2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Herkeste olmuyor canım doktorlar söylüyor ama tabi baş ağrısı bel ağrısı olabilir falan diye ben 3 kişi yakinen tanıdıklarım diye söylüyorum başları bile ağrımadı.ağırsada o ağrıda 24 saat içinde görülürse görülüyor ve bir gün sürüyor. Tabi ağrı kesiciylede önleniyor zaten

Bana da 30 Kasım demişti doktor ama bizim sıpa erken gelmek için uğraşıyor. Yarın da ssancılar geçen haftaki gibi çıkarsa alırız dedi. Ben de çok heyecanlıyım. Geçen haftakinden fazla ağrım var bu gün hayırlısı bakalım

Kızlar bizde son durum şu. Suyum geldiği için en geç 24 saat içinde doğum yapacağım. Ciğer geliştiricinin etki etmesini bekliyorlar. Açıklığım 3 cm. Suyumun geldiğini de amnisure diye bir testle anladılar. Sizin de bilginiz olsun bu testten. Akıntılarınızı ciddiye alın. Doğumdan sonra haber veririm size dualarınıza ihtiyacım var.

Sağ salim kucağına alırsın inşallah. Hafta olarak iyisin yine rahat ol. Allah yardımcın olsun.

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım .
Güzel haberlerını beklıyoruz.
Rabbim kolaylık versin

Bana da aynisini soyledi saglik ocagi .ozelde aldirinca sonucunu gotursek oluyor mu saglik ocagina

Allah yardımcın olsun canım hayırlıs kurtul inşallah bebegüm suyum herşeyin önemli güzel haberlerle gel inşallah

Gecmis olsun canım dinlen sadece bekler insallah insallah bebisin

Hep girip baktim haber var mi senden diye canim benim gunumuz ayni seninle cok duygulandim simdi.. Allah sagsalim kucagina aldirsin insallah endiselenme kilosu da iyi bebeginin sukur canm daha da iyi olacak insallah dualarim seninle ve kizinla

Cnm dualarim seninle saglikla kavusursun ins kızına habersiz bırakma Allah kolaylik versin cnm

Gecmis olaun canim niye acilman olmus bisey dediler mi agrin var mi
Canim nacizane tavsiyem vajinal olarak ebelerin ikide bir bakmasina izin verme daha kucuk ve acilman az bisey olmaz insallah

Bana da aynisini soyledi saglik ocagi .ozelde aldirinca sonucunu gotursek oluyor mu saglik ocagina

Topuk kanı iki kez alınır prosedürü böyledir. İlkini genelde doğum sonrası taburcu olurken, diğerini de 5.gun vs civarı alıyorlar. Sonuç verilmiyor. Terslik durumunda üçüncü kez alınması için cagriliyorsunuz. Aranmadiysaniz her şey yolunda demek oluyot

ruhum_mavi cnm saglikla al bebegini kucagina daha gunun varmis sasirdim ama hayirlisi demek ki. Normal dogum mu olucak. Bende de akinti oluyor suphelendim simdi.

Allah yardımcın olsun inşallah canım. Sağ salim kucağına alasın yavrunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…