2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bir aksilik olmazsa aynı gün mu doğum yapcaz şimdi 26 Kasım

Canm devlet hastanesine gidip durumu öğrenince kendi doktorumu aradım hemen. Gittiğim hastane doktorumun önceki çalıştığı hastane zaten. Mutlaka yatışın yapılsın orda dedi. Kendisi de muayene etti buarada ve açılman var suyun gelmiş dedi. Özel hastanelerin yenidoğan yoğun bakımına çok güvenmediğini o yüzden kadın doğum hastanesinde doğum yapmamın daha güvenli olacağını söyledi. Bu hastanedeki doktorlarla da sürekli irtibat halindeydi zaten. Buarada benim kuzenim de bu hastanenin eski doktoru ama. O da sürekli geldi gitti, doğumuma da girdi. Öyle olunca daha rahattım, kaldım burda yaptım doğumumu:)

Kızlar bebek tulumunun arkasına melek kanatları nerede satılır bilen varmı bulamadım birde kapı süsü için şu keçelerin metre fiyatını

Kızlar bebeğim küvezde ama gayet iyiymiş. Solunum desteği bile almamış. Sarılığı da yokmuş. Sadece besleme yapıyorlarmış. 2 kiloyu geçince teslim edeceklermiş. 2-3 gün sonra yani.
Canim gozun aydin rabbim hayirlisi ile kucagina alip evinize gitmeyi nasip etsin

Masallah gozun aydin canim allah anali babali buyutsun

Çok şanslısınız canım insallah kuzunun şansı ömrü boyunca devam eder

Ben ocakta bekliyorum nedense
Yok yok sen aralikta dogurursun ne erken nede gec bence 39.haftanda falan gelir. Bende şimdilik bir atraksiyon hic olmadı. Bende 15 aralık gibi dogururum sanırım. Bakalım toplamda kac kişi olucaz

Niçin riskiniz vardı acaba?

Gebelik zehirlenmesi preklampsi diyolar. Protein kaçagı oluyormuş idrar tansiyon ykseliyormuş bebege giden bütün damaarar şişiiyor ödem oldu vücudumda çok şiştüm bir an Da tansiyondan dolayı benim ve bebegümin ölüm riski oldu beni bir an Da aldılar öyle hızlı bir ameliyatı oldı ki ne oldugumu anlayamadım

Senin burdaki takvim duruyor canım duygulandım valla karnında olacağına mis gibi kucağında rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

ayy ayniyiz vallahimsem yine 2.yi atlattin ben napcam bilmiyorum 1.benim daha be simdiden 2.nin muhabbeti yapiliyo.
ay nasil goze aldin 2.kez 9 ay kusmayi ilk cocugunla nasil ilgilenebildin vallahi ayakta alkisliyorum.
Planli bi gebelik degildi canim göze almak zorunda kaldim. Kocacigima guvenmistim ama sahtekar cikti ben bekliyordum dedi bana hamile oldugumu ogrenince. Amaaaaa bi daha tovbe guvenmem 5 kondom takmadan birlikte olmam senle dedim

Böyle maşallah doğum yapanlar sağlıklı mutlu olunca artık doğum korkum kalmadı sayenizde. Erken dogum olursa diye korkuyodum sizleri görünce bi cesaret geldi :) inşallah hepimiz aynı şekilde kucaklarımızda evlatlarımızla sureci tamamlarız :)

Senin burdaki takvim duruyor canım duygulandım valla karnında olacağına mis gibi kucağında rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Yavrumun günü doğumdan kaldırmadum bende ☺çok şükür Allahıma hepiniz hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kavuşun uykusuz geceleriniz başlasın ☺☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…