2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar hayırlı akşamlar. Bende plesenta previa var maalesef. Kanama yaşadım geçenlerde. Dr um kan sulandırıcı iğneyi (hibor) bıraktırdı. Tek genim (Faktör ll) heterozigot diğerleri normal. Kanama nedeniyle kan sulandırıcı bırakan var mı

Aa nye 28 birseyn kalmams kac haftalkken dogmus olcak bebegin :)
37+1 olcak canim burdaki takvimim 1 hafta geri benim. Su fazlaligindan daha fazla durmasi sakincaliymis bebegimde iri. Daha once birkac defa yattim hastaneye biliyosundur farkli farkli doktorlar ayni seyi soyledi. Yani biliyorduk ama gun falan alinca isler ciddiye binince korkmadim degil :) hakkimizda hayirlisi

Aynen öyle benim kaç yıldır reflüm var ama hiç bu kadar kötü etkilemedi beni senin taş olması da kötü olmuş oda rahatsız eder seni ama Doğumdan sonra gidip ameliyat olursun kurtulursun bu durumdan
bi de cerrah bana sen hic fark etmedin mi tasin oldugunu dedi buyukmus.yooo dedim hic bisey anlamadimki.aslinda bana simdilik hic bi zarari yok agrisi falan olmadi daha hamd olsun insallah da olmaz.
yani fark edemediysem insallah hamilelik bitince de etkisini hissetmem.hamiellikte ortaya ckkiyormus zaten.nirmakde anlayamiyomussun bulanti kusma yaomadigi icjn.hamilelikte tetikliyormus.olan bulanti kusmayi arttiriyomus.insallah oyledir de kurtulurum.baska bi cerrah da hamileliktendir kusman tastan degildir dedi.kime inanmcam bilmiyorim.ama direk aldircam yani zarari var anca.
valla benim hic reflum yoktu.ya da vardi ben bilmiyodum cnm.bi aci dokunurdj bana o da 1 saate gecerdi yani herkese genelde acı yemek dokunur diye hic ustune dusmemistim.benim bi akrabamin reflüsü normalde de varken hamile kaldi ben ondan beterim su an.ona yine gavisvon falan iyi geliyodu kusturmuyodu bulanti yaomiyodu ama refli beni bulandiriyo

Bende tas yokona da bakildi. Endoskopi icin gastroentolojiye gittim. Ama bu intolerans testini sosyal medya araciligi ogrendim. Sonra arastirdim. Yedigimiz bir besin basirsaklarda sindirilemediginden sikinti veriyormus siskinlik yanma kilo vermede zorluk gibi. Bir de is yerinden bi arkadasim saracoglunu dinlemis benim sikayetlerim icin besin intoleransi olabilir demis. Ben sabah tost bile yesem midem yaniyor karnim sisiyor bazen bulaniyor yani

Yok cnm belki senin hamileliktendir bitince geçer benim daha önce de vardı ondan bu kadar kötü oldu ama reflüsü olan hasta mutlaka ilaç kullanıyor ben mesela olduğundandır kullanıyorum bi gebelikte bıraktım
cnm hic bilmiyorum ama reflum olsaydi dedigin gibi ilacsiz duramazdim heralde.
hic baktirmadim ustune dusmedim bi baktircam mideme insallah ilerde bu kadar reflü de hamilelikte cok abarti geliyo bana 7 24 cekiyorum resmen.

insallah derdine care bulursun cnm en kisa zamanda
insallah sıkıntılarimiz hamiellikten sonra biter gider.
benim oyle oldugunu zannetmiyorum.cunku ben sadece acı yedigimde mideme dokunurdu baska hic bisey dokunmazdi.acı yemekten de vazgecmezdim hatta cok rahatszi olmazdim ben 1 saate gecerdi.
herhangi bi yiyecek beni kusturmazdi bulandirmazdi.hatta ben hayatimda hic kustugumu bilmem.a bu hamilelikte neyi yasamsdiysam hepsini yasadim.insallah kalici olmasin da en buyuk korkum o
mesela yediklerm bogazimda kaldigi icin her yutkundugumda midem bulaniyor
bir de su icmek refluye iyi gelir diyorlar ama bende tam tersi suyun tadi acı geliyo ve suyu icerken yutkundugumda midem bulaniyo resmen reflumu tetikliyo sanki

Merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı Nst de sancı çıktı serum verdiler ve bekliyorum inşallah biraz daha bekler ufaklık..
Gecmis olsun bizim aralik bebisleri cok aceleci cikti. Bende dahil bicok arkadasimizin sancilari var haftalardir,duruyor bebisler hala cok sukur. insallah senin miniginde vaktini bekler canim

Ben bu sefer kendi doktoruma ilacimi icip biraz bekleyip oyle gittim. Pek sanci cikmayinca kontrol suresini uzatti. 2 hafta daha tutalim sonra ilaclari falan birakirsin dedi ama ben artik icmicem ilaclari hic iyi hissetmiyorum kendimi icince. Birakinca cok rahatim kasilmalar oluyir ama alistim artik onlara da. Rahim uzunlugunu da 4 olctu bu sefer, noluyo uzuyo mu yani dedim olcumlerde hata payi olurmus, tamam da 2.5 olcup kısalmış diyerek yatis vermistin yani o zaman bir kac kere bakmasi lazim değil mi?
2 hafta hiç bir doktora gitmemeye karar verdim, çok yoruldum ve bıktım şu an 34+2'yim. 36+2'de giderim artık.

Aman korkma ne guzel iste dogcak gnu belli birde az kalms benimde belli olsa az kalsa rahatlasm belli degl benimde ne zaman dogaraa o zaman:))

Ya bizim topigin adini 2018 aralik görünümlü kasim anneleri siye degistircez yakinda .herkes sancilanmaya basladi. Kasim.anneleri ne güzel zamanlarında doguruyolar bize noluyor böyle
Hic sorma cnm desigin gbi kasm annelerinn cpgu zamannda dogdu bizim gruptaki bebeklee aceleci ckti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…