2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
aynen cnm ben beklicem kan sonucumu cuma gunu bakilcak pazartesi de sonuclarimi alicam.alamiyorum cidden o hapi.gnferon ferro aliyordum buyuk kapsul icinde minik minik ilaclar var onda zorlaniyorum diye degistirtmistim ama bu daha beter midemden asagi inmiyor resmen.
ameliyatta kan kaybi sıkıntısıni da sorcam doktora.

Yarın tanıdık doktorun kontrol günü, cuma da benim doktor çağırdı. Haftada 3 kere nst, 3 kere ultrason, 3 kere vajinal ultrason ve 3 kere elle vajinal muayene.
Doğurmayacağım varsa bile doğurtacaklar en sonunda
Allah yardımcın olsun herşeye miniklerimiz için katlanıyoruz

Allah herkese zamanında doğumu nasip etsin. Normalden çok korkuyorum istemiyorum ama doktorun yanına gidince bi güven geliyo doktoruma çok güveniyorum kendime de ayrı güven geliyo nasibimiz neyse onu yasayalim ya :)
canım hiç korkma normalden bak acilman da var şimdiden o yüzden hızlı ilerler seninki ve kolay olur Allahın izniyle..keyfi sezaryen olma derim sezaryendi biri olarak sonradan sıkıntıları oluyor malesef

canım sen doktoruna sor ama vegaferon kan demir ilacı decavit vitamin hapı. senin kan değerine göre tekrar ona göre söyler ne alacağına sende sor istersen canım
cnm zaten sorunum kan ilacini alamiyorum vegaferonu.decavit ve magnezyumu alabiliyorum.36.haftamda gidicem doktora randevum 2 hafta sonra gec kalmis olurum gibi geliyo.38 de dogum olcak zaten.
aile hekimine daniscam mecburen.o da bilir heralde coluklu cocuklu kadin neticede.normalde aile hekimine guvenmem ama kan ilaci yazcak alti ustu diye duaunuyorum bakalim cnm.
bugu esime kirdirmaya caliscam hapi ama.kirarsa alirim degistirmem.ben beceremedim bi turlu

Yarın tanıdık doktorun kontrol günü, cuma da benim doktor çağırdı. Haftada 3 kere nst, 3 kere ultrason, 3 kere vajinal ultrason ve 3 kere elle vajinal muayene.
hakkatten ya o kadar vajinal kontrolle zorla da olsa doğurtacaklar..her sefer vajinal muayene olmadan olmaz mi ki acaba

canım benim allh razı olsun Allahım yardımıcmız olsun.
bende artıkbu yöntemi deneyeceğim herşeyi olduğu gibi kabul etmeyi öğrenmeliyim

anladım canım bak bakalım inşaAllah düşmez değerlerin

kesinliklw doğru söylüyorsun.
bende 40 haftamı doldurmama rağmen bebek 35 haftalık 2450 kg doğdu çok şükür hiç problem yaşamadık. şimdi turp gibi maşallah

hakkatten ya o kadar vajinal kontrolle zorla da olsa doğurtacaklar..her sefer vajinal muayene olmadan olmaz mi ki acaba
Açılma var mı diye bakıyorlarmış sancılardan dolayı, onlar geçene kadar muayene edeceklermiş. E onlar geçene kadar zaten doğum vakti gelecek bu sefer yine açılma var mı diye bakacaklar

Ben bazen sağlık ocağının verdiği vegaferon isimli kan ilacını kullanıyorum bazen de doktorumun yazdığı gynoferonu vitamin olarakta regenesis omega 3 lü vitamini ve ekstra magnezyum içiyorum d vitamini kullanmıyorum vitaminin içindeki yeterli dedi doktorum ekstra gerek Yokmuş

kesinliklw doğru söylüyorsun.
bende 40 haftamı doldurmama rağmen bebek 35 haftalık 2450 kg doğdu çok şükür hiç problem yaşamadık. şimdi turp gibi maşallah
maşallah canım benim eltim hep vaktinde doğurdu ama 4 çocuğuda kilo alamıyordu hep 2-2.500 arası Doğdu çok sağlıklılar şuan yaşıtlarıyla aynılar

Ciddeen uc kere vajina muayene nedir resmen aclmanimi sagliyorlar anlamadm cok degil mi ya

Allah herkese zamanında doğumu nasip etsin. Normalden çok korkuyorum istemiyorum ama doktorun yanına gidince bi güven geliyo doktoruma çok güveniyorum kendime de ayrı güven geliyo nasibimiz neyse onu yasayalim ya :)
Korkma canım ya. Normal doğum daha sağlıklı sonuçta. Benim 3 sezaryen var normal doğum yaptıracak doktor bulsam yaptıracağım ama bulamadım. Normal doğumla çocuğun ciğerlerine kadar temizleniyor. Anne adeta yenileniyor. Hemen ayağa kalkıp bebeğinle ilgilenebiliyorsun. Bir sürü avantajı var. Sağlıkla alırsın inşallah kucağına

canım hiç korkma normalden bak acilman da var şimdiden o yüzden hızlı ilerler seninki ve kolay olur Allahın izniyle..keyfi sezaryen olma derim sezaryendi biri olarak sonradan sıkıntıları oluyor malesef
Epidural olucam normal olursa bakalim çok korkuyorum ama akışına bıraktım artık. Bebeğim nasıl gelmek isterse öyle olsun. Sezeryan olanlar olma normal yap diyor. Dediğin gibi sıkıntıları çok.

Ciddeen uc kere vajina muayene nedir resmen aclmanimi sagliyorlar anlamadm cok degil mi ya
Bir zararı yok diyorlar ama emin değilim.

Koalina bir doktora gitmeye karar ver bence hangisinde doğum yapacaksan ona git derim
Başından beri ikisine birden gidiyorum, ayda bir olunca sorun yoktu ama şimdi bu sancı meselesinden biri haftada 2 görmek istiyor, diğeri haftada 1.
Tanıdık doktorda doğum yapmak istiyorum ama o da sık sık seyahate gidiyor ve uzakta oturuyor. Olur da denk gelmezse diye doğum yapacağım hastanede de bir doktora gidiyorum çünkü belirli bir haftadan sonra pek hasta kabul etmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…