- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #33.601
Gercekten drlar ne dicegni bilmiyor bence bende ilk defa duydum ole degildir korkma sen kendi dr una sorarsn cnm bebeginde gayt iyidir bence rabbim sifa versin kuzucugaZaten ayrintili ultrasondan beri demedikleri kalmadi tam iyiye gidiyor her sey hop yine tepetaklak. Hep guclu durdum ama yoruldum artik gercekten insallah hayirlisiyla sag salim alsam kucagima baska bir sey istemiyorum.
Canim benim gozle gorulur asiri fazlaligim vardi simdi kotunun iyisi iste. Erken dogum riskimiz var evet ama benim doktorum hep olumlu konustu 34 u gecince benden cok mutlu oldu icimiz rahat bundan sonra zaten ciger gelistirici ignede vurduk dedi bu nerden cikti ben anlamadim. Sen bozma moralini belki sinirdaysa seninki cok etkilenmez. Benim cok tutmak istemiyor mesela 38 i bile beklemicek 28 kasimda sezaryen ile dogum yapacagim 37+1 de. Seninki durduguna gore cok sorun yok demekki canimCnm şimdi okuyunca ben de korkmaya başladım benim de suyumun fazla olduğunu söyledi dr taa 30 haftadan beridir başka dr gittim oda normal seviyede demişti ama kime inanacağımı şaşırdım tabi hatta sordum dr suyu fazla olunca ne oluyor oda erken doğabilir demişti hiç ciğerle ilgili birşey demedi ben de duymadım daha önce ama şimdi sen diyince korktum birden inş öyle birşey olmaz ikimizinde beni 38+3 sezeryanla alacak bakalım görecez
Alırsın inşallah. Sen güçlü durmaya devam et annesi onun sana ihtiyacı var hepZaten ayrintili ultrasondan beri demedikleri kalmadi tam iyiye gidiyor her sey hop yine tepetaklak. Hep guclu durdum ama yoruldum artik gercekten insallah hayirlisiyla sag salim alsam kucagima baska bir sey istemiyorum.
doktor da çok olumsuz konuşmuş malesef ..hazırlıklı olun diye demiştir ama yine de belli olmaz ki. benim burda bir arkadaş suyu fazlaydı doğum yaptı hiç de yoğun bakımda kalmadı bebeği..sen dua et bol bol ve olumlu düşünKizlar bugun kontrolum vardi kendi doktorumu kacirdim daha once yatislarda benimle ilgilenen doktor vardi ona gosterelim nst yi dedik gorunce iyi gordu tabi onceden iki buklum gittigim icin. Suyun artmamis bu iyi dedi karnin oncekine gore daha iyi gorunuyo dedi onceden patliyacak gibiydim cunku gercekten suan rahatim doktor bakinca anladi ama ultrasonla bakarken bu bebek 40 hafta da dogsa yogun bakima girecek iki iki daha dort dedi biz şok. Kendi doktorum hic boyle bir sey demedi. Neden diye sorduk suyu fazla olan bebeklerin cigerleri yeteri kadar gelismiyor dedi. Boyle bir durum yasayan duyan bilen varmi kendimi cok iyi hissederken yikildim resmen.
