2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Haha bebekler okumuyor ki biz okuyoruz okuyarak erken dogum mu getryrz sanki
Öfff benimki de birbirinizden etkileniyorsunuz dedi. Ne yani onun sancısı çıktı benim de çıkmalı mı diyoruz
Ben de dedim ne alaka. E şimdi hamile olan bir siz misiniz dedi, bi sürü hamile var ama takip eden kaç kişi var orda dedi . Ordaki herkeste de bir şey çıkıknca etkileniyorsun dedi

Kızlar bebek yataklarını nasıl aldınız ? Visko , ortopedik , sünger pamuk herkes baska bsıey dıyor siz ne dusunuyosunuz
Joker den 5 cm kalınlığında uygun bi şey almış görümcem, ben normalde kraft ın visco alacaktım ama sonra alırım dedim bebiş kilo alınca park yatağın altına geçince tek yatak ince olur çünkü.

ya hic sorma belki son ay rahatlarim dedim bebek asagi inince ama nafile.
zaten benim karnim hep asagidaydi goren herkes oyle derdi.o yuzden galiba bana simdi bebek asagi inmis gibi gelmiyor hic.

Ben de dedim ne alaka. E şimdi hamile olan bir siz misiniz dedi, bi sürü hamile var ama takip eden kaç kişi var orda dedi . Ordaki herkeste de bir şey çıkıknca etkileniyorsun dedi
Ee olsaydi bak ben simdiye dogurmustumt aki pedyrm kasm annelerinide bakyrm ama sukur benim bebek asagi inmedi sancmda yok ahh bu esler yok mu

Kızlar hastane odasına süsleme ve ikram yapacak olanlar vardı. Kurabiye yapacak olanlar siz mi yapacaksınız yoksa bir yerden mi alacaksınız?

Kizlar o aşağıya baski adet sancisi gibi agrilar hep kasilmaymis demek ki, bir kac haftadir bebek hareketli olunca yasiyordum bu sancilari, bugun 20 dakikalık nst de ilk iki kucuk kasilma 5 dk arayla oldu adet sancisi gibi oldu son kasilma değeri 100 dü son 10 dk da oldu onda da asagi baski hissettim. Hemşire son kasilmada sanci hissetmiyor musun dedi baski hissediyorum dedim. Çok tuhaf bu kasilma sancı işi.

Benim eşim de oraya(kk ya) baktığınız için bu erken doğum riskleri oluyor dedi
ben de doktor istemedigi halde gittim idrar verdim kan vermisken onu da veriyim bakilsin dedim su icemedigim icin.esim de sen hep orayi okuyosun milletten etkileniyosun triplere giriyosun dedi
bizim kalasların hepsi ayni fikirde galiba

Haha alemsn guldurdun beni normalde erkekler gec dogar diye biliyorum bizim topik tam tersi olddu:) aman saglikli olsunlarda bu arada ben kizimi simdiden paylasamyrm soliyim nasl vercm ilerde simdideen 20 yli dusunyrm
ay aynen ya ben bi de gurbete gelin geldim.annemden uzakta kizimi vermek istemiyorum uzaklara hic Allah im korusun kendime de kiziyorum annemi birakip nasil geldim diye
30 una gelmeden evlenmez insallah kizim evlenjmce de iki adim otemde olur insallah.o damat kizimi uzerse ben de onu uzerim diyorum simdiden
ne senaryolar yaziyorum bitmeeezzz

Sakın stres yapma canım aynı haftada kiloda burda Hummey doğum yaptı bebeğiyle evde şuanda bence açılman falan yoksa serum verip ilaç verip eve yollarlar haftada 1 takip ve istirahat derler

Evet Kızlar kesinlikle kiloya takılmayın önemli olan saglık olmadı çocuk doktorumuz be be gimin çok saglık oldugunu söylüyor. Hiç küveze girmedi hemen yanıma geldi kiloya problem degil

Bana hep kasımda doğum yapacağım gibi geliyor içime öyle doğuyor nasip tabi. Aralık ayını nedense sevmiyorum zaten Kızım Aralıkta gelirse orası başka tabi Ama bebişlerimizin sağlığı önemli olan

Evet Kızlar kesinlikle kiloya takılmayın önemli olan saglık olmadı çocuk doktorumuz be be gimin çok saglık oldugunu söylüyor. Hiç küveze girmedi hemen yanıma geldi kiloya problem degil
Evet öyle gerçekten. Bizim bebişin kilosu haftasına göre ideal ama doktorum yine de kiloya takılma diyor hep önemli olan gelişmesi dedi

Senin ilacin adi neydi canim. Ben nidicart kullandigim halde sancim var hissediyorum nst de cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…