- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #33.561
o bende de var ya ben bebek dogsun koruncam diyorum esim sakin korunma diyo.kesin o da bana bi kazık atcak.ama ben gizliden koruncam.Planli bi gebelik degildi canim göze almak zorunda kaldim. Kocacigima guvenmistim ama sahtekar cikti ben bekliyordum dedi bana hamile oldugumu ogrenince. Amaaaaa bi daha tovbe guvenmem 5 kondom takmadan birlikte olmam senle dedim
Canim hic ssikma canini .ben de 2 aylikken birakip calisacagim. Kiyafetleri de yikadim cikmiyor de caktirmadan at gitsin nerden bilecek erkek milleti .bence tartisma bile anlayamiyorlar canim sen istedigini al internetten falan esine de he he de gec uzulme hepsi ayni bu erkeklerinHayırlı sabahlar kızlar. Doğum yapanlarımız çoğalıyor MaşaAllah. Allah analı babalı büyütsün. Rabbim sağlıkla bize de nasip etsin İnşaAllah. Sabah sabah çok canım sıkıldı. Son iki üç hafta belki de daha az bir zaman kalmış diye stres korku karışık duygular içindeyim zaten bir de eşimle tartıştık ufak çaplı. Ben öğretmenim eşim polis. Arabamız var çok şükür. Ev de yeni aldık o kadar ısrar etmeme rağmen taksitleri çok yüksek yaptı eşim ki hemen borç bitsin diye. Saha çocuk doğmadan şimdiden maddi sıkıntı başladı. Sırf taksit ödicez diye iki aylık çocuğu evde bırakıp işe gidicem ikinci dönem. Gitmiş ablasına çevresinde tanıdıklarından varsa bebek eşyası bulmasını istemiş ablası da bulmuş. Ben kesinlikle istemiyorum başkasının kullandığı eşyayı. Eşyalar çok eski değil iyi hoş ama lekeli sandık lekesiymiş. Lekesi olsa da olmasa da babası polis anası öğretmen çocuğa elalemin eşyasını mo giydircem. Kendisi de daha dün akşam mavi den gidip 200 tl ilk pantolon beğenmiş. Al deseydim anında alacaktı yüz bulamadı almadı. Ben kesinlikle çocuğa eşyaları giydirmeyeceğim istemediğimi söyledim o da uzattı farklı yerlere de çekti aşırı canım sıkıldı. Tüm gece boyunca toplasan iki saat uyumamışımdır artık daha da uyuyamam
evet cnm haklisin termosum benim de var kapaginda islarim bendeCanim ben temizleme pamugu aldim termosa da sicak su koyacagim kapaginda islarim. İlk bebegimde de termosu sadece mendil islatmak icin kullanmistim kapaginda islatiyorum kokay oluyor o sekilde. Pamuklari sevmiyirum silerken kopuk kopuk oluyor ve yapisip kaliyor bebegin poposuna tavsiye etmem. Ya da iki gun icin hastanede islak mendil de kullanabilirsin
Ayy maşallah Size çok duygulandım. Allah nazar dan saklasın. Sağlıkla yuvanıza dönersiniz inşallah
Twmizleme pamugu bende aldm termosum yok ya ben nasl yapsam kievet cnm haklisin termosum benim de var kapaginda islarim bende
aynen cnm baktim olmuyo artik islak mendil kullanirim 2 gun icin.
islak mendili de termosta islattin oyle mi cnm zor olmadi mi islat sık falan
ya bi suru alt temizleme pamugu aldim ben insallah kullanabiliriz
ben de ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum ama hastane için en uygunu o canım sonra eve geçince kullanmazsın..ben kızımda da evde hep yıkadık hiç ıslak mendil kullanmadım sadece dışarda kullandım ıslak mendili bunda da öyle yapacağım inşallahben de aldim onu cnm ilk zmnlar pamuk kullanmak istiyorum ama nasil goturcem islicam bilemedim bi de dikislerim olcak haliyle bakalim ya olmasa hastanede bende islak mendil kullanirim artik
Hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah.Allah analı babalı büyütsün.Sagol canim benim. Sezeryan dogum yaptim ben gunde 2 kez vuruyordum igneyi sabah 8de vurdum igneyi aksam 5te de doguma aldi doktorum. Sonrasi da dedigim gibi ufak ufak da olsa hareket eder yurursen pihti hic sorun degil cok sukur. Rabbim hepimizin yardimcisi
Bende temizleme pamugu aldm en iyisi evde islatip siliym hastanede nerde ıslatp silcm demeben de ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum ama hastane için en uygunu o canım sonra eve geçince kullanmazsın..ben kızımda da evde hep yıkadık hiç ıslak mendil kullanmadım sadece dışarda kullandım ıslak mendili bunda da öyle yapacağım inşallah
yani hastanede zor olur .Bende temizleme pamugu aldm en iyisi evde islatip siliym hastanede nerde ıslatp silcm deme
Canim ben iyiyim cok sukur bugun emzirmem icin verdiler. Pazartesi insallah cikaracagizkafasikarisikogretmen canimm sen nasılsın? Bebeğin son durumu nasıl?
