- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #33.101
Herkeste olmuyor canım doktorlar söylüyor ama tabi baş ağrısı bel ağrısı olabilir falan diye ben 3 kişi yakinen tanıdıklarım diye söylüyorum başları bile ağrımadı.ağırsada o ağrıda 24 saat içinde görülürse görülüyor ve bir gün sürüyor. Tabi ağrı kesiciylede önleniyor zatenay cok az kalmis Allah im saglikla kucagina almani nasip etsin insallah senin ve tum hamislerin cnm
benim de senden 10 gun sonra falan olcak nasipse insallah aksilik olmazsa
fitikla alakasi yok diyosun yani oylemi cnm
ne biliyom millet belim agriyo falan yazmis hep.e zatem fiitik var bi de boyle cekmeyim diyorum.muhakkak sorucam cnm doktora.
Bana da 30 Kasım demişti doktor ama bizim sıpa erken gelmek için uğraşıyor. Yarın da ssancılar geçen haftaki gibi çıkarsa alırız dedi. Ben de çok heyecanlıyım. Geçen haftakinden fazla ağrım var bu gün hayırlısı bakalımCnm bel fıtığının olduğu yerden farklı bir yere ilaç yapılıyor o korkun olmasın zaten dr söyle fıtığının olduğunu ona göre karar verir o ayrıca ben yıllar önce apandisit ameliyatı olmuştum uyandığımda karnımdan çok belim ağırıyordu yani genel olduğu halde bir iki saat sonra geçmişti kafana takma bunu hatta unut bana gün verdi dr nasipse inş 30 Kasım da alacaz dedi dün gece heyecandan uyuyamadım allahım sağlıkla nasip etsin hepimize
Sağ salim kucağına alırsın inşallah. Hafta olarak iyisin yine rahat ol. Allah yardımcın olsun.Kızlar bizde son durum şu. Suyum geldiği için en geç 24 saat içinde doğum yapacağım. Ciğer geliştiricinin etki etmesini bekliyorlar. Açıklığım 3 cm. Suyumun geldiğini de amnisure diye bir testle anladılar. Sizin de bilginiz olsun bu testten. Akıntılarınızı ciddiye alın. Doğumdan sonra haber veririm size dualarınıza ihtiyacım var.
Kızlar bizde son durum şu. Suyum geldiği için en geç 24 saat içinde doğum yapacağım. Ciğer geliştiricinin etki etmesini bekliyorlar. Açıklığım 3 cm. Suyumun geldiğini de amnisure diye bir testle anladılar. Sizin de bilginiz olsun bu testten. Akıntılarınızı ciddiye alın. Doğumdan sonra haber veririm size dualarınıza ihtiyacım var.
Bana da aynisini soyledi saglik ocagi .ozelde aldirinca sonucunu gotursek oluyor mu saglik ocaginaKızlar ilk doğumumda topuk kanını özel hastanede aldırmıştım sonra sağlık ocağım yine aldı bizim almamız lazım diye.isterseniz sağlık ocağıyla konuşup ona göre aldırın hastanenizde.iki kere delmesinler yavrucakların ayaklarını.beni sağlık ocağından aradılar doğumdan sonra 5. gün topuk kanı alacağız diye
Kızlar bizde son durum şu. Suyum geldiği için en geç 24 saat içinde doğum yapacağım. Ciğer geliştiricinin etki etmesini bekliyorlar. Açıklığım 3 cm. Suyumun geldiğini de amnisure diye bir testle anladılar. Sizin de bilginiz olsun bu testten. Akıntılarınızı ciddiye alın. Doğumdan sonra haber veririm size dualarınıza ihtiyacım var.
Gecmis olsun canım dinlen sadece bekler insallah insallah bebisinKızlar hastaneye geldim. 1-2 cm açılmam var. Şuan suyun yeterli ama azalabilir dediler. Ciğer geliştirici yaptılar. Yatış verdiler. Bebekte bir sıkıntı yok 2 haftada 440 gram almış 2.200 şuan. Ama çok küçük dahainşallah açılmam artmaz ve doğum olmaz dua edin benim için.
Bana da aynisini soyledi saglik ocagi .ozelde aldirinca sonucunu gotursek oluyor mu saglik ocagina
Hep girip baktim haber var mi senden diye canim benim gunumuz ayni seninle cok duygulandim simdi.. Allah sagsalim kucagina aldirsin insallah endiselenme kilosu da iyi bebeginin sukur canmKızlar bizde son durum şu. Suyum geldiği için en geç 24 saat içinde doğum yapacağım. Ciğer geliştiricinin etki etmesini bekliyorlar. Açıklığım 3 cm. Suyumun geldiğini de amnisure diye bir testle anladılar. Sizin de bilginiz olsun bu testten. Akıntılarınızı ciddiye alın. Doğumdan sonra haber veririm size dualarınıza ihtiyacım var.
Cnm dualarim seninle saglikla kavusursun ins kızına habersiz bırakma Allah kolaylik versin cnmKızlar bizde son durum şu. Suyum geldiği için en geç 24 saat içinde doğum yapacağım. Ciğer geliştiricinin etki etmesini bekliyorlar. Açıklığım 3 cm. Suyumun geldiğini de amnisure diye bir testle anladılar. Sizin de bilginiz olsun bu testten. Akıntılarınızı ciddiye alın. Doğumdan sonra haber veririm size dualarınıza ihtiyacım var.
Gecmis olaun canim niye acilman olmus bisey dediler mi agrin var miKızlar hastaneye geldim. 1-2 cm açılmam var. Şuan suyun yeterli ama azalabilir dediler. Ciğer geliştirici yaptılar. Yatış verdiler. Bebekte bir sıkıntı yok 2 haftada 440 gram almış 2.200 şuan. Ama çok küçük dahainşallah açılmam artmaz ve doğum olmaz dua edin benim için.
Bana da aynisini soyledi saglik ocagi .ozelde aldirinca sonucunu gotursek oluyor mu saglik ocagina
1 haftada normal olabilir o zaman canım yine bu doktora gideceksen o zamanki söylediğiyle kıyaslarsın canım.Bir hafta once de ayni degeri vermisti canim. Bir sey degismemis olcumune gore.
Bir acile gidin. Burdan bilemeyiz ki biz. Belki ciddiye alınması gereken Bi durum vardır.Ya kızlar bi akıl verin belimde karnımda adet ağrısı gibi ağrı var 36 haftalık hamile yım korkmaya başladım
Ben 37 yim hastalandim grip olmusum bugun hastaneye de gittim yoruldum ben de ayni durumdayim. Ne diyeyim dinlenelim canim yapacak bir sey yok gibi suanYa kızlar bi akıl verin belimde karnımda adet ağrısı gibi ağrı var 36 haftalık hamile yım korkmaya başladım
Allah yardımcın olsun inşallah canım. Sağ salim kucağına alasın yavrunu.Kızlar bizde son durum şu. Suyum geldiği için en geç 24 saat içinde doğum yapacağım. Ciğer geliştiricinin etki etmesini bekliyorlar. Açıklığım 3 cm. Suyumun geldiğini de amnisure diye bir testle anladılar. Sizin de bilginiz olsun bu testten. Akıntılarınızı ciddiye alın. Doğumdan sonra haber veririm size dualarınıza ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?