2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Planli bi gebelik degildi canim göze almak zorunda kaldim. Kocacigima guvenmistim ama sahtekar cikti ben bekliyordum dedi bana hamile oldugumu ogrenince. Amaaaaa bi daha tovbe guvenmem 5 kondom takmadan birlikte olmam senle dedim
o bende de var ya ben bebek dogsun koruncam diyorum esim sakin korunma diyo.kesin o da bana bi kazık atcak.ama ben gizliden koruncam.
yalniz hic dogum kontrol hapi almadim.cidden koruyomu onlar

Canim hic ssikma canini .ben de 2 aylikken birakip calisacagim. Kiyafetleri de yikadim cikmiyor de caktirmadan at gitsin nerden bilecek erkek milleti .bence tartisma bile anlayamiyorlar canim sen istedigini al internetten falan esine de he he de gec uzulme hepsi ayni bu erkeklerin

evet cnm haklisin termosum benim de var kapaginda islarim bende
aynen cnm baktim olmuyo artik islak mendil kullanirim 2 gun icin.
islak mendili de termosta islattin oyle mi cnm zor olmadi mi islat sık falan
ya bi suru alt temizleme pamugu aldim ben insallah kullanabiliriz

Twmizleme pamugu bende aldm termosum yok ya ben nasl yapsam ki

ben de aldim onu cnm ilk zmnlar pamuk kullanmak istiyorum ama nasil goturcem islicam bilemedim bi de dikislerim olcak haliyle bakalim ya olmasa hastanede bende islak mendil kullanirim artik
ben de ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum ama hastane için en uygunu o canım sonra eve geçince kullanmazsın..ben kızımda da evde hep yıkadık hiç ıslak mendil kullanmadım sadece dışarda kullandım ıslak mendili bunda da öyle yapacağım inşallah

Hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah.Allah analı babalı büyütsün.

Bende temizleme pamugu aldm en iyisi evde islatip siliym hastanede nerde ıslatp silcm deme

kızlar bir de temizleme pamuğu değil de kuru temizleme havluları satılıyor aynı ıslak mendil gibi ama sadece peçetesi.ıslak değil temizleme havlusu adı da marketlerde var..ben küçük bir ilçede oturuyorum bizim burdaki markette bile var her yerde bulursunuz..pamuktan daha kullanışlı olur diye düşünüyorum ben ondan alacağım.ılık suyla ıslayıp kullanacağım.normal kağıt havluyu kastetmiyorum.bunun peçetesi ıslak mendil pecetesinin ıslanmamış hali dağılmıyor o yüzden

o bende de var ya ben bebek dogsun koruncam diyorum esim sakin korunma diyo.kesin o da bana bi kazık atcak.ama ben gizliden koruncam.
Ben bi seneye yakın kullandım canım hiç adetim aksamadı. Hapın saatini dakikasını aksatmamaya özen göstermen lazım sadece

günlük aldigin sürece unutmazsan sıkıntı yok.ben onla korundum .ama şöyle bir durum var ki emzirirken hap kullanılmıyor süte geçiyormuş..ilk doğumdan sonra kullanmamıştım ben doktorum emziren anne kullanmaz demişti çünkü.anca emzirme bitince

Twmizleme pamugu bende aldm termosum yok ya ben nasl yapsam ki
aslinda ben soyle de dusunmustum ama alamadim bi turlu.
hastaneden sıcak su isteyip ki genelde oluyo ketillari onlarin hani gratiste watsonsta falan mini boy seyahat icin fısfıslar siseler satiliyo gormussundur belki 3 lü sekilde.fısfıs ıni goturup o sekilde oamugu islatmayi dusunuyordum.ama dedigim givi havalarsa sogudu cikip almaya erindim.
termosum var onu goturcem
aslinda daha vakit varken sen de kucuk boy bo termis alabilirsin hem ilerde bebegin mamasi icin falan kulkanirsin pratik olur

Cnm karar verdim evde kullanrm ben hastanede simdi onla mi ugrasym zaten durcgm en fazla 2 gundr o zaman zarfnda islak mendille silerim evdeyken altini degistirirken temizleme pamuguyla silerim sonra alirim termos

peki evde nasil kullandin cnm pamugu
sabirim evde gunluk kullancamiz kadarini islatip kullanabiliriz zirt birt bi pamugu islatmak icin kalkmamiza gerek kalmaz kuflenme de olmaz zaten bi gunde bayagi pamuk gider.yalniz ben aslinda oamuk aldigima pisman oldum gerek yokmus sanki cunku
bi videoda izlemistim kagit havlulari da ayni sekilde yapiyordu ortadan ikiye kesip ılık su ve hindistam cevizi yagini karistirip uzerlerine bi miktar dokuyordu emiyordu iyice. haliyle kagit havlu oldugu icin yirtilmada olmuyordu.onu da denicem daha hesapli.ama kagit havluyu ortadan ikiye testereyle kesiyordu

Cnm karar verdim evde kullanrm ben hastanede simdi onla mi ugrasym zaten durcgm en fazla 2 gundr o zaman zarfnda islak mendille silerim evdeyken altini degistirirken temizleme pamuguyla silerim sonra alirim termos
ben de buyuk ihtimal dikislerden oyle yaparim gibi geliyo cnm ama yine de yanimda evde varken goturcem belki bi umit hemen ayaklanabilirsem yaparim sanmam ama

ben de buyuk ihtimal dikislerden oyle yaparim gibi geliyo cnm ama yine de yanimda evde varken goturcem belki bi umit hemen ayaklanabilirsem yaparim sanmam ama
Sezaryan olcam dyosun ya sezaryan da hemen kalkamysn uyusuk oldugun icin sen yinede gotur icin rahat etcekse dedigin gbi yap cnm 3vdeyken bu temizleme pamuklarini sicak suya mi hep sokcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…