- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #33.421
Yaa çok güzelsinizBu da sürpriz fotomuz olsun teyzeleri size
Annem derdi sen beni delirttin kizinda seni delrtir ins derdiay insallah ergenlik halleri bizi tuketmez cnm ya
en korktugum evre valla
Ya ama cok güzelsiniz maşallah sizeBu da sürpriz fotomuz olsun teyzeleri size
Yok ya inmiş olsa azıcık bile fark ederdi mide rahatlardı bence hala yukarda bana da senin gibi aşağıda derlerdi taaa 6 Aydan beridir aşağıdaysa madem niye bu kadar mide sıkıntısı çekiyoruz her kafadan bir ses işte duyma boşver benim merak ettiğim Doğumdan sonra karında boşluk olacak ya ne hissedecez rahatlama illa ki olacak ama duygusal olarak ne olacak onu merak ediyorum ve hiç Doğumu düşünmüyorum düşünüp strese girmek istemiyorum herşey olacağına varır biliyorum dua edelim hep birlikte lütfen bir birimize rabbim en kolay şekilde ve sağlıklı bir şekilde Doğumu nasip etsin bizeya hic sorma belki son ay rahatlarim dedim bebek asagi inince ama nafile.
zaten benim karnim hep asagidaydi goren herkes oyle derdi.o yuzden galiba bana simdi bebek asagi inmis gibi gelmiyor hic.
Söyledim CNm bakalım ne diyecek alttan muayeneden korktuğun için söylemek istemedim ama bakalımSöyle tabiki akıntı normal ama kokulu olması normal değil bildigim kadariyla
Hayırlı olsun bebişin cnm inş sağlıklı bir şekilde çıkarsınızBu da sürpriz fotomuz olsun teyzeleri size
Sen takip etmiyorsun canım galiba bu 3. BebeğimizOyyy oyyy maşallah ikinize de. Aralık-2018 annelerinin ilk boncuğu mu oldu beb3gin şimdi? Çok guzelsiniz. Saglicakla buyut insallah canim. Darisi bizim de basımıza inşallah. K4ndine geldiğinde fırsat da bulursan tabii doğum tecrübeni de dinlemek isterim. Ikiniz de sağlıcakla kalın.
hic sorma annem de derdi valla kiyamam ya annem benim kiymetini o kadar iyi anliyorum ki.hala nazimiz annemize geciyo.Annem derdi sen beni delirttin kizinda seni delrtir ins derdiins ckmaz
masallah cok guzelsiniz yaa allah anali babali buyutsun saglikla insallahBu da sürpriz fotomuz olsun teyzeleri size
Hiç öyle doğum sonuna kadar hissettiğim bişey falan yoktu canm. Zaten uyuştuğu için hiçbişey hissetmiyorsun. Uyuşturmayı da öyle kalın iğneyle değil incecik bir iğneyle yapıyorlar. Onu uyuşturduktan sonra batırıyorlar sanırım. Hissetmedim hiç. İnan korkulacak bişey yok.masallah cnm insallah geride kalanlarimiz da boyle sorunsuz geciririz.
igne batirirken sirtinda hissettigin aci dogum bitene kadar devam etmedi dimi cnm.oraya ince boru gibi bisey yerlestiriyorlar sanirim oyle gormustum de aci veriyormu o merak ettim
Sen agri hissetmiyorsun ama degil mi sadece nst de cikiyor. Benim nstde bundan daha az ama ben hissediyorum gun boyu sancilarim devam ediyorBenimki de nidicart canım.2-3 saat etkili oluyor bende sonra yine sancılar oluyor. Bugün kullanıp gittim mesela 1.5 saat sonra sonuc boyleydi. Bu yine cok iyi benim ilacsiz halime gore...
Eki Görüntüle 2206727
aynen cnm hep dilimde zaten Allah tum hamislere hayirli saglikli kolayca dogumlar nasip etsin ki bebislerimize daha rahat bakabilelim insallah.bebeklerimiz de saglikla.dunyaya gelsin evlerimize bebeklerimizle donelim insallah gule gule kullanalim onlar icin aldiklarimizi.baskalarinin laflari hic umrum olmaz yeterki bebis ve ben saglikli oluyum sutum gelsin emzirebiliyim daha neYok ya inmiş olsa azıcık bile fark ederdi mide rahatlardı bence hala yukarda bana da senin gibi aşağıda derlerdi taaa 6 Aydan beridir aşağıdaysa madem niye bu kadar mide sıkıntısı çekiyoruz her kafadan bir ses işte duyma boşver benim merak ettiğim Doğumdan sonra karında boşluk olacak ya ne hissedecez rahatlama illa ki olacak ama duygusal olarak ne olacak onu merak ediyorum ve hiç Doğumu düşünmüyorum düşünüp strese girmek istemiyorum herşey olacağına varır biliyorum dua edelim hep birlikte lütfen bir birimize rabbim en kolay şekilde ve sağlıklı bir şekilde Doğumu nasip etsin bize
O guzel kizlariniz var yaaaaaa hepsi benim olacak hepsiiiiisu bulanti reflü illeti olmasa 3 4 cocuk isterdim valla cnm
insallah hayirli evlat olurlar bize de yanimizdan ayrilmazlar
ilin ogullari bizi kandirdi kizlarimizi kandirmasin
ay cok kiskaniyorum simdiden napcam ben ya
harika cnm cok sagol icimi rahatlattin igneyi bayagi kalin gormustum instada ben ya dedim bu ne boyle upuzunHiç öyle doğum sonuna kadar hissettiğim bişey falan yoktu canm. Zaten uyuştuğu için hiçbişey hissetmiyorsun. Uyuşturmayı da öyle kalın iğneyle değil incecik bir iğneyle yapıyorlar. Onu uyuşturduktan sonra batırıyorlar sanırım. Hissetmedim hiç. İnan korkulacak bişey yok.
Oyyyy canimmmm ne tatli cikmissiniz mevlam saglikli bi sekilde evinize gecmeyi de nasip etsinBu da sürpriz fotomuz olsun teyzeleri size
Ben de doğum sancısını bel ağrısıyla yaşadım canım. Ama sorun olmadı doğumda. Bebeğim çıkar çıkmaz bastı ağlamayı hemen de göğsüme verdiler mükemmeldiharika cnm cok sagol icimi rahatlattin igneyi bayagi kalin gormustum instada ben ya dedim bu ne boyle upuzun
iste bi bel fitigim var doktoruma daniscam bakalim belimi daha kotu yaparsa diye bi korkuyorum
masallah ben de bebegimi bana gostersinler cok istiyorum cok guzel bi duygu dimi :)
aglamasini falan duydun mu cikar cikmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?