2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim oğlumda bana şişko diyor koca göbek diyor dudaklarım burnum öyle şişki karnımla yarış yapıyor sanki yüzüm tanınmaz halde aynaya bakamıyorum ben çok çirkinleştim anlamadığım bu sanatçılar nasıl 9 ay taş gibi kalıp o şekilde doğuruyor

Kizlar sizinde rahimde baski hissi batma hafif agri oluyor mu bizim sipa da erken mi gelecek yoksa bugun ayri bi hissediyorum yarin dra gidicem bi suprizle insallah hemen alalim demez sanki erken dogacakmis gibi hissetmeye basladim.

Kizlar bebegi sali gunu doktorum 2350 olcmustu, bu doktor bugun 1990 olctu. Bu derece fark olabilir mi? Bacak boylarini ayni olctuler... Canim sikildi eger oyleyse kilo bile vermis oluyor ki ben de vermisim zaten.
ultrason ölçümleri pek güvenli olmuyor canım
Ay bu cocuklar bi alem benimde 5 yasinda kizim var bu arada
allah bağışlasın canım ..bizim kız süslü bir de güzelliğe çok önem verir o yüzden beni beğenmedi herhalde..sonradan da gönlümü almaya çalışıyor güzel annem sen hep güzelsin aslında diyor
Canım al benden de o kadar kızım ilk defa dün anne fil yoyo gibi oldun diye dalga geçti kendimi çok kötü hissettim..
benimki de rafadan tayfadaki hayri gibi oldum diyor

Haftaya kadar 36 da bitiyor canım korkma hayırlısı olsun üzülüp bebeği üzme 36 da akciğer geliştirici bile yapmadan Doğuma alıyorlar sağlıkla kucağına al inşallah
İnsallah cnm. Akciger gelistirici igne yaptilar cnm 33.haftamda yine sancilaninca 2 gun yatis yapildi iki tane de igne yaptilar akcigerleri gelissin diye. İnsallah mevlam hepimize kolay dogumlar ve saglikli bebekler nasip eder

Yok canım ben Nahit beye gidiyorum bir arkadaş daha vardı sanırım o Hakan beye gidiyordu

Ben bu gece değişik bir sancı yaşadım bi kaç dakika sürdü bu sefer iki kere oldu. Normalde bi dakikayı bulmazdı bide kasılma şeklinde olurdu bu kez bildiğiniz karnım ağrıdı. Düzensiz olunca önemsemiyorum sizde kafanıza takıp stres yapmayın kızlar

O bendede oldu sol avcumun içinde daha önceden ama yeni olmadı sebebini bilmiyorum bir kaç güne geçti

aynı durumdayız o zaman canım olsun sen doktoruna güven inşaAllah herşey güzel olacak

Kızlar sağlık ocağına gittiğinizde bebeğinizin kalp atışları dinlettiriliyormu??
Kaç çıkıyoo?
Ve tansiyon en ideal kaç 11, 7 iyimi ??ve bu arada Hepinizin Cuması Mübarek olsun

Dün gece ağrı ve sancıdan doğuruyorum sandım sabaha kadar toplandı karnımda hiç uyumadım desem yeridir aklıma ilk gelen ağda yaptırmadığım bu durumdanda çok çekiniyorum azcık uzasın yoksa alınmıyor diye bekliyorum ama kasığımdaki sancılar kuvvetliydi sanki beni epey korkuttu

Lalekiran canım aynı durum kardeşimde olmustu melekler kına yakmıs derler bildigin kına kokuyodu ve havluya falan sildikce cıkıyodu lekesi havluya . İnternetten araştırmıştık bi çeşit mantar hastalıgı falan yazıyodu . Korkulcak bişe yok hemen geçiyo zaten

Benimde dün gece sancım oldu oglum aşagılarda çok hareket ediyor dogurucam sandım ilk agda geldi aklıma
Uzamasını beklemiycem pazartesi falan giderim agdayahazır olmak lazım
İnşallah zamanını bekler bebişler

O bendede oldu sol avcumun içinde daha önceden ama yeni olmadı sebebini bilmiyorum bir kaç güne geçti
Önce kan sandım vallahi, herhalde bi yerim kanadı onun lekesi dedim yıkıyorum çıkmıyor. Pas desem uykuda bi tek kapı kolunu tuttum :)) neyse bakalım geçer inşallah. Ama çok garip..

Önce kan sandım vallahi, herhalde bi yerim kanadı onun lekesi dedim yıkıyorum çıkmıyor. Pas desem uykuda bi tek kapı kolunu tuttum :)) neyse bakalım geçer inşallah. Ama çok garip..
Aynen öyle çok garip bende şaşırdım internette cinli perili şeyler yazıyordu anneme sordum hamileleri melekler korur olmaz öyle şey takılma dedi zaten 2-3 güne geçti hatta burayada yazmıştım

Meleklerin kınasıysa çok sevinirim:) ama benimki yıkadım sildim geçmedi canım.

İnşallah bunlar yalancıdır gerçekten ya gerçi yalancısı bile fenaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…