2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cnm böle peçetye geldi spnra açk renge döndü kanama gibi değil cok korkyrm

Kızlar çok kötym ağlıyorum kahverengi akıntya döndü birşey mi olcak nye böle oldu
Sakin ol canım ağrın sancın var mı? Doktorun numarası varsa bi mesaj çek istersen. Olmadı kadın doğum hastanesini ara bilgi al. Normal olması lazım aslında ama yine de tedbir olur.

Sakin ol canım ağrın sancın var mı? Doktorun numarası varsa bi mesaj çek istersen. Olmadı kadın doğum hastanesini ara bilgi al. Normal olması lazım aslında ama yine de tedbir olur.
Cnm ağrm yok şuan uzanyrm su içiyrm numrsı yok daha yeni diye dr um yok şuan yarn gdim dyorm birşey yoktr deme bugn cok ağladm morlm bozktu üzüldüm ondan olablr mı

Korkma canım önemli bişey değildir Allahın izniyle. Hormonlar değişiyor ya. Benim baya koyu çamur gibi gelmişti ama doktor normal bu haftalarda dedi. Yerleşmeyle alakalı.
5 haftaym normaldr deme içim rahatladı cnm ilk defa göryrm böle birşey cnm daha önce başma gelmedi

Cnm ağrm yok şuan uzanyrm su içiyrm numrsı yok daha yeni diye dr um yok şuan yarn gdim dyorm birşey yoktr deme bugn cok ağladm morlm bozktu üzüldüm ondan olablr mı
Olabilir canım kendini kastıysan ondan da olabilir. Kalkma ayağa uzan bakalım çoğalırsa gidersin çoğalmazsa ağrın sızın olmazsa yarın gidersin. Üzülüp daha fazla ağlama lütfen

Olabilir canım kendini kastıysan ondan da olabilir. Kalkma ayağa uzan bakalım çoğalırsa gidersin çoğalmazsa ağrın sızın olmazsa yarın gidersin. Üzülüp daha fazla ağlama lütfen
Yok cnm daha ağlamıyrm uzanyrm yatıyorum su içiyrm birşey olmaz inş

Hiç merak etmeyin yerleşme yüzünden lekelenmedir o önce sakin olun bu gece gecmez yoksa size bebege bisey olsa ağrı sanci kanama beraber olur yerinizde duramazsınız

Kızlar bana yardım edin peçetyle silince pemsi akıntım oldu ama kan değil kırmızı değil yoğnda değil hafftrn silince geldi geçti kızlar çok korkyrm yarn gitcm dr birşey olmamıştr deme
Olmamıştır cnm ins korkma o lekeler bende 3 haftadır varki başımdan geven en son olayida anlattım düştü dediğim anda bebeğim ben burdayım dedi

Olmamıştır cnm ins korkma o lekeler bende 3 haftadır varki başımdan geven en son olayida anlattım düştü dediğim anda bebeğim ben burdayım dedi
İnş cnm biliyorum mucize yaşadn cnm okudum ilk üç ayda oluyrmş galba ama insan korkyr ynede yarın dr gidicem sorucm baksn keseye iyimi dye yoksa korku içimde olcak rabbim korusun meleklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…