- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.321
Magnezyumu ileriki haftalarda veriyorlar şimdi içmene gerek yok cnm ağrı olunca veriyor dr geneldehayirli geceler hanimlar araniza yeni katildim sat 9 mart almanyadayim daha doktora gidemedim malesef burda sistem biraz farkli 25 ine gun verdi ilk defa ozaman gidecegim birde burda dr vitamin folik asit vermiyormus birtek kan ilaci veriyormus benim kanda bayadusuk folik asiti kendim alip basladim 3 gun oldu size dr magnezyum kalsiyum verdimi alip kullanmaya baslasammi nezaman kullaniyorduk unutmusum
Aman iyi olum canım bol bol dinlen uzan dikkat etYok cnm hiçbrşy kullanmyrm ilk defa geldi başma böle birşey ama okudm notmalmş olmazı bebegn yerlşme zamanları ya bu aralar öle yazyr kırmızıya dönerse dr sormak gerekrmş
Benim doktor kalpten sonra yapacağız o testleri dedi canım. Niye önce istedi acabaKizlar doktorleriniz bazi tetkikler icin test ne zman istedi bizim kesemiz gorundu 1 sayfa liste yaptı kalp atisi duyulmadigi icin erken mi diye dusundum.
Ben tahlil için gittiğimde hepsini istedi yaptı. Kese falan da oluşmadı daha benim.Kizlar doktorleriniz bazi tetkikler icin test ne zman istedi bizim kesemiz gorundu 1 sayfa liste yaptı kalp atisi duyulmadigi icin erken mi diye dusundum.
Demekki kalp atisini duycagimizdan emin olmus ben de yoksa kalp atisi sonrasi yapma taraftariyim ne olur ne olmaz diye canim. Devlette de sira almak lazim henuz alamadim.Benim doktor kalpten sonra yapacağız o testleri dedi canım. Niye önce istedi acaba
Sanırım 3.aydan sonra başlıyorlar. Cünkü doktor bana ilk üç ay sadece kendi düzeninde beslen dedi. 3.aydan itibaren ek bir şeylere ihtiyaç duyuluyor sanırım.hayirli geceler hanimlar araniza yeni katildim sat 9 mart almanyadayim daha doktora gidemedim malesef burda sistem biraz farkli 25 ine gun verdi ilk defa ozaman gidecegim birde burda dr vitamin folik asit vermiyormus birtek kan ilaci veriyormus benim kanda bayadusuk folik asiti kendim alip basladim 3 gun oldu size dr magnezyum kalsiyum verdimi alip kullanmaya baslasammi nezaman kullaniyorduk unutmusum
Benim kese olustu kalp icin gel dedi testleride yaptır dedi sira bulursam yaptırayım ozel 700 tl dedi.Ben tahlil için gittiğimde hepsini istedi yaptı. Kese falan da oluşmadı daha benim.
Nerdesin bilmiyorum ama sıra almasan da kadın doğuma gidince sıra veriyorlar.Benim kese olustu kalp icin gel dedi testleride yaptır dedi sira bulursam yaptırayım ozel 700 tl dedi.
Eşim korktu ya hastaneye götrckti ben yok dedim olablyrmş hamilelikte dedimAman iyi olum canım bol bol dinlen uzan dikkat et
Istanbuldayim canim hic devlete gitmedim bilemiyorum listem elimde yarin arastircam randevu almak gerekir diye dusunmustum.Nerdesin bilmiyorum ama sıra almasan da kadın doğuma gidince sıra veriyorlar.
Kuzum uyumadnmi hala nasilsin simdi.Eşim korktu ya hastaneye götrckti ben yok dedim olablyrmş hamilelikte dedim
Baltalimanı ve Sait çiftçiye gidebilirsin testler içinIstanbuldayim canim hic devlete gitmedim bilemiyorum listem elimde yarin arastircam randevu almak gerekir diye dusunmustum.
Baya uzak kaliyor bana okmeydani arastirma hastanesine gidicem birde lab. Var orda oraya da sorcak esim bakalim insallah bosuna yaptırmış olmam da bebegimin kalp atisini duyarım.Baltalimanı ve Sait çiftçiye gidebilirsin testler için
Cnm uzanyrm ağrım yok işte gittiğimde kahverengi akıntı gelyrKuzum uyumadnmi hala nasilsin simdi.
Bi arkadaşımında olmuştu sen yarın bir kontrole git yinede ALLAHIN izniyle bişey olmaz dua et bol bolEşim korktu ya hastaneye götrckti ben yok dedim olablyrmş hamilelikte dedim
Sonu nldu cnmBi arkadaşımında olmuştu sen yarın bir kontrole git yinede ALLAHIN izniyle bişey olmaz dua et bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?