- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.301
Cnm zaten pembemsi kanama yaşamştm ama bilmyrm inş oledirYerleşme kanaması olabilir. İnşallah öyledir. Hamileliğin başında bebek yerleşirken oluyor. Ben de olmadı ama bu da kişiye göre değişen bir durum.
Canim baksana o degerler ne oluyor o zman 6.66 cm hic anlamiyorum bu konudan.5+4 ise kese boyutun 0.913 yani 9.1 mm dir. 6 cm olması şuan mümkün değil.
Cnm gerçekten korkma allahın izniyle birşey olmamıştır ben o gece öyle bir ağrı cektim ki resmen sokulucek gibiydim ve gece bacak larından aşağı kan akti avucun kadat parca geldi o halde bile panik yapmadim sende yarın gidersin için rahatlar cnmİnş cnm biliyorum mucize yaşadn cnm okudum ilk üç ayda oluyrmş galba ama insan korkyr ynede yarın dr gidicem sorucm baksn keseye iyimi dye yoksa korku içimde olcak rabbim korusun meleklerimizi
Pembe.mi kahverengi mi canım.Cnm zaten pembemsi kanama yaşamştm ama bilmyrm inş oledir
Canm şükür ağrım yok olsa dicem düşük diye ama olmadı şükürker olsun canm sennki cidden mucize bebegin ağrılı adet agrısı gbi kanama ve şükür tutunmş seni görnce biraz daha rahatladm cnm sagol destegn için iyi geldi ağlamyrm uzanyrm inş birşey olmckCnm gerçekten korkma allahın izniyle birşey olmamıştır ben o gece öyle bir ağrı cektim ki resmen sokulucek gibiydim ve gece bacak larından aşağı kan akti avucun kadat parca geldi o halde bile panik yapmadim sende yarın gidersin için rahatlar cnm
Cnm kahverengi oldu snra pembeye döndü peçetye silnce geldi kanamlı değil tekrr gidmdm lavobaya korkudanPembe.mi kahverengi mi canım.
Canım benim ebe arkadaşım var ona sordum yerleşmedendir dedi yarın bi kadın doğuma gitsin belki progestan verir dedi. Normal bak uzmana da sorduk üzülmeCnm kahverengi oldu snra pembeye döndü peçetye silnce geldi kanamlı değil tekrr gidmdm lavobaya korkudan
Çok geçmiş olsun rabbim korusun...Cnm gerçekten korkma allahın izniyle birşey olmamıştır ben o gece öyle bir ağrı cektim ki resmen sokulucek gibiydim ve gece bacak larından aşağı kan akti avucun kadat parca geldi o halde bile panik yapmadim sende yarın gidersin için rahatlar cnm
Kuzum geçmiş olsun Rabbim esirgesin seni ve miniği, inşallah korkulacak bir şey yoktur.C
Canm şükür ağrım yok olsa dicem düşük diye ama olmadı şükürker olsun canm sennki cidden mucize bebegin ağrılı adet agrısı gbi kanama ve şükür tutunmş seni görnce biraz daha rahatladm cnm sagol destegn için iyi geldi ağlamyrm uzanyrm inş birşey olmck
Çok sağol cnm kahverengi geliyr hafiften yatyrm üzüntden oluyrmuymş cnm kahverengiakıntı ağrım yok şükürCanım benim ebe arkadaşım var ona sordum yerleşmedendir dedi yarın bi kadın doğuma gitsin belki progestan verir dedi. Normal bak uzmana da sorduk üzülme
Sağol cnm inş kanama yok şükğr ağrımda yok lavobaya gittgmde az az gelyr yarn gtcm dr kesn bugn cok üzüldm ağladm ondan oldu benceKuzum geçmiş olsun Rabbim esirgesin seni ve miniği, inşallah korkulacak bir şey yoktur.
Canım bişey olmaz inş korkma. Yerleşme kanıdır o kırmızı sıvı kana dönerse riskliİnş cnm kahverengi akıntı görnce peçetede nasl ağladm bilemzsn rabbm bana bağışlar inş miniğimi inş uzanyrm dinlenyrm su içiyrm cnm
Şükür cnm ağrım yok kırmızı kanda yok her lavobaya gittiğimde kahverengi lekelenmem akıntı oluyr öle çokta değil uzanyrm rabbim korusun onu dua edin kızlar bana bebegmeHiç merak etmeyin yerleşme yüzünden lekelenmedir o önce sakin olun bu gece gecmez yoksa size bebege bisey olsa ağrı sanci kanama beraber olur yerinizde duramazsınız
Cnm 5 haftadayken yerleşiyor mu bebekCanım bişey olmaz inş korkma. Yerleşme kanıdır o kırmızı sıvı kana dönerse riskli
Maalesef çok düzenli kullanmadım o yüzden en azından bu 2 hafta atayım diyorumBir kaç ay önce kullandın mı 1_2 ay kullandıran gerek yok. Zaten mühim olan gebelikten önce kullanmak. Benim Dr u vermedi bana mesela. Embriyo olduktan sonra kullanmanın bişey faydası yok diyor
Benim de ilk gebeliğimde öyle oldu , allahtan evdeydim , ya işte metro da gelirse öyle bişey ye aklıma geliyor daCnm gerçekten korkma allahın izniyle birşey olmamıştır ben o gece öyle bir ağrı cektim ki resmen sokulucek gibiydim ve gece bacak larından aşağı kan akti avucun kadat parca geldi o halde bile panik yapmadim sende yarın gidersin için rahatlar cnm
Canım çok geçmiş olsun ilk başını okuyunca içim daraldı çok şükür seninleymiş bebeğin inşallah kesilir bi an önce kanamankızlar mrb nasılsınız hepınız dun cok kasık ve bel agrım vardı aynı adet olucak gıbıydım gece 3 te bır kalktım sakır sakır kan geldı avucum kadar parca dustu arkasından 1 kac kere daha parca dustu ve ben kesın bebegım dustu dedım bugun kontrole gıttım her hangı bır parca kaldımı ogrenım dıye bır de ne gorım bebegım yerınde doktor bak yerınde duruyor gayette ıyı dedı kalp atıslarını da dınlettı bak kalp atıslarıda var dedı dedım o kadar buyuk parca gorunce ben kesın dustu dedım cunku avucum kadar parcaydı kesenın durumu cok ıyı hıc korkma dusecek bır keseye benzemıyor dedı bebegın gelısımı de guzel hersey yolunda dedı ıcındekı pıhtlar atılmıs dedı suan kanamam varmı dedı suan var ama ole gecekı gıbı degıl dedım cok az dedım o bı kac gun daha devam eder hatta parca da gelır dedı 1 tane ıgne yaptı fıtılı de gunde 3 kere ye cıkardı ama ben sunu sormayı unuttum ıgnenın etkısıı 1 haftalıkmus ben bu bır hafta da fıtıl alıcakmıyım yoksa almıcakmıyım
Kese boyutunu yazabilir misin merak ettim
Bebek yerleşirken iğne batması şeklinde sancı oluyor kasıklarda. Solda olursa kız sağda olursa erkek diyorlar. Benim ilkinde solda oldu kız oldu. Bu da solda bakalım ne olacak
Kızlar yarın 5+1 oluyorum. Sizce ultrasonda görünür mü kese ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?