- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #33.201
geçmiş olsun canım. benim en korktuğum şeydir dikişlerimin incelmesi ve bu yüzden ssvd için pek parlak bakmıyorum zaten dikişlerim çuval dikmiş gibi düz değil inşaAllah bu sezeryan da düzeltir doktor.Kizlar gunaydin. Dun dr a gittim yine nst de sanci cikti. Durmayacak heralde seninki haftaya alalim dedi dr. . Dr bu ağrılar seni dogurtmazdi ben sana nidicart bile vermezdim ama ilk bebegin sezeryan olunca bu agrilar dikis yerini inceltip acabilir boyle bir riski alamayiz dedi. Henuz 35 hafta 3 günlük bebegim
Canim gecmis olsun oncelikle. Ne olacagi belli olmuyor uzulme benim sancilarim bicak gibi bir anda kesildi doktorum bile saskin hayaldi bu haftalari gormek dedi. Kendini yormamaya calis bence kesinlikle cok buyuk etkisi var. 40.hafta dogurup bebegi kuvoze giren oluyor iyi dusun iyi olsun saglikla gelsin yavrun insallah.Kizlar gunaydin. Dun dr a gittim yine nst de sanci cikti. Durmayacak heralde seninki haftaya alalim dedi dr. . Dr bu ağrılar seni dogurtmazdi ben sana nidicart bile vermezdim ama ilk bebegin sezeryan olunca bu agrilar dikis yerini inceltip acabilir boyle bir riski alamayiz dedi. Henuz 35 hafta 3 günlük bebegim
Benim önce normal usg baktı normal dedi sonra vajinal usg ile gördüKizlar rahimde acilmayi dr. Ultrasonla mi goruyor alttan muayne ile mi bana ultrasonda hep rahim agzi kapali demisti ona göre bu gittigimde alttan mi baktirsam??
Geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla kavuşursun yavruna.Kizlar gunaydin. Dun dr a gittim yine nst de sanci cikti. Durmayacak heralde seninki haftaya alalim dedi dr. . Dr bu ağrılar seni dogurtmazdi ben sana nidicart bile vermezdim ama ilk bebegin sezeryan olunca bu agrilar dikis yerini inceltip acabilir boyle bir riski alamayiz dedi. Henuz 35 hafta 3 günlük bebegim
benim teyzem öyle olmuştu plasenta çıkmamıştı o da operasyon oldu ama bu operasyon sezaryen değil kürtaj tarzı bir şey oluyorTabi ama neyle karsilasiriz kim bilir. Bu da hic duymadigim bir seydi.
Arkadas normalde sezeryan anlasmisti tup bebekti zaten. Gununden onceki gece sancisi tutuyor ve gidince dogum baslamis diye normal doguma aliyorlar.
Hayirlisi diyelim kolay ve basit dogumlar olur insallah.
ben de kendimi hep öyle hissediyorum ve bu yüzden sevmiyorum eve birini almayı ama çalışınca da insan büyük temizlikte mecbur kalıyorBugün eve yardımcı bi kadın geldi temizlik yapıyor. Daha once 2-3 kere gelmişti ama ben evde yoktum o zaman. İlk defa evdeyim ve ben oturuyorum o çalışıyor kendimi çok kötü hissediyorum ya. Evet bu onun işi para kazanıyor bu sayede ev gecindiriyor ama ben yinede çok kötü oldum. Sanırım alışık degilim. Biran once bitsede gitse diyorum
Evet ama ekstra para almislar ondan da. Garip geldi bana mesela, sezeryan da olsa normal de olsa dogum islemini ucretsiz tamamlamalari gerekir gibi geliyor.benim teyzem öyle olmuştu plasenta çıkmamıştı o da operasyon oldu ama bu operasyon sezaryen değil kürtaj tarzı bir şey oluyor
o ben de neredeyse 2 aydır var çok fena yatarken bile ağrıyor ayağımın üstüne basınca zaten kırılacak gibiÇatı kemiklerimde ağrı var geceden beri. Otur kalk yaparken bile canım acıyorvar mı aynı ağrıları çeken normaldir dimi sona yaklaştık artık
iyiymiş trabzon medikalpark 5000tl dediBenimde 3.200 sezeryan vip oda bir gece Samsun medikalpark
ben de bugün sağlık ocağına gittim hem ilk gün hastanede hem dr 5. gün sağlık ocaginda alincak ikisi de farklı testler ikisini de yaptır mutlaka dediKızlar ilk doğumumda topuk kanını özel hastanede aldırmıştım sonra sağlık ocağım yine aldı bizim almamız lazım diye.isterseniz sağlık ocağıyla konuşup ona göre aldırın hastanenizde.iki kere delmesinler yavrucakların ayaklarını.beni sağlık ocağından aradılar doğumdan sonra 5. gün topuk kanı alacağız diye
yok ekstra müdahalede tüm hastaneler para alıyor bunu da belirtiyorlar zaten yarıştan önce..ben hastanemden fiyat aldiğimda ekstra bir müdahale gerekirse ücreti ayrıdır dedilerEvet ama ekstra para almislar ondan da. Garip geldi bana mesela, sezeryan da olsa normal de olsa dogum islemini ucretsiz tamamlamalari gerekir gibi geliyor.