İnsallah canim sali gunu kendi doktoruma randevum var yuz yuze iyice konusmak istiyorum beni ne bekliyor bilmem lazim. Biz 34 u gectik diye sevinirken boyle bir sey beklemiyodum insallah guzel seyler soyler doktorumBebeklerin ciğerleri 35 hafta olduğunda gelişimini tamamlıyor. Sadece gelişim geriliği sıkıntı yaratıyor ki o da korkuttuğu kadar değil. bence sen o doktora inanma. Bence o doktor bile değil bir anneye böyle bir şey denmez. Kalbini ferah tut ve kendi doktoruna güven. Hatta içine sinmesi için kendi doktorunu ara anlat olanı sor ki ben yok öyle birşey diyeceğine neredeyse eminim
Valla ben pek anlamıyorum ama 22 filan demişti sanki ilk zamanlar sonra hep fazla diyip durdu hatta ben baya etkilenmiş başka dr gitmiştim oda öyle birşey yok normal demişti iğne filan yapmaktan bahsetmedi hiç offf bu doktorlar ne diye korkutur ki bizi zaten evhamlıyız inş senin de bir sıkıntı olmadan Doğumun gerçekleşir 36 sonra zaten bebek gelişimi tamamlamış oluyor inş küveze filan hiç gerek kalmaz ben sıvı fazla diyen dr değiştim o bana 39 alırız demişti ilk Doğum olduğu için ama şimdiki dr izne çıkacaktı 4 gün önce alınması sıkıntı olmaz dedi 38+3 nasipse alacak inş hayırlı e sağlıklı bir şekilde doğumlarımız olur sıvı eksik olsa dert fazla olsa dert anlamadım gitti vallaCanim benim gozle gorulur asiri fazlaligim vardi simdi kotunun iyisi iste. Erken dogum riskimiz var evet ama benim doktorum hep olumlu konustu 34 u gecince benden cok mutlu oldu icimiz rahat bundan sonra zaten ciger gelistirici ignede vurduk dedi bu nerden cikti ben anlamadim. Sen bozma moralini belki sinirdaysa seninki cok etkilenmez. Benim cok tutmak istemiyor mesela 38 i bile beklemicek 28 kasimda sezaryen ile dogum yapacagim 37+1 de. Seninki durduguna gore cok sorun yok demekki canim
canım kendini hiç üzme ben milyonla hamile kaldım ve hamile kaldığımda gittiğim bütün doktorlar bu bebek düşer bebeğe rahimde yer yok çok acı çrkeceksin serum diye kıvranacaksın gibi olumsuz şeyler söyledi durdular ben şimdi bu günlere kadar geldim bir kere olsun miyom ağrısı çekmedim emin ol ve kafandan at olumsuzlukları canım yine güçlü ol bir olumsuzluk olacaksa Doğum anında ve ya sonrasında da yaşanabilir.Kizlar bugun kontrolum vardi kendi doktorumu kacirdim daha once yatislarda benimle ilgilenen doktor vardi ona gosterelim nst yi dedik gorunce iyi gordu tabi onceden iki buklum gittigim icin. Suyun artmamis bu iyi dedi karnin oncekine gore daha iyi gorunuyo dedi onceden patliyacak gibiydim cunku gercekten suan rahatim doktor bakinca anladi ama ultrasonla bakarken bu bebek 40 hafta da dogsa yogun bakima girecek iki iki daha dort dedi biz şok. Kendi doktorum hic boyle bir sey demedi. Neden diye sorduk suyu fazla olan bebeklerin cigerleri yeteri kadar gelismiyor dedi. Boyle bir durum yasayan duyan bilen varmi kendimi cok iyi hissederken yikildim resmen.
İnsallah canim neler atlattik her sey guzelken boyle bir seyi duymak sarsti beni. Sag saglim kucagimiza alsak nasil rahatlicazCanım bence hiç canını sıkma yani doğum olmadan böyle kesin konuşulamaz bence. Yani her şeyi normal seviyede olduğu halde ciğerlerinde problem olan bebekler oluyor. Kendi doktoruna sorarsın durumu yine de. Ama çocuk doktoru muayene etmeden bilinmez bu durum. İnşallah hiç sorun yaşamaz yavrun.
Amin canim sagol hepimizinkine insallahGercekten drlar ne dicegni bilmiyor bence bende ilk defa duydum ole degildir korkma sen kendi dr una sorarsn cnm bebeginde gayt iyidir bence rabbim sifa versin kuzucuga
Evet gule oynaya girip boyle duyunca şok olduk. Ay insallah bizde sorun yasamayiz Cok sevindim.doktor da çok olumsuz konuşmuş malesef ..hazırlıklı olun diye demiştir ama yine de belli olmaz ki. benim burda bir arkadaş suyu fazlaydı doğum yaptı hiç de yoğun bakımda kalmadı bebeği..sen dua et bol bol ve olumlu düşün
Masallah canim sag saglim kucagina almak nasip olsun insallah. Haklisin aslinda bana da neler soylendi hep bir sekilde kendimi telkin ettim artik tam sona gelmisken boyle pat diye duyunca cok uzuldum. Allahim hepimizin yavrusunu korusun bize bagislasincanım kendini hiç üzme ben milyonla hamile kaldım ve hamile kaldığımda gittiğim bütün doktorlar bu bebek düşer bebeğe rahimde yer yok çok acı çrkeceksin serum diye kıvranacaksın gibi olumsuz şeyler söyledi durdular ben şimdi bu günlere kadar geldim bir kere olsun miyom ağrısı çekmedim emin ol ve kafandan at olumsuzlukları canım yine güçlü ol bir olumsuzluk olacaksa Doğum anında ve ya sonrasında da yaşanabilir.
