- 10 Aralık 2011
- 1.077
- 1.503
- 333
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #33.501
Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşaAllah canımHerkese merhaba. 13 kasim sali gunu saat 17.02de kizimiz dunyaya geldi. 2300 gr kilo 47 cm boyunda. Haftamizdaki gerilikten dolayi ve pihtilasma sorunum oldugundan bebegi riske atamadik. Sezeryanla dogumu gerceklestirdi doktorumuz.
Oldukca iyiyim cok mutluyum rabbim sizlere de en hayirlisindan kolay dogumlar nasip etsin insallah.
Bebegin kanda sarilik degeri 12 cikti sinirfa oluyormus. 1 gece kuvezde mavi isik verildi. Yarin degeri tkrr kontrol edecekler ona gore taburcu olacaz.
kokar canım o pamuklar ıslak durmaktan küflenir..ben hastane için üni baby ıslak pamuk mendil aldım yeni doğan için saf sulukizlar yarin bavulumu hazirlicam insallah bi utumuz kaldi.
yalniz alt temizleme pamugunu nasil koydunuz bavula ??
norma kuru halde mi
yoksa bi kutuya koyup ıslatıp mi koydunuz
ya da yaniniza fısfıs gibi bisey alcakmisiniz pamugu islatmak icin ?
ya da hastanede mi islatirsiniz ?
ben aslinda bi kutuya pamuklari koyup su ve hindistan cevizi yagi karisimini pamuklara dokmek istiyorum hastanede ugrasmayim suyla islatmakla diye ama pamugun sekli bozulur ecis bucus olur diye cekiniyorum.
hiç canını sıkma canım göreceksin ki bebek doğduğunda sen alma desen de o alacak . su an daha baba olması o masraf ona gereksiz gibi geliyor..baba olunca da coşuyorlar maşallah..ilk kızım doğmadan eşime de her şey boşa masraf gibi geliyordu ama şimdi öyle değil ben alma diye kızıyorum düşün artık.. o yüzden hiç sıkma canını geçici şeyler bular maddi sebeplerle birbirinizi üzmeyin sen de rapor al doğum sonu..ben öyle yapacağım iki ay için okula gitmeyecegim doğum iznim mart sonu bitiyor nisan mayısı gitmeyecegim..sen de bir şekilde halledersinHayırlı sabahlar kızlar. Doğum yapanlarımız çoğalıyor MaşaAllah. Allah analı babalı büyütsün. Rabbim sağlıkla bize de nasip etsin İnşaAllah. Sabah sabah çok canım sıkıldı. Son iki üç hafta belki de daha az bir zaman kalmış diye stres korku karışık duygular içindeyim zaten bir de eşimle tartıştık ufak çaplı. Ben öğretmenim eşim polis. Arabamız var çok şükür. Ev de yeni aldık o kadar ısrar etmeme rağmen taksitleri çok yüksek yaptı eşim ki hemen borç bitsin diye. Saha çocuk doğmadan şimdiden maddi sıkıntı başladı. Sırf taksit ödicez diye iki aylık çocuğu evde bırakıp işe gidicem ikinci dönem. Gitmiş ablasına çevresinde tanıdıklarından varsa bebek eşyası bulmasını istemiş ablası da bulmuş. Ben kesinlikle istemiyorum başkasının kullandığı eşyayı. Eşyalar çok eski değil iyi hoş ama lekeli sandık lekesiymiş. Lekesi olsa da olmasa da babası polis anası öğretmen çocuğa elalemin eşyasını mo giydircem. Kendisi de daha dün akşam mavi den gidip 200 tl ilk pantolon beğenmiş. Al deseydim anında alacaktı yüz bulamadı almadı. Ben kesinlikle çocuğa eşyaları giydirmeyeceğim istemediğimi söyledim o da uzattı farklı yerlere de çekti aşırı canım sıkıldı. Tüm gece boyunca toplasan iki saat uyumamışımdır artık daha da uyuyamam
Aa canım maşallah iyi olmanıza çok sevindim. Sağlıkla analı babalı büyüsün prenses ❤
Canm sen de mi dogurdun hayrli olsun emzir sarılik degeri duser 115 te oldgunda sknti biliyorum sennki yinede dusuk canm rabbim saglik sifa versin bebegine[/QUOTE
Sagolasiin Canimm dogduktan sonraki gun sayisina gore sinir degisiyormus oyle dediler.
