2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Birol iç giyim’e baksana canm internetten. Çok güzel gecelikler var ve uygun gibi. Benim sabahlığım vardı gecelik aldım ordan 75 TL’ydi.
Bakiyim canm oraya olmadi uygunmus
Ben 148 e aldım canım sadece gecelik ama uzun kollu ve uzun boylu. Kumaşı güzeldi en çok o yüzden istedim. Ama fiyatlar maalesef aşağı yukarı öyle
Tek 148 cok pahali geliyor bana sanki aptinda sunuyorlar

soricam cnm insallah gerek yoktur ya.aslinda tok karnina al dese yine bi sekilde zorla alirim.ama ac karnina boş mideyle alinmiyo.sen de mi aç karnina aliyosun cnm
Evet cnm aç karnına alıyorum zaten gece kaç kere uyanıyorum sabahta çok erken kalkıyorum ilacı içip geri uyumaya çalışıyorum tadı ağzıma geliyor resmen Demir tadı var iğreç oluyor ama mecburen almak zorundayım çünkü düşük aylardırda aynı değerlerim yükselmedi ama sana gerekli olsaydı dr illa ki söylerdi kullanman lazım diye mesela benim her gittiğim de söylerdi dr en son 2 taneye çıkardı

Yok kalmadı canım bebegim yanımda emzirmeye çalışıyorum şimdi kucagımda 2 gün yattık hastanede çıktık dünde kontrollerimiz yapıldı çok şükür sıkıntısı tok
Cnm hayırlı olsun bebeğin gözün aydın...emzirmek nasıl ağrın sızın var mı beni Doğumdan daha çok göğüs ucu yarası korkutuyor birşey kullanıyor musun?

Kızlar hacım Şerif’ten çikolata yaptırmak istiyorum şeker de yaptırsam mı çok mu olur ikisi sadece çikolata yeterli mi?

Kizlar uyguna gecelk takmi blymsnz cok pahali magazada sordum 200 dedi yuh dedm
malesef fiyatlar çok uçmuş canım ben de 150ye aldım ve sabahlıklı olandan değil..pijama takımı aldım ama ben her zaman giyerim diye de lohusa takımı değil normal pijama takımı aldım..ilk doğumunda da öyle yapmıştım 4 yıl giydim o takımı verdiğim para boşa gitmedi yani

Bende ole alcam normal pijima kullanym lohusa setleri pahali aynen evdede kullnrm rahat olur olmadi bende ole yapiym

Bende ole alcam normal pijima kullanym lohusa setleri pahali aynen evdede kullnrm rahat olur olmadi bende ole yapiym
pamukandpamuk hem kendi sitesinden hem de trendyol gibi sitelerden bu marka bakabilirsin lohusa takımı değil normal pijamaları oldukça güzel, sitesi kötü biraz İnstagramda iletişime geçip aldım ben, 140a aldım ama daha uygun takımları da vardı.

Sagol cnm o sayfayada bakim o zaman

Insallah senin gibi sezeryan kolay geçer. 2 haftam kaldı. Nasil gidiyor bebisle hayat?

cnm bisey demedi bana doktor ama berdi ilaci.sinirda belki de ondan verdi bilemiyorum cnm
ayne bende aabah 7 8 gibi kalkip reflü ilacimi aliyorum.geri yatiyorum kalkinca bi kac lokma bisey atiyorum agzima mesela tahin oekmez beni tutuyo biraz.onu yiyip bulanti ilacimi aliyorum.kahvalti yapiyorum.ama bu kan ilacini bi turlu alamiyorum ac karnina bogazimda kaliyo gitmiyo ve o beni bulandiriyo.bugun sabah ilk onu aliyim dedim 1 saat gitmedi bogazimdan bi de tadi geldi igrencti.uyuyamadim.daha sonra cok uykum vardiki dalmisim.o sayede gitti bogazdan.
Allah dusmanima boyle reflü vermesin..
ama abarttimizi dusunenler bulantiyi biraz yasasin da anlasin
bizim de 2.hamileligimiz nasip olursa rahat gecsin de azcik da biz prenses hamile olalim.
sadece ilk 3 ay kussam yine iyi 9 ay dan bin kat iyi
o degil de ben kafayi yedim skmdiden 2.yj dusunuyorum.cidden tek cocukla kalmak hic istemiyorum ama boyle hamilelik de istemiyorum ben napicam ya yemin ederim dogumdan korkmuyorum sezeryan olcam diye 2.hamilelikten korkuyorum.ah ah ne pis bunyemiz varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…