2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aa canım maşallah iyi olmanıza çok sevindim. Sağlıkla analı babalı büyüsün prenses ❤

Canm sen de mi dogurdun hayrli olsun emzir sarılik degeri duser 115 te oldgunda sknti biliyorum sennki yinede dusuk canm rabbim saglik sifa versin bebegine

4. Bebeğimizde senden geldi canım rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah sağlıklıkla kucağınıza alıp evinize gidin

İnşallah canım bazı geceler sancım kasılmalar oluyor korkuyorum ama geçiyor normalde Aralık 15-20 arası

Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallah tebrikler

Gözün Aydın canım, güle güle sağlıkla büyüt inşallah

Kızlar aklıma geldkçe tavsiyeler de yazayım size. Kanama için baby me lohusa pedi gayet yeterli geldi bana. Zaten doğumdan sonra ilk sargı bezi gibi bişey koymuşlar. Ayaklarımdaki uyuşukluk geçene kadar onunla kaldım. Altında da alt değiştirme örtüsü gibi bişey vardı. Ona taşmış biraz. Uyuşukluk geçince kalkıp değiştirdim kendi lohusa külodumla pedimi giydim. O da baya yeterli oldu. Taşma, sızma olmadı. Ameliyattan sonra bir 10-15 dk titreme geliyor ama sonra yanıyorsunuz. hastaneler de aşırı sıcak sabahlık bile giyemiyorum üstüme. Bacaklara pıhtı atmasın diye varis çorabı giydiriyorlar. Mümkünse ve henüz almadıysanız gecelik öneririm. Tuvalette falan daha rahat edersiniz.ağrınız olursa pijama altı için eğilmek zor olabilir. Benim hala hiç ağrım yok çok şükür. Şimdilik son tavsiyem kettle gibi gir ısıtıcı götürmeniz. Süt gelsin diye sürekli sıcak su havlu kompressi yapıyorum. Hastaneden çok miktarda sıcak su bulmak zor oluyor. Evden kettle getirttim.

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt bebişini inşallah. Resmen kasım annesi olduk :)

Hayirli olsun canim gule gule buyut bebisini darisi basimiza hayirlisiyla

Ben de baby me lohusa pedi aldim, gecelik aldim memnun olmana sevindim=) depend de aldim ek olarak. Kettle aklimda benim de. Insallah sutun gelir hemen canim.

Nasip nasil birsey ya ani olunca kendi doktorun da sasirmistir:) cok sukur saglikla kavustun canim.

Hayırlı sabahlar kızlar. Doğum yapanlarımız çoğalıyor MaşaAllah. Allah analı babalı büyütsün. Rabbim sağlıkla bize de nasip etsin İnşaAllah. Sabah sabah çok canım sıkıldı. Son iki üç hafta belki de daha az bir zaman kalmış diye stres korku karışık duygular içindeyim zaten bir de eşimle tartıştık ufak çaplı. Ben öğretmenim eşim polis. Arabamız var çok şükür. Ev de yeni aldık o kadar ısrar etmeme rağmen taksitleri çok yüksek yaptı eşim ki hemen borç bitsin diye. Saha çocuk doğmadan şimdiden maddi sıkıntı başladı. Sırf taksit ödicez diye iki aylık çocuğu evde bırakıp işe gidicem ikinci dönem. Gitmiş ablasına çevresinde tanıdıklarından varsa bebek eşyası bulmasını istemiş ablası da bulmuş. Ben kesinlikle istemiyorum başkasının kullandığı eşyayı. Eşyalar çok eski değil iyi hoş ama lekeli sandık lekesiymiş. Lekesi olsa da olmasa da babası polis anası öğretmen çocuğa elalemin eşyasını mo giydircem. Kendisi de daha dün akşam mavi den gidip 200 tl ilk pantolon beğenmiş. Al deseydim anında alacaktı yüz bulamadı almadı. Ben kesinlikle çocuğa eşyaları giydirmeyeceğim istemediğimi söyledim o da uzattı farklı yerlere de çekti aşırı canım sıkıldı. Tüm gece boyunca toplasan iki saat uyumamışımdır artık daha da uyuyamam

Maşallah canım ne güzel hep iyi haberler alıyoruz

Bu da sürpriz fotomuz olsun teyzeleri size
Maşallah canım sen ayrı kızın ayrı guzelsiniz. En kisa sürede toparlar insallah. Iyi ki hastaneye gitmisssin iyi ki zamanında müdahale olmuş. Doktorun ne dedi bu duruma? Planladığın hastaneye gecicek zamanin hiç olmadi mi?Bide yanlış hatırlamıyorsam sen işten falan izin alıp hastaneye gittin dimi? Şansına iyi bir doktora ve devlet hastanesine denk gelmissin.

Canım çok çok tebrik ederim. Insallah degeri hemen düşer evinizde en iyi şekilde bakarsın sen kuzuna. Tekrar gecmis olsun ve hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…