2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aralik bebisleri hızlı cıktı. Benim de nst de kasılmalarim cıktı. Tam bebegin en hareketli olduğu son 10 dk daki kasilma büyük cıktı. 3 kilo olmusuz 49 cm boy sancılar kasilmalar siklasirsa hemen gel dedi artik 37 yi devirdigimiz icin erken doğum tehlikesi yok doğabilir dedi. Yeri cok daralmis bu haftadan sonra en fazla 200 gr daha alır dedi. Insallah 39 a kadar bekler kızım

Bir de meme ucu kremini sordu lansinoh aldim dedim guzel basla dedi emzirme çayıni sordum ona da başlamamı söyledi.

tabi sıkınca süt çıkarsa .. benim hiç çıkmazdı öyle malesef çok aşırı bir sütüm yoktu çünkü sadece çocuğuna yetecek kadardı diyebilirim ..hiç mama vermedim anne sütü yetti ama öyle sıkınca falan süt çıkmazdı çok dolu değildi göğüslerim

Eşine sor bakalım canım beni beğeniyormusun diye Avrupa yakasında gaffur vardı ya beni beğenirmisun
sorarsam tabi ki de beğendiğini söyler canım nezaketen
en iyisi biraz stresten uzaklaşırsın..bir anormallik olursa zaten gidersin doktora

gercekten senın kontrollerın cok tuhaf gecıyor doktolar bıle sasırıyordur bu kadar fark olmasına ne dıyelım saglıcakla gelsın ınsaAllah:)

sorarsam tabi ki de beğendiğini söyler canım nezaketen
en iyisi biraz stresten uzaklaşırsın..bir anormallik olursa zaten gidersin doktora
Güya izne ayrıldım doktor doktor geziyorum hiç dinlenemedim

gercekten senın kontrollerın cok tuhaf gecıyor doktolar bıle sasırıyordur bu kadar fark olmasına ne dıyelım saglıcakla gelsın ınsaAllah:)
3. bir doktora gitsem o da başka bir şey söyler eminim
ASlında tanıdık doktorla devam etmek istiyordum ama o da yurt dışına falan gidiyor. Şimdi kasım sonunda yine gidecekmiş 1 haftalığına, o zaman doğuracağım tutarsa ne olacak diye diğerini de yedekte tutuyorum

senın bebıs 29 u bulur bu sefer dogmuyor dersın oyun oynuyor anasıyla :)

senın bebıs 29 u bulur bu sefer dogmuyor dersın oyun oynuyor anasıyla :)
Ben hep diyorum 40'ı geçecek, yılbaşı günü hala doğmamış olursa şaşırmam diye ama doktor telaşlandı nedense.
Hayırlısı bakalım herkes bir şey söylüyor kimin dediği çıkacak en çok onu merak ediyorum :)

Gelişimi nerdeyse tamam maşallah benim bebişte aynı 36+3 te ki kontrolde. Sen kaç haftalıksın canım

Valla benim reflüm aylarca kusturudu şimdi de yediklerimi ağzıma geri getirip ekşime yapıyor ama aşırı derece de bir ekşime bazen geçsin diye gidip kusuyorum bebek sanki midemin üstündedir yatıyor gibi geliyor normal de son ay bebek aşağı inermiş mide rahatlrmış benim öyle birşey olmadı hala yanıyor hala midem ağzıma geri geliyor demekki inmedi daha
Sen dediğin gibi iyi bir dr bul Doğum sonrası aldır safranı kurtul belki ikinci gebeliğin böyle olmaz aldırırsan ama ben de taş yok buna rağmen çok kötüydü ilk aylar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…