2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım gözün aydın.. sağlıkla büyüt inşallah. Kan sulandırıcı ile ilgili çok tedirgindim bende yazdıklarını okuyunca çok rahatladım.Bir an önce küvezden çıkar umarım bebeğin.

Sagol canim benim. Sezeryan dogum yaptim ben gunde 2 kez vuruyordum igneyi sabah 8de vurdum igneyi aksam 5te de doguma aldi doktorum. Sonrasi da dedigim gibi ufak ufak da olsa hareket eder yurursen pihti hic sorun degil cok sukur. Rabbim hepimizin yardimcisi

Kasım annesi adayı oldum ben de doktordan geliyoruz nst hareketli kanama su sancı olursa gel dedi. Paşamız 3 kg olmuş. Çatı muayenesi yaptı çok kastım kendimi geri çektim böyle yaparsan 3300 den fazla doğuramaZsın dedi Bol yürüyüş ve çömelme hareketi önerdi

Muayene zor mu geçti :) bende haftaya olucam çatın müsaitmiymiş peki normal doğuma nasıl değerlendirdi

Aaa evet Allah nasip kısmet ederse :) dogumları aynı besikler aynı :)
Evet canım ama bugün biraz agirlastim ben acaba sezeryanl beklemeden normal mi gelecek diye korkar oldum.sanci gelince illaki normal mi.oluyor sezeryan istersem yaparlar mı açılmaya bakıp dursunlar istemiyorum.belim ağrıyor bugün birde sol kasigima kafayı iyice dayadı orası ağrıyor zaman zaman.sen de var mı rahatsizlik

Doğum yapan ark bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla evlerine gitmeyi nasip etsin rabbim
En çok merak ettiğim konu göğüs ucu yaranız oldu mu?
Olduysa naptınız yada napıyorsunuz bize ne olur bilgi verin ben Doğumdan çok ondan korkuyorum

Hiç dert etmeyin ben yaşadıklarımdsn dolayı onu hiç düşünmedim çok şükür ilk günden tuttu bebegim gögsümü hiçte yara olmadı doktorumda hametan diye bir krem verip ama gerek duymadım hiç

Hiç dert etmeyin ben yaşadıklarımdsn dolayı onu hiç düşünmedim çok şükür ilk günden tuttu bebegim gögsümü hiçte yara olmadı doktorumda hametan diye bir krem verip ama gerek duymadım hiç
Cidden mi benim şimdiden kurumuş kopuyor bazen Doğumdan sonra nasıl olur diye korkuyorum lansinoh aldım arada vazelin sürüyorum ama sürmediğim zamanda kuruyor ve çatlıyor inş bebek emince yara olmaz sizin gibi atlatırım

Planli bi gebelik degildi canim göze almak zorunda kaldim. Kocacigima guvenmistim ama sahtekar cikti ben bekliyordum dedi bana hamile oldugumu ogrenince. Amaaaaa bi daha tovbe guvenmem 5 kondom takmadan birlikte olmam senle dedim
o konuda ben de eşime hiç güvenmem çünkü kendisi çok çocuk istiyor ..yapar yani
Bu arada sabah ki yorumlar için teşekkür ederim baba adaylarımız henüz hazır değiller dediğiniz gibi. Zamanla alışacaklar demekki
canım erkekler bebek doğduktan sonra baba oluyor hatta doğduktan 1 hafta sonra baba oluyorlar alışmaları zaman alıyor.ama biz mimikleri katkınızda hissettiğiniz an anne oluyoruz ..eşim bu ikinci çocukta çok heyecanlı bana soruyor nedense bunda çok heyecanliyim ilkinde öyle değildi diyor.ben de çünkü şimdi babasın o zaman daha babalığı tatmamıştın dedim

Canim ben temizleme pamugu aldim termosa da sicak su koyacagim kapaginda islarim. İlk bebegimde de termosu sadece mendil islatmak icin kullanmistim kapaginda islatiyorum kokay oluyor o sekilde. Pamuklari sevmiyirum silerken kopuk kopuk oluyor ve yapisip kaliyor bebegin poposuna tavsiye etmem. Ya da iki gun icin hastanede islak mendil de kullanabilirsin

Ayyy canim gule gule büyüt. Sarilik 15te kuveze aliyorlardi 12de duymamistim canim. Bi an once saglikli bi sekilde sekilde evinize gecin insallah. Canim bu arada spinal mi oldun nasil gecti dogum. Benim de haftaya olacak sanirim dogum. Sancilarim var simdilik dikislerim iyi diye bekliyiruz

kokar canım o pamuklar ıslak durmaktan küflenir..ben hastane için üni baby ıslak pamuk mendil aldım yeni doğan için saf sulu
ben de aldim onu cnm ilk zmnlar pamuk kullanmak istiyorum ama nasil goturcem islicam bilemedim bi de dikislerim olcak haliyle bakalim ya olmasa hastanede bende islak mendil kullanirim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…