2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
hayirli geceler hanimlar araniza yeni katildim sat 9 mart almanyadayim daha doktora gidemedim malesef burda sistem biraz farkli 25 ine gun verdi ilk defa ozaman gidecegim birde burda dr vitamin folik asit vermiyormus birtek kan ilaci veriyormus benim kanda bayadusuk folik asiti kendim alip basladim 3 gun oldu size dr magnezyum kalsiyum verdimi alip kullanmaya baslasammi nezaman kullaniyorduk unutmusum

Kızlar bazen benim de içime korku oluyor, akıntıymış mesela ama acaba kan mı diye hemen tuvalete gitmek istiyorum dersteyken. Sonra aman boş ver diyorum korkma diyorum. Yani olursa maalesef çok üzücü, ama diyorum elbet üzüleceksin ama Allah tan umut kesmeyeceksin diyorum kendime. Günlerim sürekli dua etmekle geçiyor. Ne diyeyim Rabbim esirgesin bizleri, melellerimizi...

Magnezyumu ileriki haftalarda veriyorlar şimdi içmene gerek yok cnm ağrı olunca veriyor dr genelde

Kizlar doktorleriniz bazi tetkikler icin test ne zman istedi bizim kesemiz gorundu 1 sayfa liste yaptı kalp atisi duyulmadigi icin erken mi diye dusundum.

Selam kızlar, ben de en son 9 Mart’ta adet görsüm. Geçen salı dr.a gittim, haftaya gel dedi. Bu arada folik içiyorum sadece. Kan değerlerim vit. Vs hepsine aytıntılı baktı, her şey iyi durumda dedi. Fakat daha kese oluşmamıştı. Bakalım salı günü oluşmuş olacak mı. Kaçıncı haftada kese oluşuyor. Ben hiç bilmem bu konuları.

Sanırım 3.aydan sonra başlıyorlar. Cünkü doktor bana ilk üç ay sadece kendi düzeninde beslen dedi. 3.aydan itibaren ek bir şeylere ihtiyaç duyuluyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…