- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #33.581
Cidden mi benim şimdiden kurumuş kopuyor bazen Doğumdan sonra nasıl olur diye korkuyorum lansinoh aldım arada vazelin sürüyorum ama sürmediğim zamanda kuruyor ve çatlıyor inş bebek emince yara olmaz sizin gibi atlatırım
Anlaşmaya vardık koydum poşete napacak bilmiyorum benim kullanmayacağımı anladı sonunda :) zaten biz de olan malzemeler hep ne gerek varsa. Eksiğini sıfır alırım çocuğuma diyorum gülüyor :) muayenemiz vardı ya bugün çabuk yumuşadık :)Canim hic ssikma canini .ben de 2 aylikken birakip calisacagim. Kiyafetleri de yikadim cikmiyor de caktirmadan at gitsin nerden bilecek erkek milleti .bence tartisma bile anlayamiyorlar canim sen istedigini al internetten falan esine de he he de gec uzulme hepsi ayni bu erkeklerin
Yok canim ben hic islak mendil kullanmadım oglum 2.5 yasinda hala temizleme pamugu kullaniyirum islak mendil bende temizlik hissi vermiyorevet cnm haklisin termosum benim de var kapaginda islarim bende
aynen cnm baktim olmuyo artik islak mendil kullanirim 2 gun icin.
islak mendili de termosta islattin oyle mi cnm zor olmadi mi islat sık falan
ya bi suru alt temizleme pamugu aldim ben insallah kullanabiliriz
Kagit bardak kullanabilirsin tatlimTwmizleme pamugu bende aldm termosum yok ya ben nasl yapsam ki
wow büyük başarı bende o sabır yok malesefYok canim ben hic islak mendil kullanmadım oglum 2.5 yasinda hala temizleme pamugu kullaniyirum islak mendil bende temizlik hissi vermiyor
Keşke kuzum ama hafta içi sezaryen e gün alacağız, kilo alabilseydi yavrum beklerdik belki biz Aralık ibana daLalekiran ve sen gününüzü tamamlayacaksınız gibi geliyor
Peki o bez hep ilik mi olcak yada sogukta silsek oluyor muKagit bardak kullanabilirsin tatlim
Deme ya :) bende artık diken üstündeyim zaten :)kızlar bana bi heyecan bastı tövbe yarabbim sanki doğuracakmışım gibi
pazartesi doktora gidecem bakalım hayırlısı =)Deme ya :) bende artık diken üstündeyim zaten :)
Anlaşmaya vardık koydum poşete napacak bilmiyorum benim kullanmayacağımı anladı sonunda :) zaten biz de olan malzemeler hep ne gerek varsa. Eksiğini sıfır alırım çocuğuma diyorum gülüyor :) muayenemiz vardı ya bugün çabuk yumuşadık :)
Hiç duymadım canım ama kalsa bile kısa kalır bozma moralini bebeğin için sonuçta.Kizlar bugun kontrolum vardi kendi doktorumu kacirdim daha once yatislarda benimle ilgilenen doktor vardi ona gosterelim nst yi dedik gorunce iyi gordu tabi onceden iki buklum gittigim icin. Suyun artmamis bu iyi dedi karnin oncekine gore daha iyi gorunuyo dedi onceden patliyacak gibiydim cunku gercekten suan rahatim doktor bakinca anladi ama ultrasonla bakarken bu bebek 40 hafta da dogsa yogun bakima girecek iki iki daha dort dedi biz şok. Kendi doktorum hic boyle bir sey demedi. Neden diye sorduk suyu fazla olan bebeklerin cigerleri yeteri kadar gelismiyor dedi. Boyle bir durum yasayan duyan bilen varmi kendimi cok iyi hissederken yikildim resmen.
Cnm şimdi okuyunca ben de korkmaya başladım benim de suyumun fazla olduğunu söyledi dr taa 30 haftadan beridir başka dr gittim oda normal seviyede demişti ama kime inanacağımı şaşırdım tabi hatta sordum dr suyu fazla olunca ne oluyor oda erken doğabilir demişti hiç ciğerle ilgili birşey demedi ben de duymadım daha önce ama şimdi sen diyince korktum birden inş öyle birşey olmaz ikimizinde beni 38+3 sezeryanla alacak bakalım görecezKizlar bugun kontrolum vardi kendi doktorumu kacirdim daha once yatislarda benimle ilgilenen doktor vardi ona gosterelim nst yi dedik gorunce iyi gordu tabi onceden iki buklum gittigim icin. Suyun artmamis bu iyi dedi karnin oncekine gore daha iyi gorunuyo dedi onceden patliyacak gibiydim cunku gercekten suan rahatim doktor bakinca anladi ama ultrasonla bakarken bu bebek 40 hafta da dogsa yogun bakima girecek iki iki daha dort dedi biz şok. Kendi doktorum hic boyle bir sey demedi. Neden diye sorduk suyu fazla olan bebeklerin cigerleri yeteri kadar gelismiyor dedi. Boyle bir durum yasayan duyan bilen varmi kendimi cok iyi hissederken yikildim resmen.
