2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
aynen cnm ben de en azindan reflüm biter rahat bi uyku cekerim bebek uyurken diyorum 1 saat de olsa.her sabah kalktigimda bulantiyla kalkmam rahat rahat ne yedigimi ne ictigimi anlarim insallah gecer cnm ya
zaten dedigin gibi yalniz olmicaz daha iyi olur annelerimizle.

oy canım Allah güç kuvvet versin sana sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşaAllah bebişini

nst de ne kadar çıkmuştı ki ağrın canım

Canım o avent kalkanı kullanması pratik mi bende ondan almayı düşünüyorumda.

Ilk gebeligimden bana gastrit yadigar kaldi. Hamilelikten sonra da devam etti. Bende kusma olmuyordu ama yanma ve siskinlik cok oluyor. Hatta ilk zamanlar ben de ac olmama ragmen yemek yiyemedim ac oldugum halde. Hatta ben hamile kalmadan once endoskopide yaptirdim gastrit cikti sadece reflu beklerken bi cozumu olmadi yani benim en son bazi yiyeceklere karsi alerjim olabilecegini dusunuyordum. Intolereans testleri var gerci onlarda 1000 liradan basliyor. Ama dogumdan sonra birde o testi yaptircam

kizlaarr doguma gireceginiZ Gun bir sogani iiiye bolun ve iki gosusunuze surun.yikamadan camasirinizi giyin.ben ilk dogumumda yaptim hic yara nedir bilmedim.doval antibiyotik sonucta.denemekte fayda var.

Ayy o takma işi bende de başladı. Ben bir de hemen Türkiye’ye dönmüyorum. Ama döndüğümde biriyle başlamak istiyorum. Bu dönemi dikkate alan bir diyetisyen bulmak lazım. Ben de eşimi ikna ettim. Karı koca birlikte gidelim dedim kabul etti. Ama İzmir’de birini bulmam lazım.

Yavaş yavaş Aralık bebeklerimiz. Sağlıkla gelsinler inşallah. Her gece 3.30 ta uyanıyorum uyku düzenim Pert oldu ya
Bende iki saat aralıklarla uyanıyorum. Bu gecede iki kez sancım oldu resmen onlara uyandım ekstra. Normal zamana göre 3 haftası var böyle geçecek sanırım

Kızlar hayırlı sabahlar.
canım Allah yar ve yardımcın olsun. Bebeğinle sen sağlıklı bi şekilde kurtulun inşallah.

Kızlar bende bazen bebeğimi nerdeyse bacağımın arasında hissediyorum. Pelvis ağrısıda var. Doğumlar oldukça korkmaya başladım. Benim gibi olan var mı.

Kızlar bende bazen bebeğimi nerdeyse bacağımın arasında hissediyorum. Pelvis ağrısıda var. Doğumlar oldukça korkmaya başladım. Benim gibi olan var mı.
Bende öyleyim canım özellikle akşam ve gece çok ağırlaşıyorum. Doktor normal dedi dün kontroldeydim. Nst de normal çıktı zaten. Doğuma hazırlanıyorsun dedi doktor endişe etmene gerek yok. Ama sen kendini bilirsin tabi doktoruna danış yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…