- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #32.761
al bence asıl bu zaman çatlak daha çok oluşur benim de bitmek üzereKızlar benim de çatlak yağım bitti, 2. bir şişe alsam mı yoksa hindistan cevizi yağıyla falan mı devam etsem bilemedim
aynen cnm ben beklicem kan sonucumu cuma gunu bakilcak pazartesi de sonuclarimi alicam.alamiyorum cidden o hapi.gnferon ferro aliyordum buyuk kapsul icinde minik minik ilaclar var onda zorlaniyorum diye degistirtmistim ama bu daha beter midemden asagi inmiyor resmen.Benim ki kapsül cnm çok skıntı olmuyor içince ama zaten midemi bulandırıyor günde iki kez almak ben hiç düzenli ilaç içen biri olmadım bekarken de içmezdim iyileşince hemen bırakırdım hala öyleyim zaten ilk aylar kusmaktan içmemiştim ilaç 5 Aydan sonra başlamıştım oda bir gün içiyordum 3 gün içmiyordum yeni bir aydır düzenli içiyorum ama henüz bir artış yok bebeğe gidiyor dedi dr sen de kapsülü denesen belki içebilirsin bildiğim kadarıyla kan ilacı küçük yok ama dr sor belki çok gerekli değilse vermez içme der rahat edersin
cnm benim Allahım analı babal büyütsün hayırlı olsun bebeğin. herp mutlu olunneyse arkadaşlar, burada gece 2 oldu saat ben yatayım artık. tüm mesajları okumayı bitirdim. :) artık günceli takip edebilirim. size güzel günler dilerim..
Yarın tanıdık doktorun kontrol günü, cuma da benim doktor çağırdı. Haftada 3 kere nst, 3 kere ultrason, 3 kere vajinal ultrason ve 3 kere elle vajinal muayene.
Doğurmayacağım varsa bile doğurtacaklar en sonunda
canım hiç korkma normalden bak acilman da var şimdiden o yüzden hızlı ilerler seninki ve kolay olur Allahın izniyle..keyfi sezaryen olma derim sezaryendi biri olarak sonradan sıkıntıları oluyor malesefAllah herkese zamanında doğumu nasip etsin. Normalden çok korkuyorum istemiyorum ama doktorun yanına gidince bi güven geliyo doktoruma çok güveniyorum kendime de ayrı güven geliyo nasibimiz neyse onu yasayalim ya :)
cnm zaten sorunum kan ilacini alamiyorum vegaferonu.decavit ve magnezyumu alabiliyorum.36.haftamda gidicem doktora randevum 2 hafta sonra gec kalmis olurum gibi geliyo.38 de dogum olcak zaten.canım sen doktoruna sor ama vegaferon kan demir ilacı decavit vitamin hapı. senin kan değerine göre tekrar ona göre söyler ne alacağına sende sor istersen canım
hakkatten ya o kadar vajinal kontrolle zorla da olsa doğurtacaklar..her sefer vajinal muayene olmadan olmaz mi ki acabaYarın tanıdık doktorun kontrol günü, cuma da benim doktor çağırdı. Haftada 3 kere nst, 3 kere ultrason, 3 kere vajinal ultrason ve 3 kere elle vajinal muayene.
canım benim allh razı olsun Allahım yardımıcmız olsun.Allah yardımcın olsun ilk bebeğim 3 ay 5 günlükken işe dönmek zorunda kaldım ki bu geçen yıldı. Bebeğime kayınvalidem bakıyor şu an 13 aylık. O kadar zorlandım ki onu bırakıp işe giderkenevliliğim de kötüye gitti o dönem her şeye takıodum sinirimden. kızım 6 aylıkken hamile oldugumu öğrendim, eşimle aram kötüydü aldırmayı düşündüm bir an ama yapamazdım. Allah bi kolaylıgını veriyor masallah kızım uslu, eşimle aram düzeldi çünkü ben değiştim. Şimdi yine ücretsiz izin alamayacağım şimdiden dönüş tarihim belli 1 Mayıs. Değiştiremeyeceğim şeyler hakkında düşünmeyi bıraktım. İnş annen ya da güvendiğin biri bu dönemde destek olur sana. Spiral ben de taktıracağım doğumdan 60 gün sonra regl olmaya başlamıstım. Bidaha risk almak istemiyorum
anladım canım bak bakalım inşaAllah düşmez değerlerincnm zaten sorunum kan ilacini alamiyorum vegaferonu.decavit ve magnezyumu alabiliyorum.36.haftamda gidicem doktora randevum 2 hafta sonra gec kalmis olurum gibi geliyo.38 de dogum olcak zaten.
