2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hayirlisi olsun sezeyan nasil zormu toparlanmasi bakalim benim dogumum nasil olucak
Yok cnm ben çok memnun kaldim ilk kalkmak çok zor geldi ondan sonra 2 günde ayaktaydım gerçi hiç yatmadım evet dikiş yerlerin açıyor ama o kadat olucak hatta bana evde kızıyorlardı yat siye ben yatmadım düşün doğumdan 2 gün sonra oğlumu sarılıktan hastaneye yatırdık ben kaldim 2 gün yanında epidural olmuştum doğumum herseyini hatırlıyorum yani

Ben dün birşeye sinirlendim ve sabaha kadar uyumadım hep kötü şeyler düşünüyorum geceleri uyku tutmuyor Oğlumda hiç böyle değildim çok endişeli çok gerginim
Hepimiz aynıyiz cnm hep bir korku dün bir yerekahvaltiua gittim 3 4 tane hamile gördüm tabi baya büyüklerdi ay dedim ne kadar keyifliler bende öyle olmak istiyorum dedim

İkimiz ayniyiz. Bakalım ne diyecekler. İnşallah kalp atışlarını duyar mutlu geliriz.

Hepimiz aynıyiz cnm hep bir korku dün bir yerekahvaltiua gittim 3 4 tane hamile gördüm tabi baya büyüklerdi ay dedim ne kadar keyifliler bende öyle olmak istiyorum dedim
Oğlumda hiç böyle değildim çok rahattım 2 çocuk olunca mı bu endişe bilmiyorum ama huzursuz oluyorum dün gece döndüm durdum hep

Oğlumda hiç böyle değildim çok rahattım 2 çocuk olunca mı bu endişe bilmiyorum ama huzursuz oluyorum dün gece döndüm durdum hep
Benim oğlumda da ilk 3 ay böyleydim 3 aydan sonra rahatladım cnm valla en ufak birseyden korkar oldum bile çok kwyifsizim hoc birseyden keyif almıyorum hep bir korku

Kizlar benim 2. Hamileligim ve hic endise korkum yok hamile oldugum aklima bile gelmiyor. Ilki zor olmustu tup bebege basvurdugumuzda tesadufen ogrenmistim hamile oldugumu ama 2. Kendiliginden ve istemedigim bir zamanda oluverdi. Simdi hersey Allahtan deyip cok da sakinmiyorum ve aklimda surekli hamileligim yok sukur boyle rahat oluyomus ilkinde ustune dusmustum cunku.

Ilk hamilelikse cok normal bu heyecanlar.

Selam Kızlar aklıma birşey takıldı..ben geçen ayın 15 martta adet olmuştum malum 5 gün sürdü. Ve ben nisanın 8 inde kan teste verdim ilk kan testim 301 çıktı ki adetim geçmemişti adetime daha vardı.normal döngüyü baz alırsam 15 nisanda adet olmam ğerekiyor.ve iki gün sonra 750 çıktı sizce ikiz olabilirmi.neticede geçen hafta ölçtürdüm.şimdi 4 haftalık 2 kat arttığını düşünürsem 5000 yada 6000 lerde olması lazım

Âminn..Doktorun kim canım kalp atışlarını duydun mu ? Ben çarşamba günü gidicem inşallah bir aksilik çıkmaz tedirginim nedense
Yok cnm duymadım daha cumartesi günü gideyim diyorum ama dayana bilirmiyim bilmiyorum. Varsak şifa hastanesine iş yerim yakın kerim emrah beye gidiyorum ama dr değiştiricem vitalede koray bey var herkes onu önerdi çok güler yüzlüde bi adam ona gitmeyi düşünüyorum sen kime gidiyorsun

Olabilir canım ama benim de yumurtlama erken oldu ovilasyon testi yaptığım için biliyorum normalde 30 günde bir adet oluyorum eğer erken öğrenmemiş olsaydım adet günümde 2000 lerde olacaktı keseyi gördüm çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…