- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #33.321
Ev3t canm ins zamannda gelirler ve herkeste birseyler ckmaya basladi sanclar felan anlamadm yani cnmUmarım hepsi zamanında gelir. Atraksiyon yaşıyoruz sayelerinde..
tabi sıkınca süt çıkarsa .. benim hiç çıkmazdı öyle malesef çok aşırı bir sütüm yoktu çünkü sadece çocuğuna yetecek kadardı diyebilirim ..hiç mama vermedim anne sütü yetti ama öyle sıkınca falan süt çıkmazdı çok dolu değildi göğüslerimGöğüs yarası olmaması için ebeler emzirmeden önce göğsünüzü az sıkıp anne sütünü göğsünüze sürün öyle emzirin diyor. EmZirme işi bitince de aynı şekilde sıkın yaydırın kurusun sonra kapatın göğsünüzü diyor. Unutmayın mutlaka yapın derim
sorarsam tabi ki de beğendiğini söyler canım nezaketenEşine sor bakalım canım beni beğeniyormusun diye Avrupa yakasında gaffur vardı ya beni beğenirmisun
en iyisi biraz stresten uzaklaşırsın..bir anormallik olursa zaten gidersin doktoraBen bu sefer kendi doktoruma ilacimi icip biraz bekleyip oyle gittim. Pek sanci cikmayinca kontrol suresini uzatti. 2 hafta daha tutalim sonra ilaclari falan birakirsin dedi ama ben artik icmicem ilaclari hic iyi hissetmiyorum kendimi icince. Birakinca cok rahatim kasilmalar oluyir ama alistim artik onlara da. Rahim uzunlugunu da 4 olctu bu sefer, noluyo uzuyo mu yani dedimolcumlerde hata payi olurmus, tamam da 2.5 olcup kısalmış diyerek yatis vermistin yani o zaman bir kac kere bakmasi lazim değil mi?
2 hafta hiç bir doktora gitmemeye karar verdim, çok yoruldum ve bıktım şu an 34+2'yim. 36+2'de giderim artık.
gercekten senın kontrollerın cok tuhaf gecıyor doktolar bıle sasırıyordur bu kadar fark olmasına ne dıyelım saglıcakla gelsın ınsaAllah:)Ben bu sefer kendi doktoruma ilacimi icip biraz bekleyip oyle gittim. Pek sanci cikmayinca kontrol suresini uzatti. 2 hafta daha tutalim sonra ilaclari falan birakirsin dedi ama ben artik icmicem ilaclari hic iyi hissetmiyorum kendimi icince. Birakinca cok rahatim kasilmalar oluyir ama alistim artik onlara da. Rahim uzunlugunu da 4 olctu bu sefer, noluyo uzuyo mu yani dedimolcumlerde hata payi olurmus, tamam da 2.5 olcup kısalmış diyerek yatis vermistin yani o zaman bir kac kere bakmasi lazim değil mi?
2 hafta hiç bir doktora gitmemeye karar verdim, çok yoruldum ve bıktım şu an 34+2'yim. 36+2'de giderim artık.
Güya izne ayrıldım doktor doktor geziyorum hiç dinlenemedimsorarsam tabi ki de beğendiğini söyler canım nezaketen
en iyisi biraz stresten uzaklaşırsın..bir anormallik olursa zaten gidersin doktora
3. bir doktora gitsem o da başka bir şey söyler eminimgercekten senın kontrollerın cok tuhaf gecıyor doktolar bıle sasırıyordur bu kadar fark olmasına ne dıyelım saglıcakla gelsın ınsaAllah:)
Cook iyi anliyorum seni canim:) ama sanslisin haftan gayet iyi o yuzden endiselenmeİnşallah canım hiç bir belirti yok ama sancı çıkınca şaşırdım bende
Valla basima gelmeyen kalmadi zaten seviniyorumda bi yandan ama karisik duygular iste bugunlerimizi aratmasin allah:) normal dusunuyosun dimi canimAman korkma ne guzel iste dogcak gnu belli birde az kalms benimde belli olsa az kalsa rahatlasm belli degl benimde ne zaman dogaraa o zaman:))
senın bebıs 29 u bulur bu sefer dogmuyor dersın oyun oynuyor anasıyla :)Güya izne ayrıldım doktor doktor geziyorum hiç dinlenemedim
3. bir doktora gitsem o da başka bir şey söyler eminim
ASlında tanıdık doktorla devam etmek istiyordum ama o da yurt dışına falan gidiyor. Şimdi kasım sonunda yine gidecekmiş 1 haftalığına, o zaman doğuracağım tutarsa ne olacak diye diğerini de yedekte tutuyorum
