- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #33.161
aynen cnm ben de en azindan reflüm biter rahat bi uyku cekerim bebek uyurken diyorum 1 saat de olsa.her sabah kalktigimda bulantiyla kalkmam rahat rahat ne yedigimi ne ictigimi anlarim insallah gecer cnm yaAynen cnm aminnnnnnhepimiz sağlıkla hayırla Doğalım inş valla bana uykusuz gecelerin olacak deseler de doğsun istiyorum çünkü zaten bir aydır doğru düzgün uyumadım şuanda da bel ağrısı kalça ağrısndan uyuyamıyorum en azından doğduktan sonra bebek ne kadar uyudu bizde okadar uyuruz hem ilk günler yalnız olmuyacaz bir şekilde geçer günler bu mide sorunu da biter inş ikimizin
Hep evdeyim sıkıntı olmuyor ama dışarıda onunla gidiyorum çünkü kazak giyiyorum gözükmüyor yazın kesinlikle takılmaz bencesutyenin icinde giyince disardan belli oluyor mu peki.
oy canım Allah güç kuvvet versin sana sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşaAllah bebişiniKızlar bizde son durum şu. Suyum geldiği için en geç 24 saat içinde doğum yapacağım. Ciğer geliştiricinin etki etmesini bekliyorlar. Açıklığım 3 cm. Suyumun geldiğini de amnisure diye bir testle anladılar. Sizin de bilginiz olsun bu testten. Akıntılarınızı ciddiye alın. Doğumdan sonra haber veririm size dualarınıza ihtiyacım var.
nst de ne kadar çıkmuştı ki ağrın canımBana da 30 Kasım demişti doktor ama bizim sıpa erken gelmek için uğraşıyor. Yarın da ssancılar geçen haftaki gibi çıkarsa alırız dedi. Ben de çok heyecanlıyım. Geçen haftakinden fazla ağrım var bu gün hayırlısı bakalım
e bebekte indirim varmış bak istersen canımcnm avent kaoaklar konforlu mu
takarken düşme oluyor mu
ben de alicam da daha alamadim bi turlu.
Canım o avent kalkanı kullanması pratik mi bende ondan almayı düşünüyorumda.Kızlar ben gümüş kapaklardan almaktan vazgeçtim isteyince 2 gün de elinde oluyormuş kargo çok hızlı baktım oğlumdaki gibi çok acıyor emziremiyorum anında isticem 295 tl yani az değilki zaten bu sefer tahin yağı ile 2 aydır göğüs uçlarımı besliyorum bide evicap e vitamini aldım iğneyle deliyorum hapı içinden çıkan yağı iki göğsümün ucuna sürüyorum bir ümit belki yara olmaz bu sefer diyorum oğlumda hiç ön hazırlık yapmamıştım avent kapakları aldım yağlayınca hemen onları takıyorum kıyafet emmesin diye sizede tavsiyem göğüs uçlarınızı besleyin kuvvetli olsun hassas olmasın
Hiç bilmiyorum onu sormamışım. Yukarı yakındı ama. Sonuçlar doktorda kaldı.nst de ne kadar çıkmuştı ki ağrın canım
Ben de kiraz çekirdekli gaz giderici kemer sipariş ettim. Kullananlar çok memnun inşallah işe yarar.e bebekte indirim varmış bak istersen canım
Ilk gebeligimden bana gastrit yadigar kaldi. Hamilelikten sonra da devam etti. Bende kusma olmuyordu ama yanma ve siskinlik cok oluyor. Hatta ilk zamanlar ben de ac olmama ragmen yemek yiyemedim ac oldugum halde. Hatta ben hamile kalmadan once endoskopide yaptirdim gastrit cikti sadece reflu beklerken bi cozumu olmadi yani benim en son bazi yiyeceklere karsi alerjim olabilecegini dusunuyordum. Intolereans testleri var gerci onlarda 1000 liradan basliyor. Ama dogumdan sonra birde o testi yaptircamcnm benimķi de kesin degilki tastan mi degilmi belli degil doktor da kesin diyemiyo.keske tastan olsa aldirir kurtulurum.
