2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar benim de çatlak yağım bitti, 2. bir şişe alsam mı yoksa hindistan cevizi yağıyla falan mı devam etsem bilemedim
Bence al canım hiç çatlamayıp son haftalarda çatlayan çok duydum hatta doğumdan sonra bile çatlayan oluyor. Ben doğumdan sonrada kullanmayı düşünüyorum bi kaç hafta

Benim ki kapsül cnm çok skıntı olmuyor içince ama zaten midemi bulandırıyor günde iki kez almak ben hiç düzenli ilaç içen biri olmadım bekarken de içmezdim iyileşince hemen bırakırdım hala öyleyim zaten ilk aylar kusmaktan içmemiştim ilaç 5 Aydan sonra başlamıştım oda bir gün içiyordum 3 gün içmiyordum yeni bir aydır düzenli içiyorum ama henüz bir artış yok bebeğe gidiyor dedi dr sen de kapsülü denesen belki içebilirsin bildiğim kadarıyla kan ilacı küçük yok ama dr sor belki çok gerekli değilse vermez içme der rahat edersin

canım benim evim de çok çok küçük ben bu küveti aldım fikir olsun sana da.
Eki Görüntüle 2205820
GÜle güle kullansın miniş:) Kaça aldın canım bunu? Ben ebebekte 150'ye görmüştüm daha uygunu var mı hiç bakmadım.

Bence al canım hiç çatlamayıp son haftalarda çatlayan çok duydum hatta doğumdan sonra bile çatlayan oluyor. Ben doğumdan sonrada kullanmayı düşünüyorum bi kaç hafta
Asıl son haftalarda çatlanır diye okudum ben de hep ama evde bebek yağı ve hindistan cevizi yağı var, onlarla mı devam etsem kendi yağıma mı devam etsem diye kararsız kalmıştım ama zaten 50 liraymış alayuım bari.

Reactions: 114
Hangi kremi kullanıyorsun canim benim bitmek üzere krem aynı tereddütü yaşıyorum

kaça ve nereden aldın canım[/QUOT
kaça ve nereden aldın canım

bebekşehri.com sitenin adı canım aşağıya linki bırakıyorum. 139 liraydı. e bebekteki oval geliyo içi çok küçük. ondansa bu daha kullanışlı geldi bana. vileda kovasına bile yer bulamıyorum evimde bi duşakabinin içine bi klozetin üstüne gezip duruyo küçücük kova bile. banyom da çok küçük. o yüzden ben bunu almak zorundaydım. yer sorunu olanlar için çok pratik

https://www.bebeksehri.com/katlanabilir-bebek-banyo-kuveti

Bende kizima mother caredan ortadan ikiye katlanir kuvet almistim portatif olmasi falan iyide cocuk 1 yasina gelmeden kucuk gelmeye baslamisti yine bildigimiz kuvetlerden aldim en iyisi buyuk plastik kuvet almak uzun sure gidiyo.

cnm ben de bilmiyorum ki kan ilaci diye biliyorum vegaferonu.onceki ilacim gynoferon ferro y du cok buyuktu icemiyordum kadin dogumcum onun yerine vegaferonu verdi.saglik ocagi vermedi cnm.
ya demir ve magnezyum aliyorum zaten ekstra bi de balik yagi hapim var evde onu da alsam yetmezmiki
ya takilmiyodum ama doguma az kaldi ameliyat olcam kan kaybi olur diye tirsmaya basladim.
cuma gunu kan degerlerime bakilcak saglik ocaginda bakalim ona gore artik aile hekimine daniscam mecbur.
valla cnm demir ve magnezyum vitamin vegaferinu da kan ilaci zannediyorum ama dogru mu biliyorum bende bilmiyorum
benim doktorum progestan ve magnezyumu kesicez 36.haftada dedi bana.decaviti de hala kullaniyorum demirim hala dusuk cnm

8403BHC canım ne yaptın yatağı ? Onu mu kullanacaksın yoksa yenisini mi alcaksın benımkı hala duruyor öyle bilemedim
Anneme söyledim canım acele ediyorsun doğsun rahatsız gibi hissedersek altına minder yaparız dedi canım ya da battaniye gusel katlayarak koyarız dedi olece bekliyor canım ben takılıyorum olece el işleriyle sen neler yapıyorsun yarın kontrolumuz var bakalım ne diyecek

Eklentiler

• IMG_20181114_150733.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_20181112_203407_741.webp
    105,8 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_20181112_202451_859.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20181112_202335_282.webp
    79,9 KB · Görüntüleme: 66
canım sen doktoruna sor ama vegaferon kan demir ilacı decavit vitamin hapı. senin kan değerine göre tekrar ona göre söyler ne alacağına sende sor istersen canım

Yarın tanıdık doktorun kontrol günü, cuma da benim doktor çağırdı. Haftada 3 kere nst, 3 kere ultrason, 3 kere vajinal ultrason ve 3 kere elle vajinal muayene.
Doğurmayacağım varsa bile doğurtacaklar en sonunda

Doğduktan sonra kilolusu da zayıfıda ortalamaya dönüyor hiç merak etme canım. Aceleci ama yinede vaktini bilmiş :)
Allah herkese zamanında doğumu nasip etsin. Normalden çok korkuyorum istemiyorum ama doktorun yanına gidince bi güven geliyo doktoruma çok güveniyorum kendime de ayrı güven geliyo nasibimiz neyse onu yasayalim ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…