2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben de doğum sancısını bel ağrısıyla yaşadım canım. Ama sorun olmadı doğumda. Bebeğim çıkar çıkmaz bastı ağlamayı hemen de göğsüme verdiler mükemmeldi
Yazdıklarını okuyunca iyice heyecanlandım yaa çok güzel
Peki bebegi çıkarırlarken çekiştirme falan hissettin mi

Ben de doğum sancısını bel ağrısıyla yaşadım canım. Ama sorun olmadı doğumda. Bebeğim çıkar çıkmaz bastı ağlamayı hemen de göğsüme verdiler mükemmeldi
masallah cnm ya darisi basimiza insallah o gunu iple cekiyorum bakalim.bebisinle bol sütlü gunler olsun insallah cmm

Allah bağışlasın canım güle güle büyüt

cmm lavman yapildi mi peki sana
ve sonda taktilr mi ?
cok sukur ya aclik cok zorlamistir seni.
bir de reflün varmiydi hamilelikte dogumdan sonra mide sikayetlerin vardiysa gecti mi bunu cok merak ediyorum

katılıyorum cnm şuan ulkemiz o kadar piski insan korkuyor benden cok babasnn ustne duscgne emnimdr ins o durumlari skntsz atlatrz cok internetli ortmlarda tutmayida dusunmyrm ins kotu insanlarla karsilasmaz kizlarimiz amin

Ben tam istanbula dogum icin gitcgm zaman soledin cnm bende izmirdym dogum icin istanbla gdyrm bulamadm pahali diye burda istanblda uygn alrm demistim:)

cnm insallah 3.yu dusunursen Rabbim 3.bebisini de kiz nasip etsin :)
senin de insallah hayirli gelinlerin olur cnm
Yooooookkkkk istemem bi daha. 35 yasindayim ikinci bebegim olacak insallah ikisinde de cok zor geçirdim hamileliklerimi. 9 ay kustum ilk oglumda bunda da 35 haftaligiz hala kusuyorum. Bu reflu beni öldürdü bir de simdi sancilarim var dr haftaya aliriz dedi bebegi.
Mevlam isteyene versin artik ben jubilemi yapacagim

Yazdıklarını okuyunca iyice heyecanlandım yaa çok güzel
Peki bebegi çıkarırlarken çekiştirme falan hissettin mi
Biraz keyifli bir doğum geçirdim canım güle oynaya yaptık. Kadın doğumcu kuzenim de girdi doğuma. Anestezist arkadaşıydı. Sohbet muhabbet etmekten pek bişey hissetmedim :) hissetsem bile rahatsız edici birşey değildi demekki ki aklımda kalmamış :)

cmm lavman yapildi mi peki sana
ve sonda taktilr mi ?
cok sukur ya aclik cok zorlamistir seni.
bir de reflün varmiydi hamilelikte dogumdan sonra mide sikayetlerin vardiysa gecti mi bunu cok merak ediyorum
Lavman sezeryanda yapılmıyor ama normal doğum yapanlara yaptılar. Sonda takıldı ama uyuşturunca taktıkları için hissetmedim. Reflüm vardı ama henüz birşey yemediğim için devam edip etmediğini bilmiyorum. Karnım baya indi galiba reflü de devam etmez.

Dogumunun güzel geçmesine çokk sevindim içimide rahatlattın inşallah bizde senin gibi güzel dogum hikayemizi yazarız buraya

Nereden aldınız acaba

Doğumdan sonra bütün hamilelik belrtileri gidiyor Kızlar ne reflü ne agrıyor ne sancılar bebegim emzirmek müthiş bir duygu helede :) benim eşim doguma yetişemedi ama telefonla olayım süsletmiş çiçek göndertmiş kendisini geldiğini ben ayılmıştım bebiş de yanımdaydı bi bebegümin bizde beni öptü agladık herkes agladı çünkü benim ve bebegim hayata tehlikesi vardı sizler güzel doguma yaşayın inşallah sezrryan da normal dogum gi bi kanamada oluyor sütte geliyor

Ayy ins bizede nasip olur o duyguyu yasamak ins emzirmek nasl duygu bende merk edyrm rabbim bebegine bagislasn seni cnm:))

Aminnn aminnnn aminnnnn inş cnm inş

Izmirin neresinden aldin canım. Benim bitane daha pijamaya ihtiyacım var ya. Uygun fiyatlı olsun istiyorum onuda.

Canim sagsalim kavusmaniza cok sevindim aklim hep sendeydi masallah cokk tatli bebisin Allah saglikli uzun omur versin insallah bir an once alip evinize gidersiniz ay darisi saglikla basimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…