2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Valla basima gelmeyen kalmadi zaten seviniyorumda bi yandan ama karisik duygular iste bugunlerimizi aratmasin allah:) normal dusunuyosun dimi canim
Evet cnm normal dusunyrm bakalm bizim ne zaman baslack 36 haftalgiz drlar bebegn keyfi yerinde hep diyor daha var benim galiba:)) ins saglikli bir sekilde dogrrsn cnm skntisiz

Koalina canim senin sancilarin yok artik degil mi. Nst de sanci cikmiyor artik degil mi. İlac kullanmaya devam ediyor musun

Ins cnm yok kiz daha dun gittim acilde dr iyi dedi nstde iyi bebegn duyu keyfi yernde dedi asagi inmemis ondan rahatm daha var yani:)
Ayyy dursun durdugu yerde guzel kizimiz. Bizim oglan erken dogacak artik kiz bbakcaz buralardan simdiden talip olalim kizlara ancak gonullerini ederiz annelerinin

Şu an 2300 canım kilosu 35+3 de ama iki hafta gerilik var.
canım demiştim sana benim kızım da senin haftanda doğdu diye. 2170 gr doğdu ve o zaman da gerilik söz konusu da olmamıştı. sen içini ferah tut canım yeterki ciğerleri gelişmiş olsun kilo alıyorlar zaten annesi =)

Koalina canim senin sancilarin yok artik degil mi. Nst de sanci cikmiyor artik degil mi. İlac kullanmaya devam ediyor musun
Canım kullanınca sancılar 30-40 düzeyinde çıkıyor. Kullanmayınca yine sancı var60-80 düzeyinde ama düzenli değil.
Ben artık kullanmıyorum ilacı ya çok kötü yaptı beni. Rahim ağzı kısalmış 2.5 olmuş diye korkutmuştu doktor ama bugün 4 ölçtü, başka hiç bir problem de yok ne açılma ne kısalma.

Ayyy dursun durdugu yerde guzel kizimiz. Bizim oglan erken dogacak artik kiz bbakcaz buralardan simdiden talip olalim kizlara ancak gonullerini ederiz annelerinin
Haha alemsn guldurdun beni normalde erkekler gec dogar diye biliyorum bizim topik tam tersi olddu:) aman saglikli olsunlarda bu arada ben kizimi simdiden paylasamyrm soliyim nasl vercm ilerde simdideen 20 yli dusunyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…