2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
ya hic sorma belki son ay rahatlarim dedim bebek asagi inince ama nafile.
zaten benim karnim hep asagidaydi goren herkes oyle derdi.o yuzden galiba bana simdi bebek asagi inmis gibi gelmiyor hic.
Yok ya inmiş olsa azıcık bile fark ederdi mide rahatlardı bence hala yukarda bana da senin gibi aşağıda derlerdi taaa 6 Aydan beridir aşağıdaysa madem niye bu kadar mide sıkıntısı çekiyoruz her kafadan bir ses işte duyma boşver benim merak ettiğim Doğumdan sonra karında boşluk olacak ya ne hissedecez rahatlama illa ki olacak ama duygusal olarak ne olacak onu merak ediyorum ve hiç Doğumu düşünmüyorum düşünüp strese girmek istemiyorum herşey olacağına varır biliyorum dua edelim hep birlikte lütfen bir birimize rabbim en kolay şekilde ve sağlıklı bir şekilde Doğumu nasip etsin bize

Sen takip etmiyorsun canım galiba bu 3. Bebeğimiz

Annem derdi sen beni delirttin kizinda seni delrtir ins derdi ins ckmaz
hic sorma annem de derdi valla kiyamam ya annem benim kiymetini o kadar iyi anliyorum ki.hala nazimiz annemize geciyo.
ama yine bizim ergenligimiz simdiye gore iyiydi.valla asil bu zmnda nasil yetistircez bundan 10 15 yil sonrasini dusunemiyorum ya psikologlardam cikmicam gibime geliyo.
hele bu devirde ergenlik 10 yasa indi valla.bi kuzenim var kucucuk bi gorsen kucuk adam.bi konusuyoki ya ben bu yasta bunlari hic soyleyemiyodum diyorum.e simdi net var.netten nasil korucaz valla hic bilmiyorum.hele bi de sapiklar cogaldi.napcaz pamuklara mi sarcaz nasil koricaz simdiden dusunuyorum.
benim bu fikirlerimi baskasina anlatsam deli der yemin ederim
hatta bence de deliriyorum gibi geliyo bana ama yok hamilelik hormonlarimdandir ya diyorum

ruhum_mavi tebrik ederim. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.

Benim de bugun kontrol vardi. Nst de sanci cikmadi ama agrilarim var ama dr gore normal. Pazar gunu progestani birakiyoruz. Artik ne zaman isterse gelebilir dedi. 10 gun daha bekler diye dusunuyorum. Ama bizim kiz bakalim bekleyecek mi?

Bu arada izmirde olanlar icin bugün ben aqua nin lohusa pijamasini 42 tl, yine aqua nin geceligini 33 tl ye aldim lara ic giyimden. Aquaya ozel indirim mi yoksa magazaya mi ozel sormadim ama bir bakin isterseniz.

masallah cnm insallah geride kalanlarimiz da boyle sorunsuz geciririz.
igne batirirken sirtinda hissettigin aci dogum bitene kadar devam etmedi dimi cnm.oraya ince boru gibi bisey yerlestiriyorlar sanirim oyle gormustum de aci veriyormu o merak ettim
Hiç öyle doğum sonuna kadar hissettiğim bişey falan yoktu canm. Zaten uyuştuğu için hiçbişey hissetmiyorsun. Uyuşturmayı da öyle kalın iğneyle değil incecik bir iğneyle yapıyorlar. Onu uyuşturduktan sonra batırıyorlar sanırım. Hissetmedim hiç. İnan korkulacak bişey yok.

Reactions: 114
Benimki de nidicart canım.2-3 saat etkili oluyor bende sonra yine sancılar oluyor. Bugün kullanıp gittim mesela 1.5 saat sonra sonuc boyleydi. Bu yine cok iyi benim ilacsiz halime gore...
Eki Görüntüle 2206727
Sen agri hissetmiyorsun ama degil mi sadece nst de cikiyor. Benim nstde bundan daha az ama ben hissediyorum gun boyu sancilarim devam ediyor

aynen cnm hep dilimde zaten Allah tum hamislere hayirli saglikli kolayca dogumlar nasip etsin ki bebislerimize daha rahat bakabilelim insallah.bebeklerimiz de saglikla.dunyaya gelsin evlerimize bebeklerimizle donelim insallah gule gule kullanalim onlar icin aldiklarimizi.baskalarinin laflari hic umrum olmaz yeterki bebis ve ben saglikli oluyum sutum gelsin emzirebiliyim daha ne
onu ben de dusundum ama ne yalan soyliyim cnm o kadar bikmisim ki hamileligi ozlicemi asla sanmiyorum.sadece gobek bagimiz kesiliyoya ayri bi birey oluyo benden ayriliyo o etkiliyo beni sadece.

Gaz çıkarman lazım yoksa katı gıdaya başlayamayız demişlerdi. Dün geceden beri sezeryan oldum olucam diye yemek vermediler açlıktan ölüyordum. Gaz çıkardım ve hiç bu kadar sevinmemiştim bacaklarımdaki uyuşukluk da geçti birazdan kaldırıp yürütecekler bakalım.

su bulanti reflü illeti olmasa 3 4 cocuk isterdim valla cnm
insallah hayirli evlat olurlar bize de yanimizdan ayrilmazlar
ilin ogullari bizi kandirdi kizlarimizi kandirmasin
ay cok kiskaniyorum simdiden napcam ben ya
O guzel kizlariniz var yaaaaaa hepsi benim olacak hepsiiiii
Saka bir yana bi kizim olsun cok isterdim mevlam iki erkek nasip etti. Saglikli bi sekilde kucagima alsaydim bi insallah

harika cnm cok sagol icimi rahatlattin igneyi bayagi kalin gormustum instada ben ya dedim bu ne boyle upuzun
iste bi bel fitigim var doktoruma daniscam bakalim belimi daha kotu yaparsa diye bi korkuyorum
masallah ben de bebegimi bana gostersinler cok istiyorum cok guzel bi duygu dimi :)
aglamasini falan duydun mu cikar cikmaz :)

Ben de doğum sancısını bel ağrısıyla yaşadım canım. Ama sorun olmadı doğumda. Bebeğim çıkar çıkmaz bastı ağlamayı hemen de göğsüme verdiler mükemmeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…