- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #33.121
Şiddetlenirse gidecem ama ağrı ayaklarıma kadar indiBir acile gidin. Burdan bilemeyiz ki biz. Belki ciddiye alınması gereken Bi durum vardır.
Geçmiş olsunBen 37 yim hastalandim grip olmusum bugun hastaneye de gittim yoruldum ben de ayni durumdayim. Ne diyeyim dinlenelim canim yapacak bir sey yok gibi suan
Gecmeyen surekli bir agriysa usutme vs olabilir. Ara ara gelen bir agriysa araligini olcmek lazim onemli olan duzenli araliklarla mi geliyorYa kızlar bi akıl verin belimde karnımda adet ağrısı gibi ağrı var 36 haftalık hamile yım korkmaya başladım
ama.fitiklari varmiydi cnm tanidiklarinin.Herkeste olmuyor canım doktorlar söylüyor ama tabi baş ağrısı bel ağrısı olabilir falan diye ben 3 kişi yakinen tanıdıklarım diye söylüyorum başları bile ağrımadı.ağırsada o ağrıda 24 saat içinde görülürse görülüyor ve bir gün sürüyor. Tabi ağrı kesiciylede önleniyor zaten
cnm nasil bi akintin vardi kiKızlar bizde son durum şu. Suyum geldiği için en geç 24 saat içinde doğum yapacağım. Ciğer geliştiricinin etki etmesini bekliyorlar. Açıklığım 3 cm. Suyumun geldiğini de amnisure diye bir testle anladılar. Sizin de bilginiz olsun bu testten. Akıntılarınızı ciddiye alın. Doğumdan sonra haber veririm size dualarınıza ihtiyacım var.
cnm uzun sureliyse korkmaYa kızlar bi akıl verin belimde karnımda adet ağrısı gibi ağrı var 36 haftalık hamile yım korkmaya başladım
sancım yok demıstın demekkı hıssetmemıssın demı ıyıkı ıhmal etmeyıp gıtmıssın cok gecmış olsun zamanında saglıcakla dogar ınsaAllahKızlar hastaneye geldim. 1-2 cm açılmam var. Şuan suyun yeterli ama azalabilir dediler. Ciğer geliştirici yaptılar. Yatış verdiler. Bebekte bir sıkıntı yok 2 haftada 440 gram almış 2.200 şuan. Ama çok küçük dahainşallah açılmam artmaz ve doğum olmaz dua edin benim için.
Saglikla kucagina al insallah canim, neler yasiyoruz iste bilemiyor ki insan. Neyse ki gittin de ogrendin.Kızlar bizde son durum şu. Suyum geldiği için en geç 24 saat içinde doğum yapacağım. Ciğer geliştiricinin etki etmesini bekliyorlar. Açıklığım 3 cm. Suyumun geldiğini de amnisure diye bir testle anladılar. Sizin de bilginiz olsun bu testten. Akıntılarınızı ciddiye alın. Doğumdan sonra haber veririm size dualarınıza ihtiyacım var.
Ara ara belime giriyor karnım taş gibi olducnm uzun sureliyse korkma
ama duzenli araliklarla oluyosa dogum sancisidir.kendini izlemle.
fıtık varsa genel yapıyorlar doktruna mutlaka soylekizlar bel fitigim var benim.spinal anestezide de belden igne vuruluyorya fitigimi artirirmiki
bel agrisi yapiyo diyenler var ben zaten bel agrisi ceken biriyik egilip kalkarken
Karnin tas gibi olmasi sanci oluyor canim. Bir gariplik hissediyorsan bence acile gidip bir nstye baglanabilirsin. Bazen sancilar acilmaya sebep oluyor duzensiz de olsa ama bilemiyorsun.Ara ara belime giriyor karnım taş gibi oldu
Ara ara belime ağrı giriyor şiddetli sürekli WC deyim zatenGecmeyen surekli bir agriysa usutme vs olabilir. Ara ara gelen bir agriysa araligini olcmek lazim onemli olan duzenli araliklarla mi geliyor
Sagol canim. Dondukten sonra boyle oldum. Sorun olsaydi nst de cikardi diye dusunuyorum acikligin da yok dedi. Vucut yavas yavas doguma hazirlaniyor demek ki. Hastaligim da tetiklemis olabilir hic bir sikayetim yoktu cunkuGeçmiş olsun
bazi doktorlara olabilirsin spinal diyormus kafam karisiyo iyicefıtık varsa genel yapıyorlar doktruna mutlaka soyle
allah yaedımcın olsun canımKızlar bizde son durum şu. Suyum geldiği için en geç 24 saat içinde doğum yapacağım. Ciğer geliştiricinin etki etmesini bekliyorlar. Açıklığım 3 cm. Suyumun geldiğini de amnisure diye bir testle anladılar. Sizin de bilginiz olsun bu testten. Akıntılarınızı ciddiye alın. Doğumdan sonra haber veririm size dualarınıza ihtiyacım var.
komsumuzun fıtıgı oldugu ıcın genel yapmıs dktor ondn dedım hakkında hayırlısı :)bazi doktorlara olabilirsin spinal diyormus kafam karisiyo iyice
kendi doktoruma soricam kendimi de spinale hazirlamistim bakalim
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımKızlar bizde son durum şu. Suyum geldiği için en geç 24 saat içinde doğum yapacağım. Ciğer geliştiricinin etki etmesini bekliyorlar. Açıklığım 3 cm. Suyumun geldiğini de amnisure diye bir testle anladılar. Sizin de bilginiz olsun bu testten. Akıntılarınızı ciddiye alın. Doğumdan sonra haber veririm size dualarınıza ihtiyacım var.
Allah yardımcın olsun canım. Hiç endişe etmw ikinizde çok sağlıklı bir şekilde atlatırsınız inşallah doğumuKızlar bizde son durum şu. Suyum geldiği için en geç 24 saat içinde doğum yapacağım. Ciğer geliştiricinin etki etmesini bekliyorlar. Açıklığım 3 cm. Suyumun geldiğini de amnisure diye bir testle anladılar. Sizin de bilginiz olsun bu testten. Akıntılarınızı ciddiye alın. Doğumdan sonra haber veririm size dualarınıza ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?