2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Çok almamışsın cnm ya son ay biraz fazla alınıyor ekmek çok yememeğe çalış finali 18 kapatırsan sıkıntı olmaz kaç haftalıksın ?
Sabahları kahvaltıda çok az ekmek yiyorum onun dışında yemiyorum abur cubur yiyorum18 le kapatsam iyi 25 olurm diyorum 32+4 günlük daha çok var 38 de dogum olcak allahın izniyle 5 haftam kaldı

Doktoruna sor bakalım seninki ne diyecek? Benim ki sorun değil dedi. Yaz banada ne dediğini

Sanırım en az kilo alanlardan biriyim ve çok saskinim. 85 ile başladım 10 gun önce doktor 87 tartti hiç bulantı ve kusma yaşamadım. Hiç birseyden kismadim yedim ama almadim bende anlamadım. Sadece istahim pek yok yiyorum ama hemen doyuyorum eskiden masallah çok yerdim. Doktor emzirme dönemine çok dikkat et diyor. İştah o zaman baya aciliyormus. İnsallah o zaman çok almam.

Bendede hem fıtık hem belimde disk kayması var sıkıntımı oluyor
Doktoruma kalsa fıtık normal doğum yada spinal için engel değil. Ama ben kişisel olarak korkuyorum. Hamileliğin başından çok bel ağrısı çektim tuvalete ağlayarak gittim günlerce. Bebekten sonra bunu yaşamak istemem cekincem ondan.

Kizlar bebegi sali gunu doktorum 2350 olcmustu, bu doktor bugun 1990 olctu. Bu derece fark olabilir mi? Bacak boylarini ayni olctuler... Canim sikildi eger oyleyse kilo bile vermis oluyor ki ben de vermisim zaten.

Kizlar bebegi sali gunu doktorum 2350 olcmustu, bu doktor bugun 1990 olctu. Bu derece fark olabilir mi? Bacak boylarini ayni olctuler... Canim sikildi eger oyleyse kilo bile vermis oluyor ki ben de vermisim zaten.
Ben +500 -500 yanılma payı olduğunu duymuştum canım bide tek bir doktora gitmemen sana zarar verir fayda vermez artık kararını ver canım

Merak etme canın bende 34+3 te hastaneye gittim açılmam 2 cm di sancılarım vardı. Ciğer geliştirici yaptılar progestan verdiler ve sürekli yatacaksın sadece tuvalet için kalkacaksın dediler. Bir gün sonra sancılar azalmaya başladı eve gönderdiler. Sürekli yattım şuan 37+2 deyim yarın kontrolüm var ilacı kesicez ve bebişimin gelmesini beklicez. Çok şükür seninde bebişinin durumu da benimki gibi iyi. İçini gerah tut sende en azından 37 yi görürsün inşallah

Canım diğer doktorun dediğini bir önceki ile kıyaslamak daha doğru olur. Bu doktor şimdi 1990 dedi bir öncekinde ne dedi önemli olan. Bir de bazı doktorlar minimum değeri söylüyor sanirim hani doğumda fazla çıksın sorun değil diye düşünüyorlar sanırım.

cnm benimķi de kesin degilki tastan mi degilmi belli degil doktor da kesin diyemiyo.keske tastan olsa aldirir kurtulurum.
ama senin de normalde mide sorunun cok yokmus belki sende de taş vardir.hamilelikten sonra baktir bence.
yani ben de kendimden 4 5 ay kusmayi beklerdim de 9 ay cok ya.bunun nedeni sadece hamilelik olamaz.dedigin gibi mide sorunumuz hamileyken artarak nüksediyo.
zaten sonra ben mideme de baktircam ayrintili belki reflü vardi da ben mi bilmiyodum bunun bi tedavisi biseyi yok mu soricam.cunki bana sadece acı dokunurdu.ben hayatimda hic gaviscon rennie icmedim.mide hapi ilk kez aliyorum.
ve hayatikda hic kusmadim.otobus falan beni tutardi ilac alirdim emedur hemen etki ederdi ama hic kusmazdim.
bu reflünüm kesin tedavisi yokmudur ya.
hamileyken ben de disari cikip yiyenlere icenlere gezenlere cok ozeniyorum cnm.dogru duzgun hevesle bebegim icin cikip doyasiya gezemedim
nese saglikla alalik da kucagimiza.

ay cok az kalmis Allah im saglikla kucagina almani nasip etsin insallah senin ve tum hamislerin cnm
benim de senden 10 gun sonra falan olcak nasipse insallah aksilik olmazsa
fitikla alakasi yok diyosun yani oylemi cnm
ne biliyom millet belim agriyo falan yazmis hep.e zatem fiitik var bi de boyle cekmeyim diyorum.muhakkak sorucam cnm doktora.

Doktoruna sor bakalım seninki ne diyecek? Benim ki sorun değil dedi. Yaz banada ne dediğini
yazarim cnm ama benimki de sorun degil derse de benim icim hic rahat etmezki yine de napcaz ya.
valla bu dogum olayi anestezi uzmanina bagli bence.insallah kaliteli bi anestezi uzmanina denk geliriz de bel agirimiz omur boyu surmez

Bir hafta once de ayni degeri vermisti canim. Bir sey degismemis olcumune gore.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…