- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #33.461
amin cnm insallah netten ne kadar uzak tutabiliriz bilmiyorum ama en azindan ne kadar gec tanissa o kadar iyi.katılıyorum cnm şuan ulkemiz o kadar piski insan korkuyor benden cok babasnn ustne duscgne emnimdr ins o durumlari skntsz atlatrz cok internetli ortmlarda tutmayida dusunmyrm ins kotu insanlarla karsilasmaz kizlarimiz amin
ayy ayniyiz vallahimsem yine 2.yi atlattin ben napcam bilmiyorum 1.benim daha be simdiden 2.nin muhabbeti yapiliyo.Yooooookkkkk istemem bi daha. 35 yasindayim ikinci bebegim olacak insallah ikisinde de cok zor geçirdim hamileliklerimi. 9 ay kustum ilk oglumda bunda da 35 haftaligiz hala kusuyorum. Bu reflu beni öldürdü bir de simdi sancilarim var dr haftaya aliriz dedi bebegi.
Mevlam isteyene versin artik ben jubilemi yapacagim
Ins cnm ama bian bile gozumden ayrmicam kiz cocklarna biraz daha dikkatli olmak lazmamin cnm insallah netten ne kadar uzak tutabiliriz bilmiyorum ama en azindan ne kadar gec tanissa o kadar iyi.
daha yiyemedin miLavman sezeryanda yapılmıyor ama normal doğum yapanlara yaptılar. Sonda takıldı ama uyuşturunca taktıkları için hissetmedim. Reflüm vardı ama henüz birşey yemediğim için devam edip etmediğini bilmiyorum. Karnım baya indi galiba reflü de devam etmez.
aynen oyle ya tek hic bi yere gondermicem bende insallah.ben nereye o oraya.Ins cnm ama bian bile gozumden ayrmicam kiz cocklarna biraz daha dikkatli olmak lazm
insallah cnm insallah darisi basimiza.Doğumdan sonra bütün hamilelik belrtileri gidiyor Kızlar ne reflü ne agrıyor ne sancılar bebegim emzirmek müthiş bir duygu helede :) benim eşim doguma yetişemedi ama telefonla olayım süsletmiş çiçek göndertmiş kendisini geldiğini ben ayılmıştım bebiş de yanımdaydı bi bebegümin bizde beni öptü agladık herkes agladı çünkü benim ve bebegim hayata tehlikesi vardısizler güzel doguma yaşayın inşallah sezrryan da normal dogum gi bi kanamada oluyor sütte geliyor
bayildim ben buna gule gule giy cnmKizlar ben bir tane lohusa pijama takımı almıştım onun beli ayarlanabiliyor ilk gün idare eder daha sonra yedek olarak LCW dan bunu aldım çok şeker bence düğmeli emzirme de kolay olur yine . Fiyatı da uygun bence
Niçin riskiniz vardı acaba?Doğumdan sonra bütün hamilelik belrtileri gidiyor Kızlar ne reflü ne agrıyor ne sancılar bebegim emzirmek müthiş bir duygu helede :) benim eşim doguma yetişemedi ama telefonla olayım süsletmiş çiçek göndertmiş kendisini geldiğini ben ayılmıştım bebiş de yanımdaydı bi bebegümin bizde beni öptü agladık herkes agladı çünkü benim ve bebegim hayata tehlikesi vardısizler güzel doguma yaşayın inşallah sezrryan da normal dogum gi bi kanamada oluyor sütte geliyor
Dr unun seni anlaması ne güzel . Bence hiç az diil benim 36 bitiyor bugün 2300 gram. Kabullendim minyon bebek benimkisi. Hiç korkma canım bi şekilde kucağına al ki bütün sıkıntıları unutursun. Sen aralık annesi olacaksın o zaman inşallah.Evet öyle olmuş :) ben en son 33+4 de gittim biz doğumu hala konuşmuyoruz hep erken diyor dedim en sonunda beni evde doğurtacaksınız diye erken diyor 36 da gel ozaman konuşcaz dedi yani normalmi sezeryanmı olacak hala bende bilemiyorum ilk diye korktuğumu anlıyor galiba ondan mı böyle davranıyor bilemiyorum 35 haftalık olduk haftaya kontrole gidicem işte 33 haftada 2300gr dı ben az dedim ama normal diyor
Çok güzelmiş ve fiyatıda uygun gerçektenKizlar ben bir tane lohusa pijama takımı almıştım onun beli ayarlanabiliyor ilk gün idare eder daha sonra yedek olarak LCW dan bunu aldım çok şeker bence düğmeli emzirme de kolay olur yine . Fiyatı da uygun bence
Amin canım. Hiç stres yapma doğum uzun bir olay genelde suyunda gelse sancılarında başlasa bir sürü vaktin olacaktır. Benim arkadaşım suyu geldi sakince taksi çağırdı valizini alıp hastaneye kendi yatış yaptı sonra eşini aradı düşün :) kuzenimde bebek erken geldi bi hafta falan eşi şehir dışındaydı (4 saatlik mesafe) o hastaneye yattı haber verdiler eşi doğuma yetişti :) o yüzden stres yapıp kendini de bebeğide etkileme derim biz nasılsak onlarda öyle. Ben tek bile kalsam hallederim ya modundayım :)Doğum olayını o kadar stres yapıyorum ki öyle mi olur böyle mi olur ya sancım geldiğinde kimse olmazsa yanımda hastaneye nasıl giderim hastanede kim ilgilenir eşim yetişir mi vs vs o kadar çok soru var ki kafamda bir haftadır biraz da bu yüzden sabahlara kadar uyku girmiyor gözüme.ruhum_mavi o kadar güzel anlatıyor ki çok heveslendim heyecanlandım ve sanki ani olması daha iyi gibi :) Rabbim bizlerin de sağlıkla yavrularımıza kavuşmamızı nasip etsin İnşaAllah. Hem biz hamilelere hem Doğum yapan kardeşlerimize Cenab-ı Mevlam yardımcımız olsun.
Lara ic giyim karsiyaka subesinden aldum. Bostanli subesinde de ayni indirimler varmis. Baska bi yerde subesi var mi bilmiyorum.Nereden aldınız acaba
Lara ic giyim karsiyaka subesinden aldim. Bostanli subesinde de ayni indirumli urunler varmis. Baska subesi var mi bilmiyorumIzmirin neresinden aldin canım. Benim bitane daha pijamaya ihtiyacım var ya. Uygun fiyatlı olsun istiyorum onuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?