- 8 Nisan 2018
- 929
- 1.055
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #33.281
Bende aynı şeyleri yaşıyorum. Ayağa kalkınca sanki çişim gelmiş gibi istemsiz tutuyorumcnm vajinada igne batmasi olayimi ben her gun yasiyorum ara ara.ama erken dogum belirtisi demedi doktor bebegin ayaklari asagidaymis ondanmis.senin de oyle olabilir mi
hatta ayiptir soylemesi oyle bi batiyo ki bazen elimde vajinayi tutuyorum istemsiz sanki cikicak gibi oluyo.
ve bazen sol bikini bolgem cok agriyo sendeleyerek yuruyorum ama nadir oluyo bu durum
aynen benim de oyle oluyor.Bende aynı şeyleri yaşıyorum. Ayağa kalkınca sanki çişim gelmiş gibi istemsiz tutuyorumbebek aşağı baskı yapıuormuş. Benim erken doğum riskim var.
Ben de 16. haftadan sonra ailemin yanına gitmiştim memlekete. Memleketimin ekmeği bile güzel gelir bana. Orda annemin yemekleriyle ekmekle 4 kilo almıştım 1 aydaBen bir ara ekmek arası domates peynir çok yedim. Domatesin en lezzetli olduğu zamanlarda. O ara hızlı bir kilo alımı oldu ben de. Şimdi ara öğünlerde meyve kuruyemiş vs yiyorum iki haftadır kilom sabit. O ara ekmeği fazla kaçırmasam demek ki daha az kilo alacaktım. Dayımın gelini var çubuk gibi olmuş kemikleri görünüyor n’aptın böyle dedim. Emziriyorum ya ordan gitti dedi. Biz de EmZirme dönemi veririz İnşaAllah
Benimde aksine kafa cok baski yapiyormus drum olur agri demisti ama simdi daha cok hissediyorum yarin ntsye gircem bakalimcnm vajinada igne batmasi olayimi ben her gun yasiyorum ara ara.ama erken dogum belirtisi demedi doktor bebegin ayaklari asagidaymis ondanmis.senin de oyle olabilir mi
hatta ayiptir soylemesi oyle bi batiyo ki bazen elimde vajinayi tutuyorum istemsiz sanki cikicak gibi oluyo.
ve bazen sol bikini bolgem cok agriyo sendeleyerek yuruyorum ama nadir oluyo bu durum
Benimde ara ara olmaya basladi sanki yeni hamile kalmisim gibi dun gece de cok zor gecti neden acaba anlamadim bendeKızlar birden şiddetli mide bulantısı basladi bende bi belirti olabilir mi acaba
Yok cnm belki senin hamileliktendir bitince geçer benim daha önce de vardı ondan bu kadar kötü oldu ama reflüsü olan hasta mutlaka ilaç kullanıyor ben mesela olduğundandır kullanıyorum bi gebelikte bıraktımaynen cnm baktircam insallah.hamikeyken hormonlar da isin icine girince dayanilmaz oluyo demekki
ama bu reflünun tek caresi omur boyu hap mi yani midemi söküp atasim geliyo.keske kalici bi tedavi sekli olsa.ben de iyi bi dktor arastirip gidicem cnm bebek toparlananinca insallah
Aynen öyle benim kaç yıldır reflüm var ama hiç bu kadar kötü etkilemedi beni senin taş olması da kötü olmuş oda rahatsız eder seni ama Doğumdan sonra gidip ameliyat olursun kurtulursun bu durumdanaynen cnm ben de en azindan reflüm biter rahat bi uyku cekerim bebek uyurken diyorum 1 saat de olsa.her sabah kalktigimda bulantiyla kalkmam rahat rahat ne yedigimi ne ictigimi anlarim insallah gecer cnm ya
zaten dedigin gibi yalniz olmicaz daha iyi olur annelerimizle.
Hadi ya aynı gün olacaz ozmaan nasipse inş hayırlısıyla sen kaç haftalıksın?Benimde 30 kasım heyecan dorukta
B3ndede basladi mide bulantisi arkadslar normal mi acabaBenimde ara ara olmaya basladi sanki yeni hamile kalmisim gibi dun gece de cok zor gecti neden acaba anlamadim bende
Yarin doktora gidicem bi sorayim canim bende anlamadim vallaB3ndede basladi mide bulantisi arkadslar normal mi acabazinnureyn__
Aynen sor cnm dogum habercisimi acaba nirmalde bulanmazri bu aralar bulaniyor midem birde benim istahmda kapandi doguma yakn kapanirmie duydunuz mu onuYarin doktora gidicem bi sorayim canim bende anlamadim valla
Tek sorduğum dr nasıl doğurcam ama o sükunetini koruyor :) dr nasıl karar veriyor sezeryanmı yoksa normal olacağına çünkü benim belli bir kararım yok hiçbirşeyde net değilimCanim drun dogru demis bende yarin konusucam 36+5 de. Erken konuşmanın bir faydasi yok dogum son anlarda anca şekillenir cunku.
Canım bilmiyorum ama dikkat et kendine inşallah bişey yokturKızlar dün çamaşır sepetini aldım asmaya götüreyim derken duvara çarptım duvardan geri gelip sol göğsüme öyle bir hızla çaptıki Ağrı’dan oturdum yere bi baktım sıvı gelmiş göğsümden merhemi sürüp Stretchle kapattım şimdi baktım aynı göğsümün ucu süt var gibi bi sıkıntı olur mu erken Doğumu tetikler mi ?
Benimde ayni canim ya yok duymamistim. Ben memnunum durumdan eski hizimla gitseydim 30 kilo ile tamamlardim herhaldeAynen sor cnm dogum habercisimi acaba nirmalde bulanmazri bu aralar bulaniyor midem birde benim istahmda kapandi doguma yakn kapanirmie duydunuz mu onu
Aa nye 28 birseyn kalmams kac haftalkken dogmus olcak bebegin :)Benimde ayni canim ya yok duymamistim. Ben memnunum durumdan eski hizimla gitseydim 30 kilo ile tamamlardim herhalde3 haftada 1 kilo almisim. 28 kasimda dogum var benim insallah aman dursun azcik daha dogum habercisi olmasinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?