2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
ya ben çok kilo da almadım ama 8 kilo aldım ama.. ne bileyim bu sanatçılar nasıl öyle duruyor anlayamadım gitti.acaba eşim de çirkin görüyor mu ki ya onu düşünüyorum dünden beri ..bir de ödemin de yok

Canım iyi düşün hersey çok güzel olacak. Fark edilmiş olması cok önemli. İnsallah ikinizde sağlıkla evinize gelirsiniz.

Geçmiş olsun canım. Sag salim dogursak bebelerimizi insallah geçer tüm dertlerimiz.

Kizlar insallah bir kac gune taburcu oluyor bebegim, cok şükür bin sukur :) Darisi tum bekleyenlerin basina
Çok çok sevindim canım. Tekrar geçmiş olsun gözün aydın.

Uzme kendini canim 1 hafta sonra 36 bitmis olacak insallah sorun yasamadan evinize dönersiniz.

Kizlar sizinde rahimde baski hissi batma hafif agri oluyor mu bizim sipa da erken mi gelecek yoksa bugun ayri bi hissediyorum yarin dra gidicem bi suprizle insallah hemen alalim demez sanki erken dogacakmis gibi hissetmeye basladim.
benim bir kaç gündür çok baskı var iğne batıyor gibi oluyor bir de

Eşine sor bakalım canım beni beğeniyormusun diye Avrupa yakasında gaffur vardı ya beni beğenirmisun

Kizlar sizinde rahimde baski hissi batma hafif agri oluyor mu bizim sipa da erken mi gelecek yoksa bugun ayri bi hissediyorum yarin dra gidicem bi suprizle insallah hemen alalim demez sanki erken dogacakmis gibi hissetmeye basladim.
Ben özellikle yattığım yerden kalkınca çok zorlanıyorum canım penguen gibi yürüyorum aşağı doğru ağrı ve basınç oluyor hemen bi küçük çiş yapıyorum az dolanıyorum rahatlıyorum doktordan gelince yaz bize canım

Ben 51 le hamile kaldım şuan 63 üm. Evlendiğimde daha da zayıftım 43 kiloydum. Eşim diyor ki Doğumdan sonra düğündeki kilona ineceksin imkansız ı istiyor yani benden kilolu halimi sevdi aslında ama kabullenmiyor

ben de hamilelikten once yanma vardi.ama sadece acı bisey yersem.
araba tutardi.sabahlari gece gec saatte yersem midem az bulanir gecerdi.ama hic birinden de sikayetci olacak kadar degildim.tolere edebiliyodum.
ama bu hamilelikte agzim hep acı surekli bas ucumda kuruyemis havuc tarzi seyler oluyo.surekli biseyler yemem gerekiyo yoksa o acı tat midemi bulandiriyo.ve bi cok yiyicek bogazimda kaliyo girmiyo asagiya sanki.bisey yiyip iciyim hemen gaz yapiyo o gaz da bogazimdakileri yukari cikariyo ve midemi bulandiriyo.bunu belirli saatlerde yasasam idare etmesi kolay olurdu.ama 24 saat bu sekildeyim.kalkar kalkmaz zaten bi bulantiyla kalkiyorum.tükuruk birikiyo bazen safra kusuyorum sabahlari bazen kusmuyorum.
hele tatli bisey yiyim agzim daha da acilasiyo.hemen tuzlu bisyler yiyorum.
tuzu arttirdim bu yuzden malesef.ama bende zaten tansiyon dusuklugu cok oldugu icin takilmiyorum.yukselme olsaydi o zmn mecbur birakmak zorunda kalabilirdim.
gercektem dayanamiyorum aetik reflüye ne yicemi sasiriyorum.
bi de bu hamilelikte mesela ben bi ara mideme iyi geliyo diye bulantimi hafifletiyo diye mandakina yiyordum her gun her gun.sonra bi tiksinti geldi agzima surmedim.simdi de havuca sardim.bundan da tiksinince ne yicem bilmiyorum.neyse ki 3 haftam kaldi.o yuzden takmiyorum.ama cidden psikolojimi cok etkiliyo bu durum.
insallah hamilelikten sonra kurtulurum diye umit ediyorum.cunku hamileyken mide kapakciklari gevsedigi icin yediklerimiz ve acı su agzimiza geliyormus.belki bebek cikinca midem de eskisi gibi olur diye umit ediyorum insallah.
siz de kurtulursunuz insallah.ama siskinlik o kadar beni uzmuyo.hatta bende yanma da yok.ara ara oluyo geciyo.belki de hap kullandigim icin bilmiyorum.ama iste o bogazdan yemegin gitmemesi giderken gegirmeyle beraber kusma istegini uyandirmasi cok cok kotu.hele bi de ustune yanma olsaydi artik ne yerdim bilmiyorum.
hamilelikte herkesin yasadigi yanma olayinin bende olmayip onun yerine bogazda yemek kalmasi durumu var. sanirim bende de reflü bu sekilde etki ediyo diye dusunuyorum.
umarim mide kapakcigi gevsemesi durumu hamilelikten sonra gecer.

