- 14 Şubat 2015
- 1.636
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #33.041
Geçmiş olsun inşallah zamanında gelir acilman artmaz inşallahKızlar hastaneye geldim. 1-2 cm açılmam var. Şuan suyun yeterli ama azalabilir dediler. Ciğer geliştirici yaptılar. Yatış verdiler. Bebekte bir sıkıntı yok 2 haftada 440 gram almış 2.200 şuan. Ama çok küçük dahainşallah açılmam artmaz ve doğum olmaz dua edin benim için.
inşallah zamanlı gelir bebişin canım . dualarımız sizinleKızlar hastaneye geldim. 1-2 cm açılmam var. Şuan suyun yeterli ama azalabilir dediler. Ciğer geliştirici yaptılar. Yatış verdiler. Bebekte bir sıkıntı yok 2 haftada 440 gram almış 2.200 şuan. Ama çok küçük dahainşallah açılmam artmaz ve doğum olmaz dua edin benim için.
Aynen ögrenmem lazım canım çok sagolGenelde dahil olmuyor canım ama arayıp sor istersen
Canim cok gecmis olsun insallahhh daha fazla acilma olmaz rabbim zamaninda kucagina almayi nasip etsinKızlar hastaneye geldim. 1-2 cm açılmam var. Şuan suyun yeterli ama azalabilir dediler. Ciğer geliştirici yaptılar. Yatış verdiler. Bebekte bir sıkıntı yok 2 haftada 440 gram almış 2.200 şuan. Ama çok küçük dahainşallah açılmam artmaz ve doğum olmaz dua edin benim için.
Yaa canim iyi ki gitmissin bak önlem aliyorlar. Korkma gerekeni yaparlar, 2 cm acilmayla 39.haftayi bekleyen birini okumustum baska bir topikte. Kilosu da iyi masallah canim insallah gununu bekleyecek miniginKızlar hastaneye geldim. 1-2 cm açılmam var. Şuan suyun yeterli ama azalabilir dediler. Ciğer geliştirici yaptılar. Yatış verdiler. Bebekte bir sıkıntı yok 2 haftada 440 gram almış 2.200 şuan. Ama çok küçük dahainşallah açılmam artmaz ve doğum olmaz dua edin benim için.
Ben temizlik konusunda baya yeteniksizim o yüzden herkesin işi bana benimkinden iyi gelir asıl benim kiBende biri calistigi icin rahatsizlik olmak yerine benim kadar iyi yapmiyorlar diyr rahatsiz oluyorumbu yuzden de ilk tasindigim bos ev haric hic temizlikci alamiyorum maalesef aslinda rahat olsam iyi olacak ama temizlikcinin ardindan benim tekrar temizlemisligim var.
Ben sabah herşeyin yerini gösterdim dedim birşey olunca sorarsınız ama hiç sormadi valla yabancılık çekmedi sanırım. 15günde bir çağırırım en azından bebek biraz buyuyene kadar.Ben hamileligimin ortalarinda almistim. O kadar cok konusuyor ve soru soruyordu ki hic memnun kalmadim ve yoruldum. Orayi bununla mi sileyim, sunu suraya koyayim mi, burada neler yapayim vs... Ben de oturayim kafasina gore iyi kotu yapsin ama rahat edeyim istiyorum
Ya bilemiyorum alışık değilim. Kalkıp birşey yapamiyorum bende kadına çay demledim ıhlamur demledim. Öğlen yemeği falan hazırladım.Bu senin merhametinden canım :)
Normal zamanda kesin bende ederdim ama bu halimle valla kalkmadim hiç. Ama hala gitmedi 7 saat oldu allahım benim evim ne pişmiş diyorum.Ben de oturamıyorum. Yardım ediyorum illaki.
Kızlar hastaneye geldim. 1-2 cm açılmam var. Şuan suyun yeterli ama azalabilir dediler. Ciğer geliştirici yaptılar. Yatış verdiler. Bebekte bir sıkıntı yok 2 haftada 440 gram almış 2.200 şuan. Ama çok küçük dahainşallah açılmam artmaz ve doğum olmaz dua edin benim için.
