2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ne güzel yazmissin çok sagol inşallah olur normal doğum hakkımızda hayırlısı. Normal yapan doktor var ama bulmak zor olur sezeryan sonrası pek istemiyo çoğu artik

Allah aşkına şu sezeryan kötüleyen insanlarla konuşmayın cidden sezeryan oldum hem tansiyonum yüksek gebelşk zehirlenmesi olmuşum ameliyathanede ayıjtım oda da üstümü giydirdiler 3 saat spnra ayaga kalktım ve hastanede hep ben ilgilendim şimdi de ilgilenşyorum ahrım yok sızım yok çok şükür.

Herkezin bünyesi bir degil ki canım
Spinal anestezi mi oldun

Maşallah canım. Arkadaşlar keyfi sezaryen için konuşuyorlar sanırım. ama banada biri normal olacak diye bişey yok durum ne gerektirirse o olur sakın sezaryenden kotkma demişti. Bünye meselesi zaten ikisindede. Sen kuvvetliymişsin ne güzel :)

Kızlar grip olacağım sanırım. Dün gece eşim kaloriferleri kapatmış çok sıcak oluyor diye. Sabah burnum tıkanmıştı şuan hafiften baş ağrısı başladı burnumu çeker gibiyim. Ne yapabilirim erkenden

Benimde çok rahat geçmişti inşallah yine aynı olur sadece birinci gün bebeğimi emzirme dışında bişey yapamadım bol bol yürüdüm ikinci gün hiçbirşeyin yoktu bebişin nasıl annesi

canım hayırlısı olsun hakkınızda. Demek ki içerde daha fazla kalmak istemiyor bebişin annesi, sıkılmış olabilir :) sağlıkla gelsin, sağlıkla büyüsün inşallah

Agziniza saglik nerede gorsem ayni paylasimlar ya sanki sezeryan yapan dogum yapmiyor.Normal dogumunda bircok riski var herkeste ayni guzel dogum hikayesi olcak diye birsey yok.Sizin gibi ayaklanan cok kisi var ne guzel.

Agziniza saglik nerede gorsem ayni paylasimlar ya sanki sezeryan yapan dogum yapmiyor.Normal dogumunda bircok riski var herkeste ayni guzel dogum hikayesi olcak diye birsey yok.Sizin gibi ayaklanan cok kisi var ne guzel.
Güzel mi? Ablam yeni doğum yaptı iyi ki insan unutuyor yoksa bir daha çocuk doğurası gelmez insanın diyor. Annem de çocukluğumdan beri zayıf büyüdüğüm için hic kıyamaz bana sen i ağrıları çekemezsin sezeryan yapalım de doktoruna diyor. Tabi ben normal uygunsa normal istiyorum sezeryan derse sezeryan. Hic de eksik hissetmem kendimi önemli olan bebeğimin sağlıklı olması. Gerisi hiç kimseyi ilgilendirmez diye düşünüyorum

yanlış anlaşılmasın kızlar doğum esnasında ne lazımsa aciliyetle o yapılmalı tabi ki de..ben de sezaryen doğum yaptım ve doğum sonrası hiç zorlanmadim hemen ayaklandım ilk gün hariç yattığımı bile bilmem..ama sonrasında sağlık problemleri yaşadım regli düzeni gibi doktorlar hormonlar normal olunca sezaryen doğuma bağladı sebebini..en doğalı tabi ki de normal doğum ama olmuyorsa da zorlamamalı anne ve bebek için en uygun hangisiyse ona yönelinmeli..ister sezaryen ister normal farketmez önemli olan ikisinden de sağ salim çıkmak..ayrıca sezaryen doğum başarısızlık değildir öyle bir kastım yok hiç o psikolojiye de girmedim kendi doğumumdan sonra da hayırlısı buymuş dedim..önemli olan sağlıkla kurtulmak

Ben de 3 sezaryen oldum. Hiç birinde yatacak fırsatım olmadı. Hep kendim ilgilendim çocuklarımla. Ama normal olmasını çok isterdim. Normal olma ihtimali varsa keyfi sezaryen olmaya ne gerek var.

canım hayırlısı olsun hakkınızda. Demek ki içerde daha fazla kalmak istemiyor bebişin annesi, sıkılmış olabilir :) sağlıkla gelsin, sağlıkla büyüsün inşallah
Sağol canım, yine de üzüldüm ister istemez, içimde bir umut vardı kilo almıştır diye. Ama almamış . Ne diyeyim artık sağlıklı olması önemli .

anlıyorum canım hakkında hayırlısı olsun

Yorulma başta istirahat et bol bol. C vitamini yüklemesi yap canım, mandalina portakal falan. Bal ye sabah kalkınca üzerine bi müddet bişey yiyip içme ama. Bal limon ılık su karışımıda içebilirsin. Geçmiş olsun gelmeden gider inşallah grip

İhlamur nane limon yaptim ama burnum tikandi simdiden ilik bal limon yaparim artik nane ihlamur cok icemem

Reactions: 114
Ben gnferon ferro kullanıyorum kapsül olanı bundan önce aynı markanın hap şeklinde olanını kullanıyordum ikisi de aynı bana göre istersen dr sor kapsülü içebiliyorsan onu dene yine hem belki gerek yok diyecektir kan değerlerin iyiyse sıkıntı yapma az kaldı zaten inş sana gerek yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…