2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Zaten ayrintili ultrasondan beri demedikleri kalmadi tam iyiye gidiyor her sey hop yine tepetaklak. Hep guclu durdum ama yoruldum artik gercekten insallah hayirlisiyla sag salim alsam kucagima baska bir sey istemiyorum.
Gercekten drlar ne dicegni bilmiyor bence bende ilk defa duydum ole degildir korkma sen kendi dr una sorarsn cnm bebeginde gayt iyidir bence rabbim sifa versin kuzucuga

Canim benim gozle gorulur asiri fazlaligim vardi simdi kotunun iyisi iste. Erken dogum riskimiz var evet ama benim doktorum hep olumlu konustu 34 u gecince benden cok mutlu oldu icimiz rahat bundan sonra zaten ciger gelistirici ignede vurduk dedi bu nerden cikti ben anlamadim. Sen bozma moralini belki sinirdaysa seninki cok etkilenmez. Benim cok tutmak istemiyor mesela 38 i bile beklemicek 28 kasimda sezaryen ile dogum yapacagim 37+1 de. Seninki durduguna gore cok sorun yok demekki canim

Zaten ayrintili ultrasondan beri demedikleri kalmadi tam iyiye gidiyor her sey hop yine tepetaklak. Hep guclu durdum ama yoruldum artik gercekten insallah hayirlisiyla sag salim alsam kucagima baska bir sey istemiyorum.
Alırsın inşallah. Sen güçlü durmaya devam et annesi onun sana ihtiyacı var hep

doktor da çok olumsuz konuşmuş malesef ..hazırlıklı olun diye demiştir ama yine de belli olmaz ki. benim burda bir arkadaş suyu fazlaydı doğum yaptı hiç de yoğun bakımda kalmadı bebeği..sen dua et bol bol ve olumlu düşün

İnsallah canim sali gunu kendi doktoruma randevum var yuz yuze iyice konusmak istiyorum beni ne bekliyor bilmem lazim. Biz 34 u gectik diye sevinirken boyle bir sey beklemiyodum insallah guzel seyler soyler doktorum

Valla ben pek anlamıyorum ama 22 filan demişti sanki ilk zamanlar sonra hep fazla diyip durdu hatta ben baya etkilenmiş başka dr gitmiştim oda öyle birşey yok normal demişti iğne filan yapmaktan bahsetmedi hiç offf bu doktorlar ne diye korkutur ki bizi zaten evhamlıyız inş senin de bir sıkıntı olmadan Doğumun gerçekleşir 36 sonra zaten bebek gelişimi tamamlamış oluyor inş küveze filan hiç gerek kalmaz ben sıvı fazla diyen dr değiştim o bana 39 alırız demişti ilk Doğum olduğu için ama şimdiki dr izne çıkacaktı 4 gün önce alınması sıkıntı olmaz dedi 38+3 nasipse alacak inş hayırlı e sağlıklı bir şekilde doğumlarımız olur sıvı eksik olsa dert fazla olsa dert anlamadım gitti valla

canım kendini hiç üzme ben milyonla hamile kaldım ve hamile kaldığımda gittiğim bütün doktorlar bu bebek düşer bebeğe rahimde yer yok çok acı çrkeceksin serum diye kıvranacaksın gibi olumsuz şeyler söyledi durdular ben şimdi bu günlere kadar geldim bir kere olsun miyom ağrısı çekmedim emin ol ve kafandan at olumsuzlukları canım yine güçlü ol bir olumsuzluk olacaksa Doğum anında ve ya sonrasında da yaşanabilir.

İnsallah canim neler atlattik her sey guzelken boyle bir seyi duymak sarsti beni. Sag saglim kucagimiza alsak nasil rahatlicaz

Evet gule oynaya girip boyle duyunca şok olduk. Ay insallah bizde sorun yasamayiz Cok sevindim.

Masallah canim sag saglim kucagina almak nasip olsun insallah. Haklisin aslinda bana da neler soylendi hep bir sekilde kendimi telkin ettim artik tam sona gelmisken boyle pat diye duyunca cok uzuldum. Allahim hepimizin yavrusunu korusun bize bagislasin

Amin canım.. kucağımıza aldığımızda herşeyi unutacağız inşallah..

Benim 31.haftadan beri nst de sanci cikiyor canim suya bagli olarak hastanede yattim o yuzden igne vurdular senin masallah oyle bir sorunun olmadigindan gerek duymamislardir. İnsallah sorunsuz kolay dogumlarimiz olur hep dua edelim baska caremiz yok allahim yavrularimiza sifa versin

Aminnn cnm kafana takma ama dr güven olmuyor artık bak benim iki dr farklı konuşuyor inş hiç küveze girmeden Doğum olacak yalnız bana 28 haftada rahmin yumuşamış demişti dr hiç kötüyü düşünmedim bu haftalara geldim onlar en kötüyü söyleyip hastayı hazırladıklarını sanıyorlar ama biz hazırlanmak yerine korkudan ne yapacağımızı şaşırıyoruz hiç düşünme bence gerek bile kalmayacak hiç bir şeye sağlıkla doğacak yavrularımız

Bide o kadar normal bir seymis gibi soyluyolarki. İnsallah canim cok sagol burasi da olmasa napicaz bilmiyorum

Hiçbi fikrim yok canım ama sen sezeryan istedikten sonra normale zorlamazlar diye dusunuyorum.
Hissettiğim bi sancım falan yok benım bel ağrım oluyo cok ayakta durunca o kadar benımkının gelmeye niyeti yok heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…