Canım benim bişey olmaz inşallah iğnede olmuşsun vaktini bekler eğer beklemezse de sağlıkla kavuş yavruna dualarımız seninleKızlar hastaneye geldim. 1-2 cm açılmam var. Şuan suyun yeterli ama azalabilir dediler. Ciğer geliştirici yaptılar. Yatış verdiler. Bebekte bir sıkıntı yok 2 haftada 440 gram almış 2.200 şuan. Ama çok küçük dahainşallah açılmam artmaz ve doğum olmaz dua edin benim için.
Üzülme sakın bebiş strese girmesin dualarımız seninle allah yardımcın olsunKızlar hastaneye geldim. 1-2 cm açılmam var. Şuan suyun yeterli ama azalabilir dediler. Ciğer geliştirici yaptılar. Yatış verdiler. Bebekte bir sıkıntı yok 2 haftada 440 gram almış 2.200 şuan. Ama çok küçük dahainşallah açılmam artmaz ve doğum olmaz dua edin benim için.
bende diyetseyene gitmeyi düşünüyorum sen hangisine gitmeyi düşünüyorsun canımBen de hamileliğimde hiç kilo almam hep emzirirken alırım. bu sefer diyetisyen kontrolünde geçireceğim başarırım tutarım kendimi inşallah bakalım.
Ben online alacağım canım. Hamileliğin ilk aylarında da almıştım memnun kaldım. Yine onunla devam edeceğim. Bursada aslındabende diyetseyene gitmeyi düşünüyorum sen hangisine gitmeyi düşünüyorsun canım
Canim alttan mi muayne etti de gordu acilmayi. Iyi ki gitmissin durur bence bebisin dahaKızlar hastaneye geldim. 1-2 cm açılmam var. Şuan suyun yeterli ama azalabilir dediler. Ciğer geliştirici yaptılar. Yatış verdiler. Bebekte bir sıkıntı yok 2 haftada 440 gram almış 2.200 şuan. Ama çok küçük dahainşallah açılmam artmaz ve doğum olmaz dua edin benim için.
iyiki gitmişsin canım korkma ilaçlar ile ertelerler yarın birde kendi doktorun baksın bakalım ne diyecek. geçmiş olsun canım olumsuz düşünme üzme kendini ve bebişini herşey güzel olacakKızlar hastaneye geldim. 1-2 cm açılmam var. Şuan suyun yeterli ama azalabilir dediler. Ciğer geliştirici yaptılar. Yatış verdiler. Bebekte bir sıkıntı yok 2 haftada 440 gram almış 2.200 şuan. Ama çok küçük dahainşallah açılmam artmaz ve doğum olmaz dua edin benim için.
anladım canım hayırlısıBen online alacağım canım. Hamileliğin ilk aylarında da almıştım memnun kaldım. Yine onunla devam edeceğim. Bursada aslında
valla benim esim simdiden 2.doye israr ediyor kaynanam bile diyo.ben de istiyorum ama nolcak 2.de boyle giderse benı oldurun daha iyi diyorum.off nese dusunmek istemiyorim cidden psikolojik bozuldu.bebegimi kucagima aliyim da kurtuluyum depresiflikten insallah.boyle evde otur otur kendimi dinliyorum.Demek zorlanıyorsun ilacı alınca benim de yapılıyor boğazıma ona çok takılmıyordum da ağzıma Demir tadı gelmesi midemi bulandırıyor işte tabi bunun nedeni şu başa bala reflü yüzünden benim reflüm bekarkende vardı ama bu kadar değildi tabi 2 3 ayda bir çok stresli olduğum da yada aşırı acı baharatlı yediğim gün midem ağırırdı yanma ise çok nadir olurdu ben rennie gaviscon filan kullanmazdım çünkü yanma yeşil soğanı çok yiyince olurdu bilirdim zaten yemezdim ama hamilelikte ben daha önce yaşamadığım kadar mide sorunu yaşadım senin gibi senin bir de taş oluşmuş benden daha kötü ağrında olmuştur Doğum yap kendine gel ilk işin onu aldırmak olsun kurtulursun...
