2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bebeğin beşiğini netten alanlarınız hangi siteden aldınız? bakıyorum ama henüz içime sinen olmadı anne yanı asansörlü alayım diyorum .park yatak eşim almak istemiyor yoksa bana daha kullanışlı geliyor .

Sağol canım, yine de üzüldüm ister istemez, içimde bir umut vardı kilo almıştır diye. Ama almamış . Ne diyeyim artık sağlıklı olması önemli .
Canm hayrlisi olsun hakkinda uzulme demekki bebegin sana kavusmak icin can atyr herlde :) dogduktan snra emzirrirsn daha fazla kilo alir takma sutum az dyede dusunme hic morlni bozma ilk zamanlar bebegn mideleri zaten kucuk aslnda yetyr kimsenn dedgnide takma cnm:)

Ba
Bana iki kisi vermek istedi oyuzden almadim bence en iyisi park yatak. Alsaydim park yatak alirdkm sonra hop kaldir mobilyasini al

Ba

Bana iki kisi vermek istedi oyuzden almadim bence en iyisi park yatak. Alsaydim park yatak alirdkm sonra hop kaldir mobilyasini al
Bende öyle düşünüyorum canım ama eşim illa mobilya olsun diyor. Arkadaşlarından tecrübeli olanlar alma demişmiş :)) erkekler ne anlıyorsa artık

Sağol canım inşallah emzirebilirim:)

nette de satılır diye düşünüyorum meltem smart pupilla aldık biz hem sallanıyor hem anne yanı hem de asansörlü hem de bana göre çok şık :) 3 yaşına kadar rahat kullanırız gibi düşünüyoruz ama bakalım tabi

İhlamur nane limon yaptim ama burnum tikandi simdiden ilik bal limon yaparim artik nane ihlamur cok icemem
Burun tıkanıklığı için susam yağı al canım günde 2-3 kere kulak çubuğu ile burnuna sür. Ben böyle rahatlayabildim anca çok işe yarıyor ve hiçbir zararı yok

Baktım canım çok şık güle güle kullanın :) Sağol önerin için

Ayy çok şık bayıldım resmen... güle güle kullanın canım. Mışıl mışıl uyusun inşallah bebiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…