geçmiş olsun su muymuş o gelen akıntıKızlar hastaneye geldim. 1-2 cm açılmam var. Şuan suyun yeterli ama azalabilir dediler. Ciğer geliştirici yaptılar. Yatış verdiler. Bebekte bir sıkıntı yok 2 haftada 440 gram almış 2.200 şuan. Ama çok küçük dahainşallah açılmam artmaz ve doğum olmaz dua edin benim için.
son zamanlar çirkinleştik mi acaba ya..kızım dün kimlikteki fotoğrafımı gördü anne burda çok güzelsin hamile değilken dedi bunu diyen çocuk 5 yaşında.. o bile dediyse demek ciirkinlesmisim dedimKizlar birazda sislik var ya valla 1kgya yakin sisliktir bence benim elim ayagim ve yuzum sisti burnum zaten buyuktu sisince cipcirkin oldumsaclarin dipler siyah uclar rofle ama dogum tarihimden once boyaticam bu sekilde fotolarim olsun istemiyorum kizimda boyatmamistim hala begenmem o zamanki halimi
Günaydın canım, ben Ayşenur Hanıma gidiyorum. İkinci bebek sezeryan fiyatı 1100 tl dediler, normal ikinci bebek 1400 tl miş. İlk bebek fiyatlar biraz daha yüksekmiş. Mantığı ne hiç anlamadım. Sen Hakan beye mi devam?
Ben de kendimi baya salmıştım, cımbız ile alıyordum bıyıklarımı, sadece kenarlarda oluyor hafif. Neyse almamışım ne zamandan beri, eşim ilk kez geçen hafta dedi kenarda biraz kıl var aynaya bakıyorum bildiğin büyük kıl arıyorum yok hani nerde dedim, meğersem o üç beş minik bıyığımı diyormuş. 3 yıldır ilk kez böyle bi muhabbetimiz oldu, garip hissettim kendimi. Daha lohusalık zamanları var bakalımson zamanlar çirkinleştik mi acaba ya..kızım dün kimlikteki fotoğrafımı gördü anne burda çok güzelsin hamile değilken dedi bunu diyen çocuk 5 yaşında.. o bile dediyse demek ciirkinlesmisim dedim
Ay bu cocuklar bi alem benimde 5 yasinda kizim var bu aradason zamanlar çirkinleştik mi acaba ya..kızım dün kimlikteki fotoğrafımı gördü anne burda çok güzelsin hamile değilken dedi bunu diyen çocuk 5 yaşında.. o bile dediyse demek ciirkinlesmisim dedim
Haftaya kadar 36 da bitiyor canım korkma hayırlısı olsun üzülüp bebeği üzme 36 da akciğer geliştirici bile yapmadan Doğuma alıyorlar sağlıkla kucağına al inşallahKizlar gunaydin. Dun dr a gittim yine nst de sanci cikti. Durmayacak heralde seninki haftaya alalim dedi dr. . Dr bu ağrılar seni dogurtmazdi ben sana nidicart bile vermezdim ama ilk bebegin sezeryan olunca bu agrilar dikis yerini inceltip acabilir boyle bir riski alamayiz dedi. Henuz 35 hafta 3 günlük bebegim
Canım al benden de o kadarson zamanlar çirkinleştik mi acaba ya..kızım dün kimlikteki fotoğrafımı gördü anne burda çok güzelsin hamile değilken dedi bunu diyen çocuk 5 yaşında.. o bile dediyse demek ciirkinlesmisim dedim
Cok tesekkur ederim canim. Benim dikislerim de oyle halat gibi 2.5 sene oldu hala kipkirmizi ve halat gibi. Drum duzeltiriz senin cildin hassasmis o yuzden olmus bir de krem veririrz duzelir bi daha boyle olmaz dedi. Biraz da dikislerime guvenmedigum icin korkuyirum. Bir hafta daha dursa bebegim diyirum ama bugun cok agrim var dayanamiyorum artukgeçmiş olsun canım. benim en korktuğum şeydir dikişlerimin incelmesi ve bu yüzden ssvd için pek parlak bakmıyorum zaten dikişlerim çuval dikmiş gibi düz değil inşaAllah bu sezeryan da düzeltir doktor.
sen endişe etme canım benim kızımda 35+3 4 lerde doğmuştu şükür küvöze felan da girmemişti. tip zaten ilerledi canım hemen müdahale ediyorlar canım üzme kendini herşey güzel olacak
neyse çabuk toparlamışız inşallah ya ..çok kilo da almadım ama yine de demekki bizim küçük cadu ya çirkin gelmişim..Ben de kendimi baya salmıştım, cımbız ile alıyordum bıyıklarımı, sadece kenarlarda oluyor hafif. Neyse almamışım ne zamandan beri, eşim ilk kez geçen hafta dedi kenarda biraz kıl var aynaya bakıyorum bildiğin büyük kıl arıyorum yok hani nerde dedim, meğersem o üç beş minik bıyığımı diyormuş. 3 yıldır ilk kez böyle bi muhabbetimiz oldu, garip hissettim kendimi. Daha lohusalık zamanları var bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?