- 9 Temmuz 2018
- 662
- 744
- 103
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #33.261
Haber alınca sanada söylerim cnmMemnun mu kalmış ne olmuş banada haber verirmisin akrabanın durumundan haber alabilirsen epidural mi olacak
ya ben çok kilo da almadım ama 8 kilo aldım ama.. ne bileyim bu sanatçılar nasıl öyle duruyor anlayamadım gitti.acaba eşim de çirkin görüyor mu ki ya onu düşünüyorum dünden beri ..bir de ödemin de yokBenim oğlumda bana şişko diyor koca göbek diyor dudaklarım burnum öyle şişki karnımla yarış yapıyor sanki yüzüm tanınmaz halde aynaya bakamıyorum ben çok çirkinleştim anlamadığım bu sanatçılar nasıl 9 ay taş gibi kalıp o şekilde doğuruyor
doktora git bence önemli olabilir şiddetli bulantıKızlar birden şiddetli mide bulantısı basladi bende bi belirti olabilir mi acaba
Canım iyi düşün hersey çok güzel olacak. Fark edilmiş olması cok önemli. İnsallah ikinizde sağlıkla evinize gelirsiniz.Kızlar bizde son durum şu. Suyum geldiği için en geç 24 saat içinde doğum yapacağım. Ciğer geliştiricinin etki etmesini bekliyorlar. Açıklığım 3 cm. Suyumun geldiğini de amnisure diye bir testle anladılar. Sizin de bilginiz olsun bu testten. Akıntılarınızı ciddiye alın. Doğumdan sonra haber veririm size dualarınıza ihtiyacım var.
Geçmiş olsun canım. Sag salim dogursak bebelerimizi insallah geçer tüm dertlerimiz.Benim yeni yeni başladı diyebilirim mide yanmasından doğru düzgün yatamıyorum yüksekte yatıyorum belim hele kalçamın sağ tarafında ağrısı öldürüyor tutuluyor sağa sola dönemiyorum hemen ayağa kalkamıyorum ekstra acı verici bir durum gerçekten
Çok çok sevindim canım. Tekrar geçmiş olsun gözün aydın.Kizlar insallah bir kac gune taburcu oluyor bebegim, cok şükür bin sukur :) Darisi tum bekleyenlerin basina
Uzme kendini canim 1 hafta sonra 36 bitmis olacak insallah sorun yasamadan evinize dönersiniz.Kizlar gunaydin. Dun dr a gittim yine nst de sanci cikti. Durmayacak heralde seninki haftaya alalim dedi dr. . Dr bu ağrılar seni dogurtmazdi ben sana nidicart bile vermezdim ama ilk bebegin sezeryan olunca bu agrilar dikis yerini inceltip acabilir boyle bir riski alamayiz dedi. Henuz 35 hafta 3 günlük bebegim
benim bir kaç gündür çok baskı var iğne batıyor gibi oluyor bir deKizlar sizinde rahimde baski hissi batma hafif agri oluyor mu bizim sipa da erken mi gelecek yoksa bugun ayri bi hissediyorum yarin dra gidicem bi suprizle insallah hemen alalim demez sanki erken dogacakmis gibi hissetmeye basladim.
baktim cnm da indieim goremedim ya 71 tl diyo.bi ara 50 kusure inmisti ne guzel ama o zmnda ben alamadim.simdide indirim yok.e bebekte indirim varmış bak istersen canım
Eşine sor bakalım canım beni beğeniyormusun diye Avrupa yakasında gaffur vardı ya beni beğenirmisunya ben çok kilo da almadım ama 8 kilo aldım ama.. ne bileyim bu sanatçılar nasıl öyle duruyor anlayamadım gitti.acaba eşim de çirkin görüyor mu ki ya onu düşünüyorum dünden beri ..bir de ödemin de yok
Rahim kanalina girdiler heralde diye dusunuyorum insallah erken doguma yol acmaz bende yarin ogrenirim artik nedeninibenim bir kaç gündür çok baskı var iğne batıyor gibi oluyor bir de
Acaba ne diycek canim merak ettim bendeŞu an kontroldeyim sıramı bekliyorum, aşağı aşağı batma ve baskı var bakalım ne çıkacak?