Ben bir ara ekmek arası domates peynir çok yedim. Domatesin en lezzetli olduğu zamanlarda. O ara hızlı bir kilo alımı oldu ben de. Şimdi ara öğünlerde meyve kuruyemiş vs yiyorum iki haftadır kilom sabit. O ara ekmeği fazla kaçırmasam demek ki daha az kilo alacaktım. Dayımın gelini var çubuk gibi olmuş kemikleri görünüyor n’aptın böyle dedim. Emziriyorum ya ordan gitti dedi. Biz de EmZirme dönemi veririz İnşaAllah

baktim cnm da indieim goremedim ya 71 tl diyo.bi ara 50 kusure inmisti ne guzel ama o zmnda ben alamadim.simdide indirim yok.
hatta cikmis bazi sitelerde 120 tl falan diyo
biraz inmiş ondan dedim. olsun belki o kadar yaran olmayacak bilemezsin doğumdan sonra bakarsın canım

bu arada bu testler konusumda doktorlar hicbir bilgi vermiyor genelde.nasil ogrendiniz
ben de detayli bi inceleme istiyorum.endoskopiye giricem hamilelikten sonra insallah.
ama ilk isim safra kesemdeki tasi aldirmak olcak.yalniz onu da agri olmadan almiyorlar diye biliyorim ama ben alinsin istiyorum

biraz inmiş ondan dedim. olsun belki o kadar yaran olmayacak bilemezsin doğumdan sonra bakarsın canım
insallah cmm gogus kremi de almadim.onu alicam ama artik.
ya benim ucum pek yok o yuzden bi de gofus ucu cok hassas oluyorya kesin yara olur gibome geliyo.yara olmayani hic duymadim zaten.bakalim boyle giderse dogumdan sonraya kaliyo zaten cnm.o sire icinde anne sutuyle gogus kremiyle idare edicem artik

Rahim kanalina girdiler heralde diye dusunuyorum insallah erken doguma yol acmaz bende yarin ogrenirim artik nedenini
cnm vajinada igne batmasi olayimi ben her gun yasiyorum ara ara.ama erken dogum belirtisi demedi doktor bebegin ayaklari asagidaymis ondanmis.senin de oyle olabilir mi
hatta ayiptir soylemesi oyle bi batiyo ki bazen elimde vajinayi tutuyorum istemsiz sanki cikicak gibi oluyo.
ve bazen sol bikini bolgem cok agriyo sendeleyerek yuruyorum ama nadir oluyo bu durum

Göğüs yarası olmaması için ebeler emzirmeden önce göğsünüzü az sıkıp anne sütünü göğsünüze sürün öyle emzirin diyor. EmZirme işi bitince de aynı şekilde sıkın yaydırın kurusun sonra kapatın göğsünüzü diyor. Unutmayın mutlaka yapın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…