- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.281
Cnm böle peçetye geldi spnra açk renge döndü kanama gibi değilCanımmmm çok normal ya ben yoldaki kediye kuşa böceğe herşeye ağlıyordum öncekilerde. Geçer sonraki aylarda içinden geldiği gibi davran sıkma kendini
Kahverengi akıntı da normal benim de olmuştu ama için rahat etmezse doktorunla görüş
Sakin ol canım ağrın sancın var mı? Doktorun numarası varsa bi mesaj çek istersen. Olmadı kadın doğum hastanesini ara bilgi al. Normal olması lazım aslında ama yine de tedbir olur.Kızlar çok kötym ağlıyorum kahverengi akıntya döndü birşey mi olcak nye böle oldu
Cnm ağrm yok şuan uzanyrm su içiyrm numrsı yok daha yeni diye dr um yok şuan yarn gdim dyorm birşey yoktr deme bugn cok ağladm morlm bozktu üzüldüm ondan olablr mıSakin ol canım ağrın sancın var mı? Doktorun numarası varsa bi mesaj çek istersen. Olmadı kadın doğum hastanesini ara bilgi al. Normal olması lazım aslında ama yine de tedbir olur.
Korkma canım önemli bişey değildir Allahın izniyle. Hormonlar değişiyor ya. Benim baya koyu çamur gibi gelmişti ama doktor normal bu haftalarda dedi. Yerleşmeyle alakalı.Cnm böle peçetye geldi spnra açk renge döndü kanama gibi değilcok korkyrm
5 haftaym normaldr deme içim rahatladı cnm ilk defa göryrm böle birşey cnm daha önce başma gelmediKorkma canım önemli bişey değildir Allahın izniyle. Hormonlar değişiyor ya. Benim baya koyu çamur gibi gelmişti ama doktor normal bu haftalarda dedi. Yerleşmeyle alakalı.
Olabilir canım kendini kastıysan ondan da olabilir. Kalkma ayağa uzan bakalım çoğalırsa gidersin çoğalmazsa ağrın sızın olmazsa yarın gidersin. Üzülüp daha fazla ağlama lütfenCnm ağrm yok şuan uzanyrm su içiyrm numrsı yok daha yeni diye dr um yok şuan yarn gdim dyorm birşey yoktr deme bugn cok ağladm morlm bozktu üzüldüm ondan olablr mı
Korkma canim stres iyi degil inan kotu birsey oldugunu sanmiyorum yarin insallah gorur rahatlarsinCnm ağrm yok şuan uzanyrm su içiyrm numrsı yok daha yeni diye dr um yok şuan yarn gdim dyorm birşey yoktr deme bugn cok ağladm morlm bozktu üzüldüm ondan olablr mı
Yok cnm daha ağlamıyrm uzanyrm yatıyorum su içiyrm birşey olmaz inşOlabilir canım kendini kastıysan ondan da olabilir. Kalkma ayağa uzan bakalım çoğalırsa gidersin çoğalmazsa ağrın sızın olmazsa yarın gidersin. Üzülüp daha fazla ağlama lütfen
İnş cnm kahverengi akıntı görnce peçetede nasl ağladm bilemzsn rabbm bana bağışlar inş miniğimi inş uzanyrm dinlenyrm su içiyrm cnmKorkma canim stres iyi degil inan kotu birsey oldugunu sanmiyorum yarin insallah gorur rahatlarsin
İnşallah canım. Olmaz diye tahmin ediyorum. Yine de takip et çoğalacak olursa kadın doğum hastanesinin aciline gidersin. Merkezi bir yerde mi oturuyorsun.Yok cnm daha ağlamıyrm uzanyrm yatıyorum su içiyrm birşey olmaz inş
İstanbldym evet cnm hastane yakn ama şuan erkek dr vardr ondn gtmyrm yarn dr ma gidermİnşallah canım. Olmaz diye tahmin ediyorum. Yine de takip et çoğalacak olursa kadın doğum hastanesinin aciline gidersin. Merkezi bir yerde mi oturuyorsun.
Aynen şu an gitmene gerek yok çoğalacak olursa gidersin yat dinlen fazla ayağa kalkmamaya çalış dua etİstanbldym evet cnm hastane yakn ama şuan erkek dr vardr ondn gtmyrm yarn dr ma giderm
Yatyrm rabbim korusunn içim rahatladı birazAynen şu an gitmene gerek yok çoğalacak olursa gidersin yat dinlen fazla ayağa kalkmamaya çalış dua et
Aynen öyle cnm ben 3 haftadır evde iş bile yapmıyorum bir dağınıklığı topluyorum günlük elbise utuluyorum birde yemekYok korkmuyorum zaten gelmiyoda bi sabah geldi iste yine yuttum hapimi saglikli olsunlarda varsin hersey geri kalsin
O zaman sen 7+6sin aramızda 2 gün var bende 7+4 dumYarın 8 hafta olucak
5+4 ise kese boyutun 0.913 yani 9.1 mm dir. 6 cm olması şuan mümkün değil.Canim kese boyutum 6.66 cm sanirim alttada 0.913 yazio hangisi ise bende pek anlamiyorum 5+4 duk 2 gun once boyle cikti bebek icin cuma gitcem.
Olmamıştır cnm ins korkma o lekeler bende 3 haftadır varki başımdan geven en son olayida anlattım düştü dediğim anda bebeğim ben burdayım dediKızlar bana yardım edin peçetyle silince pemsi akıntım oldu ama kan değil kırmızı değil yoğnda değil hafftrn silince geldi geçti kızlar çok korkyrm yarn gitcm dr birşey olmamıştr deme
Yerleşme kanaması olabilir. İnşallah öyledir. Hamileliğin başında bebek yerleşirken oluyor. Ben de olmadı ama bu da kişiye göre değişen bir durum.Kızlar çok kötym ağlıyorum kahverengi akıntya döndü birşey mi olcak nye böle oldu
İnş cnm biliyorum mucize yaşadn cnm okudum ilk üç ayda oluyrmş galba ama insan korkyr ynede yarın dr gidicem sorucm baksn keseye iyimi dye yoksa korku içimde olcak rabbim korusun meleklerimiziOlmamıştır cnm ins korkma o lekeler bende 3 haftadır varki başımdan geven en son olayida anlattım düştü dediğim anda bebeğim ben burdayım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?