2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben de kemik ağrıları başladı bu ara ya. Vajinanın oradaki kemikler ağrıyordu bugün kalça kemiklerim de ağrımaya başladı

Bende aynı şeyleri yaşıyorum. Ayağa kalkınca sanki çişim gelmiş gibi istemsiz tutuyorum bebek aşağı baskı yapıuormuş. Benim erken doğum riskim var.

Bende aynı şeyleri yaşıyorum. Ayağa kalkınca sanki çişim gelmiş gibi istemsiz tutuyorum bebek aşağı baskı yapıuormuş. Benim erken doğum riskim var.
aynen benim de oyle oluyor.
sizinki bebegin kafasi asagida o zmn ondan ki erken dogum tehliken var
benim ayaklari asagida oldugu icin kasiklarimda baski hissediyormusum o da vajinaya baski yapiyormus.

Ben de 16. haftadan sonra ailemin yanına gitmiştim memlekete. Memleketimin ekmeği bile güzel gelir bana. Orda annemin yemekleriyle ekmekle 4 kilo almıştım 1 ayda Sonra ekmeği bırakmıştım yavaşladı kilo almam ama 29. haftada da bebek kilo alamamış çıkınca bi daha yemeğe yüklendim pekmez tahin muz alan derken 62 olduk:))
Sağlık olsun napalım :)

Benimde aksine kafa cok baski yapiyormus drum olur agri demisti ama simdi daha cok hissediyorum yarin ntsye gircem bakalim

Yok cnm belki senin hamileliktendir bitince geçer benim daha önce de vardı ondan bu kadar kötü oldu ama reflüsü olan hasta mutlaka ilaç kullanıyor ben mesela olduğundandır kullanıyorum bi gebelikte bıraktım

Aynen öyle benim kaç yıldır reflüm var ama hiç bu kadar kötü etkilemedi beni senin taş olması da kötü olmuş oda rahatsız eder seni ama Doğumdan sonra gidip ameliyat olursun kurtulursun bu durumdan

Dün gece biraz sancılandım bebegimn hareketleri azalmştı hareket edincede vajinamın üstüdeydi baya alta hareket hissettim dogurcam sandım hatta bugunde oglumun hareketleri çok az hissediyorum hissetmiyorum arası birşey gecede hep sol tarafa toplanmıştı sag tarafım bomboştu resmen eşim bile çok şaşırdı hareketleri azalnca tedirgin oldum doktoruma mesaj attım bakalım ne diycek inşallah oglum iyidir

Kızlar dün çamaşır sepetini aldım asmaya götüreyim derken duvara çarptım duvardan geri gelip sol göğsüme öyle bir hızla çaptıki Ağrı’dan oturdum yere bi baktım sıvı gelmiş göğsümden merhemi sürüp Stretchle kapattım şimdi baktım aynı göğsümün ucu süt var gibi bi sıkıntı olur mu erken Doğumu tetikler mi ?

Canim drun dogru demis bende yarin konusucam 36+5 de. Erken konuşmanın bir faydasi yok dogum son anlarda anca şekillenir cunku.
Tek sorduğum dr nasıl doğurcam ama o sükunetini koruyor :) dr nasıl karar veriyor sezeryanmı yoksa normal olacağına çünkü benim belli bir kararım yok hiçbirşeyde net değilim

Canım bilmiyorum ama dikkat et kendine inşallah bişey yoktur

Aynen sor cnm dogum habercisimi acaba nirmalde bulanmazri bu aralar bulaniyor midem birde benim istahmda kapandi doguma yakn kapanirmie duydunuz mu onu
Benimde ayni canim ya yok duymamistim. Ben memnunum durumdan eski hizimla gitseydim 30 kilo ile tamamlardim herhalde 3 haftada 1 kilo almisim. 28 kasimda dogum var benim insallah aman dursun azcik daha dogum habercisi olmasinnn

Benimde ayni canim ya yok duymamistim. Ben memnunum durumdan eski hizimla gitseydim 30 kilo ile tamamlardim herhalde 3 haftada 1 kilo almisim. 28 kasimda dogum var benim insallah aman dursun azcik daha dogum habercisi olmasinnn
Aa nye 28 birseyn kalmams kac haftalkken dogmus olcak bebegin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…