- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #33.441
cnm insallah 3.yu dusunursen Rabbim 3.bebisini de kiz nasip etsin :)O guzel kizlariniz var yaaaaaa hepsi benim olacak hepsiiiii
Saka bir yana bi kizim olsun cok isterdim mevlam iki erkek nasip etti. Saglikli bi sekilde kucagima alsaydim bi insallah
Yazdıklarını okuyunca iyice heyecanlandım yaa çok güzelBen de doğum sancısını bel ağrısıyla yaşadım canım. Ama sorun olmadı doğumda. Bebeğim çıkar çıkmaz bastı ağlamayı hemen de göğsüme verdiler mükemmeldi
masallah cnm ya darisi basimiza insallah o gunu iple cekiyorum bakalim.bebisinle bol sütlü gunler olsun insallah cmmBen de doğum sancısını bel ağrısıyla yaşadım canım. Ama sorun olmadı doğumda. Bebeğim çıkar çıkmaz bastı ağlamayı hemen de göğsüme verdiler mükemmeldi
Kızlar yazdıklarınızı okuyamadım. İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz. Bu akşam 19:30 civarı sezeryanla doğum yaptım. Bebeğim de ben de gayet iyiyiz. 1950 gram doğdu köfte dudak sarı saçlı bir kızım oldu. Solunumu akciğer gelişimi falan gayet iyi ama çok minik olduğu için enfeksiyon riskine karşı küveze aldılar. Biraz kalacak belki yarın bile teslim edebilirlermiş. İlk sütüm geldi doğumhane göğsüme verdiler emzirdim. Muazzam bir duyguEmzirme refleksi falan gayet iyi. Ama sonra odaya çıkınca pompayla denedim gelmedi sütüm. Hayırlısı bakalım inşallah gelir devamı. Sizlere de sağlıklı doğumlar, güzel kavuşmalar dilerim
cmm lavman yapildi mi peki sanaGaz çıkarman lazım yoksa katı gıdaya başlayamayız demişlerdi. Dün geceden beri sezeryan oldum olucam diye yemek vermediler açlıktan ölüyordum. Gaz çıkardım ve hiç bu kadar sevinmemiştimbacaklarımdaki uyuşukluk da geçti birazdan kaldırıp yürütecekler bakalım.
katılıyorum cnm şuan ulkemiz o kadar piski insan korkuyor benden cok babasnn ustne duscgne emnimdr ins o durumlari skntsz atlatrz cok internetli ortmlarda tutmayida dusunmyrm ins kotu insanlarla karsilasmaz kizlarimiz aminhic sorma annem de derdi valla kiyamam ya annem benim kiymetini o kadar iyi anliyorum ki.hala nazimiz annemize geciyo.
ama yine bizim ergenligimiz simdiye gore iyiydi.valla asil bu zmnda nasil yetistircez bundan 10 15 yil sonrasini dusunemiyorum ya psikologlardam cikmicam gibime geliyo.
hele bu devirde ergenlik 10 yasa indi valla.bi kuzenim var kucucuk bi gorsen kucuk adam.bi konusuyoki ya ben bu yasta bunlari hic soyleyemiyodum diyorum.e simdi net var.netten nasil korucaz valla hic bilmiyorum.hele bi de sapiklar cogaldi.napcaz pamuklara mi sarcaz nasil koricaz simdiden dusunuyorum.
benim bu fikirlerimi baskasina anlatsam deli der yemin ederim
hatta bence de deliriyorum gibi geliyo bana ama yok hamilelik hormonlarimdandir ya diyorum
Ben tam istanbula dogum icin gitcgm zaman soledin cnm bende izmirdym dogum icin istanbla gdyrm bulamadm pahali diye burda istanblda uygn alrm demistim:)ruhum_mavi tebrik ederim. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.
Benim de bugun kontrol vardi. Nst de sanci cikmadi ama agrilarim var ama dr gore normal. Pazar gunu progestani birakiyoruz. Artik ne zaman isterse gelebilir dedi. 10 gun daha bekler diye dusunuyorum. Ama bizim kiz bakalim bekleyecek mi?
Bu arada izmirde olanlar icin bugün ben aqua nin lohusa pijamasini 42 tl, yine aqua nin geceligini 33 tl ye aldim lara ic giyimden. Aquaya ozel indirim mi yoksa magazaya mi ozel sormadim ama bir bakin isterseniz.
