2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar bu arada bugun gittigim doktorda ki esimin patronu oluyor kendisi yine kasilmalar cikti en dusugu 50 olmak uzere. Hic onemsemedi bana agri vermedigi ve duzenli olmadigi icin. Ne acilma olmus ne rahim uzunlugunda kisalma olctuvune gore. 40'i cok rahat beklersin her sey yolunda, bunlar dogum kasilmasi degil acilmaya da sebep olmadigina gore hic korkulacak bir sey yok dedi. Bana bebegin hic bir olcumunu soylemedi her sey yolunda dedi, bu kadar kisa surelerle olculmesi hata verir zaten bilmeye gerek yok dedi ama benmasasindanultrason kagidini kacirip baktim. Gecen haftakiyle ayni kilosu.
Kendi doktorum da beni sali gordu, yarin icin tekrar cagirdi ve ilacini icip gelmis ol nstye bakalim dedi. Sali gunu bana rahim uzunlugunu biraz kisalmis olarak verdi ama ciddiye alinacak bir kisalma yok simdilik daha bekler dedi o da.
Iki doktora gitmekten sikildim gercekten. Biri fazla rahat biri fazla pimpirikli. Ikisinide birakamiyorum maalesef biri olmadiginda digerinde dogum yapabilmek icin.

Ay kızlar hakikaten de Kasım anneleri oluyoruz. Tabi önemli olan sağlıklı olmaları. Bir de bu vakitten sonra bir tereddüt olunca doktora gitmek gerekiyor artık. Allah korusun yavrularımızı inşallah...

Ya kızlar bi akıl verin belimde karnımda adet ağrısı gibi ağrı var 36 haftalık hamile yım korkmaya başladım
Gecmeyen surekli bir agriysa usutme vs olabilir. Ara ara gelen bir agriysa araligini olcmek lazim onemli olan duzenli araliklarla mi geliyor

ama.fitiklari varmiydi cnm tanidiklarinin.
ya bi de cidden iyi bi anestezi uzmani lazim bunun icin insallah iyisine denk geliriz valla.

cnm nasil bi akintin vardi ki
hayirli dogumun olsun insallah saglikla al kucagina bebegini

sancım yok demıstın demekkı hıssetmemıssın demı ıyıkı ıhmal etmeyıp gıtmıssın cok gecmış olsun zamanında saglıcakla dogar ınsaAllah

Saglikla kucagina al insallah canim, neler yasiyoruz iste bilemiyor ki insan. Neyse ki gittin de ogrendin.

allah yaedımcın olsun canım

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Allah yardımcın olsun canım. Hiç endişe etmw ikinizde çok sağlıklı bir şekilde atlatırsınız inşallah doğumu Bu zamanda bile bizi düşünşyorsun ne güzel kalbin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…