- 16 Aralık 2016
- 3.605
- 3.926
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #33.401
Allahım analı babalı büyütsün inşallah çok tatlısınız yaBu da sürpriz fotomuz olsun teyzeleri size
ayne oyle benim esim ne kadar zorlandigimi gorse de simdiden 2.cocuk diyoAyy bende bilmiyorum kiz sole dusun daha var zaman baya 20 de evlenmezler 30 kadar zamanmz var bacm:) rahat olalm benim rahat gecti o yuzden yaparm diyrmgecen esime 10 yllk spry mi dir nedr onu takcam dedim kizdi yok ne gerek var ben korunurm adama kalsa dogsun hemen istyr erkekler nasl olsa rahat biz cekiyoruz butun dertleri
Maşallah ikinizde çok güzelsiniz canım rabbim bir ömür ayırmasın sağlıkla büyütünBu da sürpriz fotomuz olsun teyzeleri size
oyy masallah nasil tatli meleginBu da sürpriz fotomuz olsun teyzeleri size
Masallah ikinize canm ins bebegn cok kuvezde kalmaz kucagna alrsn minnagi cok tatli rabbim korusun bebegini ❤Bu da sürpriz fotomuz olsun teyzeleri size
Hayırlı olsun maşallahBu da sürpriz fotomuz olsun teyzeleri size
Maşallah size gözün aydın canimBu da sürpriz fotomuz olsun teyzeleri size
Spinal epidural oldum canım. Uyuşturulurken hiç hissetmedim zaten. Şuan da uyuşukluğum devam ediyor ama öyle başağrım falan olmadı. Gün içinde 2 bardak kahve yada 2 bardak kola önerdiler başağrısı için.oyy masallah nasil tatli melegin
Allah anali babali buyutsun cnm
bebegin saglikliya cok sukur.hem hemen gelmis sutun ne guzel masallah devami da gelir merak etme sen.
spinal anesteziyle mi oldun cnm
agrin sizin varmi.
ikinize de masallah sübhanallah cnm nazarlar degmesin insallah
Oyy maşallah yaaa Allah bağışlasın canım sağlıkla büyüsünBu da sürpriz fotomuz olsun teyzeleri size
Oyyy oyyy maşallah ikinize de. Aralık-2018 annelerinin ilk boncuğu mu oldu beb3gin şimdi? Çok guzelsiniz. Saglicakla buyut insallah canim. Darisi bizim de basımıza inşallah. K4ndine geldiğinde fırsat da bulursan tabii doğum tecrübeni de dinlemek isterim. Ikiniz de sağlıcakla kalın.Bu da sürpriz fotomuz olsun teyzeleri size
Canım gözün aydın.Sağlıcakla büyütBu da sürpriz fotomuz olsun teyzeleri size
Geniş bir zamanda anlatırım tabii ki canm. Dün gece acilde hiç uyumadım. Baya yorgun düştüm. Hazır bebiş de bugün yoklen biraz uyumayı planlıyorum ki yarına güç toplayıp kızıma süt verebileyim :)Oyyy oyyy maşallah ikinize de. Aralık-2018 annelerinin ilk boncuğu mu oldu beb3gin şimdi? Çok guzelsiniz. Saglicakla buyut insallah canim. Darisi bizim de basımıza inşallah. K4ndine geldiğinde fırsat da bulursan tabii doğum tecrübeni de dinlemek isterim. Ikiniz de sağlıcakla kalın.
Yaa çok güzelsiniz canım Allah esirgesin inşallah çabucak toparlanıp kilo da alır miniğin. Nasıl mutlu oldum böyle görünce, darısı bekleyenlerimize inşallah sağlıkla kavuşalım kızlar hepimizBu da sürpriz fotomuz olsun teyzeleri size
Bacm ben yanndaym bende ayni durumdaym artk berbr aglarizayne oyle benim esim ne kadar zorlandigimi gorse de simdiden 2.cocuk diyo
ay ya orasi oyle de bi de göz acip kapayincaya kadar geciyor zaman ya :-(
bundan 1 sene sonra yeni dogduklari gunleri ozlicez :-(
gecen hatta aklima geldi gozlerim doldu e simdi heyecanlaniyor bekliyorum dogsun diye e dogcak sonra bebeklik hallerini ozlicem.bi de tutup elin adamina mi emanet etcem ben evindem nasil cikarcam gelinlikle falan ay hayal etmek bile istemiyorumya cok zor ya ben depresyona girdim simdiden
masallah cnm insallah geride kalanlarimiz da boyle sorunsuz geciririz.Spinal epidural oldum canım. Uyuşturulurken hiç hissetmedim zaten. Şuan da uyuşukluğum devam ediyor ama öyle başağrım falan olmadı. Gün içinde 2 bardak kahve yada 2 bardak kola önerdiler başağrısı için.
Harikasınız maşallah size oh sağlıcakla kurtuldunuz sabahınada inşallah birlikte evinize gidersiniz darısı bizlerin başına yarabbimBu da sürpriz fotomuz olsun teyzeleri size
ay insallah ergenlik halleri bizi tuketmez cnm yaBacm ben yanndaym bende ayni durumdaym artk berbr aglariz:)
Evet ya bebeklik zamanlari cabuk geciyor sonrasi yavastan ilerleyr omrunu tuketyorsonra kendn dyosn git bir an oncede rahatlym
Maşallah canım çabukça toparlar kiloyuda merak etme senin bakımın ona güç verecektirKızlar yazdıklarınızı okuyamadım. İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz. Bu akşam 19:30 civarı sezeryanla doğum yaptım. Bebeğim de ben de gayet iyiyiz. 1950 gram doğdu köfte dudak sarı saçlı bir kızım oldu. Solunumu akciğer gelişimi falan gayet iyi ama çok minik olduğu için enfeksiyon riskine karşı küveze aldılar. Biraz kalacak belki yarın bile teslim edebilirlermiş. İlk sütüm geldi doğumhane göğsüme verdiler emzirdim. Muazzam bir duyguEmzirme refleksi falan gayet iyi. Ama sonra odaya çıkınca pompayla denedim gelmedi sütüm. Hayırlısı bakalım inşallah gelir devamı. Sizlere de sağlıklı doğumlar, güzel kavuşmalar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?