2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Guzel mi derken ?ben bayana yazdim ne guzel ayaklanmis hemen diye.

X
Herkes tabikide normal dogum ister ama mecburi sezeryan olacak insanları kimsenin korkutmaya hakkı yoktur. Evet olabilir sonuçta ameliyat ama normal dogumda ilk gün anca ayaga kalkabiliyosun sezeryanda da. Korkutmayın demek istiyorum.
Canm bebegn kuvozde kalmadi deme direk kucagna verip taburcu oldunuz mu

N11 den aldım ben canim boyasız çok memnun kaldım tavsiye ederim kesinlikle.

BEBEKONFOR KREM FRANSIZ UYKU SETLİ ELYEZA BEBEK BEŞİĞİ 719,90 TL yerine 619,90 TL
https://urun.n11.com/besik/bebekonfor-krem-fransiz-uyku-setli-elyeza-bebek-besigi-P199823045

soricam cnm insallah gerek yoktur ya.aslinda tok karnina al dese yine bi sekilde zorla alirim.ama ac karnina boş mideyle alinmiyo.sen de mi aç karnina aliyosun cnm

Aynı korkuları yaşıyoruz canım bende de bahsettiğin sancılar var özellikle bişeyler yaptıktan sonra. Allah yardımcımız olsun

Aa canım bende gördüm bunu çok beğendim hepsiburadada sepete atmıştım hatta n11 de daha uygunmuş eşime söylim
Ben %11 indirim varken aldım 576 ya geldi. Ama şuanda uygun. Yorumları okursunuz memnun kalan çok canım. Umarım yardımcı olmuşumdur:)

Bende öyleyim canım bacaklarımın arasındaki kemiklerim ağırıyor bazende belim. Ama bunlar doğum sancılarına ufak ufak alıştırma bence düşünsene birden sancılar çeksek çok ağır olurdu bünyemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…