uygunu var mı hiç bakmadım.
Asıl son haftalarda çatlanır diye okudum ben de hep ama evde bebek yağı ve hindistan cevizi yağı var, onlarla mı devam etsem kendi yağıma mı devam etsem diye kararsız kalmıştım ama zaten 50 liraymış alayuım bari.
krem değil canım yağ kullanıyorum ben, 2 şişe bitti şimdi 3.yü alcam. Kullandığım ürün şu:Hangi kremi kullanıyorsun canim benim bitmek üzere krem aynı tereddütü yaşıyorum
kaça ve nereden aldın canım[/QUOT
kaça ve nereden aldın canım
GÜle güle kullansın miniş:) Kaça aldın canım bunu? Ben ebebekte 150'ye görmüştüm daha uygunu var mı hiç bakmadım.
Asıl son haftalarda çatlanır diye okudum ben de hep ama evde bebek yağı ve hindistan cevizi yağı var, onlarla mı devam etsem kendi yağıma mı devam etsem diye kararsız kalmıştım ama zaten 50 liraymış alayuım bari.
zaten zamanı gelmiş nerdeyse cnm, masallah kilosu filanda yerinde. Güzel haberlerle gel inşallahBi heyecan basti benide ya cok hemde( bi aksilik olmazea eger normal olucak.
ayy darısı bize inşallahhh, güle güle büyütün sizde :)Kızlar merhaba, 2017 Aralık annesiyim. Şöyle baktım da aynı şeylere kafa yoruyorsunuz. bizim bebelerin yaşına 1 aydan az kaldı. hepinize sağlıkla mutlulukla bebeğinizi kucaklamak, yaşlarını karşılamak nasip olsun inşallah. Sevgiler.
cnm ben de bilmiyorum ki kan ilaci diye biliyorum vegaferonu.onceki ilacim gynoferon ferro y du cok buyuktu icemiyordum kadin dogumcum onun yerine vegaferonu verdi.saglik ocagi vermedi cnm.tinyrose canım kan ve demir ilacı aynı değilmi ben mi yanlış biliyorum
vegaferon sağlık ocağın verdiği değilmi o kan ilacı vitamin değil diye biliyorum. benim onda karnım çok ağrıdığı için gynoferon kullandım sonra ferrum forta geçtim ve kan değerim yükseldi şükür. vitamin decavit de kullanmıyorum artık çünkü imom balık yağı hapını kullanıyorum ve içerisinde de vitaminler var ayretten magnezyum ve kalsiyum kullaniyorum. ben sağlık ocağını dinlemiyorum kadın doğumcuma dinliyorum ve güveniyorum.
Anneme söyledim canım acele ediyorsun doğsun rahatsız gibi hissedersek altına minder yaparız dedi canım ya da battaniye gusel katlayarak koyarız dedi olece bekliyor canım ben takılıyorum olece el işleriyle sen neler yapıyorsun yarın kontrolumuz var bakalım ne diyecek8403BHC canım ne yaptın yatağı ? Onu mu kullanacaksın yoksa yenisini mi alcaksın benımkı hala duruyor öyle bilemedim
canım sen doktoruna sor ama vegaferon kan demir ilacı decavit vitamin hapı. senin kan değerine göre tekrar ona göre söyler ne alacağına sende sor istersen canımcnm ben de bilmiyorum ki kan ilaci diye biliyorum vegaferonu.onceki ilacim gynoferon ferro y du cok buyuktu icemiyordum kadin dogumcum onun yerine vegaferonu verdi.saglik ocagi vermedi cnm.
ya demir ve magnezyum aliyorum zaten ekstra bi de balik yagi hapim var evde onu da alsam yetmezmiki
ya takilmiyodum ama doguma az kaldi ameliyat olcam kan kaybi olur diye tirsmaya basladim.
cuma gunu kan degerlerime bakilcak saglik ocaginda bakalim ona gore artik aile hekimine daniscam mecbur.
valla cnm demir ve magnezyum vitamin vegaferinu da kan ilaci zannediyorum ama dogru mu biliyorum bende bilmiyorum
benim doktorum progestan ve magnezyumu kesicez 36.haftada dedi bana.decaviti de hala kullaniyorum demirim hala dusuk cnm
inşallah en az iki hafta daha dayanır..bu kadar acelecilikle doğunca nasıl bir şey olur acabaHayırdır inşallah, dün gece çok sancım oldu , ağrısını da hissettim bu sefer; bir an doğuruyor muyum dedim hatta. Hayırlısı artık
Allah herkese zamanında doğumu nasip etsin. Normalden çok korkuyorum istemiyorum ama doktorun yanına gidince bi güven geliyo doktoruma çok güveniyorum kendime de ayrı güven geliyo nasibimiz neyse onu yasayalim ya :)Doğduktan sonra kilolusu da zayıfıda ortalamaya dönüyor hiç merak etme canım. Aceleci ama yinede vaktini bilmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?