ROSE-MOON gözün aydın Allah analı babalı büyütsün
4. Bebeğimizde senden geldi canım rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah sağlıklıkla kucağınıza alıp evinize gidin
Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallah tebrikler
Gözün Aydın canım, güle güle sağlıkla büyüt inşallah
Hepiniz cook sagolun kizlarr ❤
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt bebişini inşallah. Resmen kasım annesi olduk :)
Aynen canimm bebisler de yay beklerken akrep oldu cok aceleci oldu bizimkiler:)))
@ruhum_maviROSE-MOON Kızlar hayırlı olsun bebişleriniz Allah analı babalı büyütsün inşallah
4 olduk Maşallah bize
Hayirli olsun canim gule gule buyut bebisinidarisi basimiza hayirlisiyla
Maşallah canım ne güzel hep iyi haberler alıyoruz
ROSE-MOON gozun aydin canim, saglikla büyüsün insallah :)
Canım çok çok tebrik ederim. Insallah degeri hemen düşer evinizde en iyi şekilde bakarsın sen kuzuna. Tekrar gecmis olsun ve hayırlı olsun
Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşaAllah canım
Bizim de sıkıntı var o konuda mesleklerimiz aynı. Bizim araba kredisi var ev kirası var şu anda da maaş yatmasına rağmen eksideyiz. Ben de beni dinlemedi diye kızgınım biraz. Çünkü arabayı yükseltti yazin. Elimizde 7 cumhuriyet altını gitti üstüne ben de 8bin kredi cektim. Borçlanma arttı. Satsam öderiz diyor. Harcama konusunda rahat yani ben ablamlardan kıyafet alayım dedim o izin vermedi ama yetiştiremiyoruz işte.Hayırlı sabahlar kızlar. Doğum yapanlarımız çoğalıyor MaşaAllah. Allah analı babalı büyütsün. Rabbim sağlıkla bize de nasip etsin İnşaAllah. Sabah sabah çok canım sıkıldı. Son iki üç hafta belki de daha az bir zaman kalmış diye stres korku karışık duygular içindeyim zaten bir de eşimle tartıştık ufak çaplı. Ben öğretmenim eşim polis. Arabamız var çok şükür. Ev de yeni aldık o kadar ısrar etmeme rağmen taksitleri çok yüksek yaptı eşim ki hemen borç bitsin diye. Saha çocuk doğmadan şimdiden maddi sıkıntı başladı. Sırf taksit ödicez diye iki aylık çocuğu evde bırakıp işe gidicem ikinci dönem. Gitmiş ablasına çevresinde tanıdıklarından varsa bebek eşyası bulmasını istemiş ablası da bulmuş. Ben kesinlikle istemiyorum başkasının kullandığı eşyayı. Eşyalar çok eski değil iyi hoş ama lekeli sandık lekesiymiş. Lekesi olsa da olmasa da babası polis anası öğretmen çocuğa elalemin eşyasını mo giydircem. Kendisi de daha dün akşam mavi den gidip 200 tl ilk pantolon beğenmiş. Al deseydim anında alacaktı yüz bulamadı almadı. Ben kesinlikle çocuğa eşyaları giydirmeyeceğim istemediğimi söyledim o da uzattı farklı yerlere de çekti aşırı canım sıkıldı. Tüm gece boyunca toplasan iki saat uyumamışımdır artık daha da uyuyamam
canım bizdede maddi konusunda hep tartışma çıkıyor malesef. ama ben yinede alıyorum he he diyip geçiyorum çünkü tutupta mothercare united benoten b&g store dan almıyorum orta bütçeden alıyorum. canını sıkma anlıyorum seni ama senin şimdilerde güç toplaman gerek kaliteli uyman gerek. sen sadece bebişini düşünHayırlı sabahlar kızlar. Doğum yapanlarımız çoğalıyor MaşaAllah. Allah analı babalı büyütsün. Rabbim sağlıkla bize de nasip etsin İnşaAllah. Sabah sabah çok canım sıkıldı. Son iki üç hafta belki de daha az bir zaman kalmış diye stres korku karışık duygular içindeyim zaten bir de eşimle tartıştık ufak çaplı. Ben öğretmenim eşim polis. Arabamız var çok şükür. Ev de yeni aldık o kadar ısrar etmeme rağmen taksitleri çok yüksek yaptı eşim ki hemen borç bitsin diye. Saha çocuk doğmadan şimdiden maddi sıkıntı başladı. Sırf taksit ödicez diye iki aylık çocuğu evde bırakıp işe gidicem