- 7 Haziran 2012
- 2.106
- 2.369
- 333
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.361
İnşallah bugün 16.20 de kalp atışına gidiyorum. Çıkınca yazarım artık.
Yok cnm ben çok memnun kaldim ilk kalkmak çok zor geldi ondan sonra 2 günde ayaktaydım gerçi hiç yatmadım evet dikiş yerlerin açıyor ama o kadat olucak hatta bana evde kızıyorlardı yat siye ben yatmadım düşün doğumdan 2 gün sonra oğlumu sarılıktan hastaneye yatırdık ben kaldim 2 gün yanında epidural olmuştum doğumum herseyini hatırlıyorum yaniHayirlisi olsun sezeyan nasil zormu toparlanmasi bakalim benim dogumum nasil olucak
Hepimiz aynıyiz cnm hep bir korku dün bir yerekahvaltiua gittim 3 4 tane hamile gördüm tabi baya büyüklerdi ay dedim ne kadar keyifliler bende öyle olmak istiyorum dedimBen dün birşeye sinirlendim ve sabaha kadar uyumadım hep kötü şeyler düşünüyorum geceleri uyku tutmuyor Oğlumda hiç böyle değildim çok endişeli çok gerginim
İkimiz ayniyiz. Bakalım ne diyecekler. İnşallah kalp atışlarını duyar mutlu geliriz.1 hafta raporun ardindan bu sabah okula geldim ve diken ustundeyim hic bi olumsz durumum olmamasina ragmen cok şükür. Benim de bugun 14.30da randevum var, bana gore bugun 7. Haftanin ilk günü, doktora gore 6. Haftanin. İnsallah goruruz veledi
6+6 sanırım. Ama daha fazla da olabilir. Son adet tarihinden emin degilim. Geriden de geliyor.Yaz canım ne kadarlıktı senin. Benimki 7+4 ama doktora göre daha geri de bugün gidecez kalp atışını duysam bari doktor 5 diyor
Güzel haberlerle gel inşallah
Oğlumda hiç böyle değildim çok rahattım 2 çocuk olunca mı bu endişe bilmiyorum ama huzursuz oluyorum dün gece döndüm durdum hepHepimiz aynıyiz cnm hep bir korku dün bir yerekahvaltiua gittim 3 4 tane hamile gördüm tabi baya büyüklerdi ay dedim ne kadar keyifliler bende öyle olmak istiyorum dedim
Günaydın canım.Sende Antalyadasın galiba ?
Benim oğlumda da ilk 3 ay böyleydim 3 aydan sonra rahatladım cnm valla en ufak birseyden korkar oldum bile çok kwyifsizim hoc birseyden keyif almıyorum hep bir korkuOğlumda hiç böyle değildim çok rahattım 2 çocuk olunca mı bu endişe bilmiyorum ama huzursuz oluyorum dün gece döndüm durdum hep
Demekki normal Rabbim sağ salim kurtarsın hepimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallahBenim oğlumda da ilk 3 ay böyleydim 3 aydan sonra rahatladım cnm valla en ufak birseyden korkar oldum bile çok kwyifsizim hoc birseyden keyif almıyorum hep bir korku
Âminn..Doktorun kim canım kalp atışlarını duydun mu ? Ben çarşamba günü gidicem inşallah bir aksilik çıkmaz tedirginim nedenseDemekki normal Rabbim sağ salim kurtarsın hepimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Ilk hamilelikse cok normal bu heyecanlar.Aslında aklımızda sürekli hamilelik olduğu için böyle normal günlük akış içinde olsak bizde rahat olacağız bence .. bende öyle olmayı çok istiyorum ama bu heyecan geçecektir inş . Daha doktora gitmedim çünkü
İlk değil benim ki 2. Çocuğum inşIlk hamilelikse cok normal bu heyecanlar.
E o zaman daha rahat olman gerek canim. Ama bu isler biraz da yapi meselesi normal hayatta da cok vesveseli degilimdir. Dusunur kafama takarim ama onlada yasamam. Kizin mi var oglun mu kac yasindaİlk değil benim ki 2. Çocuğum inş
Yok cnm duymadım daha cumartesi günü gideyim diyorum ama dayana bilirmiyim bilmiyorum. Varsak şifa hastanesine iş yerim yakın kerim emrah beye gidiyorum ama dr değiştiricem vitalede koray bey var herkes onu önerdi çok güler yüzlüde bi adam ona gitmeyi düşünüyorum sen kime gidiyorsunÂminn..Doktorun kim canım kalp atışlarını duydun mu ? Ben çarşamba günü gidicem inşallah bir aksilik çıkmaz tedirginim nedense
Olabilir canım ama benim de yumurtlama erken oldu ovilasyon testi yaptığım için biliyorum normalde 30 günde bir adet oluyorum eğer erken öğrenmemiş olsaydım adet günümde 2000 lerde olacaktı keseyi gördüm çünküSelam Kızlar aklıma birşey takıldı..ben geçen ayın 15 martta adet olmuştum malum 5 gün sürdü. Ve ben nisanın 8 inde kan teste verdim ilk kan testim 301 çıktı ki adetim geçmemişti adetime daha vardı.normal döngüyü baz alırsam 15 nisanda adet olmam ğerekiyor.ve iki gün sonra 750 çıktı sizce ikiz olabilirmi.neticede geçen hafta ölçtürdüm.şimdi 4 haftalık 2 kat arttığını düşünürsem 5000 yada 6000 lerde olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?