Amin canım.. kucağımıza aldığımızda herşeyi unutacağız inşallah..Masallah canim sag saglim kucagina almak nasip olsun insallah. Haklisin aslinda bana da neler soylendi hep bir sekilde kendimi telkin ettim artik tam sona gelmisken boyle pat diye duyunca cok uzuldum. Allahim hepimizin yavrusunu korusun bize bagislasin
Benim 31.haftadan beri nst de sanci cikiyor canim suya bagli olarak hastanede yattim o yuzden igne vurdular senin masallah oyle bir sorunun olmadigindan gerek duymamislardir. İnsallah sorunsuz kolay dogumlarimiz olur hep dua edelim baska caremiz yok allahim yavrularimiza sifa versinValla ben pek anlamıyorum ama 22 filan demişti sanki ilk zamanlar sonra hep fazla diyip durdu hatta ben baya etkilenmiş başka dr gitmiştim oda öyle birşey yok normal demişti iğne filan yapmaktan bahsetmedi hiç offf bu doktorlar ne diye korkutur ki bizi zaten evhamlıyız inş senin de bir sıkıntı olmadan Doğumun gerçekleşir 36 sonra zaten bebek gelişimi tamamlamış oluyor inş küveze filan hiç gerek kalmaz ben sıvı fazla diyen dr değiştim o bana 39 alırız demişti ilk Doğum olduğu için ama şimdiki dr izne çıkacaktı 4 gün önce alınması sıkıntı olmaz dedi 38+3 nasipse alacak inş hayırlı e sağlıklı bir şekilde doğumlarımız olur sıvı eksik olsa dert fazla olsa dert anlamadım gitti valla
Aminnn cnm kafana takma ama dr güven olmuyor artık bak benim iki dr farklı konuşuyor inş hiç küveze girmeden Doğum olacak yalnız bana 28 haftada rahmin yumuşamış demişti dr hiç kötüyü düşünmedim bu haftalara geldim onlar en kötüyü söyleyip hastayı hazırladıklarını sanıyorlar ama biz hazırlanmak yerine korkudan ne yapacağımızı şaşırıyoruz hiç düşünme bence gerek bile kalmayacak hiç bir şeye sağlıkla doğacak yavrularımızBenim 31.haftadan beri nst de sanci cikiyor canim suya bagli olarak hastanede yattim o yuzden igne vurdular senin masallah oyle bir sorunun olmadigindan gerek duymamislardir. İnsallah sorunsuz kolay dogumlarimiz olur hep dua edelim baska caremiz yok allahim yavrularimiza sifa versin
Bide o kadar normal bir seymis gibi soyluyolarki. İnsallah canim cok sagol burasi da olmasa napicaz bilmiyorumAminnn cnm kafana takma ama dr güven olmuyor artık bak benim iki dr farklı konuşuyor inş hiç küveze girmeden Doğum olacak yalnız bana 28 haftada rahmin yumuşamış demişti dr hiç kötüyü düşünmedim bu haftalara geldim onlar en kötüyü söyleyip hastayı hazırladıklarını sanıyorlar ama biz hazırlanmak yerine korkudan ne yapacağımızı şaşırıyoruz hiç düşünme bence gerek bile kalmayacak hiç bir şeye sağlıkla doğacak yavrularımız
İnşallah Rabbim o günleri göstersin canım. Biz dua edelim, Allah ın mucizeleri sonsuzdur...İnsallah canim neler atlattik her sey guzelken boyle bir seyi duymak sarsti beni. Sag saglim kucagimiza alsak nasil rahatlicaz
İnsallah canim insallahh cok haklisinİnşallah Rabbim o günleri göstersin canım. Biz dua edelim, Allah ın mucizeleri sonsuzdur...
Canim kapi icin tülü nerden aldin cok begendim ve kac metre ben de alayim
Evet canım ama bugün biraz agirlastim ben acaba sezeryanl beklemeden normal mi gelecek diye korkar oldum.sanci gelince illaki normal mi.oluyor sezeryan istersem yaparlar mı açılmaya bakıp dursunlar istemiyorum.belim ağrıyor bugün birde sol kasigima kafayı iyice dayadı orası ağrıyor zaman zaman.sen de var mı rahatsizlik
.Sen takip etmiyorsun canım galiba bu 3. Bebeğimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?