2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kizlar bel fitigim var benim.spinal anestezide de belden igne vuruluyorya fitigimi artirirmiki
bel agrisi yapiyo diyenler var ben zaten bel agrisi ceken biriyik egilip kalkarken

Bizim ebemiz doğunca hastanede alacaklar 5. Gün gelip burda vereceksiniz karşılaştıracagiz dedi.sistemden bakıyorlar demek ki diye düşündüm

kizlar bel fitigim var benim.spinal anestezide de belden igne vuruluyorya fitigimi artirirmiki
bel agrisi yapiyo diyenler var ben zaten bel agrisi ceken biriyik egilip kalkarken

Canım benimde bel fitigim var. Hatta gebeligin başında 1.5 ay kadar bel agrisindan yattım. Bu nedenle bende sezeryan olmaya karar verdim. Gerçi doktorum normal olabilir diyor ama çok sancı cekersem ve fitigim tekrar başlarsa diye korkuyorum. Spinal yaparız diyor doktor sorun olmaz diyor ama bende bu konuda çok emin olamıyorum korkuyorum açıkçası. Bebekten sonra bide bel agrisi çekmek istemiyorum.

ben de spinal istiyorum ama fıtık kafami karistiriyor.
ben hamile kalmadan yeni ogrenmistim fitik oldugumu.fitik baslangici denilip harelet verilmisti.benim bekimden cok kalcama vuruyor agrisi.belim de temizlik yaparken egilip kalkarken agriyor.
bi yandam bebegimi hemen girmek istiyorum spinale karar vermistim ama fitik dusundurmeye basladi beni napcam bilmiyorum.doktoruma danismam lazim.kafam cok karisti ya

İkinci çocuğu bekli bu çocuk olunca aklımıza bile gelmeyecek bilmiyoruz henüz nasıl birşey anne olmak çocuk büyütmek olumsuz yorumlara bakmıyorum ama biliyorum anne olmanın zor olduğunu hayırlısı artık hepimiz için..
Valla hadi senin taş var diye kustun benim oda yoktuysa deli gibi kustum aylarca ben de araştırmalarıma göre mide rahatsızlığı olanların kusmaları fazla olurmuş bence ondan böyle oldu İnan hamileliği normal geçen insaları kıskanmıyordum ama çok özeniyordum hiç unutmam bir gün dışarı çıkalım dedik avm gittik orda hamile bir kadın iştahla yemek yiyiyordu bense burnumu kapatıp ordan kaçmıştım resmen o gün çok üzülmüştüm halime neden ben de normal olamıyorum diye ama hep dua ettim bütün hamileler için kusmasalar bile farklı sorunları olanlar da vardı biliyorum inş ikinciyi düşünürsek önceden tedbir alınırsa deneriz..
Şuan kutu kutu içiyorum rennieyi banamısın demiyor sürekli yanıyor ana sürekli dün gece tam uyuyayım artık dedim yatağa girdim midem başladı yanıp ağzıma geri gelmeye kalktım ilacı içip bekledim geçmesini anne olmak gerçekten çok özveri gerektiriyormuş hiç bir Allah’ın kulu beni gecenin yarısı uyandıramazdı ama şimdi uyku firarda

Herkes beni rüyasında hörüyormuş ya erken doğuruyormuşum bi kaç hafta. Hatta bi arkadaşım 19 kasım gece falan doğum yapmışım öyle görmüş :)

Cnm bel fıtığının olduğu yerden farklı bir yere ilaç yapılıyor o korkun olmasın zaten dr söyle fıtığının olduğunu ona göre karar verir o ayrıca ben yıllar önce apandisit ameliyatı olmuştum uyandığımda karnımdan çok belim ağırıyordu yani genel olduğu halde bir iki saat sonra geçmişti kafana takma bunu hatta unut bana gün verdi dr nasipse inş 30 Kasım da alacaz dedi dün gece heyecandan uyuyamadım allahım sağlıkla nasip etsin hepimize

Anlattığına göre tek problem kilo alamaması sağlığı iyi oda güzel hayırlısıyla doğururda sütünle besler büyütürsün inşallah canım

Kizlar birazda sislik var ya valla 1kgya yakin sisliktir bence benim elim ayagim ve yuzum sisti burnum zaten buyuktu sisince cipcirkin oldum saclarin dipler siyah uclar rofle ama dogum tarihimden once boyaticam bu sekilde fotolarim olsun istemiyorum kizimda boyatmamistim hala begenmem o zamanki halimi

Herkes beni rüyasında hörüyormuş ya erken doğuruyormuşum bi kaç hafta. Hatta bi arkadaşım 19 kasım gece falan doğum yapmışım öyle görmüş :)
Ay bende kendimi gordum dün 35 te dogum yapiyodum ve bu gece 35 oluyorum korku tavan yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…