2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Geçmiş olsun inşallah zamanında gelir acilman artmaz inşallah

inşallah zamanlı gelir bebişin canım . dualarımız sizinle

Canim cok gecmis olsun insallahhh daha fazla acilma olmaz rabbim zamaninda kucagina almayi nasip etsin

Yaa canim iyi ki gitmissin bak önlem aliyorlar. Korkma gerekeni yaparlar, 2 cm acilmayla 39.haftayi bekleyen birini okumustum baska bir topikte. Kilosu da iyi masallah canim insallah gununu bekleyecek minigin kendi doktoruna ilettin mi o ne diyor?

Ben temizlik konusunda baya yeteniksizim o yüzden herkesin işi bana benimkinden iyi gelir asıl benim ki

Ben sabah herşeyin yerini gösterdim dedim birşey olunca sorarsınız ama hiç sormadi valla yabancılık çekmedi sanırım. 15günde bir çağırırım en azından bebek biraz buyuyene kadar.

Bu senin merhametinden canım :)
Ya bilemiyorum alışık değilim. Kalkıp birşey yapamiyorum bende kadına çay demledim ıhlamur demledim. Öğlen yemeği falan hazırladım.

Ben de oturamıyorum. Yardım ediyorum illaki.
Normal zamanda kesin bende ederdim ama bu halimle valla kalkmadim hiç. Ama hala gitmedi 7 saat oldu allahım benim evim ne pişmiş diyorum.

Canım geçmiş olsun yat dinlen biraz uzme kendini. 1-2 cm açılma ile haftalarca gezenler var. 37ye kadar dayansak yeter az kaldı zaten.

Canım benim bişey olmaz inşallah iğnede olmuşsun vaktini bekler eğer beklemezse de sağlıkla kavuş yavruna dualarımız seninle

Üzülme sakın bebiş strese girmesin dualarımız seninle allah yardımcın olsun

Canim alttan mi muayne etti de gordu acilmayi. Iyi ki gitmissin durur bence bebisin daha

iyiki gitmişsin canım korkma ilaçlar ile ertelerler yarın birde kendi doktorun baksın bakalım ne diyecek. geçmiş olsun canım olumsuz düşünme üzme kendini ve bebişini herşey güzel olacak

Kızlar benim bir kaç gündür vajinam şiş gibi ne bileyim sanki ordan kilo almışım gibi ilginç geldi bana sizde de var mı böyle birşey Doğuma yakın diye mi şişti acaba ?

valla benim esim simdiden 2.doye israr ediyor kaynanam bile diyo.ben de istiyorum ama nolcak 2.de boyle giderse benı oldurun daha iyi diyorum.off nese dusunmek istemiyorim cidden psikolojik bozuldu.bebegimi kucagima aliyim da kurtuluyum depresiflikten insallah.boyle evde otur otur kendimi dinliyorum.
ya hic sorma ben agiz aciligindan reflununkuaturmasindan korktugum icin hic disari cikmiyorum.baska evkere gidemiyorum kokuyo diye.hele disarda restoranlarindan yanindan gecmek istemiyorum hepsi de gozume pis geliyo koktugu icjn.esime bile yanasamiyorum ki adama surekli kokuyosun diyorum.o da aslisti artik basta zoruna gidiyodu sen bana bakma hamilelikten ben soyluyorum oyle diye diye alisti.
disariya sadece iki kere ciktim hastane haricinde.ihtiyaclarimi almam gerekiyodu bu hafta sonu da cikmam lazim son eksikleri alicam.terlik ic camasiri falan almam lazim.neyse ki sicaklar gitti biraz daha iyiyim.sicaklar beni kusturuyodu başimi donduruyodu.
cnm neyseki taş bende su zmna kadar agri yapmadi hamd olsun Rabbime.insallah olmaz da.doktorum taş bulantiyi tetikleyebilir dedi.ama tetiklemeyedebilir.benim halam da zaten 9 ay kusmus.ya ona cektim ya da taş.insallah taştandir diyorum.zaten muhakkak aldircam o tasi bebek sutten kesilince.
benim de hamile defilken mide sikayetim soyleydi.sabah kalktigimda bi ara mide bulantisi sikayetim oluyodu o da 4 5 dklik.ama o da gece gec saate yedigim icindi.gece yemeleri kesince sabah bulanti da olmuyordu.ve sadece acı yiyince midemde yanma oluyodu ama ben de hic gaviscon rennie falan icme geregi duymazdim gecerdi.beni rahatsiz etmezdi cok fazla.

cnm benim kan ilacini malesef aç karnina almam gerekiyo.ve ac karnina ilac almak midemi bulandiriyor arti bogazimdan inmeyince daha kotu yapiyor.ben de sabah erken saatlerde icip yatmayi denedigimde olmadi yatamadim.
demir ve magnezyum alimimda sıkıntı yok cnm.onu aliyorum.magnezyum hapim kucuk.demir de decavit 10 damla.
dun geceden esime kirdiriyim kan ilacini dedin esim de yapamadi.bicakla kiriyim bari dedim.yarisi firladi yarisini da sabaha ictim iyi gitti bogazdan bu sefer zatem yarin da kanima idrarima bakilcak bakalim.
bicagin bi zarari olur mi hapi o sekilde kirinca bilmiyorum ama alamamaktan iyidir diye bari bicakla kiriyim dedim

beni kokusu cok rahatsiz etmedi.yutamamakta sıkıntım var.ilk kalsul kullaniyordum zaten onu yutamadigim icjn bunu verdi.bunu da yutamiyorum.
bogazimdan gitmiyor buyuk haplar.uatelik hamile degilken daha buyuk haplari icmisligim vardir ama reflu yuzunden takilip kaliyor.takilinca da tadi da geliyor.takilmasa tadinda sıkıntı yasamicam.
bicakla kirdim da artik bu sabah o sekilde ictim gitti bogazdan neyseki cnm

Canım yaa çok geçmiş olsun korkma sakın, önlemleri aldılar neyse ki, ablamda 3 cm açıklıkla 38 ekadar gelmişti. Allah ım bebeğini ve seni korusun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…