ikinci dönem. Gitmiş ablasına çevresinde tanıdıklarından varsa bebek eşyası bulmasını istemiş ablası da bulmuş. Ben kesinlikle istemiyorum başkasının kullandığı eşyayı. Eşyalar çok eski değil iyi hoş ama lekeli sandık lekesiymiş. Lekesi olsa da olmasa da babası polis anası öğretmen çocuğa elalemin eşyasını mo giydircem. Kendisi de daha dün akşam mavi den gidip 200 tl ilk pantolon beğenmiş. Al deseydim anında alacaktı yüz bulamadı almadı. Ben kesinlikle çocuğa eşyaları giydirmeyeceğim istemediğimi söyledim o da uzattı farklı yerlere de çekti aşırı canım sıkıldı. Tüm gece boyunca toplasan iki saat uyumamışımdır artık daha da uyuyamam
Masallah Allahim nazarlardan saklasın insallah.Bu da sürpriz fotomuz olsun teyzeleri size
Kızlar aklıma geldkçe tavsiyeler de yazayım size. Kanama için baby me lohusa pedi gayet yeterli geldi bana. Zaten doğumdan sonra ilk sargı bezi gibi bişey koymuşlar. Ayaklarımdaki uyuşukluk geçene kadar onunla kaldım. Altında da alt değiştirme örtüsü gibi bişey vardı. Ona taşmış biraz. Uyuşukluk geçince kalkıp değiştirdim kendi lohusa külodumla pedimi giydim. O da baya yeterli oldu. Taşma, sızma olmadı. Ameliyattan sonra bir 10-15 dk titreme geliyor ama sonra yanıyorsunuz. hastaneler de aşırı sıcak sabahlık bile giyemiyorum üstüme. Bacaklara pıhtı atmasın diye varis çorabı giydiriyorlar. Mümkünse ve henüz almadıysanız gecelik öneririm. Tuvalette falan daha rahat edersiniz.ağrınız olursa pijama altı için eğilmek zor olabilir. Benim hala hiç ağrım yok çok şükür. Şimdilik son tavsiyem kettle gibi gir ısıtıcı götürmeniz. Süt gelsin diye sürekli sıcak su havlu kompressi yapıyorum. Hastaneden çok miktarda sıcak su bulmak zor oluyor. Evden kettle getirttim.
ROSE-MOON canım hayırlı olsun, Rabbim esirgesin yavrunu ve seni, inşallah çabucak atlatır sarılığını da. Allah analı babalı büyütsün inşallah :)
Maşallah canım, inşallah sağlıkla kucağına alasın :)Kızlar günaydın
Bebişler doğmuş hayırlı olsun . Sağlıkla sıhatla buyusunler insallah.
Bizde kontrolden geliyoruz . Bebiş 3900 50 cm boy masallahı var 37+3 deyiz. 500 gr yanılma payı olsa 3400 falanız işte cok şükür :)
Nst lerim gayet temiz sancım falan yok doğmaya pek niyetli değil kızım heralde:))
26 aralık sezeryan icin gün aldık haftaya ctesi tahlillerim son kontrollerim yapılcak pteside insallah doğum .
Yani Aralık annesi olamıyorum bende :)
Canım gözün aydın.. sağlıkla büyüt inşallah. Kan sulandırıcı ile ilgili çok tedirgindim bende yazdıklarını okuyunca çok rahatladım.Bir an önce küvezden çıkar umarım bebeğin.Herkese merhaba. 13 kasim sali gunu saat 17.02de kizimiz dunyaya geldi. 2300 gr kilo 47 cm boyunda. Haftamizdaki gerilikten dolayi ve pihtilasma sorunum oldugundan bebegi riske atamadik. Sezeryanla dogumu gerceklestirdi doktorumuz.
Oldukca iyiyim cok mutluyum rabbim sizlere de en hayirlisindan kolay dogumlar nasip etsin insallah.
Bebegin kanda sarilik degeri 12 cikti sinirfa oluyormus. 1 gece kuvezde mavi isik verildi. Yarin degeri tkrr kontrol edecekler ona gore taburcu olacaz.
Oh maşallah tontik yanaklı bir kız geliyor desene :) hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımKızlar günaydın
Bizde kontrolden geliyoruz . Bebiş 3900 50 cm boy masallahı var 37+3 deyiz. 500 gr yanılma payı olsa 3400 falanız işte cok şükür :)
Nst lerim gayet temiz sancım falan yok doğmaya pek niyetli değil kızım heralde:))
26 aralık sezeryan icin gün aldık haftaya ctesi tahlillerim son kontrollerim yapılcak pteside insallah doğum .
Masallah topac bir bebek geliyor gibi :)Kızlar günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?