2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
ama.fitiklari varmiydi cnm tanidiklarinin.
ya bi de cidden iyi bi anestezi uzmani lazim bunun icin insallah iyisine denk geliriz valla.
Yoktu canım ben normal olarak söyledim. İnlallah sendedr bir sorun olmaz. Kesinlikle haklısın bu olaydaki anestezi uzmanı alanında çok iyi olmalı

Allah yardımcın olsun canım hiç korkma emin ellerdesin gereken ne ise o yapılacaktır. İyi ki ihmal etmeyip gitmişsin. Demekki neyden şüpheleniyorsak hafife almamak lazım. Sen güçlü ol ki bebeğin de güçlü olsun. Bol dua ile İnşaAllah

Benim yeni yeni başladı diyebilirim mide yanmasından doğru düzgün yatamıyorum yüksekte yatıyorum belim hele kalçamın sağ tarafında ağrısı öldürüyor tutuluyor sağa sola dönemiyorum hemen ayağa kalkamıyorum ekstra acı verici bir durum gerçekten

ruhum_mavi dualarımız seninle canım rabbim yardımcın olsun ikinizde sağlıcakla birbirinize kavuşun merak etme hayırlısı böyleymiş demekki benimde akıntım çok beyaz akıntı su gelmesi nasıl oluyorki

Canım geçmiş olsun öncelikle. Beni hatırlar mısın bilmiyorum 33. Haftada 2 cm açılmam olmuştu bu haftalara kadar geldim sende korkma bebeğin haftasını tamamlar inşallah. Yeter ki dinlen stres yapma

Reactions: 114
ruhum_mavi canım geriden geldiğim için yeni gördüm mesajını. Rabbim yardımcınız olsun sağ salim kucagina alırsın inşallah yavrunu dualarımız seninle

ruhum_mavi geçmiş olsun canim yavruna kavuş sağ salim geçen hafta bebimde su gibi akıntı vardı test yapildi ama kacak çıkmamıştı.allah yardımcın olsun canim iyi düşün iyi geçsin her şey

Kızlar ben gümüş kapaklardan almaktan vazgeçtim isteyince 2 gün de elinde oluyormuş kargo çok hızlı baktım oğlumdaki gibi çok acıyor emziremiyorum anında isticem 295 tl yani az değilki zaten bu sefer tahin yağı ile 2 aydır göğüs uçlarımı besliyorum bide evicap e vitamini aldım iğneyle deliyorum hapı içinden çıkan yağı iki göğsümün ucuna sürüyorum bir ümit belki yara olmaz bu sefer diyorum oğlumda hiç ön hazırlık yapmamıştım avent kapakları aldım yağlayınca hemen onları takıyorum kıyafet emmesin diye sizede tavsiyem göğüs uçlarınızı besleyin kuvvetli olsun hassas olmasın

cnm avent kaoaklar konforlu mu
takarken düşme oluyor mu
ben de alicam da daha alamadim bi turlu.

Cnm sen Doğum sonrası bi endoskopi yaptır onda çıkar midende sorun varsa bile ben onu yaptırmıştım reflü vardı ve pantom diye mide ilacı vardı onu içerdim ağrım kesilirdi ama bu nasıl birşeyse hiç bir ilaç fayda etmedi ne yediysem kustum şuan mide yanması tavan baktırdım cnm saframda taş yok dedi dr ama Doğum sonrası gidecem iyi bir dr bu mide için sen de git bi baktır

Aynen cnm aminnnnnn hepimiz sağlıkla hayırla Doğalım inş valla bana uykusuz gecelerin olacak deseler de doğsun istiyorum çünkü zaten bir aydır doğru düzgün uyumadım şuanda da bel ağrısı kalça ağrısndan uyuyamıyorum en azından doğduktan sonra bebek ne kadar uyudu bizde okadar uyuruz hem ilk günler yalnız olmuyacaz bir şekilde geçer günler bu mide sorunu da biter inş ikimizin

ruhum_mavi dualarım seninle canım. İnşallah sağlıkla bebeğinde sende bu süreci atlatırsınız .. iyi ki gitmişsin doktora , herşeyde bir hayır varmış öyle düşün.. Bebişin sana kavuşmak istiyor , sağlıkla Rabbim kavuştursun sizi inşallah

aynen cnm baktircam insallah.hamikeyken hormonlar da isin icine girince dayanilmaz oluyo demekki
ama bu reflünun tek caresi omur boyu hap mi yani midemi söküp atasim geliyo.keske kalici bi tedavi sekli olsa.ben de iyi bi dktor arastirip gidicem cnm bebek toparlananinca insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…