2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar ben bir tane lohusa pijama takımı almıştım onun beli ayarlanabiliyor ilk gün idare eder daha sonra yedek olarak LCW dan bunu aldım çok şeker bence düğmeli emzirme de kolay olur yine . Fiyatı da uygun bence

Eklentiler

• Screenshot_20181117-004908.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 111
katılıyorum cnm şuan ulkemiz o kadar piski insan korkuyor benden cok babasnn ustne duscgne emnimdr ins o durumlari skntsz atlatrz cok internetli ortmlarda tutmayida dusunmyrm ins kotu insanlarla karsilasmaz kizlarimiz amin
amin cnm insallah netten ne kadar uzak tutabiliriz bilmiyorum ama en azindan ne kadar gec tanissa o kadar iyi.

ayy ayniyiz vallahimsem yine 2.yi atlattin ben napcam bilmiyorum 1.benim daha be simdiden 2.nin muhabbeti yapiliyo.
ay nasil goze aldin 2.kez 9 ay kusmayi ilk cocugunla nasil ilgilenebildin vallahi ayakta alkisliyorum.

daha yiyemedin mi Allah yardimcin olsun cnm ya bi an once gaz sorununu cozersinde doya doya yersin insallah

kizlar yarin bavulumu hazirlicam insallah bi utumuz kaldi.
yalniz alt temizleme pamugunu nasil koydunuz bavula ??
norma kuru halde mi
yoksa bi kutuya koyup ıslatıp mi koydunuz
ya da yaniniza fısfıs gibi bisey alcakmisiniz pamugu islatmak icin ?
ya da hastanede mi islatirsiniz ?
ben aslinda bi kutuya pamuklari koyup su ve hindistan cevizi yagi karisimini pamuklara dokmek istiyorum hastanede ugrasmayim suyla islatmakla diye ama pamugun sekli bozulur ecis bucus olur diye cekiniyorum.

insallah cnm insallah darisi basimiza.
siz de insallah saglikla bebisinizle bir omur gecirin.
esin yetisemedigi icin catlamistir valla ilk heyecan ilk baba oluş cok heyecanli :)
ben de esimin tepkisini cok merak ediyorum :)
zira hala baba olacaginin farkinda degil kendisi

Niçin riskiniz vardı acaba?

Dr unun seni anlaması ne güzel . Bence hiç az diil benim 36 bitiyor bugün 2300 gram. Kabullendim minyon bebek benimkisi. Hiç korkma canım bi şekilde kucağına al ki bütün sıkıntıları unutursun. Sen aralık annesi olacaksın o zaman inşallah.

Kizlar ben bir tane lohusa pijama takımı almıştım onun beli ayarlanabiliyor ilk gün idare eder daha sonra yedek olarak LCW dan bunu aldım çok şeker bence düğmeli emzirme de kolay olur yine . Fiyatı da uygun bence
Çok güzelmiş ve fiyatıda uygun gerçekten

Doğum olayını o kadar stres yapıyorum ki öyle mi olur böyle mi olur ya sancım geldiğinde kimse olmazsa yanımda hastaneye nasıl giderim hastanede kim ilgilenir eşim yetişir mi vs vs o kadar çok soru var ki kafamda bir haftadır biraz da bu yüzden sabahlara kadar uyku girmiyor gözüme. ruhum_mavi o kadar güzel anlatıyor ki çok heveslendim heyecanlandım ve sanki ani olması daha iyi gibi :) Rabbim bizlerin de sağlıkla yavrularımıza kavuşmamızı nasip etsin İnşaAllah. Hem biz hamilelere hem Doğum yapan kardeşlerimize Cenab-ı Mevlam yardımcımız olsun.

Amin canım. Hiç stres yapma doğum uzun bir olay genelde suyunda gelse sancılarında başlasa bir sürü vaktin olacaktır. Benim arkadaşım suyu geldi sakince taksi çağırdı valizini alıp hastaneye kendi yatış yaptı sonra eşini aradı düşün :) kuzenimde bebek erken geldi bi hafta falan eşi şehir dışındaydı (4 saatlik mesafe) o hastaneye yattı haber verdiler eşi doğuma yetişti :) o yüzden stres yapıp kendini de bebeğide etkileme derim biz nasılsak onlarda öyle. Ben tek bile kalsam hallederim ya modundayım :)

Herkese merhaba. 13 kasim sali gunu saat 17.02de kizimiz dunyaya geldi. 2300 gr kilo 47 cm boyunda. Haftamizdaki gerilikten dolayi ve pihtilasma sorunum oldugundan bebegi riske atamadik. Sezeryanla dogumu gerceklestirdi doktorumuz.

Oldukca iyiyim cok mutluyum rabbim sizlere de en hayirlisindan kolay dogumlar nasip etsin insallah.

Bebegin kanda sarilik degeri 12 cikti sinirfa oluyormus. 1 gece kuvezde mavi isik verildi. Yarin degeri tkrr kontrol edecekler ona gore taburcu olacaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…