2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Benim hamilelikte göğüs uçları çok hastası dokunmaya dayanamazdım sütüm gelirken sızladı gögüslerim süt sagma makinesiyle saga saga getirdik sütümü. Çok şükür sezeryan olmasına ragmen sütüm hemen geldi

Anlaşmaya vardık koydum poşete napacak bilmiyorum benim kullanmayacağımı anladı sonunda :) zaten biz de olan malzemeler hep ne gerek varsa. Eksiğini sıfır alırım çocuğuma diyorum gülüyor :) muayenemiz vardı ya bugün çabuk yumuşadık :)

Yok canim ben hic islak mendil kullanmadım oglum 2.5 yasinda hala temizleme pamugu kullaniyirum islak mendil bende temizlik hissi vermiyor

Ilk çocuğun hevesi oluyor insanın bence de her şeyi sıfır olsun. Pazarda bile 5 tl ye 7 tl ye zibin var 12 15 TL bebek takımları hic gerek yok 2. El kiyafetlere. Ilk cocugumda kimseden bir sey kabul etmedim bende pazardan bile olsa kendim aldım. Seni çok iyi anlıyorum.

Kizlar bugun kontrolum vardi kendi doktorumu kacirdim daha once yatislarda benimle ilgilenen doktor vardi ona gosterelim nst yi dedik gorunce iyi gordu tabi onceden iki buklum gittigim icin. Suyun artmamis bu iyi dedi karnin oncekine gore daha iyi gorunuyo dedi onceden patliyacak gibiydim cunku gercekten suan rahatim doktor bakinca anladi ama ultrasonla bakarken bu bebek 40 hafta da dogsa yogun bakima girecek iki iki daha dort dedi biz şok. Kendi doktorum hic boyle bir sey demedi. Neden diye sorduk suyu fazla olan bebeklerin cigerleri yeteri kadar gelismiyor dedi. Boyle bir durum yasayan duyan bilen varmi kendimi cok iyi hissederken yikildim resmen.

Hiç duymadım canım ama kalsa bile kısa kalır bozma moralini bebeğin için sonuçta.

Cnm şimdi okuyunca ben de korkmaya başladım benim de suyumun fazla olduğunu söyledi dr taa 30 haftadan beridir başka dr gittim oda normal seviyede demişti ama kime inanacağımı şaşırdım tabi hatta sordum dr suyu fazla olunca ne oluyor oda erken doğabilir demişti hiç ciğerle ilgili birşey demedi ben de duymadım daha önce ama şimdi sen diyince korktum birden inş öyle birşey olmaz ikimizinde beni 38+3 sezeryanla alacak bakalım görecez

Bebeklerin ciğerleri 35 hafta olduğunda gelişimini tamamlıyor. Sadece gelişim geriliği sıkıntı yaratıyor ki o da korkuttuğu kadar değil. bence sen o doktora inanma. Bence o doktor bile değil bir anneye böyle bir şey denmez. Kalbini ferah tut ve kendi doktoruna güven. Hatta içine sinmesi için kendi doktorunu ara anlat olanı sor ki ben yok öyle birşey diyeceğine neredeyse eminim

Canım bence hiç canını sıkma yani doğum olmadan böyle kesin konuşulamaz bence. Yani her şeyi normal seviyede olduğu halde ciğerlerinde problem olan bebekler oluyor. Kendi doktoruna sorarsın durumu yine de. Ama çocuk doktoru muayene etmeden bilinmez bu durum. İnşallah hiç sorun yaşamaz yavrun.

Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun canım. Çok şükür sağlıklısınız darısı bizimkilerin başına

Hiç duymadım canım ama kalsa bile kısa kalır bozma moralini bebeğin için sonuçta.
Zaten ayrintili ultrasondan beri demedikleri kalmadi tam iyiye gidiyor her sey hop yine tepetaklak. Hep guclu durdum ama yoruldum artik gercekten insallah hayirlisiyla sag salim alsam kucagima baska bir sey istemiyorum.

evde pamuk da kullanmadım sadece yıkadım .zaten küçücük totisleri var kolayca yıkanıyor..sonra büyüyünce de yani 1 yaş gibi ıslak mendil kullandım yıkayıp da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…