2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hareketlerde azalma bende hissediyorum. Felaket tepinirdi bizim sıpa bu aralar sakin gidiyor. Büyüdükleri için yerleri kalmıyor sanırım ondandır

Bir iki damla yeterli oluyor zaten canım

ben de doktor istemedigi halde gittim idrar verdim kan vermisken onu da veriyim bakilsin dedim su icemedigim icin.esim de sen hep orayi okuyosun milletten etkileniyosun triplere giriyosun dedi
bizim kalasların hepsi ayni fikirde galiba
Aynılar aynı

Teşekkür ederim canım Allah bağışlasın bebeğini sağlıkla doğsunlar yeter.

Hareketlerde azalma bende hissediyorum. Felaket tepinirdi bizim sıpa bu aralar sakin gidiyor. Büyüdükleri için yerleri kalmıyor sanırım ondandır

Bir iki damla yeterli oluyor zaten canım

Aynılar aynı
Acile gittim nst bagladılar şükür kalp atışlarıda iyidi içim rahatladı

Senin ilacin adi neydi canim. Ben nidicart kullandigim halde sancim var hissediyorum nst de cikiyor
Benimki de nidicart canım.2-3 saat etkili oluyor bende sonra yine sancılar oluyor. Bugün kullanıp gittim mesela 1.5 saat sonra sonuc boyleydi. Bu yine cok iyi benim ilacsiz halime gore...

Haha ayni ben : D daha cok var ama kiz anasi olunca insan paylasamyr bende ole dyrm kalsn hatta simdiden dyrm bunpr buyudgnde 3 le 4 düde mi yapsam maksat kuck yanmzda olsunlar

Ben yatak olarak anne yanı beşiği aldığımda içinden çıkanı kullanacağım. Sünger yani. Ama reflü yatağımda var çoğu zaman ondada yatacam bebyjem markası onunda

İyi akşamlar KıZlar benim akıntım vardı az ama bu aralar biraz kokuyor sizce sıkıntı olur mu doktora söylemeli miyim

Haha ayni ben : D daha cok var ama kiz anasi olunca insan paylasamyr bende ole dyrm kalsn hatta simdiden dyrm bunpr buyudgnde 3 le 4 düde mi yapsam maksat kuck yanmzda olsunlar
su bulanti reflü illeti olmasa 3 4 cocuk isterdim valla cnm
insallah hayirli evlat olurlar bize de yanimizdan ayrilmazlar
ilin ogullari bizi kandirdi kizlarimizi kandirmasin
ay cok kiskaniyorum simdiden napcam ben ya

aynen benim de oyle oluyor.
sizinki bebegin kafasi asagida o zmn ondan ki erken dogum tehliken var
benim ayaklari asagida oldugu icin kasiklarimda baski hissediyormusum o da vajinaya baski yapiyormus.
Evet canım kafası aşağıda şu iki haftayı hayırlısı ile geçirebiliriz inşallah

su bulanti reflü illeti olmasa 3 4 cocuk isterdim valla cnm
insallah hayirli evlat olurlar bize de yanimizdan ayrilmazlar
ilin ogullari bizi kandirdi kizlarimizi kandirmasin
ay cok kiskaniyorum simdiden napcam ben ya
Ayy bende bilmiyorum kiz sole dusun daha var zaman baya 20 de evlenmezler 30 kadar zamanmz var bacm:) rahat olalm benim rahat gecti o yuzden yaparm diyrm gecen esime 10 yllk spry mi dir nedr onu takcam dedim kizdi yok ne gerek var ben korunurm adama kalsa dogsun hemen istyr erkekler nasl olsa rahat biz cekiyoruz butun dertleri

Kızlar yazdıklarınızı okuyamadım. İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz. Bu akşam 19:30 civarı sezeryanla doğum yaptım. Bebeğim de ben de gayet iyiyiz. 1950 gram doğdu köfte dudak sarı saçlı bir kızım oldu. Solunumu akciğer gelişimi falan gayet iyi ama çok minik olduğu için enfeksiyon riskine karşı küveze aldılar. Biraz kalacak belki yarın bile teslim edebilirlermiş. İlk sütüm geldi doğumhane göğsüme verdiler emzirdim. Muazzam bir duygu Emzirme refleksi falan gayet iyi. Ama sonra odaya çıkınca pompayla denedim gelmedi sütüm. Hayırlısı bakalım inşallah gelir devamı. Sizlere de sağlıklı doğumlar, güzel kavuşmalar dilerim

Ayy ne guzel bi sıkintiniz yok hayirli ugurlu olsun bebegin. Sutun emzirdikce gelir.

oyy çok şükür Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşaAllah canım. hemencecik toparlanır annesi merak etme sen Rabbim en kısa zamanda kavuştursun sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…