ama senin de normalde mide sorunun cok yokmus belki sende de taş vardir.hamilelikten sonra baktir bence.
yani ben de kendimden 4 5 ay kusmayi beklerdim de 9 ay cok ya.bunun nedeni sadece hamilelik olamaz.dedigin gibi mide sorunumuz hamileyken artarak nüksediyo.
zaten sonra ben mideme de baktircam ayrintili belki reflü vardi da ben mi bilmiyodum bunun bi tedavisi biseyi yok mu soricam.cunki bana sadece acı dokunurdu.ben hayatimda hic gaviscon rennie icmedim.mide hapi ilk kez aliyorum.
ve hayatikda hic kusmadim.otobus falan beni tutardi ilac alirdim emedur hemen etki ederdi ama hic kusmazdim.
bu reflünüm kesin tedavisi yokmudur ya.
hamileyken ben de disari cikip yiyenlere icenlere gezenlere cok ozeniyorum cnm.dogru duzgun hevesle bebegim icin cikip doyasiya gezemedim
nese saglikla alalik da kucagimiza.
Ayy o takma işi bende de başladı. Ben bir de hemen Türkiye’ye dönmüyorum. Ama döndüğümde biriyle başlamak istiyorum. Bu dönemi dikkate alan bir diyetisyen bulmak lazım. Ben de eşimi ikna ettim. Karı koca birlikte gidelim dedim kabul etti. Ama İzmir’de birini bulmam lazım.Hanımlar ben yavaştan kiloları ve lohusa dönemini takmaya başladım. Normal de tatlı pek sevmem ama bu sıralar bol yiyorum birde ödem var fazlaca. Doğumdan sonra da kendime hakim olmak istiyorum emziriyorum diye abartmak istemiyorum. Siz nasıl beslenmeyi düşünüyorsunuz? Birde herşey ya gaz yapar bebeğe diyorlar yada başka birşey korktum açıkcası
Yok erkekCinsiyet ne kızınmı olacaktı
Benimde ağrı gecti ama ara ara yokluyorSagol canim. Dondukten sonra boyle oldum. Sorun olsaydi nst de cikardi diye dusunuyorum acikligin da yok dedi. Vucut yavas yavas doguma hazirlaniyor demek ki. Hastaligim da tetiklemis olabilir hic bir sikayetim yoktu cunku
Bende iki saat aralıklarla uyanıyorum. Bu gecede iki kez sancım oldu resmen onlara uyandım ekstra. Normal zamana göre 3 haftası var böyle geçecek sanırımYavaş yavaş Aralık bebeklerimiz. Sağlıkla gelsinler inşallah. Her gece 3.30 ta uyanıyorum uyku düzenim Pert oldu ya
canım Allah yar ve yardımcın olsun. Bebeğinle sen sağlıklı bi şekilde kurtulun inşallah.Kızlar bizde son durum şu. Suyum geldiği için en geç 24 saat içinde doğum yapacağım. Ciğer geliştiricinin etki etmesini bekliyorlar. Açıklığım 3 cm. Suyumun geldiğini de amnisure diye bir testle anladılar. Sizin de bilginiz olsun bu testten. Akıntılarınızı ciddiye alın. Doğumdan sonra haber veririm size dualarınıza ihtiyacım var.
Bende öyleyim canım özellikle akşam ve gece çok ağırlaşıyorum. Doktor normal dedi dün kontroldeydim. Nst de normal çıktı zaten. Doğuma hazırlanıyorsun dedi doktor endişe etmene gerek yok. Ama sen kendini bilirsin tabi doktoruna danış yinedeKızlar bende bazen bebeğimi nerdeyse bacağımın arasında hissediyorum. Pelvis ağrısıda var. Doğumlar oldukça korkmaya başladım. Benim gibi olan var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?