2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
ayne oyle benim esim ne kadar zorlandigimi gorse de simdiden 2.cocuk diyo
ay ya orasi oyle de bi de göz acip kapayincaya kadar geciyor zaman ya :-(
bundan 1 sene sonra yeni dogduklari gunleri ozlicez :-(
gecen hatta aklima geldi gozlerim doldu e simdi heyecanlaniyor bekliyorum dogsun diye e dogcak sonra bebeklik hallerini ozlicem.bi de tutup elin adamina mi emanet etcem ben evindem nasil cikarcam gelinlikle falan ay hayal etmek bile istemiyorum ya cok zor ya ben depresyona girdim simdiden

Bu da sürpriz fotomuz olsun teyzeleri size
oyy masallah nasil tatli melegin
Allah anali babali buyutsun cnm
bebegin saglikliya cok sukur.hem hemen gelmis sutun ne guzel masallah devami da gelir merak etme sen.
spinal anesteziyle mi oldun cnm
agrin sizin varmi.
ikinize de masallah sübhanallah cnm nazarlar degmesin insallah

Spinal epidural oldum canım. Uyuşturulurken hiç hissetmedim zaten. Şuan da uyuşukluğum devam ediyor ama öyle başağrım falan olmadı. Gün içinde 2 bardak kahve yada 2 bardak kola önerdiler başağrısı için.

Bu da sürpriz fotomuz olsun teyzeleri size
Oyyy oyyy maşallah ikinize de. Aralık-2018 annelerinin ilk boncuğu mu oldu beb3gin şimdi? Çok guzelsiniz. Saglicakla buyut insallah canim. Darisi bizim de basımıza inşallah. K4ndine geldiğinde fırsat da bulursan tabii doğum tecrübeni de dinlemek isterim. Ikiniz de sağlıcakla kalın.

Geniş bir zamanda anlatırım tabii ki canm. Dün gece acilde hiç uyumadım. Baya yorgun düştüm. Hazır bebiş de bugün yoklen biraz uyumayı planlıyorum ki yarına güç toplayıp kızıma süt verebileyim :)

Bacm ben yanndaym bende ayni durumdaym artk berbr aglariz :)
Evet ya bebeklik zamanlari cabuk geciyor sonrasi yavastan ilerleyr omrunu tuketyor sonra kendn dyosn git bir an oncede rahatlym

masallah cnm insallah geride kalanlarimiz da boyle sorunsuz geciririz.
igne batirirken sirtinda hissettigin aci dogum bitene kadar devam etmedi dimi cnm.oraya ince boru gibi bisey yerlestiriyorlar sanirim oyle gormustum de aci veriyormu o merak ettim

Maşallah canım çabukça toparlar kiloyuda merak etme senin bakımın ona güç verecektir Stresten her türlü olumsuzluktan uzak tut kendini. İnşallah sağlıkla büyür güzel kızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…