2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Herkese merhaba sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah bebişlerimizi Sezerbusra21 sat 5.3.2018 tahmini doğum 10.12.2018 teşekkür ederim canım :) ilk heycanımız bizim burada güzel paylaşımlarla bilgileniriz birlikte umarım

İnş cnm biliyorum mucize yaşadn cnm okudum ilk üç ayda oluyrmş galba ama insan korkyr ynede yarın dr gidicem sorucm baksn keseye iyimi dye yoksa korku içimde olcak rabbim korusun meleklerimizi
Cnm gerçekten korkma allahın izniyle birşey olmamıştır ben o gece öyle bir ağrı cektim ki resmen sokulucek gibiydim ve gece bacak larından aşağı kan akti avucun kadat parca geldi o halde bile panik yapmadim sende yarın gidersin için rahatlar cnm

C
Canm şükür ağrım yok olsa dicem düşük diye ama olmadı şükürker olsun canm sennki cidden mucize bebegin ağrılı adet agrısı gbi kanama ve şükür tutunmş seni görnce biraz daha rahatladm cnm sagol destegn için iyi geldi ağlamyrm uzanyrm inş birşey olmck

Cnm kahverengi oldu snra pembeye döndü peçetye silnce geldi kanamlı değil tekrr gidmdm lavobaya korkudan
Canım benim ebe arkadaşım var ona sordum yerleşmedendir dedi yarın bi kadın doğuma gitsin belki progestan verir dedi. Normal bak uzmana da sorduk üzülme

Çok geçmiş olsun rabbim korusun...
ben de ikinci hamileliğimde üç ay normal regl oldum. Sonra bi öğrendim ki 15 haftalık hamileyim:)

Kuzum geçmiş olsun Rabbim esirgesin seni ve miniği, inşallah korkulacak bir şey yoktur.

Canım benim ebe arkadaşım var ona sordum yerleşmedendir dedi yarın bi kadın doğuma gitsin belki progestan verir dedi. Normal bak uzmana da sorduk üzülme
Çok sağol cnm kahverengi geliyr hafiften yatyrm üzüntden oluyrmuymş cnm kahverengiakıntı ağrım yok şükür

Hiç merak etmeyin yerleşme yüzünden lekelenmedir o önce sakin olun bu gece gecmez yoksa size bebege bisey olsa ağrı sanci kanama beraber olur yerinizde duramazsınız
Şükür cnm ağrım yok kırmızı kanda yok her lavobaya gittiğimde kahverengi lekelenmem akıntı oluyr öle çokta değil uzanyrm rabbim korusun onu dua edin kızlar bana bebegme

Benimde gündüzden beri karnım ağrıyor. Bayağı da rahatsız ediyor off az öncelimonun üstüne tuz ekip yedim çok güzeldi şimdi midemde ağrıyor

Benim de ilk gebeliğimde öyle oldu , allahtan evdeydim , ya işte metro da gelirse öyle bişey ye aklıma geliyor da korkunç bişey o ya

Canım çok geçmiş olsun ilk başını okuyunca içim daraldı çok şükür seninleymiş bebeğin inşallah kesilir bi an önce kanaman

Kese boyutunu yazabilir misin merak ettim

Benim 5+3 günlüklen 9,56 mm di cnm

Kocaman olmuş maşallahh.bu erkek ya içime öyle doğuyor herşeyidr belirgin neredeyse erkek bebek çabuk şekilleniyor diyorlar ne kadar doğru bilemem ama

Bebek yerleşirken iğne batması şeklinde sancı oluyor kasıklarda. Solda olursa kız sağda olursa erkek diyorlar. Benim ilkinde solda oldu kız oldu. Bu da solda bakalım ne olacak

Benim soldaydı oğlum ondu :) şimdi sağda bakalıö cinsiyeti ney .. bu teori doğru değil yani cnm arkadaşımda sağdaydı 2 gebeliğide ikiside kız

Kızlar yarın 5+1 oluyorum. Sizce ultrasonda görünür mü kese ?

Görünür canım 4+4 ken 4 mm di kese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…