- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
- 248
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #33.301
37+1 olcak canim burdaki takvimim 1 hafta geri benim. Su fazlaligindan daha fazla durmasi sakincaliymis bebegimde iri. Daha once birkac defa yattim hastaneye biliyosundur farkli farkli doktorlar ayni seyi soyledi. Yani biliyorduk ama gun falan alinca isler ciddiye binince korkmadim degil :) hakkimizda hayirlisiAa nye 28 birseyn kalmams kac haftalkken dogmus olcak bebegin :)
bi de cerrah bana sen hic fark etmedin mi tasin oldugunu dedi buyukmus.yooo dedim hic bisey anlamadimki.aslinda bana simdilik hic bi zarari yok agrisi falan olmadi daha hamd olsun insallah da olmaz.Aynen öyle benim kaç yıldır reflüm var ama hiç bu kadar kötü etkilemedi beni senin taş olması da kötü olmuş oda rahatsız eder seni ama Doğumdan sonra gidip ameliyat olursun kurtulursun bu durumdan
Bende tas yokona da bakildi. Endoskopi icin gastroentolojiye gittim. Ama bu intolerans testini sosyal medya araciligi ogrendim. Sonra arastirdim. Yedigimiz bir besin basirsaklarda sindirilemediginden sikinti veriyormus siskinlik yanma kilo vermede zorluk gibi. Bir de is yerinden bi arkadasim saracoglunu dinlemis benim sikayetlerim icin besin intoleransi olabilir demis. Ben sabah tost bile yesem midem yaniyor karnim sisiyor bazen bulaniyor yanibu arada bu testler konusumda doktorlar hicbir bilgi vermiyor genelde.nasil ogrendiniz
ben de detayli bi inceleme istiyorum.endoskopiye giricem hamilelikten sonra insallah.
ama ilk isim safra kesemdeki tasi aldirmak olcak.yalniz onu da agri olmadan almiyorlar diye biliyorim ama ben alinsin istiyorum
cnm hic bilmiyorum ama reflum olsaydi dedigin gibi ilacsiz duramazdim heralde.Yok cnm belki senin hamileliktendir bitince geçer benim daha önce de vardı ondan bu kadar kötü oldu ama reflüsü olan hasta mutlaka ilaç kullanıyor ben mesela olduğundandır kullanıyorum bi gebelikte bıraktım
Daha oncede cikmismiydi sancin canim sen hissediyor musun? Insallah biraz daha dursun bebeginMerhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı Nst de sancı çıktı serum verdiler ve bekliyorum inşallah biraz daha bekler ufaklık..
insallah derdine care bulursun cnm en kisa zamandaBende tas yokona da bakildi. Endoskopi icin gastroentolojiye gittim. Ama bu intolerans testini sosyal medya araciligi ogrendim. Sonra arastirdim. Yedigimiz bir besin basirsaklarda sindirilemediginden sikinti veriyormus siskinlik yanma kilo vermede zorluk gibi. Bir de is yerinden bi arkadasim saracoglunu dinlemis benim sikayetlerim icin besin intoleransi olabilir demis. Ben sabah tost bile yesem midem yaniyor karnim sisiyor bazen bulaniyor yani
Gecmis olsun bizim aralik bebisleri cok aceleci cikti. Bende dahil bicok arkadasimizin sancilari var haftalardir,duruyor bebisler hala cok sukur. insallah senin miniginde vaktini bekler canimMerhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı Nst de sancı çıktı serum verdiler ve bekliyorum inşallah biraz daha bekler ufaklık..
Hadi ya aynı gün olacaz ozmaan nasipse inş hayırlısıyla sen kaç haftalıksın?
İnşallah canım hiç bir belirti yok ama sancı çıkınca şaşırdım bendeGecmis olsun bizim aralik bebisleri cok aceleci cikti. Bende dahil bicok arkadasimizin sancilari var haftalardir,duruyor bebisler hala cok sukur. insallah senin miniginde vaktini bekler canim
Yok canım kontrole geldim tesadüf eseri öğrendik sancı olduğunu umarım erken gelmezDaha oncede cikmismiydi sancin canim sen hissediyor musun? Insallah biraz daha dursun bebegin
Çok geçmiş olsun, topiği bi okutalım benceMerhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı Nst de sancı çıktı serum verdiler ve bekliyorum inşallah biraz daha bekler ufaklık..
Aman korkma ne guzel iste dogcak gnu belli birde az kalms benimde belli olsa az kalsa rahatlasm belli degl benimde ne zaman dogaraa o zaman:))37+1 olcak canim burdaki takvimim 1 hafta geri benim. Su fazlaligindan daha fazla durmasi sakincaliymis bebegimde iri. Daha once birkac defa yattim hastaneye biliyosundur farkli farkli doktorlar ayni seyi soyledi. Yani biliyorduk ama gun falan alinca isler ciddiye binince korkmadim degil :) hakkimizda hayirlisi
Hic sorma cnmYa bizim topigin adini 2018 aralik görünümlü kasim anneleri siye degistircez yakinda .herkes sancilanmaya basladi. Kasim.anneleri ne güzel zamanlarında doguruyolar bize noluyor böyle
Bence de canım neler oluyor bize iyi ki varsınız bir kolumda serum bir elimde telefon yazmaya çalışıyorumYok canım kontrole geldim tesadüf eseri öğrendik sancı olduğunu umarım erken gelmez
Ins g3lmez canm cok aceleci ckti bebekler sukur benimki zamanini beklyr galiba :)Yok canım kontrole geldim tesadüf eseri öğrendik sancı olduğunu umarım erken gelmez
Umarım hepsi zamanında gelir. Atraksiyon yaşıyoruz sayelerinde..Ins g3lmez canm cok aceleci ckti bebekler sukur benimki zamanini beklyr galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?