Evet riskli zamanları atlattık çok şükür ama gelişimi biraz geri ufaklığın korkutuyor bu da beni canım..Cook iyi anliyorum seni canim:) ama sanslisin haftan gayet iyi o yuzden endiselenme
Aralık bebekleri aceleci oluyormuş demekkiYa bizim topigin adini 2018 aralik görünümlü kasim anneleri siye degistircez yakinda .herkes sancilanmaya basladi. Kasim.anneleri ne güzel zamanlarında doguruyolar bize noluyor böyle
Aman masallah de duymasin gelmeye falan kalkmasinIns g3lmez canm cok aceleci ckti bebekler sukur benimki zamanini beklyr galiba :)
Ben hep diyorum 40'ı geçecek, yılbaşı günü hala doğmamış olursa şaşırmam diye ama doktor telaşlandı nedense.senın bebıs 29 u bulur bu sefer dogmuyor dersın oyun oynuyor anasıyla :)
İnş cnm ya ben bu aralar çok sakarlaştım geçen günde karnımı kötü çarptım kapı kolunaCanım bilmiyorum ama dikkat et kendine inşallah bişey yoktur
doktor da ne yapsın onlem almak zorunda :)Ben hep diyorum 40'ı geçecek, yılbaşı günü hala doğmamış olursa şaşırmam diye ama doktor telaşlandı nedense.
Hayırlısı bakalım herkes bir şey söylüyor kimin dediği çıkacak en çok onu merak ediyorum :)
İnşallah az daha durur canım şuan net kaç haftalık kaç kg bebişinYok canım kontrole geldim tesadüf eseri öğrendik sancı olduğunu umarım erken gelmez
Gelişimi nerdeyse tamam maşallah benim bebişte aynı 36+3 te ki kontrolde. Sen kaç haftalıksın canımAralik bebisleri hızlı cıktı. Benim de nst de kasılmalarim cıktı. Tam bebegin en hareketli olduğu son 10 dk daki kasilma büyük cıktı. 3 kilo olmusuz 49 cm boy sancılar kasilmalar siklasirsa hemen gel dedi artik 37 yi devirdigimiz icin erken doğum tehlikesi yok doğabilir dedi. Yeri cok daralmis bu haftadan sonra en fazla 200 gr daha alır dedi. Insallah 39 a kadar bekler kızım
Bir de meme ucu kremini sordu lansinoh aldim dedim guzel basla dedi emzirme çayıni sordum ona da başlamamı söyledi.
Şu an 2300 canım kilosu 35+3 de ama iki hafta gerilik var.İnşallah az daha durur canım şuan net kaç haftalık kaç kg bebişin
Valla benim reflüm aylarca kusturudu şimdi de yediklerimi ağzıma geri getirip ekşime yapıyor ama aşırı derece de bir ekşime bazen geçsin diye gidip kusuyorum bebek sanki midemin üstündedir yatıyor gibi geliyor normal de son ay bebek aşağı inermiş mide rahatlrmış benim öyle birşey olmadı hala yanıyor hala midem ağzıma geri geliyor demekki inmedi dahabi de cerrah bana sen hic fark etmedin mi tasin oldugunu dedi buyukmus.yooo dedim hic bisey anlamadimki.aslinda bana simdilik hic bi zarari yok agrisi falan olmadi daha hamd olsun insallah da olmaz.
yani fark edemediysem insallah hamilelik bitince de etkisini hissetmem.hamiellikte ortaya ckkiyormus zaten.nirmakde anlayamiyomussun bulanti kusma yaomadigi icjn.hamilelikte tetikliyormus.olan bulanti kusmayi arttiriyomus.insallah oyledir de kurtulurum.baska bi cerrah da hamileliktendir kusman tastan degildir dedi.kime inanmcam bilmiyorim.ama direk aldircam yani zarari var anca.
valla benim hic reflum yoktu.ya da vardi ben bilmiyodum cnm.bi aci dokunurdj bana o da 1 saate gecerdi yani herkese genelde acı yemek dokunur diye hic ustune dusmemistim.benim bi akrabamin reflüsü normalde de varken hamile kaldi ben ondan beterim su an.ona yine gavisvon falan iyi geliyodu kusturmuyodu bulanti yaomiyodu ama refli beni bulandiriyo
Sakın stres yapma canım aynı haftada kiloda burdaŞu an 2300 canım kilosu 35+3 de ama iki hafta gerilik var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?