- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #33.221
ultrason ölçümleri pek güvenli olmuyor canımKizlar bebegi sali gunu doktorum 2350 olcmustu, bu doktor bugun 1990 olctu. Bu derece fark olabilir mi? Bacak boylarini ayni olctuler... Canim sikildi eger oyleyse kilo bile vermis oluyor ki ben de vermisim zaten.
allah bağışlasın canım ..bizim kız süslü bir de güzelliğe çok önem verir o yüzden beni beğenmedi herhalde..sonradan da gönlümü almaya çalışıyor güzel annem sen hep güzelsin aslında diyorAy bu cocuklar bi alem benimde 5 yasinda kizim var bu arada
benimki de rafadan tayfadaki hayri gibi oldum diyorCanım al benden de o kadarkızım ilk defa dün anne fil yoyo gibi oldun diye dalga geçti kendimi çok kötü hissettim..
İnsallah cnm. Akciger gelistirici igne yaptilar cnm 33.haftamda yine sancilaninca 2 gun yatis yapildi iki tane de igne yaptilar akcigerleri gelissin diye. İnsallah mevlam hepimize kolay dogumlar ve saglikli bebekler nasip ederHaftaya kadar 36 da bitiyor canım korkma hayırlısı olsun üzülüp bebeği üzme 36 da akciğer geliştirici bile yapmadan Doğuma alıyorlar sağlıkla kucağına al inşallah
Yok canım ben Nahit beye gidiyorum bir arkadaş daha vardı sanırım o Hakan beye gidiyorduGünaydın canım, ben Ayşenur Hanıma gidiyorum. İkinci bebek sezeryan fiyatı 1100 tl dediler, normal ikinci bebek 1400 tl miş. İlk bebek fiyatlar biraz daha yüksekmiş. Mantığı ne hiç anlamadım. Sen Hakan beye mi devam?
Kızı olacaklara sancı belden erkek olacaklara kasıktan derler ondan sordumYok erkek
O bendede oldu sol avcumun içinde daha önceden ama yeni olmadı sebebini bilmiyorum bir kaç güne geçtiKızlar saçma olacak ama sabah uyandım bir iki parmağımda kına renginde lekeler var. Yıkadım ıslak mendille sildim geçmedi. Gece uyku sersemi muz yedim valla çöpten çıkarıp baktım dışında bir şey var mı diye yoktu.
aynı durumdayız o zaman canım olsun sen doktoruna güven inşaAllah herşey güzel olacakCok tesekkur ederim canim. Benim dikislerim de oyle halat gibi 2.5 sene oldu hala kipkirmizi ve halat gibi. Drum duzeltiriz senin cildin hassasmis o yuzden olmus bir de krem veririrz duzelir bi daha boyle olmaz dedi. Biraz da dikislerime guvenmedigum icin korkuyirum. Bir hafta daha dursa bebegim diyirum ama bugun cok agrim var dayanamiyorum artuk
Memnun mu kalmış ne olmuş banada haber verirmisin akrabanın durumundan haber alabilirsen epidural mi olacakCnm bir akrabam sezeryan ilk bebek dogurcak salı günü ňahit beyde 1100 TL.
Benimde dün gece sancım oldu oglum aşagılarda çok hareket ediyor dogurucam sandım ilk agda geldi aklımaDün gece ağrı ve sancıdan doğuruyorum sandım sabaha kadar toplandı karnımda hiç uyumadım desem yeridir aklıma ilk gelen ağda yaptırmadığım bu durumdanda çok çekiniyorum azcık uzasın yoksa alınmıyor diye bekliyorum ama kasığımdaki sancılar kuvvetliydi sanki beni epey korkuttu
Önce kan sandım vallahi, herhalde bi yerim kanadı onun lekesi dedim yıkıyorum çıkmıyor. Pas desem uykuda bi tek kapı kolunu tuttum :)) neyse bakalım geçer inşallah. Ama çok garip..O bendede oldu sol avcumun içinde daha önceden ama yeni olmadı sebebini bilmiyorum bir kaç güne geçti
Aynen öyle çok garip bende şaşırdım internette cinli perili şeyler yazıyordu anneme sordum hamileleri melekler korur olmaz öyle şey takılma dedi zaten 2-3 güne geçti hatta burayada yazmıştımÖnce kan sandım vallahi, herhalde bi yerim kanadı onun lekesi dedim yıkıyorum çıkmıyor. Pas desem uykuda bi tek kapı kolunu tuttum :)) neyse bakalım geçer inşallah. Ama çok garip..
Meleklerin kınasıysa çok sevinirim:) ama benimki yıkadım sildim geçmedi canım.Lalekiran canım aynı durum kardeşimde olmustu melekler kına yakmıs derler bildigin kına kokuyodu ve havluya falan sildikce cıkıyodu lekesi havluya . İnternetten araştırmıştık bi çeşit mantar hastalıgı falan yazıyodu . Korkulcak bişe yok hemen geçiyo zaten
İnşallah bunlar yalancıdır gerçekten ya gerçi yalancısı bile fenaymışBenimde dün gece sancım oldu oglum aşagılarda çok hareket ediyor dogurucam sandım ilk agda geldi aklıma
Uzamasını beklemiycem pazartesi falan giderim agdayahazır olmak lazım
İnşallah zamanını bekler bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?