Bebeklerin ciğerleri 35 hafta olduğunda gelişimini tamamlıyor. Sadece gelişim geriliği sıkıntı yaratıyor ki o da korkuttuğu kadar değil. bence sen o doktora inanma. Bence o doktor bile değil bir anneye böyle bir şey denmez. Kalbini ferah tut ve kendi doktoruna güven. Hatta içine sinmesi için kendi doktorunu ara anlat olanı sor ki ben yok öyle birşey diyeceğine neredeyse eminimKizlar bugun kontrolum vardi kendi doktorumu kacirdim daha once yatislarda benimle ilgilenen doktor vardi ona gosterelim nst yi dedik gorunce iyi gordu tabi onceden iki buklum gittigim icin. Suyun artmamis bu iyi dedi karnin oncekine gore daha iyi gorunuyo dedi onceden patliyacak gibiydim cunku gercekten suan rahatim doktor bakinca anladi ama ultrasonla bakarken bu bebek 40 hafta da dogsa yogun bakima girecek iki iki daha dort dedi biz şok. Kendi doktorum hic boyle bir sey demedi. Neden diye sorduk suyu fazla olan bebeklerin cigerleri yeteri kadar gelismiyor dedi. Boyle bir durum yasayan duyan bilen varmi kendimi cok iyi hissederken yikildim resmen.
Canım bence hiç canını sıkma yani doğum olmadan böyle kesin konuşulamaz bence. Yani her şeyi normal seviyede olduğu halde ciğerlerinde problem olan bebekler oluyor. Kendi doktoruna sorarsın durumu yine de. Ama çocuk doktoru muayene etmeden bilinmez bu durum. İnşallah hiç sorun yaşamaz yavrun.Kizlar bugun kontrolum vardi kendi doktorumu kacirdim daha once yatislarda benimle ilgilenen doktor vardi ona gosterelim nst yi dedik gorunce iyi gordu tabi onceden iki buklum gittigim icin. Suyun artmamis bu iyi dedi karnin oncekine gore daha iyi gorunuyo dedi onceden patliyacak gibiydim cunku gercekten suan rahatim doktor bakinca anladi ama ultrasonla bakarken bu bebek 40 hafta da dogsa yogun bakima girecek iki iki daha dort dedi biz şok. Kendi doktorum hic boyle bir sey demedi. Neden diye sorduk suyu fazla olan bebeklerin cigerleri yeteri kadar gelismiyor dedi. Boyle bir durum yasayan duyan bilen varmi kendimi cok iyi hissederken yikildim resmen.
Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun canım. Çok şükür sağlıklısınız darısı bizimkilerin başınaHerkese merhaba. 13 kasim sali gunu saat 17.02de kizimiz dunyaya geldi. 2300 gr kilo 47 cm boyunda. Haftamizdaki gerilikten dolayi ve pihtilasma sorunum oldugundan bebegi riske atamadik. Sezeryanla dogumu gerceklestirdi doktorumuz.
Oldukca iyiyim cok mutluyum rabbim sizlere de en hayirlisindan kolay dogumlar nasip etsin insallah.
Bebegin kanda sarilik degeri 12 cikti sinirfa oluyormus. 1 gece kuvezde mavi isik verildi. Yarin degeri tkrr kontrol edecekler ona gore taburcu olacaz.
Zaten ayrintili ultrasondan beri demedikleri kalmadi tam iyiye gidiyor her sey hop yine tepetaklak. Hep guclu durdum ama yoruldum artik gercekten insallah hayirlisiyla sag salim alsam kucagima baska bir sey istemiyorum.Hiç duymadım canım ama kalsa bile kısa kalır bozma moralini bebeğin için sonuçta.
evde pamuk da kullanmadım sadece yıkadım .zaten küçücük totisleri var kolayca yıkanıyor..sonra büyüyünce de yani 1 yaş gibi ıslak mendil kullandım yıkayıp da.peki evde nasil kullandin cnm pamugu
sabirim evde gunluk kullancamiz kadarini islatip kullanabiliriz zirt birt bi pamugu islatmak icin kalkmamiza gerek kalmaz kuflenme de olmaz zaten bi gunde bayagi pamuk gider.yalniz ben aslinda oamuk aldigima pisman oldum gerek yokmus sanki cunku
bi videoda izlemistim kagit havlulari da ayni sekilde yapiyordu ortadan ikiye kesip ılık su ve hindistam cevizi yagini karistirip uzerlerine bi miktar dokuyordu emiyordu iyice. haliyle kagit havlu oldugu icin yirtilmada olmuyordu.onu da denicem daha hesapli.ama kagit havluyu ortadan ikiye testereyle kesiyordu
doğru senin öyle bir problem vardı..sağlıkla olur inşallahKeşke kuzum ama hafta içi sezaryen e gün alacağız, kilo alabilseydi yavrum beklerdik belki biz Aralık i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?