- 26 Eylül 2010
- 17.562
- 32.880
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #33.081
Ay yok yok zamanlarını beklesinler ya :)Ay bende kendimi gordum dün 35 te dogum yapiyodum ve bu gece 35 oluyorum korku tavan yaptı
Sabahları kahvaltıda çok az ekmek yiyorum onun dışında yemiyorum abur cubur yiyorumÇok almamışsın cnm ya son ay biraz fazla alınıyor ekmek çok yememeğe çalış finali 18 kapatırsan sıkıntı olmaz kaç haftalıksın ?
ben de spinal istiyorum ama fıtık kafami karistiriyor.
ben hamile kalmadan yeni ogrenmistim fitik oldugumu.fitik baslangici denilip harelet verilmisti.benim bekimden cok kalcama vuruyor agrisi.belim de temizlik yaparken egilip kalkarken agriyor.
bi yandam bebegimi hemen girmek istiyorum spinale karar vermistim ama fitik dusundurmeye basladi beni napcam bilmiyorum.doktoruma danismam lazim.kafam cok karisti ya
Bendede hem fıtık hem belimde disk kayması var sıkıntımı oluyorDoktoruna sor bakalım seninki ne diyecek? Benim ki sorun değil dedi. Yaz banada ne dediğini
Doktoruma kalsa fıtık normal doğum yada spinal için engel değil. Ama ben kişisel olarak korkuyorum. Hamileliğin başından çok bel ağrısı çektim tuvalete ağlayarak gittim günlerce. Bebekten sonra bunu yaşamak istemem cekincem ondan.Bendede hem fıtık hem belimde disk kayması var sıkıntımı oluyor
Inşallah bu erken doğumlar riskler bütün düzenimiz alt üst oldu her an diken üstündeyimAy yok yok zamanlarını beklesinler ya :)
Ben +500 -500 yanılma payı olduğunu duymuştum canım bide tek bir doktora gitmemen sana zarar verir fayda vermez artık kararını ver canımKizlar bebegi sali gunu doktorum 2350 olcmustu, bu doktor bugun 1990 olctu. Bu derece fark olabilir mi? Bacak boylarini ayni olctuler... Canim sikildi eger oyleyse kilo bile vermis oluyor ki ben de vermisim zaten.
Kızlar hastaneye geldim. 1-2 cm açılmam var. Şuan suyun yeterli ama azalabilir dediler. Ciğer geliştirici yaptılar. Yatış verdiler. Bebekte bir sıkıntı yok 2 haftada 440 gram almış 2.200 şuan. Ama çok küçük dahainşallah açılmam artmaz ve doğum olmaz dua edin benim için.
Merak etme canın bende 34+3 te hastaneye gittim açılmam 2 cm di sancılarım vardı. Ciğer geliştirici yaptılar progestan verdiler ve sürekli yatacaksın sadece tuvalet için kalkacaksın dediler. Bir gün sonra sancılar azalmaya başladı eve gönderdiler. Sürekli yattım şuan 37+2 deyim yarın kontrolüm var ilacı kesicez ve bebişimin gelmesini beklicez. Çok şükür seninde bebişinin durumu da benimki gibi iyi. İçini gerah tut sende en azından 37 yi görürsün inşallahKızlar hastaneye geldim. 1-2 cm açılmam var. Şuan suyun yeterli ama azalabilir dediler. Ciğer geliştirici yaptılar. Yatış verdiler. Bebekte bir sıkıntı yok 2 haftada 440 gram almış 2.200 şuan. Ama çok küçük dahainşallah açılmam artmaz ve doğum olmaz dua edin benim için.
Canım diğer doktorun dediğini bir önceki ile kıyaslamak daha doğru olur. Bu doktor şimdi 1990 dedi bir öncekinde ne dedi önemli olan. Bir de bazı doktorlar minimum değeri söylüyor sanirim hani doğumda fazla çıksın sorun değil diye düşünüyorlar sanırım.Kizlar bebegi sali gunu doktorum 2350 olcmustu, bu doktor bugun 1990 olctu. Bu derece fark olabilir mi? Bacak boylarini ayni olctuler... Canim sikildi eger oyleyse kilo bile vermis oluyor ki ben de vermisim zaten.
cnm benimķi de kesin degilki tastan mi degilmi belli degil doktor da kesin diyemiyo.keske tastan olsa aldirir kurtulurum.İkinci çocuğu bekli bu çocuk olunca aklımıza bile gelmeyecek bilmiyoruz henüz nasıl birşey anne olmak çocuk büyütmek olumsuz yorumlara bakmıyorum ama biliyorum anne olmanın zor olduğunu hayırlısı artık hepimiz için..
Valla hadi senin taş var diye kustun benim oda yoktuysa deli gibi kustum aylarca ben de araştırmalarıma göre mide rahatsızlığı olanların kusmaları fazla olurmuş bence ondan böyle oldu İnan hamileliği normal geçen insaları kıskanmıyordum ama çok özeniyordum hiç unutmam bir gün dışarı çıkalım dedik avm gittik orda hamile bir kadın iştahla yemek yiyiyordu bense burnumu kapatıp ordan kaçmıştım resmen o gün çok üzülmüştüm halime neden ben de normal olamıyorum diye ama hep dua ettim bütün hamileler için kusmasalar bile farklı sorunları olanlar da vardı biliyorum inş ikinciyi düşünürsek önceden tedbir alınırsa deneriz..
Şuan kutu kutu içiyorum rennieyi banamısın demiyor sürekli yanıyor ana sürekli dün gece tam uyuyayım artık dedim yatağa girdim midem başladı yanıp ağzıma geri gelmeye kalktım ilacı içip bekledim geçmesini anne olmak gerçekten çok özveri gerektiriyormuş hiç bir Allah’ın kulu beni gecenin yarısı uyandıramazdı ama şimdi uyku firarda
ay cok az kalmis Allah im saglikla kucagina almani nasip etsin insallah senin ve tum hamislerin cnmCnm bel fıtığının olduğu yerden farklı bir yere ilaç yapılıyor o korkun olmasın zaten dr söyle fıtığının olduğunu ona göre karar verir o ayrıca ben yıllar önce apandisit ameliyatı olmuştum uyandığımda karnımdan çok belim ağırıyordu yani genel olduğu halde bir iki saat sonra geçmişti kafana takma bunu hatta unut bana gün verdi dr nasipse inş 30 Kasım da alacaz dedi dün gece heyecandan uyuyamadım allahım sağlıkla nasip etsin hepimize
yazarim cnm ama benimki de sorun degil derse de benim icim hic rahat etmezki yine de napcaz ya.Doktoruna sor bakalım seninki ne diyecek? Benim ki sorun değil dedi. Yaz banada ne dediğini
Bir hafta once de ayni degeri vermisti canim. Bir sey degismemis olcumune gore.Canım diğer doktorun dediğini bir önceki ile kıyaslamak daha doğru olur. Bu doktor şimdi 1990 dedi bir öncekinde ne dedi önemli olan. Bir de bazı doktorlar minimum değeri söylüyor sanirim hani doğumda fazla çıksın sorun değil diye düşünüyorlar sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?