2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşaAllah canım

kokar canım o pamuklar ıslak durmaktan küflenir..ben hastane için üni baby ıslak pamuk mendil aldım yeni doğan için saf sulu

hiç canını sıkma canım göreceksin ki bebek doğduğunda sen alma desen de o alacak . su an daha baba olması o masraf ona gereksiz gibi geliyor..baba olunca da coşuyorlar maşallah..ilk kızım doğmadan eşime de her şey boşa masraf gibi geliyordu ama şimdi öyle değil ben alma diye kızıyorum düşün artık.. o yüzden hiç sıkma canını geçici şeyler bular maddi sebeplerle birbirinizi üzmeyin sen de rapor al doğum sonu..ben öyle yapacağım iki ay için okula gitmeyecegim doğum iznim mart sonu bitiyor nisan mayısı gitmeyecegim..sen de bir şekilde halledersin

Aa canım maşallah iyi olmanıza çok sevindim. Sağlıkla analı babalı büyüsün prenses ❤

Sagol kuzuum❤

ROSE-MOON gozun aydin olsun, Allah analinanali buyutsun.
Bu gidisle Aralik ayina kimse kalmayacak

Aynen Kasimin basindaa nasip olduu.darisi sizlere❤

Bizim de sıkıntı var o konuda mesleklerimiz aynı. Bizim araba kredisi var ev kirası var şu anda da maaş yatmasına rağmen eksideyiz. Ben de beni dinlemedi diye kızgınım biraz. Çünkü arabayı yükseltti yazin. Elimizde 7 cumhuriyet altını gitti üstüne ben de 8bin kredi cektim. Borçlanma arttı. Satsam öderiz diyor. Harcama konusunda rahat yani ben ablamlardan kıyafet alayım dedim o izin vermedi ama yetiştiremiyoruz işte.
Ücretsiz izin meselesinde de Şubat gibi arabayı sat daha uygun bir şey al dedim. Zaten 3 ay ekstra gerekiyor sanırım ücretsiz izin. İşe başlayınca birkaç ay sonra yenilersin dedim . Çocuğum bir kez bu zamanları yaşayacak bence. Ama araba her zaman alınır sağlık olduktan sonra.haziranda başlamayı düşünüyorum ben inşallh

canım bizdede maddi konusunda hep tartışma çıkıyor malesef. ama ben yinede alıyorum he he diyip geçiyorum çünkü tutupta mothercare united benoten b&g store dan almıyorum orta bütçeden alıyorum. canını sıkma anlıyorum seni ama senin şimdilerde güç toplaman gerek kaliteli uyman gerek. sen sadece bebişini düşün

Hepsine katiliyorum arkadaslar. Bana hastane bezini takmislardi ona pihti gibi biseyler gelmisti cok az. Sonra depend lohusa kilodunu giydim cok rahat ve korumaliydi sizinti falan olmadi. Zaten kanama cok az az geliyor bende. Titreme refleksi benim bacaklarimda da oldu artik narkozdan mi kan degerlerinden mi bilmiyorum ama sonra geciyor. Hastanee oldukcaa sicaak oyle boyle degil asiri. Mama icin bizz termos goturduk sicak suyu iyi muhafaza etti zaten mama ilik suyla yapiliyor cok rahat yetti. Ama kettle da kokten cozum olmus. Bardak kasik vs seyleri de unutmayin. Ilk basta kalkamadim ben suyu icmek icin pipet de almanizi oneririm yaniniza.

Kan pihtilasma sorunu olan arkadaslar ozellikle sulandirici kullananlarin gorevi dogumdan sonra da devam ediyor. Ertesi gun yine kan sulandirici ignemi yaptirdilar vee 40gun yapacakmisim. Ilk gun mutlaka yuruyus tavsiyesini yapin saat basi 10 dk yurumek icin zorlayin kendinizi. Allah korusun pihti atma tehlikesinden.

Kızlar günaydın
Bebişler doğmuş hayırlı olsun . Sağlıkla sıhatla buyusunler insallah.
Bizde kontrolden geliyoruz . Bebiş 3900 50 cm boy masallahı var 37+3 deyiz. 500 gr yanılma payı olsa 3400 falanız işte cok şükür :)
Nst lerim gayet temiz sancım falan yok doğmaya pek niyetli değil kızım heralde:))
26 aralık sezeryan icin gün aldık haftaya ctesi tahlillerim son kontrollerim yapılcak pteside insallah doğum .
Yani Aralık annesi olamıyorum bende :)

Maşallah canım, inşallah sağlıkla kucağına alasın :)

Canım gözün aydın.. sağlıkla büyüt inşallah. Kan sulandırıcı ile ilgili çok tedirgindim bende yazdıklarını okuyunca çok rahatladım.Bir an önce küvezden çıkar umarım bebeğin.

Oh maşallah tontik yanaklı bir kız geliyor desene :) hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım

Masallah topac bir bebek geliyor gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…