Yooooookkkkk istemem bi daha. 35 yasindayim ikinci bebegim olacak insallah ikisinde de cok zor geçirdim hamileliklerimi. 9 ay kustum ilk oglumda bunda da 35 haftaligiz hala kusuyorum. Bu reflu beni öldürdü bir de simdi sancilarim var dr haftaya aliriz dedi bebegi.cnm insallah 3.yu dusunursen Rabbim 3.bebisini de kiz nasip etsin :)
senin de insallah hayirli gelinlerin olur cnm
Biraz keyifli bir doğum geçirdim canım güle oynaya yaptık. Kadın doğumcu kuzenim de girdi doğuma. Anestezist arkadaşıydı. Sohbet muhabbet etmekten pek bişey hissetmedim :) hissetsem bile rahatsız edici birşey değildi demekki ki aklımda kalmamış :)Yazdıklarını okuyunca iyice heyecanlandım yaa çok güzel
Peki bebegi çıkarırlarken çekiştirme falan hissettin mi
Lavman sezeryanda yapılmıyor ama normal doğum yapanlara yaptılar. Sonda takıldı ama uyuşturunca taktıkları için hissetmedim. Reflüm vardı ama henüz birşey yemediğim için devam edip etmediğini bilmiyorum. Karnım baya indi galiba reflü de devam etmez.cmm lavman yapildi mi peki sana
ve sonda taktilr mi ?
cok sukur ya aclik cok zorlamistir seni.
bir de reflün varmiydi hamilelikte dogumdan sonra mide sikayetlerin vardiysa gecti mi bunu cok merak ediyorum
Dogumunun güzel geçmesine çokk sevindim içimide rahatlattın inşallah bizde senin gibi güzel dogum hikayemizi yazarız burayaBiraz keyifli bir doğum geçirdim canım güle oynaya yaptık. Kadın doğumcu kuzenim de girdi doğuma. Anestezist arkadaşıydı. Sohbet muhabbet etmekten pek bişey hissetmedim :) hissetsem bile rahatsız edici birşey değildi demekki ki aklımda kalmamış :)
Nereden aldınız acabaruhum_mavi tebrik ederim. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.
Benim de bugun kontrol vardi. Nst de sanci cikmadi ama agrilarim var ama dr gore normal. Pazar gunu progestani birakiyoruz. Artik ne zaman isterse gelebilir dedi. 10 gun daha bekler diye dusunuyorum. Ama bizim kiz bakalim bekleyecek mi?
Bu arada izmirde olanlar icin bugün ben aqua nin lohusa pijamasini 42 tl, yine aqua nin geceligini 33 tl ye aldim lara ic giyimden. Aquaya ozel indirim mi yoksa magazaya mi ozel sormadim ama bir bakin isterseniz.
Canımmmmm hayırlı olsun çok tatlı ve güzelsiniz uzun ömürlü olsun inşallahİnşallah hepiniz zamanında, sağlıklı ve güzel anlatabileceğiniz doğumlar yaparsınız kızlar. Dualarım sizinle
Ayy ins bizede nasip olur o duyguyu yasamak ins emzirmek nasl duygu bende merk edyrm rabbim bebegine bagislasn seni cnm:))Doğumdan sonra bütün hamilelik belrtileri gidiyor Kızlar ne reflü ne agrıyor ne sancılar bebegim emzirmek müthiş bir duygu helede :) benim eşim doguma yetişemedi ama telefonla olayım süsletmiş çiçek göndertmiş kendisini geldiğini ben ayılmıştım bebiş de yanımdaydı bi bebegümin bizde beni öptü agladık herkes agladı çünkü benim ve bebegim hayata tehlikesi vardısizler güzel doguma yaşayın inşallah sezrryan da normal dogum gi bi kanamada oluyor sütte geliyor
Aminnn aminnnn aminnnnn inş cnm inşaynen cnm hep dilimde zaten Allah tum hamislere hayirli saglikli kolayca dogumlar nasip etsin ki bebislerimize daha rahat bakabilelim insallah.bebeklerimiz de saglikla.dunyaya gelsin evlerimize bebeklerimizle donelim insallah gule gule kullanalim onlar icin aldiklarimizi.baskalarinin laflari hic umrum olmaz yeterki bebis ve ben saglikli oluyum sutum gelsin emzirebiliyim daha ne
onu ben de dusundum ama ne yalan soyliyim cnm o kadar bikmisim ki hamileligi ozlicemi asla sanmiyorum.sadece gobek bagimiz kesiliyoya ayri bi birey oluyo benden ayriliyo o etkiliyo beni sadece.
Izmirin neresinden aldin canım. Benim bitane daha pijamaya ihtiyacım var ya. Uygun fiyatlı olsun istiyorum onuda.ruhum_mavi tebrik ederim. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.
Canim sagsalim kavusmaniza cok sevindim aklim hep sendeydiKızlar yazdıklarınızı okuyamadım. İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz. Bu akşam 19:30 civarı sezeryanla doğum yaptım. Bebeğim de ben de gayet iyiyiz. 1950 gram doğdu köfte dudak sarı saçlı bir kızım oldu. Solunumu akciğer gelişimi falan gayet iyi ama çok minik olduğu için enfeksiyon riskine karşı küveze aldılar. Biraz kalacak belki yarın bile teslim edebilirlermiş. İlk sütüm geldi doğumhane göğsüme verdiler emzirdim. Muazzam bir duyguEmzirme refleksi falan gayet iyi. Ama sonra odaya çıkınca pompayla denedim gelmedi sütüm. Hayırlısı bakalım inşallah gelir devamı. Sizlere de sağlıklı doğumlar, güzel kavuşmalar dilerim
Belki alttan muayene yerine idrar tahlilide isteyebilirSöyledim CNm bakalım ne diyecek alttan muayeneden korktuğun için söylemek istemedim ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?