- 16 Ekim 2015
- 3.243
- 3.978
- 83
- 36
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #33.521
Bir aksilik olmazsa aynı gün mu doğum yapcaz şimdi 26 KasımKızlar günaydın
Bebişler doğmuş hayırlı olsun . Sağlıkla sıhatla buyusunler insallah.
Bizde kontrolden geliyoruz . Bebiş 3900 50 cm boy masallahı var 37+3 deyiz. 500 gr yanılma payı olsa 3400 falanız işte cok şükür :)
Nst lerim gayet temiz sancım falan yok doğmaya pek niyetli değil kızım heralde:))
26 aralık sezeryan icin gün aldık haftaya ctesi tahlillerim son kontrollerim yapılcak pteside insallah doğum .
Yani Aralık annesi olamıyorum bende :)
Canm devlet hastanesine gidip durumu öğrenince kendi doktorumu aradım hemen. Gittiğim hastane doktorumun önceki çalıştığı hastane zaten. Mutlaka yatışın yapılsın orda dedi. Kendisi de muayene etti buarada ve açılman var suyun gelmiş dedi. Özel hastanelerin yenidoğan yoğun bakımına çok güvenmediğini o yüzden kadın doğum hastanesinde doğum yapmamın daha güvenli olacağını söyledi. Bu hastanedeki doktorlarla da sürekli irtibat halindeydi zaten. Buarada benim kuzenim de bu hastanenin eski doktoru ama. O da sürekli geldi gitti, doğumuma da girdi. Öyle olunca daha rahattım, kaldım burda yaptım doğumumu:)Maşallah canım sen ayrı kızın ayrı guzelsiniz. En kisa sürede toparlar insallah.Iyi ki hastaneye gitmisssin iyi ki zamanında müdahale olmuş. Doktorun ne dedi bu duruma? Planladığın hastaneye gecicek zamanin hiç olmadi mi?Bide yanlış hatırlamıyorsam sen işten falan izin alıp hastaneye gittin dimi? Şansına iyi bir doktora ve devlet hastanesine denk gelmissin.
Sağ Salim al kucağına çık inşallah canımKızlar bebeğim küvezde ama gayet iyiymiş. Solunum desteği bile almamış. Sarılığı da yokmuş. Sadece besleme yapıyorlarmış. 2 kiloyu geçince teslim edeceklermiş. 2-3 gün sonra yani.
Canim gozun aydin rabbim hayirlisi ile kucagina alip evinize gitmeyi nasip etsinKızlar bebeğim küvezde ama gayet iyiymiş. Solunum desteği bile almamış. Sarılığı da yokmuş. Sadece besleme yapıyorlarmış. 2 kiloyu geçince teslim edeceklermiş. 2-3 gün sonra yani.
Ben ocakta bekliyorum nedenseAralık annesi başlığında kac kişi aralıkta doğuracak acaba merak ediyorum
Seni çok merak ediyorum:)Ben ocakta bekliyorum nedense
Masallah gozun aydin canim allah anali babali buyutsunHerkese merhaba. 13 kasim sali gunu saat 17.02de kizimiz dunyaya geldi. 2300 gr kilo 47 cm boyunda. Haftamizdaki gerilikten dolayi ve pihtilasma sorunum oldugundan bebegi riske atamadik. Sezeryanla dogumu gerceklestirdi doktorumuz.
Oldukca iyiyim cok mutluyum rabbim sizlere de en hayirlisindan kolay dogumlar nasip etsin insallah.
Bebegin kanda sarilik degeri 12 cikti sinirfa oluyormus. 1 gece kuvezde mavi isik verildi. Yarin degeri tkrr kontrol edecekler ona gore taburcu olacaz.
Canm devlet hastanesine gidip durumu öğrenince kendi doktorumu aradım hemen. Gittiğim hastane doktorumun önceki çalıştığı hastane zaten. Mutlaka yatışın yapılsın orda dedi. Kendisi de muayene etti buarada ve açılman var suyun gelmiş dedi. Özel hastanelerin yenidoğan yoğun bakımına çok güvenmediğini o yüzden kadın doğum hastanesinde doğum yapmamın daha güvenli olacağını söyledi. Bu hastanedeki doktorlarla da sürekli irtibat halindeydi zaten. Buarada benim kuzenim de bu hastanenin eski doktoru ama. O da sürekli geldi gitti, doğumuma da girdi. Öyle olunca daha rahattım, kaldım burda yaptım doğumumu:)
Yok yok sen aralikta dogurursun ne erken nede gec bence 39.haftanda falan gelir. Bende şimdilik bir atraksiyon hic olmadı. Bende 15 aralık gibi dogururum sanırım. Bakalım toplamda kac kişi olucazBen ocakta bekliyorum nedense
Niçin riskiniz vardı acaba?
Ayy maşallah Size çok duygulandım. Allah nazar dan saklasın. Sağlıkla yuva imza dönersin inşallahBu da sürpriz fotomuz olsun teyzeleri size
Senin burdaki takvim duruyor canım duygulandım valla karnında olacağına mis gibi kucağında rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinGebelik zehirlenmesi preklampsi diyolar. Protein kaçagı oluyormuş idrar tansiyon ykseliyormuş bebege giden bütün damaarar şişiiyor ödem oldu vücudumda çok şiştüm bir an Da tansiyondan dolayı benim ve bebegümin ölüm riski oldu beni bir an Da aldılar öyle hızlı bir ameliyatı oldı ki ne oldugumu anlayamadım
Planli bi gebelik degildi canim göze almak zorunda kaldim. Kocacigima guvenmistim ama sahtekar cikti ben bekliyordum dedi bana hamile oldugumu ogrenince. Amaaaaa bi daha tovbe guvenmem 5 kondom takmadan birlikte olmam senle dedimayy ayniyiz vallahimsem yine 2.yi atlattin ben napcam bilmiyorum 1.benim daha be simdiden 2.nin muhabbeti yapiliyo.
ay nasil goze aldin 2.kez 9 ay kusmayi ilk cocugunla nasil ilgilenebildin vallahi ayakta alkisliyorum.
Senin burdaki takvim duruyor canım duygulandım valla karnında olacağına mis gibi kucağında rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
bu aralık bebekleri aceleci çıktı bunlar 3 aylik konuşmaya 6 aylık yurümeye baslarlar demedi demeyinKasım sonuna kadar bitiricez doğumları anlaşıldı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?