- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #33.381
Hareketlerde azalma bende hissediyorum. Felaket tepinirdi bizim sıpa bu aralar sakin gidiyor. Büyüdükleri için yerleri kalmıyor sanırım ondandırDün gece biraz sancılandım bebegimn hareketleri azalmştı hareket edincede vajinamın üstüdeydi baya alta hareket hissettim dogurcam sandım hatta bugunde oglumun hareketleri çok az hissediyorum hissetmiyorum arası birşey gecede hep sol tarafa toplanmıştı sag tarafım bomboştu resmen eşim bile çok şaşırdı hareketleri azalnca tedirgin oldum doktoruma mesaj attım bakalım ne diycek inşallah oglum iyidir
Bir iki damla yeterli oluyor zaten canımtabi sıkınca süt çıkarsa .. benim hiç çıkmazdı öyle malesef çok aşırı bir sütüm yoktu çünkü sadece çocuğuna yetecek kadardı diyebilirim ..hiç mama vermedim anne sütü yetti ama öyle sıkınca falan süt çıkmazdı çok dolu değildi göğüslerim
Aynılar aynıben de doktor istemedigi halde gittim idrar verdim kan vermisken onu da veriyim bakilsin dedim su icemedigim icin.esim de sen hep orayi okuyosun milletten etkileniyosun triplere giriyosun dedi
bizim kalasların hepsi ayni fikirde galiba
Teşekkür ederim canım Allah bağışlasın bebeğini sağlıkla doğsunlar yeter.canım demiştim sana benim kızım da senin haftanda doğdu diye. 2170 gr doğdu ve o zaman da gerilik söz konusu da olmamıştı. sen içini ferah tut canım yeterki ciğerleri gelişmiş olsun kilo alıyorlar zaten annesi =)
Acile gittim nst bagladılar şükür kalp atışlarıda iyidi içim rahatladıHareketlerde azalma bende hissediyorum. Felaket tepinirdi bizim sıpa bu aralar sakin gidiyor. Büyüdükleri için yerleri kalmıyor sanırım ondandır
Bir iki damla yeterli oluyor zaten canım
Aynılar aynı
Benimki de nidicart canım.2-3 saat etkili oluyor bende sonra yine sancılar oluyor. Bugün kullanıp gittim mesela 1.5 saat sonra sonuc boyleydi. Bu yine cok iyi benim ilacsiz halime gore...Senin ilacin adi neydi canim. Ben nidicart kullandigim halde sancim var hissediyorum nst de cikiyor
Haha ayni ben : D daha cok var ama kiz anasi olunca insan paylasamyr bende ole dyrm kalsn hatta simdiden dyrm bunpr buyudgnde 3 le 4 düde mi yapsam maksat kuck yanmzda olsunlaray aynen ya ben bi de gurbete gelin geldim.annemden uzakta kizimi vermek istemiyorum uzaklara hic Allah im korusun kendime de kiziyorum annemi birakip nasil geldim diye
30 una gelmeden evlenmez insallah kizim evlenjmce de iki adim otemde olur insallah.o damat kizimi uzerse ben de onu uzerim diyorum simdiden
ne senaryolar yaziyorum bitmeeezzz
Darısı bize canım.. Bebeğin iyidir umarım şimdi?Evet Kızlar kesinlikle kiloya takılmayın önemli olan saglık olmadı çocuk doktorumuz be be gimin çok saglık oldugunu söylüyor. Hiç küveze girmedi hemen yanıma geldi kiloya problem degil
su bulanti reflü illeti olmasa 3 4 cocuk isterdim valla cnmHaha ayni ben : D daha cok var ama kiz anasi olunca insan paylasamyr bende ole dyrm kalsn hatta simdiden dyrm bunpr buyudgnde 3 le 4 düde mi yapsam maksat kuck yanmzda olsunlar
Evet canım kafası aşağıda şu iki haftayı hayırlısı ile geçirebiliriz inşallahaynen benim de oyle oluyor.
sizinki bebegin kafasi asagida o zmn ondan ki erken dogum tehliken var
benim ayaklari asagida oldugu icin kasiklarimda baski hissediyormusum o da vajinaya baski yapiyormus.
Ayy bende bilmiyorum kiz sole dusun daha var zaman baya 20 de evlenmezler 30 kadar zamanmz var bacm:) rahat olalm benim rahat gecti o yuzden yaparm diyrmsu bulanti reflü illeti olmasa 3 4 cocuk isterdim valla cnm
insallah hayirli evlat olurlar bize de yanimizdan ayrilmazlar
ilin ogullari bizi kandirdi kizlarimizi kandirmasin
ay cok kiskaniyorum simdiden napcam ben ya
Söyle tabiki akıntı normal ama kokulu olması normal değil bildigim kadariylaİyi akşamlar KıZlar benim akıntım vardı az ama bu aralar biraz kokuyor sizce sıkıntı olur mu doktora söylemeli miyim
geciririz cnm insallah zaten tehlikeli zmnlari atlattik hamd olsun.benim de 3 haftam var insallah.Evet canım kafası aşağıda şu iki haftayı hayırlısı ile geçirebiliriz inşallah
Ayy ne guzel bi sıkintiniz yok hayirli ugurlu olsun bebegin. Sutun emzirdikce gelir.Kızlar yazdıklarınızı okuyamadım. İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz. Bu akşam 19:30 civarı sezeryanla doğum yaptım. Bebeğim de ben de gayet iyiyiz. 1950 gram doğdu köfte dudak sarı saçlı bir kızım oldu. Solunumu akciğer gelişimi falan gayet iyi ama çok minik olduğu için enfeksiyon riskine karşı küveze aldılar. Biraz kalacak belki yarın bile teslim edebilirlermiş. İlk sütüm geldi doğumhane göğsüme verdiler emzirdim. Muazzam bir duyguEmzirme refleksi falan gayet iyi. Ama sonra odaya çıkınca pompayla denedim gelmedi sütüm. Hayırlısı bakalım inşallah gelir devamı. Sizlere de sağlıklı doğumlar, güzel kavuşmalar dilerim
oyy çok şükür Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşaAllah canım. hemencecik toparlanır annesi merak etme sen Rabbim en kısa zamanda kavuştursun siziKızlar yazdıklarınızı okuyamadım. İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz. Bu akşam 19:30 civarı sezeryanla doğum yaptım. Bebeğim de ben de gayet iyiyiz. 1950 gram doğdu köfte dudak sarı saçlı bir kızım oldu. Solunumu akciğer gelişimi falan gayet iyi ama çok minik olduğu için enfeksiyon riskine karşı küveze aldılar. Biraz kalacak belki yarın bile teslim edebilirlermiş. İlk sütüm geldi doğumhane göğsüme verdiler emzirdim. Muazzam bir duyguEmzirme refleksi falan gayet iyi. Ama sonra odaya çıkınca pompayla denedim gelmedi sütüm. Hayırlısı bakalım inşallah gelir devamı. Sizlere de sağlıklı doğumlar, güzel kavuşmalar dilerim
yaaaa ama çok tatlısınız maşaAllahBu da sürpriz fotomuz olsun teyzeleri size
Oyy maşallah 2nizede inşallah yarın hemen verirler kucağina Allah sağlık sıhhat versin ikinizedeBu da sürpriz fotomuz olsun teyzeleri size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?