- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #33.141
Yoktu canım ben normal olarak söyledim. İnlallah sendedr bir sorun olmaz. Kesinlikle haklısın bu olaydaki anestezi uzmanı alanında çok iyi olmalıama.fitiklari varmiydi cnm tanidiklarinin.
ya bi de cidden iyi bi anestezi uzmani lazim bunun icin insallah iyisine denk geliriz valla.
Allah yardımcın olsun canım hiç korkma emin ellerdesin gereken ne ise o yapılacaktır. İyi ki ihmal etmeyip gitmişsin. Demekki neyden şüpheleniyorsak hafife almamak lazım. Sen güçlü ol ki bebeğin de güçlü olsun. Bol dua ile İnşaAllahKızlar bizde son durum şu. Suyum geldiği için en geç 24 saat içinde doğum yapacağım. Ciğer geliştiricinin etki etmesini bekliyorlar. Açıklığım 3 cm. Suyumun geldiğini de amnisure diye bir testle anladılar. Sizin de bilginiz olsun bu testten. Akıntılarınızı ciddiye alın. Doğumdan sonra haber veririm size dualarınıza ihtiyacım var.
amin insallah hepimizin hakkimizda hayirlisi olsunkomsumuzun fıtıgı oldugu ıcın genel yapmıs dktor ondn dedım hakkında hayırlısı :)
Benim yeni yeni başladı diyebilirim mide yanmasından doğru düzgün yatamıyorum yüksekte yatıyorum belim hele kalçamın sağ tarafında ağrısı öldürüyor tutuluyor sağa sola dönemiyorum hemen ayağa kalkamıyorum ekstra acı verici bir durum gerçektenDoktoruma kalsa fıtık normal doğum yada spinal için engel değil. Ama ben kişisel olarak korkuyorum. Hamileliğin başından çok bel ağrısı çektim tuvalete ağlayarak gittim günlerce. Bebekten sonra bunu yaşamak istemem cekincem ondan.
Canım geçmiş olsun öncelikle. Beni hatırlar mısın bilmiyorum 33. Haftada 2 cm açılmam olmuştu bu haftalara kadar geldim sende korkma bebeğin haftasını tamamlar inşallah. Yeter ki dinlen stres yapmaKızlar hastaneye geldim. 1-2 cm açılmam var. Şuan suyun yeterli ama azalabilir dediler. Ciğer geliştirici yaptılar. Yatış verdiler. Bebekte bir sıkıntı yok 2 haftada 440 gram almış 2.200 şuan. Ama çok küçük dahainşallah açılmam artmaz ve doğum olmaz dua edin benim için.
Cinsiyet ne kızınmı olacaktıAra ara belime giriyor karnım taş gibi oldu
cnm avent kaoaklar konforlu muKızlar ben gümüş kapaklardan almaktan vazgeçtim isteyince 2 gün de elinde oluyormuş kargo çok hızlı baktım oğlumdaki gibi çok acıyor emziremiyorum anında isticem 295 tl yani az değilki zaten bu sefer tahin yağı ile 2 aydır göğüs uçlarımı besliyorum bide evicap e vitamini aldım iğneyle deliyorum hapı içinden çıkan yağı iki göğsümün ucuna sürüyorum bir ümit belki yara olmaz bu sefer diyorum oğlumda hiç ön hazırlık yapmamıştım avent kapakları aldım yağlayınca hemen onları takıyorum kıyafet emmesin diye sizede tavsiyem göğüs uçlarınızı besleyin kuvvetli olsun hassas olmasın
Sütyenin gevşek olursa kayıyor çok kullanışlı güzel sıkı bir sütyenle göğüs uçlarından kaymıyor ben günde 2 kez yağlıyorum takıyorum memnunumcnm avent kaoaklar konforlu mu
takarken düşme oluyor mu
ben de alicam da daha alamadim bi turlu.
sutyenin icinde giyince disardan belli oluyor mu peki.Sütyenin gevşek olursa kayıyor çok kullanışlı güzel sıkı bir sütyenle göğüs uçlarından kaymıyor ben günde 2 kez yağlıyorum takıyorum memnunum
Cnm sen Doğum sonrası bi endoskopi yaptır onda çıkar midende sorun varsa bile ben onu yaptırmıştım reflü vardı ve pantom diye mide ilacı vardı onu içerdim ağrım kesilirdi ama bu nasıl birşeyse hiç bir ilaç fayda etmedi ne yediysem kustum şuan mide yanması tavan baktırdım cnm saframda taş yok dedi dr ama Doğum sonrası gidecem iyi bir dr bu mide için sen de git bi baktırcnm benimķi de kesin degilki tastan mi degilmi belli degil doktor da kesin diyemiyo.keske tastan olsa aldirir kurtulurum.
ama senin de normalde mide sorunun cok yokmus belki sende de taş vardir.hamilelikten sonra baktir bence.
yani ben de kendimden 4 5 ay kusmayi beklerdim de 9 ay cok ya.bunun nedeni sadece hamilelik olamaz.dedigin gibi mide sorunumuz hamileyken artarak nüksediyo.
zaten sonra ben mideme de baktircam ayrintili belki reflü vardi da ben mi bilmiyodum bunun bi tedavisi biseyi yok mu soricam.cunki bana sadece acı dokunurdu.ben hayatimda hic gaviscon rennie icmedim.mide hapi ilk kez aliyorum.
ve hayatikda hic kusmadim.otobus falan beni tutardi ilac alirdim emedur hemen etki ederdi ama hic kusmazdim.
bu reflünüm kesin tedavisi yokmudur ya.
hamileyken ben de disari cikip yiyenlere icenlere gezenlere cok ozeniyorum cnm.dogru duzgun hevesle bebegim icin cikip doyasiya gezemedim
nese saglikla alalik da kucagimiza.
Aynen cnm aminnnnnnay cok az kalmis Allah im saglikla kucagina almani nasip etsin insallah senin ve tum hamislerin cnm
benim de senden 10 gun sonra falan olcak nasipse insallah aksilik olmazsa
fitikla alakasi yok diyosun yani oylemi cnm
ne biliyom millet belim agriyo falan yazmis hep.e zatem fiitik var bi de boyle cekmeyim diyorum.muhakkak sorucam cnm doktora.
aynen cnm baktircam insallah.hamikeyken hormonlar da isin icine girince dayanilmaz oluyo demekkiCnm sen Doğum sonrası bi endoskopi yaptır onda çıkar midende sorun varsa bile ben onu yaptırmıştım reflü vardı ve pantom diye mide ilacı vardı onu içerdim ağrım kesilirdi ama bu nasıl birşeyse hiç bir ilaç fayda etmedi ne yediysem kustum şuan mide yanması tavan baktırdım cnm saframda taş yok dedi dr ama Doğum sonrası gidecem iyi bir dr bu mide için sen de git bi baktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?