Cok sevindim cnm bol sütün olur ins meme reddide yasamazsn ins saglikli bir sekilde ckarsiniz hastanedenCanim ben iyiyim cok sukur bugun emzirmem icin verdiler. Pazartesi insallah cikaracagiz
Ben bi seneye yakın kullandım canım hiç adetim aksamadı. Hapın saatini dakikasını aksatmamaya özen göstermen lazım sadeceo bende de var ya ben bebek dogsun koruncam diyorum esim sakin korunma diyo.kesin o da bana bi kazık atcak.ama ben gizliden koruncam.
yalniz hic dogum kontrol hapi almadim.cidden koruyomu onlar
günlük aldigin sürece unutmazsan sıkıntı yok.ben onla korundum .ama şöyle bir durum var ki emzirirken hap kullanılmıyor süte geçiyormuş..ilk doğumdan sonra kullanmamıştım ben doktorum emziren anne kullanmaz demişti çünkü.anca emzirme bitinceo bende de var ya ben bebek dogsun koruncam diyorum esim sakin korunma diyo.kesin o da bana bi kazık atcak.ama ben gizliden koruncam.
yalniz hic dogum kontrol hapi almadim.cidden koruyomu onlar
aslinda ben soyle de dusunmustum ama alamadim bi turlu.Twmizleme pamugu bende aldm termosum yok ya ben nasl yapsam ki
Cnm karar verdim evde kullanrm ben hastanede simdi onla mi ugrasym zaten durcgm en fazla 2 gundr o zaman zarfnda islak mendille silerim evdeyken altini degistirirken temizleme pamuguyla silerim sonra alirim termosaslinda ben soyle de dusunmustum ama alamadim bi turlu.
hastaneden sıcak su isteyip ki genelde oluyo ketillari onlarin hani gratiste watsonsta falan mini boy seyahat icin fısfıslar siseler satiliyo gormussundur belki 3 lü sekilde.fısfıs ıni goturup o sekilde oamugu islatmayi dusunuyordum.ama dedigim givi havalarsa sogudu cikip almaya erindim.
termosum var onu goturcem
aslinda daha vakit varken sen de kucuk boy bo termis alabilirsin hem ilerde bebegin mamasi icin falan kulkanirsin pratik olur
peki evde nasil kullandin cnm pamuguben de ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum ama hastane için en uygunu o canım sonra eve geçince kullanmazsın..ben kızımda da evde hep yıkadık hiç ıslak mendil kullanmadım sadece dışarda kullandım ıslak mendili bunda da öyle yapacağım inşallah
ben de buyuk ihtimal dikislerden oyle yaparim gibi geliyo cnm ama yine de yanimda evde varken goturcem belki bi umit hemen ayaklanabilirsem yaparim sanmam amaCnm karar verdim evde kullanrm ben hastanede simdi onla mi ugrasym zaten durcgm en fazla 2 gundr o zaman zarfnda islak mendille silerim evdeyken altini degistirirken temizleme pamuguyla silerim sonra alirim termos
Sezaryan olcam dyosun ya sezaryan da hemen kalkamysn uyusuk oldugun icin sen yinede gotur icin rahat etcekse dedigin gbi yap cnm 3vdeyken bu temizleme pamuklarini sicak suya mi hep sokcazben de buyuk ihtimal dikislerden oyle yaparim gibi geliyo cnm ama yine de yanimda evde varken goturcem belki bi umit hemen ayaklanabilirsem yaparim sanmam ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?