2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Çok sağol cnm evey baya büyümüş doktordo öyle dedi kesesi çok düzgün düşecek bir keseye benzemiyor dedi bebeğin gelişimide çok iyi dedi rabbim sağ salim kucağınıza almaya nasip etsin

Canim baksana o degerler ne oluyor o zman 6.66 cm hic anlamiyorum bu konudan.
Ben de diğer ölçüleri bilmiyorum ama senin haftana göre normal olan kese boyutu en alttaki ölçüdür. 0.91 olan. Çünkü benim de 0.94 tü. Zaten 6. Haftada kese 1cm olurmuş. Bizimkiler de 1 cm civarı ölçülmüş. Buarada Dr kese içinde bebeği gordumu. Benimki ultrason lafının altına embriyo izlendi yazmış.

Size günaydın kızlar, bana da iyi geceler, uyku hallerim başladı benim uyuyorum 30 dakika falan uyanıyorum hemen bisey yeme istegi oluyor. Sizde durumlar nasıl ?

Sezerbusra21 canim benim bak dün benimde ayni oldu minik sapa saglam şükür Allahın izniyle seninde oyledir takma kafana uzan dinlen ben dun aksam 8de yattim isi bile biraktim ev yerinde durakoysun hic bisey onemli degil dert etme insallah hic bisey olmaz ♡♡♡

Ben dün birşeye sinirlendim ve sabaha kadar uyumadım hep kötü şeyler düşünüyorum geceleri uyku tutmuyor Oğlumda hiç böyle değildim çok endişeli çok gerginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…