Ben özellikle yattığım yerden kalkınca çok zorlanıyorum canım penguen gibi yürüyorum aşağı doğru ağrı ve basınç oluyor hemen bi küçük çiş yapıyorum az dolanıyorum rahatlıyorum doktordan gelince yaz bize canımKizlar sizinde rahimde baski hissi batma hafif agri oluyor mu bizim sipa da erken mi gelecek yoksa bugun ayri bi hissediyorum yarin dra gidicem bi suprizle insallah hemen alalim demez sanki erken dogacakmis gibi hissetmeye basladim.
Ben 51 le hamile kaldım şuan 63 üm. Evlendiğimde daha da zayıftım 43 kiloydum. Eşim diyor ki Doğumdan sonra düğündeki kilona ineceksinBende takımtılıyım kilo konusunda zayıf olmayı seviyorum :) ama şuan tabiki değilim :)) eşimde çok yakıştı sana kilo verme o kadar eski halin çok zayıf diyor :) ama tabiki onu dinlemicem nasıl iyi hissediyorsam öyle olmam lazım. Spor salonuna gidiyordum hamile olunca dondurdum üyeliğimi ona devam edicem doktor müsade edince
Girdiler canım benim gece vajinamın üstü ağrıdı sezeryanın altı yani elimle ovaladımRahim kanalina girdiler heralde diye dusunuyorum insallah erken doguma yol acmaz bende yarin ogrenirim artik nedenini
ben de hamilelikten once yanma vardi.ama sadece acı bisey yersem.Ilk gebeligimden bana gastrit yadigar kaldi. Hamilelikten sonra da devam etti. Bende kusma olmuyordu ama yanma ve siskinlik cok oluyor. Hatta ilk zamanlar ben de ac olmama ragmen yemek yiyemedim ac oldugum halde. Hatta ben hamile kalmadan once endoskopide yaptirdim gastrit cikti sadece reflu beklerken bi cozumu olmadi yani benim en son bazi yiyeceklere karsi alerjim olabilecegini dusunuyordum. Intolereans testleri var gerci onlarda 1000 liradan basliyor. Ama dogumdan sonra birde o testi yaptircam
Ben bir ara ekmek arası domates peynir çok yedim. Domatesin en lezzetli olduğu zamanlarda. O ara hızlı bir kilo alımı oldu ben de. Şimdi ara öğünlerde meyve kuruyemiş vs yiyorum iki haftadır kilom sabit. O ara ekmeği fazla kaçırmasam demek ki daha az kilo alacaktım. Dayımın gelini var çubuk gibi olmuş kemikleri görünüyor n’aptın böyle dedim. Emziriyorum ya ordan gitti dedi. Biz de EmZirme dönemi veririz İnşaAllahBen de 9 kilo aldım 62 çıktım en son, ama azalttım biraz yememi, o kadar yememe almadı bebişim napayım. Benim eşim de çok zayıf hiç kilo alamaz 65 kilo, onu geçmeyeyim diyordum kendi kendime
3 kiloyu son 1 ayda aldım, bakalım daha emzirme falan olacak :)))
biraz inmiş ondan dedim. olsun belki o kadar yaran olmayacak bilemezsin doğumdan sonra bakarsın canımbaktim cnm da indieim goremedim ya 71 tl diyo.bi ara 50 kusure inmisti ne guzel ama o zmnda ben alamadim.simdide indirim yok.
hatta cikmis bazi sitelerde 120 tl falan diyo
bu arada bu testler konusumda doktorlar hicbir bilgi vermiyor genelde.nasil ogrendinizIlk gebeligimden bana gastrit yadigar kaldi. Hamilelikten sonra da devam etti. Bende kusma olmuyordu ama yanma ve siskinlik cok oluyor. Hatta ilk zamanlar ben de ac olmama ragmen yemek yiyemedim ac oldugum halde. Hatta ben hamile kalmadan once endoskopide yaptirdim gastrit cikti sadece reflu beklerken bi cozumu olmadi yani benim en son bazi yiyeceklere karsi alerjim olabilecegini dusunuyordum. Intolereans testleri var gerci onlarda 1000 liradan basliyor. Ama dogumdan sonra birde o testi yaptircam
insallah cmm gogus kremi de almadim.onu alicam ama artik.biraz inmiş ondan dedim. olsun belki o kadar yaran olmayacak bilemezsin doğumdan sonra bakarsın canım
cnm vajinada igne batmasi olayimi ben her gun yasiyorum ara ara.ama erken dogum belirtisi demedi doktor bebegin ayaklari asagidaymis ondanmis.senin de oyle olabilir miRahim kanalina girdiler heralde diye dusunuyorum insallah erken doguma yol acmaz bende yarin ogrenirim artik nedenini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?