2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Benimde 30 kasım heyecan dorukta

Ben de kiraz çekirdekli gaz giderici kemer sipariş ettim. Kullananlar çok memnun inşallah işe yarar.
kiraz çekirdeğini 1 yaş itibaren öneriliyor!
Rossmann da üzüm çekirdeği var onu bir yaşa kadar kullanılıyor sonra kiraz çekirdeğe geçiş oluyor.
ben öyle yaptım canım evet üzüm çekirdeğinin faydasını gördüm eltime de vermiştim oda aynısını dedi iyi diye.

canım geçmiş olsun. o testler dahiliye de mi yaptırılıyor bilgin var mı? bende laktoz intolereans baltırmak istiyorum :/

Kizlar rahimde acilmayi dr. Ultrasonla mi goruyor alttan muayne ile mi bana ultrasonda hep rahim agzi kapali demisti ona göre bu gittigimde alttan mi baktirsam??

Nasıl ya. 1 yaşından sonra gaz mı olur

Manisa’da oturan arkadaşlar vardı grandmedicale giden fiyatları öğrendinizmi hastane zamlanmıştı en son güncelleri merak ettim
Günaydın canım, ben Ayşenur Hanıma gidiyorum. İkinci bebek sezeryan fiyatı 1100 tl dediler, normal ikinci bebek 1400 tl miş. İlk bebek fiyatlar biraz daha yüksekmiş. Mantığı ne hiç anlamadım. Sen Hakan beye mi devam?

Kizlar rahimde acilmayi dr. Ultrasonla mi goruyor alttan muayne ile mi bana ultrasonda hep rahim agzi kapali demisti ona göre bu gittigimde alttan mi baktirsam??
ultrasonda her zaman rahim kapalı diyordu doktorum bende kasılmalarımdan sancılarımdan bahsedince alttan bakmıştı açıklık yok demişti. sanırım sana ve doktoruna bağlı.

Nasıl ya. 1 yaşından sonra gaz mı olur
karın ağrısı olur =) kızıma veriyorum kendisi tutuyor mesela=)
bilmiyorum canım benim aldığım kiraz çekirdeği yastık da 1 yaş itibaren yazıyor. o yüzden üzüm çekirdeği kullandım hep birde daha hafif kirazçekirdekten.

Neyse gelsin bakayım nasıl bişey.

Kizlar gunaydin. Dun dr a gittim yine nst de sanci cikti. Durmayacak heralde seninki haftaya alalim dedi dr. . Dr bu ağrılar seni dogurtmazdi ben sana nidicart bile vermezdim ama ilk bebegin sezeryan olunca bu agrilar dikis yerini inceltip acabilir boyle bir riski alamayiz dedi. Henuz 35 hafta 3 günlük bebegim

Cok gecmis olsun canim ya neler oluyor gruba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…