- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #33.061
Zaten iki kere alınıypr canım ilk doğduğu gün ve 5. Gün
Bizim ebemiz doğunca hastanede alacaklar 5. Gün gelip burda vereceksiniz karşılaştıracagiz dedi.sistemden bakıyorlar demek ki diye düşündümKızlar ilk doğumumda topuk kanını özel hastanede aldırmıştım sonra sağlık ocağım yine aldı bizim almamız lazım diye.isterseniz sağlık ocağıyla konuşup ona göre aldırın hastanenizde.iki kere delmesinler yavrucakların ayaklarını.beni sağlık ocağından aradılar doğumdan sonra 5. gün topuk kanı alacağız diye
kizlar bel fitigim var benim.spinal anestezide de belden igne vuruluyorya fitigimi artirirmiki
bel agrisi yapiyo diyenler var ben zaten bel agrisi ceken biriyik egilip kalkarken
ben de spinal istiyorum ama fıtık kafami karistiriyor.Canım benimde bel fitigim var. Hatta gebeligin başında 1.5 ay kadar bel agrisindan yattım. Bu nedenle bende sezeryan olmaya karar verdim. Gerçi doktorum normal olabilir diyor ama çok sancı cekersem ve fitigim tekrar başlarsa diye korkuyorum. Spinal yaparız diyor doktor sorun olmaz diyor ama bende bu konuda çok emin olamıyorum korkuyorum açıkçası. Bebekten sonra bide bel agrisi çekmek istemiyorum.
İkinci çocuğu bekli bu çocuk olunca aklımıza bile gelmeyecek bilmiyoruz henüz nasıl birşey anne olmak çocuk büyütmek olumsuz yorumlara bakmıyorum ama biliyorum anne olmanın zor olduğunu hayırlısı artık hepimiz için..valla benim esim simdiden 2.doye israr ediyor kaynanam bile diyo.ben de istiyorum ama nolcak 2.de boyle giderse benı oldurun daha iyi diyorum.off nese dusunmek istemiyorim cidden psikolojik bozuldu.bebegimi kucagima aliyim da kurtuluyum depresiflikten insallah.boyle evde otur otur kendimi dinliyorum.
ya hic sorma ben agiz aciligindan reflununkuaturmasindan korktugum icin hic disari cikmiyorum.baska evkere gidemiyorum kokuyo diye.hele disarda restoranlarindan yanindan gecmek istemiyorum hepsi de gozume pis geliyo koktugu icjn.esime bile yanasamiyorum ki adama surekli kokuyosun diyorum.o da aslisti artik basta zoruna gidiyodu sen bana bakma hamilelikten ben soyluyorum oyle diye diye alisti.
disariya sadece iki kere ciktim hastane haricinde.ihtiyaclarimi almam gerekiyodu bu hafta sonu da cikmam lazim son eksikleri alicam.terlik ic camasiri falan almam lazim.neyse ki sicaklar gitti biraz daha iyiyim.sicaklar beni kusturuyodu başimi donduruyodu.
cnm neyseki taş bende su zmna kadar agri yapmadi hamd olsun Rabbime.insallah olmaz da.doktorum taş bulantiyi tetikleyebilir dedi.ama tetiklemeyedebilir.benim halam da zaten 9 ay kusmus.ya ona cektim ya da taş.insallah taştandir diyorum.zaten muhakkak aldircam o tasi bebek sutten kesilince.
benim de hamile defilken mide sikayetim soyleydi.sabah kalktigimda bi ara mide bulantisi sikayetim oluyodu o da 4 5 dklik.ama o da gece gec saate yedigim icindi.gece yemeleri kesince sabah bulanti da olmuyordu.ve sadece acı yiyince midemde yanma oluyodu ama ben de hic gaviscon rennie falan icme geregi duymazdim gecerdi.beni rahatsiz etmezdi cok fazla.
Benimde öyle canım yazıcaktım bende ama tek benim öyledir diye yazmadım
Ben baya tontiş oldum orası kilo almasa şaşardımben de bir benim böyle diyordum ondan sordum demek benim gibi olan da var orası da kilo alıyor sanırım yada Doğuma yakın şişiyor umarım Doğum sonrası eski haline döner
Cnm bel fıtığının olduğu yerden farklı bir yere ilaç yapılıyor o korkun olmasın zaten dr söyle fıtığının olduğunu ona göre karar verir o ayrıca ben yıllar önce apandisit ameliyatı olmuştum uyandığımda karnımdan çok belim ağırıyordu yani genel olduğu halde bir iki saat sonra geçmişti kafana takma bunu hatta unut bana gün verdi dr nasipse inş 30 Kasım da alacaz dedi dün gece heyecandan uyuyamadım allahım sağlıkla nasip etsin hepimizekizlar bel fitigim var benim.spinal anestezide de belden igne vuruluyorya fitigimi artirirmiki
bel agrisi yapiyo diyenler var ben zaten bel agrisi ceken biriyik egilip kalkarken
Ben çok aşırı kilo almadım ben hamilelik öncesi kiloluydum ilk aylar kusmaktan çok kilo verdim toplamda 10 kilo filan aldım ama orası son bir haftadır sanki şiş gibi şaşırdımBen baya tontiş oldum orası kilo almasa şaşardımdedigin gibi inşallah eski haline döner
Anlattığına göre tek problem kilo alamaması sağlığı iyi oda güzel hayırlısıyla doğururda sütünle besler büyütürsün inşallah canımGittim canım gerilik aynı şekilde dedi. O doktor da kan akışında kordonda falan problem yok dedi. Bazı bebekler anne karnında çok kalmak istemiyor bu şekilde kilo alımı durabiliyor dedi. Ama doğunca dışarıya daha çabuk uyum sağlayabiliyor dedi.
İşte sık takibe gidiyorum her hafta son 2 haftada kilo alamadı. Salı günü 36+3 oluyorum. sezaryen günü belirleyeceğiz. Şu anki duruştan dolayı normal olmaz zaten dedi. Bu saatten sonra ben de normal istemiyorum. Tabi yine her şey Allah ın takdiri. Hayırlısıyla kavuşmak istiyorum artık...
67 hamile kaldım 82 kiloyum 15 kilo aldımBen çok aşırı kilo almadım ben hamilelik öncesi kiloluydum ilk aylar kusmaktan çok kilo verdim toplamda 10 kilo filan aldım ama orası son bir haftadır sanki şiş gibi şaşırdım
Çok almamışsın cnm ya son ay biraz fazla alınıyor ekmek çok yememeğe çalış finali 18 kapatırsan sıkıntı olmaz kaç haftalıksın ?67 hamile kaldım 82 kiloyum 15 kilo aldımyanaklrm tontiş oldu
Sen de iyi almışsın ben kusmasam kesin 20 kilo alırdım daBende 13 kilo aldım şimdiye kadar daha 20-25 günümüz var ortalama
Ay bende kendimi gordum dün 35 te dogum yapiyodum ve bu gece 35 oluyorum korku tavan yaptıHerkes beni rüyasında hörüyormuş ya erken doğuruyormuşum bi kaç hafta. Hatta bi arkadaşım 19 kasım gece falan doğum yapmışım öyle görmüş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?