2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende iki saat aralıklarla uyanıyorum. Bu gecede iki kez sancım oldu resmen onlara uyandım ekstra. Normal zamana göre 3 haftası var böyle geçecek sanırım
Evet benim de 3 haftam var yeni basladi bu sikayetler. Boyle gececek artik heralde

Reactions: 114
Benim eşim de kilo takıntısıdır. Ben zayıf(tım) aslımda ama hamilelikte kilomaldıkça dalga geçmeye başladı benle. Artık hormonlardan mı yoksa gerçekte de mi öyle kafaya taktığımı fark ettim. Öyle olunca önce dalgasını geçiyor sonra gönül yapıyor eşim benle birlikte o da kilo aldı. Diyorum benimkisi bebek seninkisi göbek benim Doğumda çoğu gidecek kendine bak diyorum

Ay kızlar hakikaten de Kasım anneleri oluyoruz. Tabi önemli olan sağlıklı olmaları. Bir de bu vakitten sonra bir tereddüt olunca doktora gitmek gerekiyor artık. Allah korusun yavrularımızı inşallah...
Aynen canım kasım annesi olacak bi koşmamız, benim de bugün kontrolüm vardı 30 kasıma gün verdi. Minik kızım 2300 olmuş anca, minik doğacak önemli olan ciğer gelişimi dedi Dr um. Ben de kiloyu geçtim inşallah ciğer gelişimi tam olsun küveze gerek olmasın sağlıklı olsunlar isteğim bu.

canım geçmiş olsun. o testler dahiliye de mi yaptırılıyor bilgin var mı? bende laktoz intolereans baltırmak istiyorum :/
Pinner test diye de geciyor ama hangi brans yapar bilmiyorum bende. Ben hastanede degil de nette 2 labratuvar bulmustum onlarla gorusmustum. 1000 tl gibi fiyat vermislerdi. Ya da alerjilere bakan birim de olabilir belki. Sormak gerek

Ben de 9 kilo aldım 62 çıktım en son, ama azalttım biraz yememi, o kadar yememe almadı bebişim napayım. Benim eşim de çok zayıf hiç kilo alamaz 65 kilo, onu geçmeyeyim diyordum kendi kendime
3 kiloyu son 1 ayda aldım, bakalım daha emzirme falan olacak :)))

Bende takımtılıyım kilo konusunda zayıf olmayı seviyorum :) ama şuan tabiki değilim :)) eşimde çok yakıştı sana kilo verme o kadar eski halin çok zayıf diyor :) ama tabiki onu dinlemicem nasıl iyi hissediyorsam öyle olmam lazım. Spor salonuna gidiyordum hamile olunca dondurdum üyeliğimi ona devam edicem doktor müsade edince

Aynen canım sağlıklı olsun yeterli, kıyafetleri bol kalacak, ve minik olacaklar ama olsun. Rabbim başka dert vermesin ...

Kacinci haftada alicak dr. Sanki erken geldi bana.

Yok canım ben Nahit beye gidiyorum bir arkadaş daha vardı sanırım o Hakan beye gidiyordu
Üçümüz de aynı hastanenin 3 doktoruna gidiyoruz yani? Sana gün verdiler mi? Kontrol ne zaman? Bebişin kilosu ne? En erken diğer arkadaş doğuracak sanırım bana 30 kasıma verdi.

Üçümüz de aynı hastanenin 3 doktoruna gidiyoruz yani? Sana gün verdiler mi? Kontrol ne zaman? Bebişin kilosu ne? En erken diğer arkadaş doğuracak sanırım bana 30 kasıma verdi.
Evet öyle olmuş :) ben en son 33+4 de gittim biz doğumu hala konuşmuyoruz hep erken diyor dedim en sonunda beni evde doğurtacaksınız diye erken diyor 36 da gel ozaman konuşcaz dedi yani normalmi sezeryanmı olacak hala bende bilemiyorum ilk diye korktuğumu anlıyor galiba ondan mı böyle davranıyor bilemiyorum 35 haftalık olduk haftaya kontrole gidicem işte 33 haftada 2300gr dı ben az dedim ama normal diyor

Canim drun dogru demis bende yarin konusucam 36+5 de. Erken konuşmanın bir faydasi yok dogum son anlarda anca şekillenir cunku.

Kizlar sizinde rahimde baski hissi batma hafif agri oluyor mu bizim sipa da erken mi gelecek yoksa bugun ayri bi hissediyorum yarin dra gidicem bi suprizle insallah hemen alalim demez sanki erken dogacakmis gibi hissetmeye basladim.

Şu an kontroldeyim sıramı bekliyorum, aşağı aşağı batma ve baskı var bakalım ne çıkacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…