Dediğin gibi bizim gibi olmadıkları için basit geliyor onlara geçen bi tanıdık aramış bende çok kötüyüm diyo ama bunu diyen dışarda yemeğe gidiyor ev gezmelerine gidiyor dedim benim gibi olsan o yataktan kalkamazdın benim gibi değilsin yani insanlara sanırım çok kolay geliyor bizim o yaşadıklarımız aynen senin gibi tek çocuk olsun istemiyorum ama aynı zaman da çok korkuyorum ikincide aynı olursa diye sanırım bu korku yüzünden tek çocuk kalabilir şuan hiç düşünmüyorum rabbim bize bu yavruları sağlıklı nasip etsin ikinci olmasada en azından bir evladımız olacak öyle düşünürüz annem bile ikinci için korkar oldu eşim çok istiyor ama bana acıyor keşke bu ikiz olsaydı okadar çektin diyo :) ikinciyi söylemeye korkuyo adam çünkü ona hatırlatıyorum aşırı kustuğum günleri tmm tmm diyobakalım cnm belki Doğumdan sonra unuturuz bu günleri bir daha yaparız yada bu konuyu tamamen kapatırız zaten istersem ikinciyi çok ara vermem herhalde 2 yıl yeterli araları tabi istersem :))öncelikle rabbim bütün herkese bize sağlıklı evlatlar nasip etsin bu günleri aratmasın az kaldı herkes tek tek doğurmaya başladı darısı sağlıkla bize inş
Benimde öyle canım yazıcaktım bende ama tek benim öyledir diye yazmadımKızlar benim bir kaç gündür vajinam şiş gibi ne bileyim sanki ordan kilo almışım gibi ilginç geldi bana sizde de var mı böyle birşey Doğuma yakın diye mi şişti acaba ?
cnm benim kan ilacini malesef aç karnina almam gerekiyo.ve ac karnina ilac almak midemi bulandiriyor arti bogazimdan inmeyince daha kotu yapiyor.ben de sabah erken saatlerde icip yatmayi denedigimde olmadi yatamadim.Günaydın canım. Ben de refluden cok çektim hala da ara ara sıkıntı yaşıyorum. İlaçlara gelince içmekte cok zorlanıyordum. Bogazima takılıp kalıyordu. İcsem bile tadı ağzıma geldikçe çıkarmak istiyordum. En son dr a söyledim. O da yatarken içmeye çalış uyuduğun icin tadını almazsın dedi gerçekten çok faydası oldu. Demir veya kan ilacını da sabah uyanır uyanmaz içiyorum ardından hemen bir tane mandalina yiyorum. Bir saat sonra kahvaltı yapıyorum. Hem emilimi daha iyi oluyor böyle. Sana faydası olur mu bilemem ama dene istersen canim geçmiş olsun.
beni kokusu cok rahatsiz etmedi.yutamamakta sıkıntım var.ilk kalsul kullaniyordum zaten onu yutamadigim icjn bunu verdi.bunu da yutamiyorum.Canım kan ilaçlarının kapsül olanlarından istesene. Ne koku var ne tat rahat rahat içersin. Benim doktorum ilk normal verdi konuşurken çok kötü kokuyor falan dedim o zaman başka vereyim miden bulanmasın dedi ve kapsül verdi vallahi mis
Canım yaa çok geçmiş olsun korkma sakın, önlemleri aldılar neyse ki, ablamda 3 cm açıklıkla 38 ekadar gelmişti. Allah ım bebeğini ve seni korusun inşallah...Kızlar hastaneye geldim. 1-2 cm açılmam var. Şuan suyun yeterli ama azalabilir dediler. Ciğer geliştirici yaptılar. Yatış verdiler. Bebekte bir sıkıntı yok 2 haftada 440 gram almış 2.200 şuan. Ama çok küçük dahainşallah açılmam artmaz ve doğum olmaz dua edin benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?