aile hekimine daniscam mecburen.o da bilir heralde coluklu cocuklu kadin neticede.normalde aile hekimine guvenmem ama kan ilaci yazcak alti ustu diye duaunuyorum bakalim cnm.
bugu esime kirdirmaya caliscam hapi ama.kirarsa alirim degistirmem.ben beceremedim bi turlu
kesinliklw doğru söylüyorsun.Önemli olan gelişiminin tamamlanmış olması canım kilo değil doğunca çabuk toplar sakın kafana takma sen düzenli beslen gerisini Allah'a bırak zaten bebeğin hafta olarak kendini tamamlamış dışarıda alır kilosunu
Açılma var mı diye bakıyorlarmış sancılardan dolayı, onlar geçene kadar muayene edeceklermiş. E onlar geçene kadar zaten doğum vakti gelecek bu sefer yine açılma var mı diye bakacaklarhakkatten ya o kadar vajinal kontrolle zorla da olsa doğurtacaklar..her sefer vajinal muayene olmadan olmaz mi ki acaba
maşallah canım benim eltim hep vaktinde doğurdu ama 4 çocuğuda kilo alamıyordu hep 2-2.500 arası Doğdu çok sağlıklılar şuan yaşıtlarıyla aynılarkesinliklw doğru söylüyorsun.
bende 40 haftamı doldurmama rağmen bebek 35 haftalık 2450 kg doğdu çok şükür hiç problem yaşamadık. şimdi turp gibi maşallah
Ciddeen uc kere vajina muayene nedir resmen aclmanimi sagliyorlar anlamadm cok degil mi yaYarın tanıdık doktorun kontrol günü, cuma da benim doktor çağırdı. Haftada 3 kere nst, 3 kere ultrason, 3 kere vajinal ultrason ve 3 kere elle vajinal muayene.
Korkma canım ya. Normal doğum daha sağlıklı sonuçta. Benim 3 sezaryen var normal doğum yaptıracak doktor bulsam yaptıracağım ama bulamadım. Normal doğumla çocuğun ciğerlerine kadar temizleniyor. Anne adeta yenileniyor. Hemen ayağa kalkıp bebeğinle ilgilenebiliyorsun. Bir sürü avantajı var. Sağlıkla alırsın inşallah kucağınaAllah herkese zamanında doğumu nasip etsin. Normalden çok korkuyorum istemiyorum ama doktorun yanına gidince bi güven geliyo doktoruma çok güveniyorum kendime de ayrı güven geliyo nasibimiz neyse onu yasayalim ya :)
Epidural olucam normal olursa bakalim çok korkuyorum ama akışına bıraktım artık. Bebeğim nasıl gelmek isterse öyle olsun. Sezeryan olanlar olma normal yap diyor. Dediğin gibi sıkıntıları çok.canım hiç korkma normalden bak acilman da var şimdiden o yüzden hızlı ilerler seninki ve kolay olur Allahın izniyle..keyfi sezaryen olma derim sezaryendi biri olarak sonradan sıkıntıları oluyor malesef
Teşekkür ederim canimkrem değil canım yağ kullanıyorum ben, 2 şişe bitti şimdi 3.yü alcam. Kullandığım ürün şu:
Bir zararı yok diyorlar ama emin değilim.Ciddeen uc kere vajina muayene nedir resmen aclmanimi sagliyorlar anlamadm cok degil mi ya
Başından beri ikisine birden gidiyorum, ayda bir olunca sorun yoktu ama şimdi bu sancı meselesinden biri haftada 2 görmek istiyor, diğeri haftada 1.Koalina bir doktora gitmeye karar ver bence hangisinde doğum yapacaksan ona git derim
Canım nereden aldın ve ne kadara aldın ayıp olmazsa çok beğendim bendecanım benim evim de çok çok küçük ben bu küveti aldım fikir olsun sana da.
Eki Görüntüle 2205820
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?